sta je problem s NAT-o= da ga market ovako kaznjava
Posts by mariv002
-
-
Ima li jos tko da je ostao u Panl-u ili samo ja, jucer je lijepi rast bio 11%, graf kaze savrsen cup & handle sa odgovarajucim volumenom
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ostajem, long-term. mislim da ide puno više, sad kad počne probijat resistance i kad fundamenti počnu otvarati oči
-
slažem se, no volumen je premalen na zse (tpng). mislim da je vecina investitora odi okrenuta prema vani.
ja sam tako poslusa savjet i usa jako u stng i to je top topova.
sad tako treba nać novu "metu"!
PXS ili i dalje STNG, mozda neka treca dionica, pitanje je sad...
-
svi su rasli, i hvala na tim savjetima.
mislim da (više) niko ne sumnja u sektor, al stock picking tankeraša i produktaša je sad izazov
-
Zašto PXS i DHT jedini tako slabo rastu?
-
Ja bi se samo htio javno zahvalit Brajakici na ovom threadu i info koje redovito objavljuje. Način objave nek svak sam ocjenjuje, ali ovaj thread je donio je..nu zaradu.
Najviše sam u scorpio, al ako neko ima prijedlog za ostale strane tankeraše, bilo bi super ...
Lp
-
evo zanimljivog štiva o strancima:
Climent Molins: Why It Is Time To Invest In Product Tankers (NYSE:ASC)The product tanker sector has been very weak for the last year and a half, but green shoots have started to emerge.seekingalpha.com -
Koja je razlika MR 37 i MR 38? LR1 i LR2 je veličina, ali ovo 37 i 38 nikako da pronađem...
Hvala
-
ide danas priko 6 usd
-
PANL rekordan izvještaj...
-
di se mogu pratit vozarine za pojedine vrste tankera (mr1, mr2, lr1, lr2 itd.)? da se ne prati skupni bcti...
hvala
-
odlična firma, loša dionica.
nema sumnje da firma radi odlično i da ima svjetlu budućnost, ali kad imate vecinskog dioničara produženu ruku ruskih koljača (gazprom) i to domaće white collar kriminalce (ppd, vujnova & co) koji su već uništili dioničare raznih firmi (dalekovod itd.), tad je jasno zasto bilo ko normalan i sa imalo samopoštovanja nece imat posla sa ovom dionicom. mozda ce sutra vrijednost dionice opet bit 4000, al ce cijena bit 600-800 kn i sutra ce vas zalevatit...
ne prodajete za vrijednost nego za cijenu...
da im zaplijene dionice i svu imovinu pa prodaju bilo kome normalnome, top dionica za ulazak. Do tada je sve propaganda za rijetke i naivne ...
-
Izuzev Deutsche Bank, svi je predviđaju na USD 25 +
-
NM posebno, a PANL malo manje nikako da se pomaknu s mrtve točke i krenu putem drugih brodara...
Što je po vama razlog za to? -
znam da je već jednom negdi pisano o tome, ali nikako pronać.
radi se o pitanju breakevena i troško goriva... je li gorivo uključeno ili ne?
hvala lp.
-
je li netko bio na sastanku jučer
kakvo sastanku?
-
Većinsko je razmišljanje da dry bulk ima lijepu budućnost. Pitanje je kako to kapitalizirati. Koje dionice da pikiramo. Panl recimo ima dobre vozarine, al za dionicu to malo znači.
Tko po Vama ima najbolje preduvjete za biti vodeći po rastu (najviše narasti) u ovom ciklusu porasta vozarina kojeg ciljamo?
SB, GNK, DSX, ili netko treći?
-
Pogledajte target price.............
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Imaš li možda tablice od prije da vidimo uspješnost predviđanja? Hvala
-
i ne spomenu u tablicima Scorpio pih
-
Atpl, predviđanje: 710-980-1150