ne znam stari moj, ne kužim se baš toliko u ta., mislio sam ti još sinoć komentirati ali ...je da imaš neke divergencije i da se lomi na 43,2-43,5 i da je to tržište koje može u svakome trenutku potegnuti ali ja na ovaj graf ne bi ulazio, bar ne s polugom, za trejd mi djeluje nekako mlohavo, nema nekog volumena niti odbijanaca a satni i dnevni mi vuku na padajući trend tako da, hipotetski, ako bi ulazio na short po 15min.grafu, targeti bi mi bili oko 42k- i 46k max out , ali opet ponavljam da nisam neki od ta.
Posts by barbosa 2.0
-
-
ovaj forum je mila majka za ove slučajne funkcionere
bome...a gdje su ti mišići
, ali kako god, mileni ga ovaj puta oderao ga do gaća, sad znamo što to znači "nositi gaće na štapu"
...a i šuška se nešto po selu da ga je ciganović odma dodao na instagram
-
Zabavljaju me ovi postovi o armagedonu crypta nakon 10% pada.... da ste samo bili ovdje tokom 2018.
"Diamond hands!"
nema više govora o "armagedonu", 2018. je doslovce nekomparativna pogotovo sa tržištem od početka21. od kada se ovo ludilo prelilo sa btc na sve ostalo... kripto je danas opće prihvaćen kao fin. instrument međutim, sada do izražaja dolaze neke druge stvari kao profiliranje tržišta, te roboti i psihologije krda, ima tu i dosta poluga i drugih alata a prije neki dan sam pisao da se krdo već preselilo na kockanje drugom i nižim ligama tih instrumenata a to je snažan indikator da je tržište pregrijano i korekcija blizu...uz nestvarno velika očekivanja, psihologiju krda te uz pohlepu i poluge bilo je za očekivati snažnu korekciju...ovo je tek početak i biti će tu valova i odbijanaca i neće kripto u armagedon ali 30etak% neiskusnih hazardera koji su uazili u pozicije zadnja dva mj. će izgoriti totalno
-
je kol. Marin83 ...kvarna igra vlade i hnba, možda i je kuna u nekoj stagnaciji na rubu deflacije ali što ti to vrijedi kada u kunama prihoduješ a u euru trošiš a euro je u hebenoj inflaciji....
ta inflacija eura će se tek iskazati u post covid razdoblju...do sada su svu tu inflaciju helikopterskog novca amortizirala tržišta kapitala te kripto koji su na nikad većim razinama a naš crobex isto kao i kuna- u blatu... dok je ecb štampao tisuće milijardi i djelio po eurozoni, naši su u briselu prosili milistinju i isprosili parsto miliona i te mrvice zatim slavodobitno prikazivali kao neki uspjeh umjesto da su korigirali tečaj koji sada ne bi smio iznositi preko 5kn/1eur da bi bar umanjila nepravda fixnog tečaja kojime su u zadnjih 15god preskupim eurom osiromašili građane i dobra hrvatske
-
ako mi uskoro ne postanemo i prometom i cjenovno na svim dionicama normala, ispasti ćemo najveći pušioničari na svim tržištima, pogledajte rast svih ostalih cijena, ne samo dionica, mi jedino debelo zaostajemo na ZSE, čak je i kukuruz porastao 100%, znači da smo ispod poljoprivrednika, pravi seljaki,
mislim da su to mnogi već shvatili i trpaju lovu makar nam se i rast na nekim dionicama činio prebrz i strm, ali ako se uskoro ne dogodi nekakvo uravnoteženje pokupovati će nas ovi kada prodaju kukuruz sa mekinjama, ne kužim gdje mirovinci ulažu i što čekaju, nove obveznice i 1-2% za svoje klijente
o tome trubim već godinama, inflacija i to dupla, i uvozna sa uvozom roba i dobara u helikopterskim eurima i domaća sa obezvrijeđenom kunom i još više obezvrijeđenom cijenom rada, usluga i dobara u hrvatskoj...još malo i wv golf neće biti ispod 50k eur a nama medijalni dohodak jedva 750eur, zapeli u vremenu i prostoru u 2005. kada je u eurozoni 1200eur bila dobra plaća a danas eto slovenci imaju zakonski minimalac netto 1000eur a njemačkoj da ne pričam i to sve samo da bi se kakav turist za 25eur dnevno zgnjusio u "naše" more, plitvice ili rastoke
-
dakle ako ne pretvaraš u keš nego u valetu držiš btc ili neki drugi coin, onda nema prijave poreza...i to je ok, danas se svega može kupiti u coinima a biti će toga sve više a također imamo i bankomate mjenječnice ako zatreba za kavu
-
Pa nikaj
ma ne brinite se, opet bude neka gripozna živina negdije tamo posrala nekog piceka li pajceka i evo ti gripe iz početka kao i aspirini, maxflui i razni kol(dreksi) i opet svi
-
a jesemti, a zato je jedan moj poznanik, inače u poziciji u butkovićevom ministarstvu, otvorio tvrtku i zriktao si bagerić preko fondova koji mu se kiseli u dvorištu, znači kombinacije i praonice a ekipa koja se generacijama bavi niskogradnjom nema pristupa tenderima nego eventualno kao podizvođači za ovoga i slične
-
dobro ekipa, da budem jasniji, da li si je itko isplatio, tj povukao sredstva sa binancea na drugi račun i u čemu, u parama ili u kriptu, u stvari na što je manji trošak
također, zašto plačati porez, nije mi jasno, ako uplačuješ na revolut onda ti porezna ne vidi ništa također niti sa binancea, drugo je dionice jer ti vidi skdd pošto se bilježi na oib a kripto i tako nije reguliran u hr, to je najbliže kao da plačaš porez na konverziju a to nisam čuo da podlježe porezu
-
jedno ozbiljno pitanje, da li si je tko isplatio novce sa binancea na revolut i na koji način, da li je isplata išla sa stabilcoinima pa konverzija na revolutu ili direktno konverzija na binanceu i isplata u usd i koliko to traje
-
hehe, možda CNC( chuck norris coin)
-
ekipa, pa nemojte biti fosili, kakav keš, tko još koristi keš, sada su cioni in,... ima li tko da se kuži u to pa da si naručimo da nam napravi kripto pare...evo krenimo prvo od toga kako bi ga nazvali, ima tko kakvu kreativnu ideju
-
vidiš,vidiš... , već sam primjetio neke karakteristike kod dragog vođe kao i tvrdoglavo favoriziranje dotične i tako padaju na pamet zločeste misli... stas je ok, doktorica,uniformirana, uski minjak, sunčane naočale, još da dominantno barata i sa specifičnim pomagalima i koncept bi bio potpun
-
budemo li se striktno držali povijesti, od 1941-1945 crno nam se piše, a poslije ionako dolaze crvene brigade, tako da se svejedno nemamo čemu veseliti, osim najužega kruga za kojeg će biti viskija i cigara
e ježišga
...ali kada kažeš "najužega kruga za kojeg će biti viskija i cigara" na koje to "crvene brigade" misliš... na ove aktualne koji su nam državu pretvorili u spremačice i konobari ili neke pak nove
-
u velike građevinske radove na obnovi zemlje pa da skoče građevinari?
građevinari?...koji građevinari?...zar toga još ima na zse?
-
da, vidim da smo tu negdje sa razmišljanjima, nikakve zabrane, nedjelja dobrovoljna i posebno plaćena većom satnicom a tržište neka odradi svoje...
-
prava tema za birtiju...
poštovane kolege, što mislite, onako nepristrano, kako npr. procjenjujemo dionice, trendove, dakle tehnička procjena uzevši u obzir i radnike i gospodarstvo, o aktualnoj najavi zabrane rada nedjeljom osim u 16 nedjelja u sezoni
-
da... i moj bratić je kirurg u dubravi i često se čujemo i situacija po bolnicama je vrlo ozbiljna, skulirajte se sebe radi i držite se preporučenih higijensko-epidemioloških mjera, to je ono najmanje što sami za sebe možete učiniti
a ovo:
- stvarno postoji neki paradoks sa pusacima i zastitom od covida - pusaci slabije oboljevaju od covida - jos nije jasno zasto.
isto tako pušači (navodno) više preživljavaju infarkte te bolje podnose i brže se oporave od upale pluća, pretpostavlja se da to ima neke veze sa plakom i tim otrovima koji očvršćuje stijenke žila i pluća
-
nformacije investitorima Q1 2021
*dionicar, kapital hpb iznosi 2.517 b kn što daje bvps 1243.19 hrk po dionici
-
ne znam što bi rekao, očekivao sam neki sitni minus ali ne i ove druge stvari, pogotovo sam očekivao nastavak trenda smanjenja dugova i obveza a oni povećani, fin dug prema vjerovnicima čak za 7,5m kn nakon što su i u 4.q 2020 također povečani sa 41 na 49 m kn...pa koja je to kamata od 7,5m. kn kvartalno...sad već imaju preneseni 57m+ još i dospijeće 135m