1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. barbosa 2.0

Posts by barbosa 2.0

• PODR (Podravka d.d.)

• barbosa 2.0
    • October 8, 2021 at 1:26 PM
    Quote from Roki

Ja vjerujem da bi 90% ovdje rado kupilo HPB po ovim cijenama samo da nije pod palicom lijepe naše. Na stranu čekanje do 2026. nećemo o tome...

evo podr pod "palicom lijepe naše", čak su stavili da je vodi "grobarica" hr tk koja je sa svojom "borg" grupom izkonstrurala i na kraju pokopala najači i največi prehrambeno-trgovački koncern u europi i sve to ništa nije smetalo da odradi skoro 100% porasta vrijednosti i 25% iznad bv u par mjeseci

također imamo i janaf, koei, kodt, jdpl, ulpl i dr. drž. tvrtke koje kotiraju na zse i i sve se trguju oko ili iznad bvps a jedino se hpb tovari na leđa kao otegotna okolnost drž vlasištva a hpb posluje još najbolje od svih tih ostalih drž tvrtki a trži se na 0,4 bvps...nije li to malo licemjerno ?(

• INGR (INGRA d.d.)

• barbosa 2.0
    • October 8, 2021 at 1:13 PM

je ekipa, međutim ingra je digla novi kredit kojime su uspješno refinancirali dospjele obveze računajući na redoviti prihod od zakupnine budućega razdoblja i ako dođe do problema odnosno zastoja naplate ugovornih obveza od grada zagreba, koliko je ingra u poziciji samostalno financirati vlastite obveze dok traje eventualni izvanredni pravni postupak naplate po ugovoru :/

• PODR (Podravka d.d.)

• barbosa 2.0
    • October 8, 2021 at 1:00 PM

već davno sam napisao da je podr snažni brand koji treba imati vlastiti distributivni kanal i da njoj trebaju dućani sa imenom podravka i u tome smislu možda su trebali kupiti konzum onda kada se dao kupiti jeftinije nego danas ili pak da razvija svoju distribuciju kao što to radi pivac i vidimo da im jako dobro ide, toliko da zadnjih godina akviziraju svu dostupnu prehrambenu industriju u hr i regiji

• CORONA virus

• barbosa 2.0
    • October 7, 2021 at 8:14 PM
    Quote from Paulie

Ovo je tragično loše, riskirat miokarditis za 2 mjeseca zaštite. Istraživanje potvrđuje da preboljeli imaju mnogo jači imunitet.

nisam nikakav "anti" niti mi se u ničemu ne može staviti takav pridjev nego samo krećem od sebe i razmišljam analitički svojom glavom i prije neki dan sam postao da prije svega treba biti svijestan se cjepivom cijepe zdravi ljudi, ne bolesni i da je jedna jedina nuspojava previše i ovaj vikend saznam da mi je jedna poznanica, komad, mršava plavuša 40god. iz poznate poduzetničke familije, predprošli tjedan nakon cijepljenja izgubila 80% vida i da se sumnja na ugrušak...te stvari, odnosno nuspojave se NE smiju događati! X(

• INGR (INGRA d.d.)

• barbosa 2.0
    • October 7, 2021 at 7:48 PM

nema tu puno mudrosti, ugovorom su jasno ugovorena prava i obveze i ako su ista opstrurana od strane samodola i vukovića, ne samo da su zaslužili otkaz nego su i odgovorni za sve štete koje bi za grad zagreb eventualno nastale ne pridržavanjem ugovornih odredbi...

openhaim je uvijek imao dobru pravnu podršku a tada je u no sjedio i gospodin Marijan Kostrenčić koji je bio autoritet trgovačkog prava u svj. razmjerima i za kojega sam imao čast poznavati ga osobno i taj ugovor je toliko dobro sročen da ingra u svakom slučaju može izaći jedino kao dobitnik!

a evo i što samodol kaže o svemu ovome

Smijenjeni član uprave Holdinga teško optužio Tomaševića: On ne zna što potpisuje
    ANTE SAMODOL na svojoj je stranici danas detaljno opisao što se događalo od dana imenovanja do dana smjene. Teško je optužio Možemo i Tomaševića.
    www.index.hr
  • INGR (INGRA d.d.)

• barbosa 2.0
    • October 7, 2021 at 1:02 PM

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

u večernjem nema ništa bitno pa nisam niti slikao

• INGR (INGRA d.d.)

• barbosa 2.0
    • October 7, 2021 at 12:13 PM
    Quote from mariv002

Moze netko postat cijeli članak... Hvala

evo, ja baš idem na kavu pa ti ga poslikam

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• barbosa 2.0
    • October 7, 2021 at 11:43 AM

ništa još nije pod ovrhom a kamo li tek kakva prodaja i primopredaja... stavljena je tek zabilježba i ako je hpb poduzeo pravne korake kako navode, onda je to sve na duugačkom štapu...zato se i plasiraju ovi plačeni textovi, ne bi li se nekako postigla eventualna nagodba ali očito da hpb nije zainteresiran i da se pravna trakavica nastavlja

a i inače, kada ovrha postane pravomoćna što u ovome slučaju nije, to je jedan jako dugotrajan i kompliciran postupak sa neizvjesnim ishodom i za dužnika i za vjerovnika, tu ima toliko pravnih radnji(rupa) da dobar pravnik to može otezati godinama a toga su očito svjesni i odvjetnici tužitelja pa sada tu cvile po nekim marginalnim portalima

• INGR (INGRA d.d.)

• barbosa 2.0
    • October 7, 2021 at 9:19 AM
    Quote from diokidina

Doci ce i ova dionica uskoro u fokus.

je, evo ti ga, u jutarnjem i večernjem...

Bivša uprava Holdinga: ‘Smijenjeni smo jer smo ugrozili financijske interese Ratka Bajakića‘
    Jutarnji list je u posjedu dokumenta u kojem se analizira, kako u dokumentu navode, potencijalni sukob interesa Ratka Bajakića
    www.jutarnji.hr
    Doznajemo pozadinu smjena u Holdingu: Bajakić iz Možemo! u sukobu interesa zbog Arene Zagreb
    Nova uprava željela je ljude koji poznaju sustav, a nisu kompromitirani radom s bivšim gradonačelnikom, dok se druga strana zalagala više za svoj kadar, tj. za…
    www.vecernji.hr

• barbosa 2.0
    • October 6, 2021 at 11:51 PM

opet još jedan plaćeni oglas istog naručiteljaX/

a i jesu našli oko čega će konstruirati senzaciju, 300 k kn namještaja ...evo ja sam u restauraciji kuće, samo novo centralno me koštalo 120k i još sam jeftino prošao, ulazna i unutarnja vrata preko 50k kuhinja cca 5,5m samo drveni dio 35 k, radna ploča masiv 1100kn po m + aparati i sudoper cca 25k kn...evo već smo na 230 k a gdje je tek sve ostalo, pa sol i stolice da je čemu nema ispod 10k, u komode za 30m2 dnevne sobe možeš bez problema utuči 20k, tepih mali bolji soma eur...itd. a jelenko medenko sa telegrama tu pokušava napraviti senzaciju od nekih 300k kn, pa bogteposro što je 300k kn namještaja, pogotovo uredskog i to za jednu banku koje se i inače opremaju reprezentativno i koja radi čistu godišnju dobit preko 150-180 miliona kuna, pa više ih košta wc papir u godinu dana...fakat jadno na koje nivoe se ti pisači privatnih oglasa spuštaju da bi zaradili parsto kuna <X

• Birtija

• barbosa 2.0
    • October 5, 2021 at 10:48 PM
    Quote from bbkk0000

Ja mislim da bi tim velikim multinacionalnim kopmanijama i think tankovima koje ih prate u kreaciji novog covjeka po njihovoj mjeri moraju jednostavno " eliminirati" svakog vjernika i svakoga tko drugacije razmislja. Zasto bi uopce covjek razmisljajo kad oni to mogu odraditi za njega. Njima trebaju ljudi koji ce na sve njihove proizvode,usluge i projekte samo reci da. E sad Crkva je institucija, sidro zivota. Preko nijh je tesko jer popravljaju ljude. A cojek je samo covjek. Nema svatko Solomonsku mudrost

Takav algoritam i model čine ono na što stručnjaci upozoravaju već godinama, i ne samo za Facebook - navode posebno podložne korisnike na radikalizaciju i silazak niz svojevrsnu spiralu teorija zavjera i ekstremizma, što je odlično ilustrirano i u Netflixovom dokumentarcu The Social Dilemma iz prošle godine.

"Misija Facebooka je povezati ljude diljem svijeta. Kad imate sustav za koji znate da se može hakirati bijesom, lakše je izazvati bijes kod ljudi. A izdavači onda kažu: 'Oh, ako pravim više ljutitog, polarizirajućeg sadržaja koji dijeli (ljude), dobivam više novca.' Facebook je postavio sustav poticaja koji razdvaja ljude"

• barbosa 2.0
    • October 5, 2021 at 3:19 PM

baš se neko danas namjerio na 560 ?(

• Što smo danas tržili

• barbosa 2.0
    • October 5, 2021 at 11:56 AM

ja sam čisto trejderski zbog špekulativnog momentuma ušao u pon po 606 i prodao u petak po 706...za mene je ta priča sad jedno vrijeme potrošena, članarina je uzeta a dalje ću otom-potom

• PODR (Podravka d.d.)

• barbosa 2.0
    • October 5, 2021 at 9:55 AM
    Quote from NaBiduAsku

zanimljivo je ovdje, još jedan pad danas. Neki dan čpvjek kupio 2000 kom po 718... šta reći.

kako što reći, na velikom je sve veliko pa i pogreške :|

• PODR (Podravka d.d.)

• barbosa 2.0
    • October 5, 2021 at 9:47 AM

uopće nije stvar što ima volumena, stvar je u tome da mirovinci ne prodaju, od petka prije 10 dana od kada je počelo ludilo nisu prodali niti jednu dionicu a prolazili su blokovi 1000+kom što znaći, bez obzira na volumene i porast vrijednosti, da je vlasnička struktura mirovinaca i države od skoro 75% čvrsta i nepromjenjena a to anulira špelulacije o bilokakovoj ozbiljnijoj korporativnoj akciji koje se spominju u nekim textovima i na stranicama foruma...u tim okolnostima, ipak je dionica rasla od nešto ispod 400 i sada je na 650 i ok je imati očekivanja ali 1000 i više kuna fakat nije objektivno ?(

• Što smo danas tržili

• barbosa 2.0
    • October 4, 2021 at 1:11 PM
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from Moller

-atpl

+podr natovarilo me bome, a neka, fala

da, čini se da se na PODR uzeo predah, kupnja i dalje postojana... biti će tu još svega. :thumbup:

je isto kao i na rivp ili 7cro i 7slo :|

• PODR (Podravka d.d.)

• barbosa 2.0
    • October 2, 2021 at 9:02 PM

kol.Milo, ovo mogu biti samo dvije stvari, ili je aktiviran stožer za obranu ili je obična špekulacija malo jače lige špelulanata...u svakom slučaju, slj. tjedan bi se moglo znati nešto više... ono što se za sada zna je da pivci po osnovnom računu više ne kupuju a 3,18% udjela u kapitalu je objektivno skoro beznačajno u smislu nekih ozbiljnijih korporativnih akcija :|

• PODR (Podravka d.d.)

• barbosa 2.0
    • October 2, 2021 at 8:24 PM
    Quote from Milo

https://www.poslovni.hr/burze/vlasnici…avke-4307501Evo ako netko nije pročitao..

taj članak iznosi NEtočne informacije, u čl. se navodi, citiram:

iz portfelja dobrovoljnih fondova AZ Profit i AZ Zaba prodano je ukupno 2368 dionica u ponedjeljak (što je objavljeno u srijedu) nakon čega je AZ-ov udio u Podravci pao ispod praga od 15 posto

a taj podatak je u potpunosti NEtočan :!:

naime, 30.09.2021. 14:12 iz objave izdavatelja PODRAVKA d.d. - Informacija o promjenama u glasačkim pravima je razvidno da je dana 29. rujna 2021. godine izdavatelj zaprimio obavijest AZ d.o.o. o promjenama u postotku glasačkih prava u Izdavatelju i datum kada je zabilježen pad ispod praga od 15% 2021-09-27

dakle promjena je knjižena 27.09.2021. što znači da je transakcija provedena dva radna dana prije preknjiženja (t+2), odnosno u četvrtak prošli tjedan!

ovaj tjedan do srijede do kada vidimo promjene u top10, niti račun. br8. MESNA INDUSTRIJA BRAĆA PIVAC D.O.O. 226.578 3,18%,i niti jedan drugi račun u prvih 10 NEMA promjena, kako to 01. listopada 2021. senzacionalistički navodi predmetni članak X/

sve ove transakcije od brače pivac su se odvijale do četvrtka prošli tjedan i nakon toga pivci po rčn. br. 8. nisu kupili niti jednu jedinu dionicu!

...šaranović još od preuzimanja konstantno skuplja kras na 750

• CORONA virus

• barbosa 2.0
    • October 2, 2021 at 6:22 PM

znate što je najgorje u svemu tome, to što se cijepe zdrave osobe i onda nastradaju...tu je jedna nuspojava previše jer si zdrav, nije ti ništa!!!

... drugo je kada si bolestan i onda uzmeš lijek koji ima nuspojave i kada je ili-ili, u cjepljenju nije taj slučaj, tu iz "straha" od oboljenja cijepljenjem prejudiciraš oboljenje a za koje u konačnici uopće da li ćeš oboliti i ako da, kako ćeš odreagirati, da li prehodati sa blagim ili nikakvim simptomima ili kao par% nesretnika razviti teži/ški oblik viroze ?(

• CORONA virus

• barbosa 2.0
    • October 2, 2021 at 11:41 AM
    Quote from renchi

U jednoj bolnici na sjeveru Hrvatske tijekom studenog i prosinca 2020 SVI pacijenti koji su ušli na COVID odjel su umrli. Niti jedan nije preživio. Najmlađa osoba bila je žena od 45 godina koja nije imala opterećenu povijest bolesti. Tako da panika oko ove bolesti nije bez osnove.

Sve što ste čuli o ovoj bolesti je istina. Kod nekoga ništa, a kod nekoga kao " kroz putar " .

odmah mi nije leglo... da su baš SVI na intezivnoj umrli... nema smisla...ima li tu možda posla za institucije???

Covid-pacijenti u Banjoj Luci umrli zbog industrijskog kisika uvezenog iz Hrvatske?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt