Ne mogu vjerovati da netko punoljetan vjeruje u ovakvu priču. I to iz Bujice?
Bujanec je možda "kontroverzan" tipa da se vežu neke afere za njega ( neznam koliko je toga dokazano..) , politički se opredjelio za Domovinski pokret u gura njivovu priču. Ali u njegovoj emisiji je jako puno toga otvoreno, doneseni su bitni dokumenti,pozvani su "alternativi" ljudi, i čovjek razmišlja i diše hrvatski. E onda nastaje problem u Mostu, u Bujancu , u Hasanbegoviću, u živom zidu ...uz puno nedostataka koje ima te "desna " politička scena oni svi ipak dišu Hrvatski i imaju DALEKO manje afera. Žao mi je što veliki dio tih punoljetnih o kojima govorite zapravo glasali na temelju kakvu tko ima frizuru, zadovoljni su sami sa sobom i gledaju samo svoj đep. Tako se može čuti da je Raspudić prevario ženu, da je onaj donio lubenice..a da neam te alternativne "desne "političke scena mi bi bili već poslani valjda na Mars.
Ja se čudim Vama da vjerujete u ovakvu priču i da to širite dalje.
Bujanci, pernari, kolakušići, raspudići, petrovi, škore, mostovi, živi zidovi, hasanbegovići, pa još, bakići, lauci, sladoljevi i još cijela bulumenta populista i lovaca u mutnom. Ljudi koji bi za osobni probitak prodali svoju mater. Gade mi se!
A skoro toliko mi se gade i ovi na vlasti koji su nedjelovanjem dali toliki prostor ovim nabrojanima.