Balan očekuje jutarnji pad koji je u tijeku i do kraja dana solidan plus
Posts by plavac
-
-
Biogen dobio FDA odobrenje za lijek za Alzheimer za koji je upitno da li uopće šta pomaže, XBI poletio i malo stisnuo fondove koji ga masovno shortaju, to je pomoglo cijeloj burzi, small caps su poletjeli, SPPI je lijepo potegao na tom valu, navodno bi u idučih 30 dana mogao dobiti odobrenje, mogao bi SPPI do 7-8$
-
XBI poteže lijepo, SPPI leti, shorteri na aparatima
-
kupio 1200 BLRX po 2,81$
-
prodao BLRX 2,86$, brzih 97$
-
Kupio BLRX po 2,77$, 1200 dionica
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Vrh vrhova, ali tko zna
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Puno toga upučuje da će se pad od 10% dogoditi u idućih par tjedana, ali o tome prićamo neko vrijeme pa za sada ništa, ja naravno ostajem u SPPI i čekam 18.06. kada ističu opcije da vidim hoće li biti kakva prilika
Da uskoro će i kraj tromjesečja pa rebalansi portfelja zbog toga, druga polovica lipnja bi mogla biti zanimljiva
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Šef hedge fonda je zadovoljan, Balan inače kaže da se on najviše brije na fizičko zlato, a Balan je često prošle godine trgovao sa zlatom, jednom je Zerohage konstatirao da je tada neki napad na zlato došao iz Švicarske, Balan i taj fond su iz Zuricha. Inače Balan kada kupuje po 1000 ugovora taj fond ga prati sa x puta večim nalozima, ali onda oni te naloge malo razvlače da burza ne doživi šok.
Ali od prošle godine im je još uvjek ostalo 35-40 milijuna $ short pozicija u minusu i mislim da te ugovore još nisu pokrili i otpisali, još čekaju.
-
Ja tehnički ne gledam, ali pokušavam pratiti, više fundamentalno, ali je bitno jedno i drugo
zlocesti je SPPI baš čudno gledala tehnički, ali fundamentalno je bio spreman za lansiranje i dobro se drži
-
Ja sam prodao BLRX kupljen po 2,84$, za istu cijenu, izgubio sam proviziju 10$, čekati ću na niže, 18.06. istječu opcije i algosi će je srušiti na 2,50$ do tada
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Balan očekuje da US10y bude rastao i da bi dionice mogle rasti pogotovo Russell 2000
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bome dolar bi mogao rasti st-brajo
Na ovoj cijeni u premarketu ja sam na 2000 dionica SPPI u plusu 1.200$, nekako bi mi 4.000$ plusa bilo idealno, to bi bilo 5,30$
-
SPPI se pumpa lijepo, ne žalim se, moje sestre i ja imamo ukupno 9000 dionica
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Rolontis ima status SPA kod FDA što je dobar poguranac, i oni trenutno testiraju mogučnost da se lijek može dati isti dan kada i kemoterapija, što bi pojednostavilo postupak jer ti lijekovi se daju naknadno pa se pacijent poslije kemoterapije opet mora vračati, to bi bio zgoditak.
SPPI bi mogao lijepo skočiti ako se Rolontis odobri, a postoje dobre šanse.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Evo Balanove verzije nevidljivog QT u tijeku
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Evo i jednog komentara, neki ljudi valjda i razumiju šta piše Balan, vjerojatno st-brajo to kuži, ja baš i ne
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Početkom lipnja se vidi pad, naravno danas je bitna vijest o inflaciji
-
Ja sam nočas uzeo BLRX po 2,84$, 1200 komada, ako danas skoči izlazim odmah
-
Da ali oni će to idući mjesec tek najaviti za kraj godine, pa će onda svaki mjesec po malo spuštati, sa 120 milijardi dolara, tako da će u cijelom tom periodu upumpati još oko 1000 milijardi dok to ne bude gotovo, a to će ići sporo, pitanje da li će burza uopće ozbiljnije pasti, moje lupetanje ali eto.
KOSS, evo jedne za trajd, sada je 13,60% u plusu, komentiraju je ljudi koje pratim na Stocktwits