Ovako dečki vide situaciju do kraja desetljeća
Posts by plavac
-
-
Kada je burza zvizla 1929 god. te razine je ponovo postigla tek 1950-tih godina, trebalo joj je onda 25 godina, nevjerojatno, dobro između je bio i WWII
-
zadnje 2000 SPPI kupio po 3,16$, ponovo sam na 4000 dionica
-
Cijelo ožujak bi moga biti jako prevrtljiv s tendencijom prema dolje
-
Trejdao SPPI, prodavao od 3,29-3,35$, i kupovao od 3,22-3,17$
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ovi ljudi ulažu u burzu velike novce i njihovi komentari imaju ozbiljnu težinu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ovako Balan vidi situaciju na burzi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Očito je da će se bar par dana situacija malo smiriti, sve je ovo malo naglo
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ništa posebna dionica ali ima potencijal i ima dva lijeka što smanjuje rizik
-
Ovo danas je bilo privremeno dno za idućih par dana, do trečeg tjedna ožujka bi trebalo biti sezonsko dno, to bi moglo biti još niže a i ne mora. Burza ne ide ravno gore ili dolje.
Kako kaže kolega st-bajro TA je divna stvar
Nafta remeti malo priču, ali S. Arabija malo pokazuje mišiće prema Bidenu jer je demokratima bitna stavka da je MBS naredio ubojstvo onog jadnog novinara kojeg su raskomadali u ambasadi u Turskoj. I Ameri se na forumu već žale da im je galon benzina 3$
-
Da s obzirom da se radi o dva lijeka koja bi mogla biti odobrena, taj drugi lijek je za rak sa specifičnom mutacijom, postoji velika šansa da dionica u nekom trenu jako skoči i ako jedan fula imamo drugi, rizik je manji
-
Kažu da je mogući peak sales od 500 mil. $, trenutno tržište drži netko od velikih tipa Pfizer ili tako nekako i godišnje uprihoduje 4 milijarde $.
Ma ja sam nju pratio i s njom trejdao tako da mi je to najlakše, ali ne mora to biti ništa posebna dionica, ima vjerojatno puno drugih prilika, ali ne možeš sve pratiti,
ima dosta velikih ulagača koji imaju strategiju da ulažu u par dionica ali ih zato stalno prate i to dobro funkcionira
još nisam uspio pratiti kvalitetno više od 3-4 dionice u biotech sektoru, previše je to posla
-
Privremeno dno je odrađeno, US10y će malo pauzirati, sve u svemu stvari se jako brzo događaju, a kako se trenutno bavim drugim stvarima dobro sam i odigrao
Kao što sam i najavio ode burza u zeleno, preko vikenda je moguće da se izglasa tih 1.900 milijardi, a ako bi US 10y nastavio rasti mogao bi FED reagirati, tako da nitko ne želi ostati u short poziciji
-
Poznam dionicu, čekaju inspekciju pogona i odmah mogu dobiti odobrenje za lijek, znaći svaki dan može biti pozitivna vijest, a ako burza padne imaju mogući neposredni katalizator koji ih može katapultirati
P<0.0001 je odličan rezultat u istraživanju
i dionica uopće nije puno rasla u ovom nedavnom balonu, Black Rock ima 20% firme i oni drže cijenu dolje i dokupljuju, itd.
-
ja sam uzeo još 600 SPPI po 3,01$, 100% u dionicama
do kraja dana možda budemo i u zelenom
-
Sada je prilika za sve u kešu da idu do 80% u dionice, biotech je na koljenima i sada se kupuje
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Evo što se događa oko nafte, tu je uvjek puno politike
-
privremeno dno za par dana
-
Sada Powell govori, burza mu je poslala poruku, to uvjek rade
U teoriji burzu ovaj rast kamate ne bi trebao brinuti, čak ni 3-4% na US 10y, ali uvjek reagira kada dođe do naglih promjena, ovaj rast je bio dosta nagal i od tu nervoza
Balan kaže da bi dno moglo biti krajem ožujka, kako je najavljivao još u siječnju, ali ovo je danas veliki pad i moglo bi biti privremeno dno, tako on očekuje
-
Ja sam trejdao i spustio sam prosjek za SPPI na 3,19$, 4000 dionica