još malo čekare
ne pred rudu ići
još malo čekare
ne pred rudu ići
može biti i odbijanca ali nekako smrdi na još jači propad
volio bi da griješim
A tko to zna...
Mislim da sam negdje čitala da je velik volumen ušao na cca 4100 , pa su sada već mnogi u minusu
Jučer su, dok sam spavala.... whoops, pali na 3900 , fibo 0,38. Iduća stanica 0,50% , 3600
Cca 3800 fibo 0,23 cijelog rasta sap500 je izdržao pred neko vrijeme... treba vidjeti može li opet ili bi se mog'o do 3.200 spustiti
Sve novce u ULPL.......
i di ce onda sa tolkim $$$ za par godina 😂😂😂
S €€€ 😎... već od nove godine
Znači i dalje dokup
Možda sam u krivu ali ovdje nekako vidim puno veći potencijal rasta nego na ostalim našim brodarima (usprkos muljatorima iz uprave)
To je onaj dokap po 100 čuna 77.212 ulpl-p-a
4 bulkera + 4 tankera naprave više dobiti iz poslovanja od 12 bulkera atpl!!!???? više puta sam napisao da ne kužim sistem ulpl, ali tek sada mi ništa nije jasno.
4 bulkera + 4 tankera?
Koji su to brodovi kolega?
G. Pilapila kad će se više naša uzdanica odljepit od ove stotke (prema gore naravno 😀)
Neda mi se više kupovati i čekati Godota
Kad otkupe ovi iz TNPL od mirovinaca po 15 onda ide odbijanac
Danas vrijede puno puno više...........
A koliko je od tih procinjenih cca 100 mil u vlasništvu ULPL-a ? Nisam pametan to izračunati .
Osim vrijednosti brodova pametno bi bilo izračunati koliku dobit trenutačno stvara ta "bezvrijedna krama"
Bude za dividendu 😀
Definitivno je trenutak za imati malo više cash pozicije bez obzira na petak i rast amera >2%.
Također ako je zadnjih tjedana u tijeku manja korekcija (koja po meni još nije završila) na i dalje uzlaznom trendu, opet je dobro imati nešto veću Cash poziciju.
Naravno svako odlučuje sam za sebe i kusa posljedice svojih postupaka.
Sjetite se kako je ekipa srušila dionicu s 500 kn na 370 kn u dva dana...nemojte se čuditi kad ju s 350 digne na 500 + u dva dana...
A tko vam garantira da će ju dignut s 350... Možda još propadne
U jednom trenutku će se početi kupovati skoro sve na ZSE. Samo da još malo porastemo.
Skidati će se s aska po abecedi.
Što će imati najbolji prinos teško je reći, ali silna lova koja čami na računima će se sigurno uključiti dijelom i na ZSE.
Kolegica Ivana7 vjerojatno ima neka vjerodostojnija saznanja o IGH kad gotovo sve postove "nagrađuje" šakom i kapom.
Kolegice počastiti nas jednom poslanicom
Sat po sat palača, pogača pardon dan/tjedan
Kolega kupujte u tišini ako mislite da ide gore ili obrnuto.
Puno puta do sada sam napravio grešku i prodao nešto što je jako naraslo jer "nemre više", skoro uvijek sam bio u krivu.
a koliko MR-a imaju ATPL i JDPL
Sve stoji ...
Ali,
Dugo pratim i trgujem ulpl.om i jedna mi je od najdražih na ZSE.u, no nikako nisu prvaci u transparentnosti tako da ćemo i dalje budno pratiti što se radi.
Ulazak cucurina je svakako pozitivna vijest.