Agram Brokeri izgleda ne radi online trader?
Da li i ostalima?
Agram Brokeri izgleda ne radi online trader?
Da li i ostalima?
WTF! Crobex je u plusu 2 posto😯. Tko je umro? 🤣🤣🤣🤣🤣
Da, neobično. Usput, malo sam se pogubio s eurima, teško mi je orijentirati se.
izgleda dosta njih se pogubilo ... neka, neka
Evo, jedan SP500, ne znam kako vama ovo izgleda, ali ne izgleda nešto najsretnije....
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. nešto mi je sumnjiv ovaj promet na stupčastom grafikonu, ako je to volume?
izgleda da je potpuno zamrla likvidnost
Nevjerojatno mi je da je promet toliko pao
Mislim da se radi o nekoj grešci
Na kraju i da Hrvatska država izgubi arbitražni spor u Washingtonu protiv Todorića, te da se dokaže da su Borgovci napravili pljačku stoljeća i teško oštetili hrvatske građane.
Ako se to i dogodi (nije nemoguće) dali ste svjesni da ćemo to opet Vi i svi mi ostali platiti
A ako se zbog globalnog zatopljenja isuše sva mora svijeta ?
Bude Debeljak onda ugrađivao kotače na brodovlje da spasi svijet i sebe
Dali će biti gladi ili rata, naravno da hoće, ali onima koji to nisu iskusili je teško takvo što opisati sve dok se ne preseli i u njihovo dvorište.
Nadajmo se da će i ovaj u Ukrajini završiti za koju godinu, jer nikome a najmanje nama burzovnim ulagačima/špekulantima nije u interesu da potraje
eh, nemam atpl
Al imam vlds
I ja sam si ga zeru ostavio.
Nemreš uvijek "pogodit".
Kako je buffet onomad rek'o bitno je imat bar 51% pozitivnih trejdova
Kolko vidim u pozivu na skupštinu, dosta detaljno je opisan dio o nagrađivanju uprave.
Znači da su sad mirni i da će konačno biti nagrađeni sukladno rezultatima.
Jadni, do sada su jedva spajali kraj s krajem.
Osim par rečenica o novim nadzornjacima ne vidim razlog za otići na skupštinu.
Ako tko poželi s nekim pametnim prijedlogom malo razbucati učmalu atmosferu na skupštini rado ću dati punomoć.
Sto nam je činiti ovdje?
Čekati još par lošijih izvještaja pa kupovati na 70 ili i 100.tku smatrati povoljnom kupnjom?
Nemoj se živcirat kolega, nego kupuj sad kad je na akciji.
Vrlo suzdržan će biti Mike Powell sutra.
Neće preko 8 metara.
Bas me zanima kako će to ucelofaniti
Možda i griješim 🤷
Uz smanjenje dugova bih istaknuo:
QuotePoslovni prihodi tijekom prvih devet mjeseci ostvareni su u ukupnom iznosu od 128,6 milijuna kuna dok su u istom razdoblju 2021. godine iznosili 122 milijuna kuna što iznosi što predstavlja rast od 5%. Na povećanje poslovnih prihoda utjecala je fluktuacija tečaja dolara i realizirana ino dobit iz udjela sudjelujućih interesa. Poslovni rashodi tijekom prvih devet mjeseci 2022. godine ostvareni su u vrijednosti od ukupno 75,9 milijuna kuna u odnosu na poslovne rashode u istom periodu 2021. godine od 66,6 milijuna kuna. Porast cijena na tržištu i inflacija uzrok su porasta poslovnih rashoda. Za razdoblje I-IX 2022. godine ostvarena je neto konsolidirana dobit od 24,6 milijuna kuna u odnosu na neto konsolidiranu dobit od 52,3 milijuna kuna ostvarenu u istom razdoblju prethodne godine.
Prihod povećan 5%, dobit smanjena za 53%.
Nisam zadovoljan.
Baš me zanima što će Mr. Market reći kroz koji dan
mogu se slikati jer i o imovini i o poslovanju ne odlučuju oni. Nego ti neki drugi, većinski.
A koliko to oni imaju a koliko ti većinski?
Ulpl doš'o nekim čudom na 124 a ni glasa čuti nije.
Kako to, kako to?
Neka ulpl.a tu di je
Ako bude neke bežanije možda zaroni i ispod stotke
gosn Jasko,
jeste kupovali štogod HR brodara zadnje vrijeme ili samo gledate sa strane?
ako se gledaju samo suhoparne brojke ne uzimajući sentiment tržišta u računicu za neku fer vrijednost, ogromne su ti šanse da ćeš izgorit ko šibica
osim ako nisi ulagač s beskonačnim horizontom
Tnpl držim godinama i pratim način rada
To što su oni kadri napraviti nije nitko
Ogromni špekulanti
Ali da znaju novce napravit, znaju
Ima na ZSE jedna slična kompanija (ali čak i više kokošarska od tnpl)
pa ti budi pametan
samo bez ograničenja
čim se mora ograničavati znači da se roba traži, a tko će kome kako prodavati to će se još vidjeti
možda je Plenki obećao prolazak PSN kao odštetu
mislim da se ovdje radi o ograničenju trgovačkih marži na 5%
vrijedi za ulje.mlijeko i drugi artikli.
1% na šećeru