Neki su jutros dobro spustili prodajnu cijenu da bi kasnije kupili što jeftinije. Nadam se da im to ipak neće uspjeti.
Posts by Joskocro
-
-
Jedan je moj, svega 250 kom.
-
Zanimljivo, da količina na prodaji uz iznos od 70 kn konstantno raste. To netko prodaje ili možda prebacuje?
-
Po ovom rušenju ATPL-a izgleda da su Rusi već napali Ukrajinu.
-
Ovo zadnje treba gledati kao pokušaj korigiranja cijene s obzirom na trenutno poslovanje i rast koji se očekuje. A osobno smatram da bi toga trebalo biti opet.
-
S obzirom koliko je dionica trenutno na prodaji, reotkup dionica, prije dividende bi izgleda dobro došao. Međutim, mislim da reotkup prije dividende nije realan, a s obzirom na akumuliranu dobit vjerojatno bi moglo usljediti, ili dividenda ili otkup. Stoga treba pričekati daljnje pozive za GS.
-
Tko je ono mislio kupovati po 350? Izgleda da je to prošlo, završeno vrijeme.
-
Danas, 9.000 kom na kupnji po 66,00 kn. Šta je sad ovo, je li to znaći da će dividenda bit oko 10,00 kn?
-
U jednom članku je pisalo da bi mali dioničari trebali dobiti 5,36 kn po dionici što je premija od 26,1% na cijenu 4,25 kn koja je bila na zatvaranju u petak 9.07.2021. Također je pisalo da su Zaba i HT dobili manje nego je tromjesečni prosjek cijene dionice. Zar ne moraju objaviti cijenu dionice po kojoj su prodali Telemachu?
-
Izgleda da će Zaba dobiti oko 120 milijuna kuna za Optimu.
-
Ide ponuda uskoro. Ali po kojoj cijeni su prodali Telemachu?
-
Mislim da će divka biti veća nego prošle godine jer izgleda da će i dobit biti veća nego prošle godine.
-
Ljudi moji, pa nitko od velikih nikada nije išao u minus pa neće ni ovi. To znači da će ponuda biti veća od ovih trenutno cijena na burzi. Koliko veća, e to ćemo uskoro vidjeti.
-
Kakvi su ovo potezi? Dokle misle podizati cijenu da mogu prodati to šta imam? Je li ovo stvarno raste do 1000 kn kao što je netko od kolega prije napisao?
-
Evo, danas 60.000 kom na vrh kupnje, a prodaja se štopa sa 20.000 kom. A da vidimo tko je jači. Malih tu sigurno nema.
-
Največi problem kod covida je što ti sredi pluća tako da ti kasnije nedostaje kisika, a što onda jednom može dovesti i do srćanog. Ovo je najgore za srednju generaciju koja je pod covidem uhvatila upalu pluća. Stoga treba unaprijed dobro razmisliti što sada napraviti.
-
Ako Telemach želi brzu integraciju onda će morati ponuditi malo više od 5,36 kn. Zato se treba strpiti i ne prodavati po ovim cijenama, a osim toga neće trebati plaćati proviziju pri prodaji preko brokera.
-
Ja nisam slao podatke ZABI.
-
Mislim da bi u ovom trenutku državi bila najbolja opcija prodaja, sve ili veći dio.
-
Jedna je bila moja, jer očekujem bolje ovogodišnje rezultate.