1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Joskocro

Posts by Joskocro

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Joskocro
    • January 5, 2024 at 3:17 PM
    Quote from dionicar
    Quote from Roki

Koliko ja pamtim zadnji kvartal im većinom bude daleko najlošiji, tako da ja bih bio nešto oprezniji od kolega iznad. E sad, ipak stoji i to da je zbog ECB-ove kamatne stope ove godine sve drukčije tako da će i rezultati u Q4 biti neusporedivo bolji spram Q4 od prošlih godina, ali ipak bih očekivao osjetno slabiji Q4 od Q3. Nadam se da griješim :) ...imam dionice zabe...

Edit:
    Što se tiče cijene, ako na ovu cijenu isplate 1 euro dividende, meni je to super, nakon poreza skoro 6%. Top.

misljenja sam da ce ipak dividenda biti barem 1.3 eur.

I ja isto mislim da će biti tu oko 1.2 Eura s obzirom na dobit koja se očekuje, samo me više zanima hoće li je isplatiti odjednom ili opet, u dva puta.

• KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

• Joskocro
    • January 4, 2024 at 2:07 PM

A koji šokovi s ovom dionicom, dok se okreneš ona poleti 8|.

Prije par mjeseci kad je cijena bila mislim oko 650, napisao sam da je čekamo na 1000, a ona skoro šta nije :/.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Joskocro
    • December 5, 2023 at 2:24 PM
    Quote from Infinity
    Quote from Joskocro

Mislim da će firma ostati u HR rukama s obzirom na ternutnu količinu koju Tankerska ima, samo je pitanje po kojoj cijeni će to ostvariti. :/

Za TUHO su pisali mediji da kupuje Tankerska kako bi ostali u Zadru pa imamo sad Albanca za predsjednika uprave i Pupovca u nadzornom odboru.

Nekako mi se čini da ni u DU nećemo bolje proći

Kolega, i na portalu investiramo.com i na mojedionice piše za TUHO dioničare:

1. TANKERSKA PLOVIDBA D.D.   366.756 100,00%

A Tankerska se i dalje vodi kao HR kompanija, na to san mislija, jer sjedište kompanije je još uvijek u Zadru.

• Joskocro
    • December 5, 2023 at 12:17 PM
    Quote from borsa

Sve im se poklopilo

Dobiti će panettone za Božić i još mogu reći puku da su pomogli da firma ostane u hr rukama

Mislim da će firma ostati u HR rukama s obzirom na ternutnu količinu koju Tankerska ima, samo je pitanje po kojoj cijeni će to ostvariti. :/

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Joskocro
    • December 5, 2023 at 11:59 AM

Zaludu nam novi poslovi g.Došen, evo danas smo dobro zarobili sa 2000 kom.X(

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• Joskocro
    • November 24, 2023 at 2:08 PM
    Quote from Goran

Trezorci daju 3,75% ,s ZABA bar duplo više !!!

Da, i to u puno kraćem roku. :)

• Joskocro
    • November 13, 2023 at 1:12 PM
    Quote from Nevera

Previše je nepoznanica i špekulacija.

Niti smrdi niti miriše.

Špekulanti su out, a optimisti žive u nadi.

Svako dobro kraljici i da sve bude dobro po sve male dioničare, veliki se i tako za sebe pobrinu na vrijeme.

Bojim se da će kraljica dogodine otići sa burze,:/:rolleyes:.

• Joskocro
    • October 18, 2023 at 4:47 PM
    Quote from Sheki
    Quote from D_artagnan

Da fascinantno, mirovnci koji bi trebali biti temelj budućnosti za mirovine, rade protiv sebe kao fonda. A naravno da su dobili pinku da to odrade tako.

Koliko su kao fond izgubili sa tom prodajom i izlaskom iz tankerske ?(, ono kad zbog male snicle ubiješ kravu i nemaš više ni kravu, ni telad, ni stado.

I nitko od političara ne priča o tome nego se samo prebacuju AP i Predsjednik sa glupostima tko je šta rekao, pa mu ovaj vratio <X<X<X. Al dobro u povijesti će ostati zabilježeni kao ekipa koja je uništila HR

Ali u slučaju TPNG je bilo dosta ovih velikih sa puno %.. kod ATPL toga nema, tu ima preko 7k malih dioničara

Sve potpisujem osim da će biti zabilježeni u povijesti. Sitni su to kokošari, u tome je najveći problem. Matan je za njih nobelovac.

Display More

TPL je u jednom kratkom razdoblju kupila, prema propisima burze, dionice TPNG i preuzela tu kompaniju od drugih utemeljitelja, znači promišljeno i planski, tako će preuzeti i ATPL i JDPL.

Promišljeno i planski, što pokazuje da nisu amateri.

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• Joskocro
    • October 9, 2023 at 2:37 PM

Pa zar nije važno, koliko u $ i koliko dugo vremenski, će brod te starosti biti u stanju zarađivati?

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Joskocro
    • October 9, 2023 at 2:29 PM

Slažem se sa kolegama da je trenutno moment za dokup, strpljivo ubost šta se može više... ;)

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Joskocro
    • August 30, 2023 at 3:56 PM
    Quote from Moller
    Quote from Junius

Svi koji su u kešu su od nove godine kumulativno izgubili između 6-7% realne vrijednosti. Zadnja dva miseca cijeli -2.7%

croatia-harmonised-inflation-rate-mom.png?s=hrvhirm&v=202308170910V20230410

zašto bi izgubili, treba nešto ubaciti i u betone, dok ne stignu Dalmatinci poslije sezone

Nije ni svim Dalmatincima ova sezona bila kao prošla, trebalo je u zadnju cijene spuštat poprilično.

• PODR (Podravka d.d.)

• Joskocro
    • August 30, 2023 at 3:53 PM
    Quote from D_artagnan

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ra/2491255.aspx

Genijalno 🔝top menađment 👏

Ovako se zarađuje na burzi. Uzmeš kredit, kupiš dionice po povlaštenoj cijeni i onda sljedeći dan prodajom zaradiš. Iako platiš porez, ostane više nego i od jednog bonusa. I sve legalno u državnoj firmi s vrhunskim menađerom na čelu.

• ENNA (Energia naturalis d.o.o.) - IPO

• Joskocro
    • August 24, 2023 at 12:02 PM
    Quote from damirbela123

Ima netko osvrt na činjenično staje u kompaniji, tj. financijske podatke i položaj/perspektive na tržištu?

Koliko bi mogao iznositi IPO?

Sve te podatke bi trebali prezentirati potencijalnim ulagačima pri pozivu na IPO.

• PODR (Podravka d.d.)

• Joskocro
    • August 24, 2023 at 10:42 AM
    Quote from 5. Element

Nazalost, decki, svi ste u pravu, svatko na svoj nacin.

Hrvatska je lopovska drzava u kojoj zive ljudi koji pljackaju sami sebe i onda se cude kad dodju drugi, malo veci i prevejaniji lisci i nadigraju ih u njihovoj vlastitoj igri, i to na njihovom terenu.

Nemamo povjerenja u svoju drzavu, institucije, sami sebe, i kad nemas to onda nemas osnovni alat za stratesko promisljanje. Povjerenje je taj alat, i nema ga.

Sto onda ostaje? Zdipi i zbrisi, a dalje sto bude. I tako i bude.

Podravka tu nije nikakva iznimka. I to ce se u nekom trenu prodati, vjerovatno u nekoj mutnoj kombi, i onda ce preradjivati uvozne sirovine u skoro 100% obimu, kao recimo mljekare Dukat.

Ne navijam za Pivca, ali uvijek bi volio da naše firme kupi opet neka naša firma kojoj nije cilj kupnja radi daljnje preprodaje ili uništavanje naše proizvodnje kao u slučaju gore spomenutog Dukata.

Ni dan danas mi nije jasno zašto je tip prodao Dukat.

• Joskocro
    • August 3, 2023 at 2:36 PM
    Quote from SOUR
    Quote from Spalato33 (grad)

Dok je hpb rastao zaba je spavala,a 79%veća dobit nego u prvom polugodištu lani.Cijena se nije makla zbog Lukovića.Prema tome ona sad odrađuje ono šta je tribala odraditi.Stabilizacija na 17eura i čekat ce se rezultati ovog kvartala koji ce biti jos bolji!

Lukoviću je ostalo otprilike još 100.000 dionica. Nije valjda odustao jer je danima nudio prije početka trgovanja sve dionice na prodaju. Nekao mi je za očekivati da će opet na nekoj višoj cijeni postaviti kojih 40.000 dionica.

Zbog rasta cijene dionice sada može smanjivati količine dionica na prodaju, postepeno, znači oko 10-15.000 kom.

• Joskocro
    • August 3, 2023 at 10:21 AM
    Quote from dionicar

ovdje koliko rastemo slijedi li neko preuzimanje ili ?

a pricali ste da je plafon 12....

Ako se rast dobiti nastavi i u 3Q 2023 onda će plafon narasti i na 15...

• Što smo danas tržili

• Joskocro
    • August 1, 2023 at 3:38 PM

+ zaba ............. sitno 250 kom

• Joskocro
    • July 27, 2023 at 10:28 PM
    Quote from Damir1952

Bas gledam koliko je Lukovic prodao.

Onda se mislim zasto ovako i ovoliku kolicinu prodaje.

Onda mislim jel bude iznad 12€ itko ista trzio.

Sve mi je to vrlo cudno kad svi znamo sto, koliko dugo i kakav je taj Lukovic "lisac" bio a i sada je.

Pretpostavlja se da gospodin treba novaca za širenje svog biznisa i zato prodaje, a u ovom trenutku je mogao uvalit tako veliku količinu. Nadam se da će nastaviti prodaju da se odblokira cijena od 12€.

• Joskocro
    • July 20, 2023 at 11:51 AM
    Quote from SOUR

Za dioničara Dražena čak ni po ovoj cijeni nema stajanja. Dali pogađa ili zna? Trebalo bi biti ovo drugo.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Dovoljno kazati, negdje sam pročitao da je gosp. bivši direktor.

• Joskocro
    • July 18, 2023 at 5:49 PM

Moj target je 1000 Eura, a samo rat većih razmjera može ovaj target promjeniti. To će pokazati i naredna izvješća sa stalnim rastom prihoda.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt