ovo je situacija za dobar trejd, tko je pri parama, kako se bude situacija s Coronom smirivala, tako će se lagano opet moći kupiti dobrih dionica po dobrim cijenama, jedino što me čudi da Ingra nije ni mrdnula, sve ostalo srušili kao da da nema sutra ni prekosutra
Posts by Moller
-
-
+tpng
+atpl, + adpl
-
Ovakvo "crvenilo" odavno nije viđeno!
Potop na ZSE!
Ma sve je to OK, nedao bog većeg zla..
jedno je sigurno, nećemo ostati ovdje vječno, a to da ćemo kod svetog petra svi, sad dali za mjesec, godinu ili 50... budemo vidjeli
U svakom slučaju ako nas korona sve pokosi, svejedno imao $$$$, dionice ili neznam koliko nekretnina
najbolje u tom slučaju imati zlato
-
Kaže poslovni burze ošto pale -1 % a ono uglavnom na ATH vrijednostima
https://www.poslovni.hr/burze/svjetske…icijama-4213807
ahahha šta oni znaju šta je oštro, sad ZSE da pokaže šta znači ošto pasti ako je ispod 3-4% to je pizz... ja... ne važno šta je sve uglavnom na ATL... gdje si oni šta crtaju TA i te crteže iz likovnog :))
ovo meni liči na nastavak rata, nakon trgovinskog, ide zdravstveni, u Davosu je riješeno da se malo zdrma zrelo voće i ulaže u zlato, bitcoine i slične antivirusne mogućnosti
-
ovo nije baš bezazleno, jer se virus raširio po svijetu, kad nas je slaba likvidnost i evo s 20 mil. kn rusvaj, mnogi će danas morati izvještavti burzu radi pada cijene, nas je baš našlo u raskoraku, tako da dobra izvješća možeš objesiti mačku o rep, ruši se sve jednako
-
Ja mislim da ljudi koji su u Top 10 imaju vise znanja i info nego mi malo ljudi koji piskaramo po forumu.
Lp
ne želeći ništa sugerirati vezano za dionicu Optime, ali sve dionice imaju ili su imale TOP 10, znamo za mnoge gdje su sada i kako kotiraju na burzi ( samo primjer DDJH; VART, INGR) a neke smo svi smo svjedoci davno ispratili u vječna lovišta, zajedno sa njihovim TOP 10
-
ja sam dobio upozorenje da ne doprinosim temi i nemam se što ljutiti, sada znam da ipak moram napisati nešto korisno, ako i dobijem zabranu, pa i to je za ljude, odmoriš 24 sata, pa ne šalje te na Goli otok
-
tpng obavjestila je da je završena sjednica i da su rezultati za 2019 na njihovim stranicama i zse.....ja ne vidim to nigdje....ima li tko link?
gledao sam i ja, ali nije bilo ništa, sada ima ovdje i može se vidjeti, ali na žalost sakupljanje u miru neće više biti moguće
-
mittko, mi smo crtali čitavo jutro pa nam nije pomoglo.
Imamo harmonic cypher, rounding top, inverted cup, cijelu menažeriju
.........ali i nasilnog prodavača.
Black Swan
nije ništa nasilan, samo racionalan, ide negdje drugdje, a možda i zna nešto više
-
+HPBx2............evo deset znakova
-
Ovi što prodaju, prodali bi, ali ne bi baš dali po 7 kuna. A oko te cijene i kupci su se osokolili, što je pozitivno.
evo se osokolili i prodavači, izgleda nitko ne uvažava 3mj prosjek, odoše
-
Kolega Neo je opet blokiran. Da se sa svojim prognozama prebaci u kafanu, mogao bi pisat do mile volje... Al to je vjerojatno jače od njega.
Kolega Neo je u svojim postovima pristojan i nikad nikoga nije vrijeđao, te
mi je simpatičan i čini mi se ok momak, iako se ne slažem sa dosta njegova
pisanja.
Ne volim kada neke kolege otvoreno vrijeđaju sve koji se ne slažu sa njihovim
mišljenjem, te bi na javnom forumu određena doza pristojnosti ipak trebala postojati
P.S. Čini mi se da će na temi Optima biti blokiranih, jer su počela vrijeđanja...
mnogi se ljute kada dionica pada i onda nije problem krenuti sa vrijeđanjem,
naravno da ne znamo svi jednako o svakoj temi i normalno je da neki znaju više, ali im to ne daje pravo da nekoga vrijeđaju ili još gore nazivaju pogrdnim imenima, kao da su svu pamet svijeta popili, slažem s eda ima i bezveznog drukanja, ali bez vrijeđanja i to mi toliko ne smeta, jer me još nije nagovorio na k/p svojim drukovima, odluke o ulaganju se ne donose na takve fore
-
što se ovdje događa?
valjda klasično pumpanje ili neklasično možda
-
Ovo je ocigledno dogovoreno...tko iza toga stoji? Tu bi netko mogao dobro na..... I ovi su se skrivali pa su sad pune novine i tv njih....
a možda oni i prodaju, sada su se posvađali i povlače ulaganje, zar mislite da oni ne rade zajednički preko nekoga takva ulaganja na burzi,
možda imaju nekog meštra od dionica, koji radi za sve njih
-
Pokrenuto 12.02.2020
Sedam dana rada
Članovi 245245
Jel ostao još netko na poslovnom ? možda ovi koji su imali više profila, pa nisu još pootvarali ?
ja sam ostao sa novim profilom, brisao me deset puta, žao mi je sada ugasiti taj mukom stečeni profil, možda će dijeliti kakve nagrade za vjerne forumaše
-
Ma to je obicno rusenje prosjeka.
I spekulacija. Obzirom da su svi toliko zapeli s prosjekom netko je jasno pokazao kako prosjek može biti krhak.
pa prosjek u stvari i nema nikakve veze s ponudom mogućeg kupca, nema nikakve obveze držati se ikakvog prosjeka, ponuditi će cijenu ovisno o procjeni, a znamo da je ona negdje oko 7,30 a to znači da može ponuditi i manje ili više
-
-
zanimljivo da se danas nitko ne zalijeće na ask, svi žele prikupiti što više
-
Koliko vidim, jako malo se piše na poslovnom i uglavnom se sva komunikacija preselila na ovaj novi forum.
ma tko će trčkarati cijeli dan zbrdazdola, moraš kliknuti 8 puta da dođeš na neko mjesto i onda te kada napišeš nešto vrati na početak, pa opet nanovo, plus toga moderiranje je isključivo ovisilo tko je u smjeni, mene su znali brisati na dnevnoj bazi 10puta, jer sam pisao protiv organiziranog drukanja ekipe
-
Pozdrav kolege, pohvale za forum, trebalo bi bojkotirati poslovni definitivno.
pozdrav, malo sam se našalio na poseban tretman za vas, nemojte zamjeriti,
mi smo već par dana u bojkotu s tendencijom trajnog odlaska