Ovdje se kupuje budućnost - Tko ima vremena , mrvu pričekat .
oni dalekovidni su je već kupili na bliže 9 za svaku sigurnost
Ovdje se kupuje budućnost - Tko ima vremena , mrvu pričekat .
oni dalekovidni su je već kupili na bliže 9 za svaku sigurnost
dok se vas dvojica znalaca dopisujete, netko lagano izlazi, daj si bolje pošaljite razglednice
Bit će toga gore-dolje još koliko hoćeš.
neka, neka, to trebamo kod ovakvih dijonica
dok se vas dvojica znalaca dopisujete, netko lagano izlazi, daj si bolje pošaljite razglednice
nadam se, mislim da neće više biti provokatora da se zalijeću prema 160
Tko zna, provokatora nikad ne nedostaje, ali ja si uvijek ostavim određenu
količinu keša, pa da imamo dovoljno za te provokatore
ja već imam lijepu ponudu za njih na 162,50 i još kako kažete dodatak za one najagresivnije, nisu oni još svjesni što znači tuć more godinama
i danas je zanimljivo, samo jedan šus po bidu, ostalo ask i to je dobar znak za petak
Kolega, izgleda da ste ulovili samo dno što se tiče cijene
nadam se, mislim da neće više biti provokatora da se zalijeću prema 160
Idući tjedan će biti zanimljivo
Freight futures
Capesize up ~2%
Panamax up ~2%
i danas je zanimljivo, samo jedan šus po bidu, ostalo ask i to je dobar znak za petak
evo jedan naš
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/struc…raste/10308103/
U razgovoru je otkrio i da je do prije dvije godine bio podstanar. U početku jer je sav zarađeni novac na nekretninama izgubio ulažući u dionice.
„Bio sam pohlepan i ušao sam u to iz krivih razloga i nikad nisam bio zadovoljan, samo sam se živcirao, a kad je došla kriza ostao sam bez ičega“, rekao je.
Moller : eto.. i sto je tu bajkovito...?
sada više ništa, prošlo je vrime, za dvi banke "svileni bombona"
JosefBeuys : 0 kn??????
Pa deolite je procjenio na preko 7 da ne ponavljam ko papiga vise a nakon h1 I preko 8.. ZABA po 10.. dosadan Sam Sam sebi vise..
A banke me vole gubiti...
Ako je 0kn onda firma ide u propast I dionicari se zadnji namiruju
Deloitte prva 7,30
druga 9,25
Pa nije sve tako crno, ima i drugih dionica osim OPTE.
Dobro i kažeš
imate na Dlkv opet trku, pa se možete priključiti
Ti ljudi imaju Mercedes S-guard ( guglajte) ili BMW X5 security plus ( Takodjer guglajte ) 😉 pa nije to "Supa d.o.o." ko moja firma.
znam ja jednoga što ima isto takav Mercedes, pa mu sad služi samo za otići na frizuru i to kada stožer dozvoli, ide mu doduše u prilog što može koristiti masku, ali ako ga Rusi snime, mogao bi se voziti u Volgi u gepeku
Tko misli da se optima već nije duboko snimala i prije kupnje tele 2 od strane UG, taj bolje da i nije u dionici.
Inače to sam saznao od ljudi koje je UG osobno propitkivao za Optimu, a nekoć su radili u toj firmi.
Nisam tome predavao veliku važnost dok nisu kupili tele2, a onda sam spojio točkice.
Svatko nek vidi za sebe i osobno procijeni sto će biti uskoro.
a imajul ti ljudi crnu limuzinu il nako običniu
moguće je da oni koji imaju mogućnost isplate dividende sačekaju da prođe vrijeme državnih potpora i onda isplate dividendu u drugom dijelu godine, nemam ove dionice da ne bi bilo da navijam ili sam pristran
To naravno da je moguće - kod nekih firmi će se i desiti, ali to je isto kao da se na temama svake dionice ide pisati "dividenda moguća u svakom trenutku!!!". Ima li to smisla?
ne
to je poznato nekoliko tjedana već. Nepoznato je zasad hoće li biti izvanredne dividende koja je moguća u svakom trenutku. Govorim stoga, što ova branša nije pogođena i obzirom na tradiciju i vlasničku strukturu ERNT
Branša nije pogođena?
Onda smo vlasnik INsig2 tvrtke gosp. Mandić i ja jedini pogođeni IT-ovci.
I ne znam kako se tolerira opće da se piše dividenda moguća u svakom trenutku, a uprava je sama izjavila da se za sada dividenda stavlja u zadrzanu dobit. Potpuno neutemeljeno!
moguće je da oni koji imaju mogućnost isplate dividende sačekaju da prođe vrijeme državnih potpora i onda isplate dividendu u drugom dijelu godine, nemam ove dionice da ne bi bilo da navijam ili sam pristran
stize $$$... bit ce posla i IGH i THNK i INGR
Dajte još nabrojite i HDEL.
Kod nas ima građevinskih kompanija koje su sposobije i kapacitiranije od ovih nabrojanih barem 10 puta. I nisu pri kod ili u stečaju.
Šteta što takve prave nisu izlistane.
ma je, al ružno je brate gledati ovoga Foretića ispred katedrale, sam čovjek radi, sam priča i još nosi kacigu na glavi, zamisli ti da je to neki gospon iz Ingre s kravatom i sunčanim naočalama i da mu za priču uzme 10%, pa zar ne bi to bilo ljepše za vidjeti, pa što košta košta, ma škrti su ti današnji građevinci i ne cijene ništa stare socijalističke firme i modele privrjeđivanja
Cekamo da plenki objavi da smo u banani
Tako je, odmah se vidi tko je stari igrač i doživio 2008/2009.
Mali prometi, umjetno održavanja iluzije - crobex ne pada, a onda teško otrežnjenje.
Iluzije se podupiru s tankim pricama, ljudi stedite svoje pare, ja sam humanist. Zapamtite, kod nas uvijek sve ide sa zadrškom, teško shvaćamo, očito smo taki narod.
pa mi već toliko dugo stojimo na mjestu da ne možemo više ni pasti, korijenje nas drži, gotovo sve europske i svjetske burze su izbujale kao čarobni grah i trebaju malo hlađenja, a mi ako krenemo dolje, možemo se samo smrznuti, što ne znači da se stvarno i nećemo solidarizirati s velikim burzama, možemo mi samo kada hoćemo,
u ovoj corona krizi za sada dobro prolazimo i nije nemoguće da ovo bude vrijeme našeg zaokreta, pa majkumu nije ni ta Švicarka tako daleko, samo treba krenuti, možda nam je Kolinda već otišla, nema je nigdje
jučerašnjom kupnjom dao sam već svoje mišljenje o dnu i stanju ovoga našeg brodara, čak mislim da je netko iskoristio pad vozarina vani da dodatno bespotrebno sruši cijenu, mislim da je samo prebačen dio novca na Tpng, djelovala je primamljivo, što je je, možda se upravo i sam vraća nazad
Opte stabilno, posuđuje od HTeja i vraća dugove
ajmo na liniju tko ima dionice
Dow f se nećka, dokle god se drži iznad 23 000 dobro je. Čeka se info o nezaposlenosti u usa pa opet da proradi twitter ekonomija
a našoj burzi nedostaje Neo, zbunjena je, eeeee što je taj znao kud će, kada i do kuda
treba se on kandidirati za predsjednika i onda twitterom tjera di oće