1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • July 21, 2020 at 2:07 PM
    Quote from barbosa

bila mi je simpatićna, ali sada je na najboljem putu da preuzme status ivana pernara koji je ovaj imao u prošlom sazivu sabora a i ćini mi se da se sdp pomalo zaletio sa prenaglom podrškom tomaševiću za gradonačelnika zagreba...

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…-model-15008941

ako drugarica ne zna u kojem društvenom uređenju mi živimo (možda i je malo zbunjujuće to naše stanje) , barem bi joj trebalo biti jasno u kojem žive Nijemci, kako uopće misli dobiti tvornicu od vlasnika, možda je upravo njegov interes zatvoriti proizvodnju, a ne predati je nekome, oprema se prebaci ili proda, a za nekretnine i zemljište uvijek će naći neko rješenje, ali proizvodnja nein, pa to bi sam sebi ostavio konkurenciju u srcu grada i domaćom župansko-Anušićevskom sirovinom, a možda mu je u interesu imati samo distribuciju za područje Slavonije, al Kata ko Kata, uzimala bi bez pristanka gazde, tako su je valjda učili od '45 uz pravičnu naknadu

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • July 21, 2020 at 11:03 AM
    Quote from BudFox
    Quote from Moller

nije za temu, ali nisu budale da ostanu još i bez helikoptera:)

Ne mogu oni toliko para dati koliko mi možemo potrošiti, još ako nam daju

par EuroFighter aviona da čuvamo vanjske granice Europske Unije nitko sretniji od nas :D

Eurofighter Typhoon AUT.jpg

znaju oni da smo mi graničari stari, a jeftini

• Moller
    • July 21, 2020 at 10:45 AM
    Quote from crveni

Možda pošalju neke kontrolore za potrošnju tih para iz helikoptera? 8|

Pa onda neće biti janjetine i Audija...

nije za temu, ali nisu budale da ostanu još i bez helikoptera:)

• Moller
    • July 21, 2020 at 10:11 AM
    Quote from my moon

Današnje ključne vijesti:

"sigurno" (osigurano, ispitano, bez nuspojava) cijepivo

22 milijarde eura "dobila" Hrvatska (potpore, infrastruktura...)

to je premalo za ovo naše protrošačko društvo, rasipne političare i neumjerene sindikalce, treba tražiti 50

• Što smo danas tržili

• Moller
    • July 21, 2020 at 9:54 AM

+atpl, kad već bilo na rasprodaji

+igh

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Moller
    • July 20, 2020 at 11:05 AM
    Quote from george
    Quote from george

Ovo se definitivno tice i hotelijera. Na gore.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…urizma-15009013

-6.50 % RIVP :huh: nakon ovog clanka.

mislim da je tu članak najmanje bitan, jer se to sve napisano moglo odavno vidjeti uživo na moru, nego se bliži rok za izvješća i trebati će nešto podastrijeti ulagačima, a što ? da se ne lažemo, teško će itko prikazati išta dobroga, sada ipak dolazi vrijeme da se počne zbrajati šteta od ove pandemije i bojim se da će prema jeseni sve više stiskati, ne samo turiste, nego i ostale sektore

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Moller
    • July 20, 2020 at 9:51 AM

zanimljiv naslov, što li će tu pisati u tekstu

https://www.poslovni.hr/hrvatska/na-je…rmalnom-4242213

koliko bi ti kupci neobvezno mogli ponuditi za 99% vlasništva, pa budimo iskreni, koliko se isisalo za sve ove godine, ispod 200mil. ne bi ih trebalo uzeti u razmatranje, nemam dionice DDJH, ali da su ga oglodali, jesu

• Birtija

• Moller
    • July 15, 2020 at 3:31 PM
    Quote from kupoprodajnik

Neka ohladi malo. Treba skupiti jos prije nego ode preko 250.

ma slažem se ja s malim hlađenjem, ali nekako u zadnje vrijeme kada krene, kao da je netko stavi na smrzavanje, odmah - 10

• Birtija

• Moller
    • July 15, 2020 at 3:02 PM
    Quote from jasko

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Freight futures am update

Capesize flat
    Panamax down ~4%

ovo ni potrebno objavljivati;(

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Moller
    • July 15, 2020 at 2:44 PM
    Quote from fond300

Nakon 2Q tu će biti sport i glazba al prema dolje. Očito da je 115 neka fer vrijednost za sad.

ne znam što je ovdje u ovome trenutku fer, samo da ne krenu i na drugima s takvim fer prebacivanjem, onda nam neće trebati bostan iz Albanije ni Metkovića

• Turističke dionice i perspektive

• Moller
    • July 15, 2020 at 12:49 PM

a evo i potvrde da naši porezodršci više vole uhljebe i sebe

nego turiste

https://novac.jutarnji.hr/restart-ideje/…vanja/10425196/

• Turističke dionice i perspektive

• Moller
    • July 15, 2020 at 12:19 PM
    Quote from istriano

U subotu sam prošetao Rovinjom. lijepo ugodno veče, Carrera poluprazna, Grisia tu i tamo netko, na rivi nešto više duša,ugostiteljski objekti - ima mjesta za sve. U Poreču isto stanje, Decumanus poluprazan, na obnovljenoj rivi ima nešto ljudi. Loše.

Prošlih godina se ni Decumanusom ni rivom od silne gužve nije moglo proći. Jedino dobro je da nema gužve na cestama, mjesta za parkiranje ima, nema čekanja u butigama, na plaži nikad ljepše i komotnije, more čisto i bistro...

eto vidiš, sve ljepše i ugodnije za živjeti, biti će i manje zagađenja svih vrsta, što će reći nije sve u cijenama dionica:thumbup:

• Što smo danas tržili

• Moller
    • July 15, 2020 at 10:21 AM

+igh po najniž joj

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • July 15, 2020 at 10:06 AM
    Quote from st-brajo
    Quote from Moller

pa dobro, došlo je do male desinkronizacije članka i MKT naloga i kaj sada, pa nije prvi i jedini put i na ovoj temi, toga ima stalno i ne treba biti osjetljiv, ali je utješno da bar nije skroz pobjegao, ka na IGHaju:)

burza je to , možda su neki shvatili ove nove mjere stožera da moraju kupovati samo s mASKom :D

kolega, da raspolažem količinom kapitala kao primjerice SZAIF, ovo bih kupovao i napucao budućem kupcu tromjesečni prosjek.

al njima je napetije držati dionice Autotransa, Belja, Dubrovačkih podruma, Elektrode, Jamnice, itd.

možda čekaju da im Rusi isplate drugu i zadnju, pa će onda krenuti s kupnjom :)

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • July 15, 2020 at 9:59 AM
    Quote from hugh
    Quote from Moller

ili pojednostavljeno, dajem uvijek više nego prvi najviši

buš videl kada krene

ludo i nezaboravno otvaranje......oni koji kupe danas pogotovo noće zaboravit današnji dan.....koliko kokodakanja za par kuna prometa ili lažnih naloga......ovo je tema koju sigurno već netko vrijeme treba izbjegavati jel previše je "pameti" ovdje.....

pa dobro, došlo je do male desinkronizacije članka i MKT naloga i kaj sada, pa nije prvi i jedini put i na ovoj temi, toga ima stalno i ne treba biti osjetljiv, ali je utješno da bar nije skroz pobjegao, ka na IGHaju:)

burza je to , možda su neki shvatili ove nove mjere stožera da moraju kupovati samo s mASKom :D

• OPTE prodaja - kladionica

• Moller
    • July 15, 2020 at 9:25 AM
    Quote from st-brajo
    Quote from Jope

Nisam ovo vidio do sada.

MKT je stavljeno pod cijenu, a količina je 3000 kom da je obrnuto razumio bih

MKT, tj. market nalog je uvijek prvi na izvršenju, a cijenu vuče prema zadnjem prodajnom ili kupovnom nalogu kojeg kupi.

ili pojednostavljeno, dajem uvijek više nego prvi najviši

Quote from hugh

ja ne vidim ništa...o čemu vi pričate?

buš videl kada krene

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Moller
    • July 15, 2020 at 9:23 AM
    Quote from kupoprodajnik

Rekao sam vam lijepo: 6-7 kn. Trecina booka max. Ako ne ove onda sigurno iduce godine, kad se utvrdi gradivo.

dobro će biti ako gostima ne budu morali nuditi uz puni pansion i koju dionicu pride

• Moller
    • July 15, 2020 at 9:21 AM
    Quote from Jope

Kakav je ovo nalog...MKT

taj sve kupi, samo stavljaj, to su oni što će tek kupiti

• Moller
    • July 14, 2020 at 10:07 PM
    Quote from zlocesti

Tko je govorio o jadu ?

Ja sam govorila o dokupu .