1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • July 30, 2020 at 3:03 PM
    Quote from D'artagnan
    Quote from Moller

nisam ni ja ništa rekao, ali cijena od 5kn na burzi ne sugerira brzu prodaju, jer su oni platili 10, znači, treba imati veći prihod i dobit, da bi u dogledno vrijeme došlo do prodaje po nešto višoj cijeni od nabavne, a do tada se lijepo može sakupljati, vremena ima,

a čini mi se da bi se i dio Ingraša mogao lagano priključiti, izgleda već oslobađaju sredstva

ahahahahah netko ulaže svoj kapital da bi prodao po toj istoj cijeni po kojoj je riskirao ulazak ???? u kojim ste vi bajkama :)))

vaša učiteljica hrvatskog jezika ne bi bila oduševljena, što vas je propustila iz čitanja s razumijevanjem, barem što se tiče mojih postova

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • July 30, 2020 at 2:52 PM
    Quote from MickeyM

Sve dionice koje imam nikuda ili u padu!

Ove koje rastu kupujem po malo!

ja se ne bih htio hvaliti, ali nemam niti jednu koja nije prikazala dobro, solidno ili odlično izvješće, neke se nalaze u samom vrhu prema rezultatima, dugo ih biram i ništa ne diram, još ako se IGHaj pokaže solidan, zaključavam portfelj

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • July 30, 2020 at 2:03 PM
    Quote from st-brajo

bome, zanimljiv dan danas na burzi napokon 8)

promet nije impresivan, ali se pokazalo da nam je većina izdanja dobro podcijenjena, možda zbog korone, a možda je i neka druga bolest, neka kombinacija Parkinsa i Alzhaimera, jedni drhtavo prodali, a drugi zaboravili kupiti dok je bilo vrijeme

• Birtija

• Moller
    • July 30, 2020 at 1:36 PM
    Quote from laka_igra

Povećanje plaće radnicima govori da će još bolji rezultati u budućnosti dolaziti iz Petrokemije. Problem je jedino što se na ZSE cijena dionice ne ponaša u skladu s objavljenim rezultatima. Iz svega je vidljivo da su dostignuti preduvjeti da cijena dođe na dotičnu stotku...

veliki je problem jer je ministar u ovome trenutku promijenio resor i sada smo zbunjeni^^

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • July 30, 2020 at 1:32 PM

trgovanje je dovoljan komentar sam za sebe

• Što smo danas tržili

• Moller
    • July 30, 2020 at 1:23 PM

+DLKV od pivremeno prodane atpl, uf naradih se

• Što smo danas tržili

• Moller
    • July 30, 2020 at 11:54 AM
    Quote from kvart99
    Quote from Moller

lito ide :)

.....treba uzeti dok jos ima......mirovinci se mogu aktivirati svaki čas......ali su poznati po kasnom paljenju......

ko diesel, skloni su samozapaljenju (tek kada oni imaju privatne):)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • July 30, 2020 at 11:48 AM
    Quote from Parica
    Quote from kvart99

+++ SUKC SUKC

Zasto ste svi navalil??

Imam sitno SUKC pa me zanima

lito ide :)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • July 30, 2020 at 11:41 AM

+DLKV

+sukc

-atpl, samo privremeno

• Birtija

• Moller
    • July 30, 2020 at 11:35 AM

izgleda je netko zaboravio šifru od trezora :)

nema veze, ima i kod nas novca za par dana

• PTKM (PETROKEMIJA d.d.)

• Moller
    • July 30, 2020 at 11:30 AM
    Quote from mikromakrto

Ne samo to, troškovi osoblja su manji pet milijuna kvartalno, to je na razini godine čistih 20 milijuna kuna uštede u odnosu na lani.

Prihodi manji čak 170 milijuna kuna, ali su se očito baš jako potrudili oko kontrole troškova, nema više mrdanja.

Stvarno postoji realna opcija da se Petrokemija pretvori iz crnog pačeta u bijelog labuda. Naravno, nije teško biti pametan s ovakvom cijenom sirovina, ali tu smo gdje smo. Vjerujem da će danas-sutra, kad se cijena sirovina podigne, novi vlasnici biti sposobni osigurati povoljnije cijene nego se to moglo ranije.

Ostaje pitanje održavanja i modernizacije koja sigurno neće biti jeftina, to su ulaganja jednom u nekoliko desetljeća i zasigurno će biti značajni izdaci. Ali da ide na bolje, definitivno ide.

i sada ispada da naši anallitičari nemaju pojma o predviđanjima i dali Đuri P(r)opijaču da to proda u bescjenje, skoro kao HNBovci zlato, meni to baš ne djeluje slučajno, đe ono naš Đuka sada vedri il bolje oblači, nije valjda samo rad imena tamo,

samo da naši mirovinski fondovi imaju novca za ulaganje, pokazali bi mi njima, ali eto ..........nema se pa nema, sve dali uhljebarnici(državi)

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • July 30, 2020 at 11:17 AM
    Quote from tin
    Quote from Moller

za prodaju ? pa nedavno su kupili i tek počeli oporavljati, još tu ima posla do 15-20 kn, pa neće valjda dati po nabavnoj

Kolega nisam rekao po koliko će prodati...samo kažem u kojem smjeru se proces kreće...ni OPTE još nije prodana a sam proces vrlo vjerojatno neće završiti prije proljeća 2021....

nisam ni ja ništa rekao, ali cijena od 5kn na burzi ne sugerira brzu prodaju, jer su oni platili 10, znači, treba imati veći prihod i dobit, da bi u dogledno vrijeme došlo do prodaje po nešto višoj cijeni od nabavne, a do tada se lijepo može sakupljati, vremena ima,

a čini mi se da bi se i dio Ingraša mogao lagano priključiti, izgleda već oslobađaju sredstva

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • July 30, 2020 at 11:01 AM
    Quote from tin

Sve u svemu vidi se da se firma stabilizira i sprema za prodaju....jednostavnije rečeno razvoj situacije slično kao OPTE.

za prodaju ? pa nedavno su kupili i tek počeli oporavljati, još tu ima posla do 15-20 kn, pa neće valjda dati po nabavnoj

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • July 30, 2020 at 10:36 AM

lagana pozitiva, upravo kako smo očekivali, moglo je i malo bolje, ali budućnost je uvijek pred nama

• Što smo danas tržili

• Moller
    • July 30, 2020 at 9:59 AM

+tpng, malo dodao

• SUKC (Sunce hoteli d.d.)

• Moller
    • July 30, 2020 at 9:45 AM

ovo bi valjalo provjeriti, zanimljiva teza

https://zse.hr/default.aspx?id=98942

• PTKM (PETROKEMIJA d.d.)

• Moller
    • July 30, 2020 at 9:39 AM

bome je svanulo, troškovi sirovina i materijala dobro su sniženi

https://zse.hr/UserDocsImages…otREV-K-HR.xlsx

• Birtija

• Moller
    • July 29, 2020 at 10:23 PM

bio sam škrt nadokupljivati po 50, tako da je sutra red odriješiti kesu:)

• Birtija

• Moller
    • July 29, 2020 at 3:42 PM

:thumbup:pa bolje od Zabinog

• Što smo danas tržili

• Moller
    • July 29, 2020 at 3:13 PM

+dlkv

+KABA uffffff baš ga tovare

1. Privacy Policy
  2. Kontakt