baš kada se sve malo primiri i krene na bolje, opet se pojavi novo zlo i ovo je stvarno već previše za tu industriju,
Posts by Moller
-
-
Puno kvalitetnih dionica ce danas trpjeti zbog spekulacija oko Djurice.
Ingra, Dalekovod i Iga se unovcuju, valjda da se s tim novcem "suplji vagoni" kupe.
baš se pitam kada bi moderator mogao otvoriti Šaljivi kutak na forumu, Đuro jedini radi nove vagone i netko dobro grize jutros, mislim da možemo s pravom pretpostaviti da je to jučerašnji kupac s 4,5 i svi igraju na tu kartu, da će barem imati kome prodati, jer taj ne smije popuštati i dozvoliti da bez borbe sve ide na nulovanje
-
+kaba, jutros kab
nulo nešto malo a poslije ni pec
-
Bojim se da ćete svijetliti ko' božićno drvce, ko' mi na Opte na 8 kn
Kažu- Ako ste svi puni papira, jeste li pomislili tko će za vas stati na bid ?
pa stat će kolege koje su im prodale samo negdje oko 5kn
-
čini mi se da je Opte dobila žestokog konkurenta po pitanju cijene,
4,71 : 4,70 ddjh, na koga se kladiti ?
nekad je Opte bila ruku pod ruku i sa Ingrom.. Ingra odnijela pobjedu za sada.. vidit ćemo kako će se ovo odigrati
pa ne dajte da se odigravaa bez vas, učestvujte
eno i vart : jdpl su također egal, ne znaš koji končić ili konop povući
-
čini mi se da je Opte dobila žestokog konkurenta po pitanju cijene,
4,71 : 4,70 ddjh, na koga se kladiti ?
-
Zna li se išta? Dokle ćemo prati ruke?
po reakciji će biti da netko zna, meni odnijelo dionice jer nisam aktivno pazio i sada se mogu slikati
-
-DDJH, odnijelo mi sve dionice u odsutnosti, skoro bih
ali cijena me tješi dovoljno da to nema smisla
p.s. barem za sada
-
bacio sam malo oko na slovensku burzu... ako se ikada i spojimo nemaju ni oni baš bog zna koliko izdanja https://www.ljse.si/cgi-bin/jve.cgi?doc=7026
jedino što mi fali iz bivše Juge je veličina zemlje pa time i veličina burze koja je mogla biti. Mislim gdje bi nam bio kraj.
kraj nam je bio '90ih koliko je poznto, eto tu
-
Malo čisto za razonodu......
Večeras vidio Tatjanu Dragovic u autu.
Dobar znak ?
Nisam je uspio pitati hoće li prodati u javnoj ponudi.
Doduše, njoj je svaka cijena dobra.
Čak i da je samo 0,01kn, već je u plusu.......
7. DRAGOVIĆ TATJANA (59143574719) 45.030 3,39 Osnovni račun ovo je vjerojatno zanimljiviji gospodin,
jer ne vjerujem da je on svoje dobio
https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionica…c=2&idDCar=4189
malo iz povijesti,
https://radio-mreznica.hr/karlovacku-banku-kupuje-otp-banka/
https://www.poslovni.hr/vijesti/cilean…ke-banke-170936
a ovaj gospodin je također zanimljiv, ali ne bi smio psovati
-
ovih 60k kom na bidu se čine stepenasto raspoređeni od jednog kupca i to poznatog kupca
-
samo se mora dovoljno dugo udarati po njemu i mora jednom nestati
Pa vidis da sam ga izlupo...
Al nikako da ode...
bitno da nema interesa za prodaju po ponuđenoj cijeni, znači neće baš ići kako su to odvjetnici zamislili, ponudi, preplaši i pokupi, jer da ima intersa onda bi već danas davali po 6,5 bolje nego čekati 28 dana + rok za isplatu
-
Cini mi se da je na 6.90kn na asku skriveni nalog...
Edit: Bogami je, na 6.90kn je skriveni nalog...samo se mora dovoljno dugo udarati po njemu i mora jednom nestati
-
Prodajem sve za 15kn😜
Pardon, prodajem sve VART za 15 kn/kom
i kako ide
-
Puno priče a para nigdje.. svi bi dr.sc. a ne bi plaćali..
dok se ne pojave nemoralne ponude, svi su normalni, ovaj moralni
-
Nije lijepo čuti da ti forumski kolege odlaze, ali dok je čovjek živ uvijek se može vratiti (ili barem navratiti). Osobno najmanje što mogu učiniti za bilo koga je zaželjeti svima istinsku sreću i uspjeh ma gdje bili, ma što radili.
Ovaj forum je zaista postao zanimljivo mjesto neformalnog druženja zaista raznolikog društava, a i štošta se da naučiti. Tako da - "Vratiće se rode" kako kaže ime jedne poznate TV serije. Uvijek se vrate.
ako se Neo vrati možemo ga očekivati pod nickom Klepetan, jer ovoj Malenoj burzi je odavno slomljeno jedno krilo i samo vrti u krug po gnijezdu
-
Ako će im malo faliti plaćati će i 300 kn po dionici . Nemojte prodavati.
neće, jer onda moraju svima platiti toliko, možda kada protekne jedna godina, a do tada ne smiju preko 95%, jer će nas onda "postrijeljati"
-
Sve to stoji, ja mislim da bi mozda 1% ljudi se okladilo da nakon March low, 6 mjeseci kasnije bude ATH. Prema tome burza je odradila V shape recovery. To je nepobitna činjenica. BDP kaska za burzom ali su i prijekcije 2021/2022 rast i povratak na pred korona vrijeme (govorim o USA na sto se referiras).
Dakle V shape je odrađen, da li ce biti W to cemo vidjeti. Kako nitko nije ni ovo predvidio, svi smo diskreditirani govoriti sa sigurnošću kako ce biti dalje. Ide u sferu debelog pogađanja.
Discrepancy između burze i bdp-a je nikad viđen. Jasno je zašto onda burzu i tagiraju kao špekulativno mjesto, naricito u doba ovakve volatilnosti.
nije neki izvor, ali zanimljivo je
-
sanjao jutros, u magli sam vidio cifru: "11,45kn"...jbg, kad sam pitao za datum, probudio se prije odgovora...😨
je bila je magla jutros, eto barem nešto ti se ostvarilo
-
Đ. Đaković ugovorio proizvodnju u vrijednosti 127 milijuna kuna
opa, i jutros su ugovorili toliko