1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • September 18, 2020 at 9:46 AM

ako je trgovao na burzi, skidam kapu, halal mu certifikat

https://www.poslovni.hr/hrvatska/foto-…-grgica-4251459

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • September 17, 2020 at 8:35 PM

hrvatska je već odavno trebala imati ministarstvo mita i korupcije, ali ga nekako svi premijeri izbjegavaju oformiti, malo se srame i vele ima još mjesta pod tepihom, pa ne moram ga baš ja podizati

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • September 17, 2020 at 1:57 PM
    Quote from tin

A strašno trgovanje danas ...imamo jednu dionicu KOEI s prometom većim od 100 000 kn i to uz pad od 6%.

znači da su gotovo sve dionice osim ovih 240 KOEI u čvrstim rukama, nije li se tako nešto uvijek priželjkivalo ?:)

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • September 17, 2020 at 11:06 AM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

ja vršim ozbiljne pregovore sam sa sobom o trajnom napuštanju ove burze, jer ovakvih događaja kao što je jutros Janaf se i prekoviše kod nas događa, da bih toliko riskirao i ovisio o raznoraznim lopinama, nikada ne znaš što će se novo izroditi u firmi gdje imaš dionice i da li će to uzrokovati potop i nemogućnost izlaska, pored toga i sama burza kao burza je jad nad jadovima, gdje se uopće ne trguje njenim dionicama, a to dovoljno govori o kakvom perspektivnom TK se radi, firme godinama odlaze, a njima plaća ista ili viša i boli ih pedu

Pa dionice firmi gdje clanove uprave imenuje vlada RH nisam nikada niti kupovala.

na žalost, ovakvi događaji ne utječu samo na te firme, nego indirektno i na ostale izlistane, čovjek se upita, pa čekaj, gdje ja to ulažem svoj novac, ni ja nisam izabrao niti jednu takvu osim Janafa radi dobrog poslovanja, dobiti i dosadašnje dividende, koje se eto isto našla pod upitnikom

• Što smo danas tržili

• Moller
    • September 17, 2020 at 10:48 AM
    Quote from PoAskuBidu

da, onda bih još malo skratio... ali nikad ne prodam sve. Dapače nekad si i pokvarim prosjek ako se stvari preokrenu pa ja ponudim i 5 ako treba :)

e da pofataju vako i Đurine managere i ja bih još kupio pa makar i po 7 lovio^^

• Što smo danas tržili

• Moller
    • September 17, 2020 at 10:46 AM
    Quote from PoAskuBidu

- malo DDJH 4,60 kupljeno jučer oko 4,20

Stanovitu količinu ne diram do neke nove materijalne činjenice.

do nove materijalne činjenice da si prodao ako netko ponudi 4,8 ?:)

• Moller
    • September 17, 2020 at 10:44 AM
    Quote from Marielena

Ja ocekujem panicnu rasprodaju svega ako bude novi lockdown i tu imam prste na okidacu.

U slucaju da ga ne bude ne ocekujem panicnu rasprodaju svega ni na Wall Streetu ni kod nas. Pasti ce one koje ce imati los 3Q, a vec znamo koje su to.

ja vršim ozbiljne pregovore sam sa sobom o trajnom napuštanju ove burze, jer ovakvih događaja kao što je jutros Janaf se i prekoviše kod nas događa, da bih toliko riskirao i ovisio o raznoraznim lopinama, nikada ne znaš što će se novo izroditi u firmi gdje imaš dionice i da li će to uzrokovati potop i nemogućnost izlaska, pored toga i sama burza kao burza je jad nad jadovima, gdje se uopće ne trguje njenim dionicama, a to dovoljno govori o kakvom perspektivnom TK se radi, firme godinama odlaze, a njima plaća ista ili viša i boli ih pedu

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Moller
    • September 17, 2020 at 9:43 AM
    Quote from PoAskuBidu

Zanimljivo je to sve skupa, da. https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…tupnik-15019510

https://www.jutarnji.hr/globus/biznis/…asadama-7044428

to je možda kraljica otvorila bilježnicu i počela čitati priče za dobro jutro, nije bez vraga što su baš jučer u Saboru prozivali PLenkija da će proći kao Sanader, izgleda je netko i njemu namjestio puškicu, samo čeka da pritisne okidač,

naša je država premrežena lopovima svih vrsta i uvijek su tamo gdje ima državnih para i kapital se godinama lagano prelijeva iz proračuna na privatne račune i od tuda "građani" imaju toliko štednje u bankama, kada pitaš prosječnog građana, koliko ima ušteđeno, kaže što ti je, od kuda mi, čekam ovrhu, račun mi je blokiran već godinama

• JNAF (Jadranski naftovod d.d.)

• Moller
    • September 17, 2020 at 9:34 AM
    Quote from Manu

uhićen predsjednik uprave Janafa i gradonačelnik Velike Gorice

https://www.index.hr/mobile/clanak.…esti&id=2214572

umočio ih netko, treba i Janaf mijenjati vlasnika

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • September 17, 2020 at 9:25 AM

danas njušim praćenje stranih burzi ;(

• Što smo danas tržili

• Moller
    • September 16, 2020 at 3:45 PM

+DDJH

bome skupilo i mene,a nisam se nadao tako brzo nazad

• KABA (Karlovačka Banka)

• Moller
    • September 16, 2020 at 3:41 PM
    Quote from calypso
    Quote from Moller

ma to smo već vidjeli u onoj prvoj objavi, ali biti ćemo očito zajedno delistirani i mi i oni, pa u razvijanje bankarstva u lokalnoj zajednici :)

Nemam nista protiv delistiranja, ali oni protiv zakona ne mogu... Dakle, treba ic na skupstinu i potvrdit da se ne slazemo sa delistiranjem jer onda ostvarujemo pravo na pravicnu naknadu... A u medjuvremenu ekipa teskasa treba dizati cijenu dionice sljedecih par mjeseci... Vec sad je cijena iznad ponudjene...

neće biti jednostavno, nisu ni oni bez oružja :)

• Moller
    • September 16, 2020 at 3:36 PM
    Quote from calypso
    Quote from Moller

a koliko teksta za to malo para, ne isplati se čitati ^^

Najbitniji dio teksta je skroz na kraju... O sazivanju Glavne skupstine i predlaganju delistiranja... :)

ma to smo već vidjeli u onoj prvoj objavi, ali biti ćemo očito zajedno delistirani i mi i oni, pa u razvijanje bankarstva u lokalnoj zajednici :)

• Moller
    • September 16, 2020 at 3:33 PM

oguglalo se i na blokadu, nitko više ne trza, morati će mijenjati taktiku, ovo je već četvrta, stekao se imunitet:)

• Moller
    • September 16, 2020 at 3:28 PM
    Quote from calypso
    Quote from Santo

jos nije izasao novi broj NN

Tu je...

https://narodne-novine.nn.hr/clanci/oglasi/o8304155.html

a koliko teksta za to malo para, ne isplati se čitati ^^

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • September 16, 2020 at 2:05 PM
    Quote from tin

očigledno je da je keš veliki problem ovdje...

pa jmmiša ima u "kralja" gotovine još od prodaje Francuzima, neka ćušne kakvu pozajmicu, dok rezanci ne budu iscijeđeni, a stiso se kao da je u Njemačkoj za njih radio

• Moller
    • September 16, 2020 at 2:00 PM
    Quote from kvart99

Ali meni je najčudnije to što je ponuda objavljena na ZSE 11/09, a mi do danas - 16/09 jos nemamo sluzbene objave u NN, a shodno tome niti na SKDD.

Mislim da se takav vremenski odmak jos nije desio. Obicno je on dan-dva.

E sad, mozda je to slučajnost i nemarnost sa njihove strane, a mozda je i nesto drugo u igri......

da ne igraju ovako žestoko, možda bi igrali brzo, ali očito im brzina nije bitna, čakaju da se situacija razvodni i da ne igraju ovako, ovo bi bio ne bombon, nego bombonijera dionica

• Moller
    • September 16, 2020 at 1:53 PM
    Quote from kvart99

Blokada kao blokada racuna ili nečija ponuda za preuzimanje (ima li nesto ovih dana) ?

https://zse.hr/default.aspx?id=99468

da, može se smatrati i kao ponuda za preuzimanje para s njihovog računa i to tjedan dana nakon početka kampanje, pa baš su zgodni, sačekaj brate novi šećer, biće para

• Moller
    • September 16, 2020 at 11:01 AM
    Quote from Marielena

Ma kolega na Viro je cijena ionako zakucana na dno pa je to ionako rasprodaja.

Da, stavila nalog na 56 kn dok je cijena bila na 65 kao nece proci😅🙈

ma neće vraga, ovdje sve prolazi, čak i vrijeme uzalud:)

• Moller
    • September 16, 2020 at 10:46 AM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

baš kada se sve malo primiri i krene na bolje, opet se pojavi novo zlo i ovo je stvarno već previše za tu industriju,

https://www.agroklub.com/ratarstvo/bakt…-i-do-40/62983/

Ispravite me ako grijesim. Nece li nestasica dovesti do rasta cijene secera? Iako mislim da ovo ne moze znatno utjecati na svjetsko trziste secera.

pročitajte članak i sami se ispravite, u zadnjoj rečenici vam je cijena ;(

nemojte biti jedna od onih što bi repe bez motike :)

p.s. ali to ne znači da trebate odmah prodati svojih 100kom, kupljenih po 56 starim nalogom ^^

1. Privacy Policy
  2. Kontakt