1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • September 23, 2020 at 11:22 AM
    Quote from zlocesti

Sve je to prilično odbojno.

Toliko lopovluka u posljednjih dvadeset godina, za toliko malu zemlju

Sve sam manje sigurna da ovdje želim uložiti išta, ikada

Razmišljala sam o Ht, ono hefty ulog........al' i on izvlači novac, šalje ga matici, pali novac od dobiti u trezor, imati će najavljeno manji prihod, a nenajavljeno gubitkom Optime koju cijedi najmovima, a imati će i konkurenciju Max Tv, nadam se :S

Danas da nema strke oko Podravke i Darling Rivijere mogli bi ključ u bravu.

Što mislim o Agrokoru i Ledu nije ni za napisati, zatvorili bi me

Display More

sve vam je to posljedica exYU kuhinje i menze su i dalje u funkciji, pazi menza, kao da je 55, da su vam dojavili mogli ste na natječaj s tim vašim kulinarskim iskustvom i kuhačom :)

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…0-eura-15020691

• Moller
    • September 23, 2020 at 11:15 AM
    Quote from Parica
    Quote from Marielena

Znate li sto ce onda biti sa prevarenim malim dionicarima Leda? Hoce li oni mozda profitirati? Nisam uopce pratila te Agrokorke.

Kolegice nadam se da se ne šalite...puno malih je pogubilo sve na Agrokorkama...

Prodaje se LEDO PLUS d.o.o....prevareni dioničari su vlasnici LEDO d.d. u kojem su ostali samo dugovi...i sjećanja...

i štapići, i štapići kolega, nekada je bilo fora sakupljati štapiće za sladoled

• Moller
    • September 23, 2020 at 10:47 AM
    Quote from Paulie
    Quote from tin

Država će sigurno navijati za PODR imaju untra značajan dio i s LEDOM bi on vrijedio puno više...a EU sve više pritišće da država izađe iz vlasničke strukture kompanija.

Država neće navijati za Podravku nego će državni činovnici koji su na položaju napraviti onako kako odgovara njihovim privatnim interesima. Isto kako je bilo nedavno u JANAF-u ili bilo kojoj aferi koju smo do sada imali.

Država vam je imala veliki interes i u nekadašnjem Agrokoru, mirovinski fondovi i država su bili suvlasnici velikog broja dionica, pa su bez problema priznali nevalidna jamstva bez pokušaja da ih pobiju. Zapitajte se da li su te odluke bile usmjerene interesima države ili privatnim interesima državnih činovnika.

ovaj novi KLUB je mnogima mogao otvoriti oči, obzirom na strukturu ljudi koji su ga posjećivali, pokazao je u stvari kako to sve kod nas funkcionira, kakva politika, kakva ideologija, kakva briga za narod i državu, trpaj brate u svoje džepove pa dok traje traje, njihova osnovna ideologija je stvarno ona stara prožvakana ali trajna, use, nase i poda se i to od kolijevke pa do groba

https://www.seebiz.eu/drustvo/kako-s…mirogoju/241457

• Rasprodaja kompanija Fortenova grupe (Agrokor)

• Moller
    • September 23, 2020 at 10:38 AM
    Quote from bjane

Kupnja Leda od strane Podravke bio bi veliki zalogaj za Podravku, možda sa Mirovinskim fondovima ima izgleda.

Što će se odigrati možemo samo nagađati.

oni (MF) su se već jednom opekli na Ledu, ne bi li bilo logično da sada i na hladno pušu ili još ima para za spaljivanje i izvlačenje Fortenove iz problema, pa što ga brate prodaju kada je tako dobar i profitabilan ili je to sada nešto novo jer su eto oni dodali Ledo plus pa sada trebaju mirovinci uskočiti s još plus love

• Moller
    • September 23, 2020 at 9:13 AM
    Quote from Roki
    Quote from Marielena

A sto ce, njima svaki mjesec sjeda lova na racun. Moraju kupiti. A kako mislim ne smiju kupovati stecajuse tipa Viro, poput mene, moraju kupovati dionice zdravih firmi.

Cekaj, nisam upoznat s tim detaljima ali u globalu stalno im sjeda lova na racun ali stalno moraju i isplacivati, zar ne?? Sad kakav je omjer, nemam pojma.

omjer je takav da mislim da se 12mlrd.kn namiruje iz proračuna godišnje

• Moller
    • September 22, 2020 at 4:09 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

ako je suditi po boji isto SDP, pojavu osudi, druga spasi (da se riješi dionica) pemziće ionako ne treba navikavati na veliku potrošnju, što skromnije to zdravije, kupus, kelj, blitva, špinat, cvjetača i te stvari

A sto ce, njima svaki mjesec sjeda lova na racun. Moraju kupiti. A kako mislim ne smiju kupovati stecajuse tipa Viro, poput mene, moraju kupovati dionice zdravih firmi.

Viro nikako nije stečajuša, može se reći nelikviduša, blokiruša, ali oprostite stečaj je ovdje gotovo nemoguć, jer je to toliko zapetljano da nitko neće htjeti biti stečajni upravitelj, a i sudac bi morao imati ogromno iskustvo za pohvatati konce ko kome komu čemu i zašto tko s kim s čim i čemu koga čega prebacuje, dobacuje, izbacuje

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• Moller
    • September 22, 2020 at 3:22 PM

netko se okomio na bid, je li u pitanju samo "solidarnost" s ostalim bankama ili je neki drugi razlog

• Moller
    • September 22, 2020 at 2:48 PM
    Quote from zlocesti

Valjda kupuju sa svrhom :)

Jer sve burze u crvenom. Futuresi crveni

ako je suditi po boji isto SDP, pojavu osudi, druga spasi (da se riješi dionica) pemziće ionako ne treba navikavati na veliku potrošnju, što skromnije to zdravije, kupus, kelj, blitva, špinat, cvjetača i te stvari

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • September 22, 2020 at 12:00 PM
    Quote from toluen

Evo kako tumačite vijest Kako su svjetske banke oprale 2000 milijardi dolara za teroriste i političare A to nije RH. I šta sad - da zovemo HAK ? Ma kako ih nije sram što čine :D

Puno je još toga što moramo naučiti, ako nas prije toga ne razvali stvarnost u kojoj živimo.

ja vjerujem da je među njima mnoštvo onih koji vjeruju da čine dobro djelo pranjem, jednostavno su odgajani da sve što je prljavo treba oprati i to mnogi vuku još od vrtića, znači za sve što se događa u svijetu, krive su u stvari tete iz vrtića :)

p.s. najveća tajna uspjeha svake države su tajne službe i tu me nitko ne može razuvjeriti da oni ne bi mogli sve riješiti u nekoliko godina rada, ako treba osnaženi novim ljudima i tehnikom, ali očito to nije interes, nego ovako selektivni pristup po potrebi,

volio bih vidjeti usporedbu između ulaganja u MUP i tajne službe, jer mi se čini da se za nepodobne građane kriminalce uvijek nađe koji milijunčić kuna za novu kameru, presretač ili kakvo drugo pomagalo da se istoga dovede u građanski red, dok za tajne službe ne vjerujem da ima želje za većim ulaganjem, osuvremenjavanjem i opremanjem, jer oni što bi to trebali odobriti, sigurno nisu budale, pa mogli bi upravo njih uhvatiti

• INSP (INSPIRIO ZAIF d.d.)

• Moller
    • September 22, 2020 at 11:54 AM
    Quote from nenad

Kako bi se mogla provesti eventualna likvidacija drustva s obzirom na nelikvidnu imovinu drustva?

smanjenjem cijene mislim da je jedina mogućnost i prodaja pošto se može, prošao sam likvidaciju Qestusa i mislim da mnogi nisu bili zadovoljni, ali neki sigurno i jesu, možda su neki došli do vrijedne imovine uz dobar diskont, ostalima isplatili koliko se moglo namiriti prodajom i mirna Bosna i H:)

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • September 22, 2020 at 10:01 AM

samo se pokazuje istina da su SDPHDZ dva krila iste partije, nasljednice SKH i dobro glume suprotstavljene tabore već 30 godina, kako bi uspješno zameli trag novca, koji već desetljećima nestaje iz hrvatskog proračuna, a priglupom narodu ostaje da ga trajno puni i raduje se svake četiri godine festivalu demokracije i ponekom grahu za 1.svibnja, čekaj, a gdje je grah od ove godine koji nije podijeljen narodu zbog korone, jbte i to je netko maznul

• Moller
    • September 21, 2020 at 2:10 PM
    Quote from Sheriff

dionice se kupuju kad ih niko neće, reko je jednom poznati fond manager da se u takvim situacijama osjeca ko dijete u ducanu sa slatkišima. Lako njemu kad je fond manager, ali papiri su jeftini.

govorimo o Hrvatskoj? koji je to poznati, po čemu je poznat

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • September 21, 2020 at 2:06 PM
    Quote from Marielena

Da li je rasprodaja danas?

meni djeluje više kao pokušaj, ali nije ovo još tako kritično da bi se išlo u neke bjesomučne rasprodaje, tek ispod 180-175 bi bilo povuci potegni

• Moller
    • September 21, 2020 at 12:01 PM
    Quote from tin
    Quote from Moller

vrlo dobra odluka, jer se pokazalo da su protekla dva tjedna bila ključna, a prometi pokazuju da neće više biti otključavanja, te bi se mogli naći zaključani do proljeća a možda i duže dionicama

Kolega, jako paušalan zaključak....uostalom vidjet će se uskoro kad dođu nova izvješća..

naglasak je na dva ključna tjedna kolega, baš ćemo se nagledati svačega u izvješćima, mislim da će biti šaroliko i neujednačeno, ali niti jedno neće imati veći značaj za rast cijena dionica, u to sam gotovo siguran i mogao bih se okladiti o cijeli svoj portfelj, nisam sklon crnilu i pesimizmu, ali ova burza sve više pokazuje da je svrha sama sebi, jbte, više djeca izmjenjaju vrijednosti u sličicama po školama, nego mi dionica, danas vam je jedan Modrić 10kn, a vi Đure, nije ni 5, vid DLKV jedva 7, Ingra ode prema 7, Opte moraš dati više od dvije za 1 Modrića, to je vama burza =O

• Birtija

• Moller
    • September 21, 2020 at 11:51 AM

poturili mu :)

https://net.hr/danas/hrvatska…ilijunsko-mito/^^

• Moller
    • September 21, 2020 at 11:05 AM
    Quote from Krokodil

Prodao sve prije 2 tjedna. Očekivano sve za onoga tko je 17 godina na burzi. Imaoci dionica hrabro očekuju da se izvana neće preliti na nas. 2008 . smo čak mi bili koji smo prije počeli padati nego vani i to puno jače.

vrlo dobra odluka, jer se pokazalo da su protekla dva tjedna bila ključna, a prometi pokazuju da neće više biti otključavanja, te bi se mogli naći zaključani do proljeća a možda i duže dionicama

• Moller
    • September 21, 2020 at 10:30 AM

nemam komentar, samo da vidim ima li budnih ? :)

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • September 20, 2020 at 8:17 PM
    Quote from calypso

Stigla posta od SKDD jos u petak sa ponudom za KABU... Meni najbitnija informacija je da je rok ponude do 14.10.2020... Prodat po 6.51kn ionako ne mislim, a iz stanja bida i aska na ZSE, vidim da i drugi isto razmisljaju...

eto lijepo da je netko i pročitao ponudu i vidio taj datum, ja sam otvorio i vidio da je ponuda za Kabu i zatvorio :)

• Moller
    • September 18, 2020 at 1:55 PM
    Quote from ZSEZSE
    Quote from toluen

Kako krenuti pošteno u biznis kad da bi on funkcionirao svakom morate dati 10%, naravno tu je i država sa svojim hračima?

to vam baš nije točno, jer se vi sami odlučujete gdje se i kako pozicionirati na brdovitom Balkanu, ovaj si je zacrtao dosta visoku poziciju i da bi je osvojio morao je primijeniti ubrzani model poslovanja, koji naravno obuhvaća i ovakva (ne)djela,

u svemu tome ga aktivno podržava naša politika i pravosuđe, jer očito mu sin ima 10 godina nepravomoćnu predsudu za 5godina zatvora , jer se pravosuđe bavi i rješava najveće i najopasnije prijestupnike

https://portal.braniteljski-forum.com/blog/vijesti/b…-iz-2011-godine

• Moller
    • September 18, 2020 at 9:53 AM
    Quote from abbadon

vidim da nam slijede klasični astronomski prometi petkom :D:D

ovo danas ne miriše ni na burek :)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt