1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • October 13, 2020 at 11:52 AM
    Quote from Kadisibil91

Zatišje pred buru ili ?

Da li je angažirana investicijska banka za prodaju i ako je koja je ?

Ako nije do kad je rok da se angažira ?

Zašto te informacije nisu poznate jer ne radi se o nekim osjetljivim informacijama . To bi trebalo biti zapisano negdje ili će se donosit pravila,zakoni i rokovi u hodu i to kako kome paše?

adasibil malo duže na burzi i pozorno pratio znao bi da je odgovor u tvom zadnjem pitanju:)

• LKRI (Luka Rijeka d.d.)

• Moller
    • October 12, 2020 at 2:32 PM
    Quote from Krokodil

Za 100 godina

brzo to prođe, evo je već 8-9 godina kako smo se veselili novim dizalicama iz Kine, cijena bila oko 120 kn, sada je skoro četvrtina toga, ma vodstvo za poželjeti u tvrtki, taj gore riječki bazen sve vrvi stručnjacima od Uljanika, 3.Maja pa tako i ovdje

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • October 9, 2020 at 9:40 AM
    Quote from Kivi
    Quote from Moller

nemoj da se danas netko previše približava bid/ask ili ostvari neki kontakt k/p, budimo odgovorni :)

p.s. BRAVO - stožer zse će biti zadovoljan , čista 0:sleeping:

kolega nemojte coprati .. uvodnih par minuta prošle nema ni jedne transakcije.. :|

to je samo dokaz kakav smo jad od burze, države i društva, ne smatrate valjda nas odgovornima, ma u stvari mi jesmo odgovorni, držimo se naputka stožera, savjeta profesorice EFZG i predsjednice Uprave ZB, nitko više ne želi podržavati gorenje spaljivanjem svog novca u njihovoj "visokoj peći"

• Moller
    • October 9, 2020 at 9:27 AM

nemoj da se danas netko previše približava bid/ask ili ostvari neki kontakt k/p, budimo odgovorni :)

p.s. BRAVO - stožer zse će biti zadovoljan , čista 0:sleeping:

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • October 8, 2020 at 4:15 PM
    Quote from Santo

i mene su zvali odvjetnici da vide jesam dobio papire. Ja imam P rod dionica.

od kuda im brojevi telefona?

a treba njih tužiti za povredu GDPR pa neka se brane od kuda im podaci

• KABA (Karlovačka Banka)

• Moller
    • October 8, 2020 at 2:17 PM
    Quote from kvart99
    Quote from Moller

mene, podsjeća da ponuda vrijedi do 14, pa sve onako izokole, znate ovo, znate ono, i tako smo se dogovorili da im ne prodam, radije ću prodati nekome na burzi ako već odlučim nekada prodati

Onda ste vi velika faca u tim krugovima......

Mene s mojih cca 10k komada (za sada) (jos) nitko ne zove......

nakupilo se s vremenom i padovima, mislim da njih nešto jako žulja u toj dokapitalizaciji i smanjivanju nominale i da bi htjeli to što prije zagladiti prije pravomoćne presude suda

• Moller
    • October 8, 2020 at 2:06 PM
    Quote from kvart99
    Quote from Moller

počeli su nazivati odvjetnici da im ne bi zaboravili prodati ^^^^

valjda je odaziv dobar :P

Koga ?

Vas ?

Ili se priča okolo ?

mene, podsjeća da ponuda vrijedi do 14, pa sve onako izokole, znate ovo, znate ono, i tako smo se dogovorili da im ne prodam, radije ću prodati nekome na burzi ako već odlučim nekada prodati

• Moller
    • October 8, 2020 at 1:53 PM

počeli su nazivati odvjetnici da im ne bi zaboravili prodati ^^^^

valjda je odaziv dobar :P

• Moller
    • October 8, 2020 at 10:35 AM
    Quote from Parica

ERNT divka 49 kn...ima se, može se...

u svakom slučaju bolje od delistiranja,

evo usput i izjave PUZB

Ivana Gažić odgovorila mu je kako je istina da im je posao stresan i zanimljiv zbog čestih promjena koje se događaju na tržištu kapitala,

pa imajte razumijevanja i ne navaljujte toliko s nalozima

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/biznis/ivan-sa…e-burze-1435126 - http://www.vecernji.hr

• Moller
    • October 8, 2020 at 9:37 AM

ova dva što kupiše HTeja i Adrs neka se malo suzdrže drugi puta i ne remete ovu jutarnju idilu ZSEja :)miiiiiiiiir neka ljudi još odspavaju

• Moller
    • October 7, 2020 at 3:52 PM
    Quote from hugh

na našoj burzi se več tjednima događa umijeće nemogućeg......burza radi i trguje se a zapravo je isto kao i sa ne radi i da se ne trguje......

neće dugo moći tako, nekada je bilo 50-60mil. prometa dnevno, povremeno 150-160, nakon 2008 nekoliko dnevnih bljeskova , ali uglavnom od 20-30, posljednjih godina oko 5-10, a ponekad samo 1-1,5mil.pa sada procijenite može li to uz ovakvo napuštanje izlistanih uopće opstati, mislim da je ovo od 2008 neka vrsta Titanika, samo brate duga ova simfonija ovih što sviraju k na istoj

• CORONA virus

• Moller
    • October 7, 2020 at 3:24 PM
    Quote from zlocesti

https://www.index.hr/vijesti/clanak…na/2219940.aspx

Hm... hoćemo li i mi u nadolazećim zimskim mjesecima opet u lockdown ?

nama ne smeta, rekla je Kolinda da ćemo raditi za 8000€ od kuće, ja zadovoljan da Zoki ponudi i 5000€. pa 60000€ na ZSE nije malo za godinu dana

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • October 7, 2020 at 10:47 AM

pravi naivac ovaj pripravnik mladeži, tko još nosi mačku u crnoj torbi,

crne torbe su sinonim za mito, korupciju, pljačku, privatizaciju i kriminal, trebao je lijepo ka Fiolić (konzerva od hrenovki) uzeti konzervu od mačje hrane,

valjda je dogovorio s veterinarom da mu uz malu naknadu ispiše ispričnicu za mačku,

a odvjetnik mu baš neki fin čovjek, veli da bi morali biti Kovačevićevi otisci na novčanicama, kao da je on morao sam brojati toliki novac, pa za to mu je služio brojač, konobar, hostese, zaposlenica,

a ovaj je u uhodanom poslu mogao tetkove omotnice koristiti godinama u poslu, pa ne radi mafija bez mozga i totalno opušteno baš s crnom lovom, paze oni na svaki detalj, ali bude i propusta

• Moller
    • October 7, 2020 at 10:30 AM
    Quote from MickeyM

Danas je vec srijeda, u ponedjeljak treba odnijeti ovjerenu od JB privolu za prepustanje dionica. Trgovanja vise nema, ja vise niti ne ocekujem da ce biti. Sada je samo pitanje koliko trebamo cekati i da ne bi bilo ne daj boze da dobijemo pola od pola, mislim na one koji u dionici ostanu. Poucak HMST, a i nekih drugih mi se po glavi sustavno vrti!

sa 75,12 do 95 i poučka HMST samo sami sebe možemo dovesti, ja za sada ne vidim tko će im prepustiti toliku količinu

• Moller
    • October 7, 2020 at 9:59 AM

ovo ne miriše na dobro, u stvari ovo uopće ne miriše, imam li možda coronu?

• OPTE prodaja - kladionica

• Moller
    • October 7, 2020 at 9:41 AM
    Quote from MickeyM

Ima puno sličnosti kod ljudi da vole stanja svojih dionica zaokruživati na neke brojke. Bilo one okrugle ili samo što njima nešto znače.

Tako sam jedno duže vrijeme imao na kraju "444", nije mi se pokazalo dobrim dionica je padala. Baš na OPTE je to bilo, i onda sam se maknuo sa te brojke,

ali i od onda ništa se ne događa, ali bude, barem sam taj maler pada nadam se maknuo sa sebe!!! :/:/

pa sam si sebe zacoprao s tim 444, normalno da vuče prema 4, :)idi na 999^^

• Birtija

• Moller
    • October 6, 2020 at 3:54 PM

kada vidim kako se na burzi cijedi svaka lipa kod k/p onda se ponekad pitam, jesmo li mi sami ludi u ovoj državi ili je neka druga dijagnoza, a baja naslijedio, drži u kući 4,5mil.kn i nosi liječiti mačka, boli ga "tetak" za lovu,

https://hrvatska-danas.com/2020/10/06/mac…-milijuna-kuna/

ova država ne treba ne raditi samo nedjeljom, ovo treba trajno zatvoriti, jer će postati još veća sprdnja kriminalcima i odvjetnicima

• Moller
    • October 6, 2020 at 3:01 PM
    Quote from MickeyM

Zašto nitko ne želi po asku Kabu?

mislim da zato što svi misle da imaju dovoljno, a poneki se pametnjaković nađe i prodati po bidu, tako da ...............

• Moller
    • October 6, 2020 at 2:57 PM
    Quote from zlocesti

Danas je protrgovano nečega u bloku, za 30 milijuna kuna

Da li itko zna gdje se može pogledati na što ?

izgubljeni u prijevodu

blokADRS430,00---430,00430,0070.000,0030.100.000,00

• Moller
    • October 6, 2020 at 2:37 PM
    Quote from zlocesti

Ja imam ideju :S

Futuresi u minusu ?

A reklo bi se da je kriza izbjegnuta, predsjednik je otpušten na kućno liječenje. Nepredvidiva vremena

i Švabe su valjda otpustili Navaljnog iz bolnice, odoše oni iz - u +,

mi da sve pacijente pustimo kući ne bi išli gore

1. Privacy Policy
  2. Kontakt