1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • November 2, 2020 at 9:42 AM

crobi ako malo i zazeleni, to može biti samo od muke <X

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • November 2, 2020 at 9:37 AM

za sada i nema nešto takmičara za prodaju ili tu jednostavno nema izlaza za "ozbiljne ulagače" , čini mi se da se jedino možemo pridružiti Zadri i kolektivno ;(

• Moller
    • October 31, 2020 at 7:26 PM

evo jedna poučna za šećer, svatko će se od forumaša prepoznati, ja sam ovaj desno

• Moller
    • October 31, 2020 at 6:31 PM
    Quote from Ardwark

Moller.

Pa ne mislite valjda da je his kupio sa zrakom sve pogone i zemljišta a viru je ostao dug?

A jos mi je cudnije da mislite da ce se zadro predati i dat VIRO

Ajmo probat razmislit. Ko ce uzet viro? Odnosno preuzet?

Ko zeli bransu koja je po rijecima svih gotova. Brazil i Indija ih ubila.

Dakle psn se mora pokrenut izmedju 30-60 dana blokade nakon toga ide stecaj.

Psn je pokrenuo VIRO nitko drugi.

Na svima je sada da vidimo kome smo koliko duzni.

Skinuto s drugog portala

Da bi se Plan izglasao i predstečajni postupak potvrdio, potrebno je 51% glasova brojčano i 66,7% glasova financijski

Osobno mislim da je ovo neko prepucavanja i da zadro zeli sa mu se prolongira dug.

A da je gotov onda ne vidim zasto bi podizao psn. Nema vise interesa jer je sve izgubio pa nek onda sve ide kvragu u stecaju

Display More

da budem iskren do kraja, više ne znam što da mislim i primijetio sam ako ništa ne mislim da mi je puno ljepše, pa ću se u ovom slučaju Vira upravo tome prepustit, dok ne bude isplata dividende jednoga dana, a onda ću razmišljati kako je potrošiti :)

• CORONA virus

• Moller
    • October 31, 2020 at 6:24 PM
    Quote from KultLicnosti

Nema šanse da lockdown može puno pomoć jer doslovce 99% dice osnovne i srednje škole ponaša se kao da nije ništa (bar u ST) , niko nema maske niti ih je briga, pa nije valjda da sam jedini primjetio. Svi ti tinejdžeri dolaze u svoje domove i hodaju u zatvorenom prostoru do roditelja, baba, djedova...Rješenje bi možda bilo povratak na mjere od ožujka, ako već nije kasno a čini se da je, zato live and let die .

to je jedna od pozitivnih stvari ovoga virusa, da ne dira djecu, znači da ipak postoji neka razlika od gripe, jer koliko znam ona jednako djeluje i na djecu, sada bi mogli na ovome graditi neku teoriju u svijetu je zovu zavjere, ali kod nas možemo i pronevjere, jer mi smo ipak specifični i samo je pitanje dana kada će u Hrvatskoj netko ukrasti ovaj virus

• Birtija

• Moller
    • October 31, 2020 at 6:09 PM
    Quote from BudFox
    Quote from alias

I ne samo to. Nego sam vjerovatno i multinick i zapravo sam ja marielena, i sam sebi tepam

Kolega @alias ne zamišljam vas kao ženu, ali nikad ne znaš ;):D

Quote from Marielena

Ne bi vjerovao ali BudFox je ljetos imao tu teoriju😂

Marielena , dok ne vidim vašu sliku ili bar neki pokazatelj da ste stvarno žensko, biti ću skeptičan 8o

Možemo na privat i o programiranju, ako baš treba hahahaha :D:D

evo jedna što izgleda trguje preko nove aplikacije na mobu

https://images1.midas-network.com/images/portals…p4z14levwam.jpg

• Moller
    • October 31, 2020 at 5:59 PM
    Quote from Marielena

Ja mislim da je vazno ocuvati poljoprivrednu proizvodnju.

A bez Vira nema proizvodnje secera u RH.

Moze se pricati da ima secera u Juznoj Americi i sl ali u vrijeme pandemije poljoprivredna proizvodnja je vazna.

Vjerujem da Viro nece zavrsiti u stecaju, kao ni Djuro koji bi i prije trebao zavrsiti tamo.

Sto ce biti sa dionicarima ne znam.

ja ne znam što bih mislio, pa gruntam (pošto se radi o šećernoj repi) ovako, banke kojima je Viro od ranije dužan za kredite su sve upisane na imovinu, a sada je na tu svu imovinu upisan i HBOR s najvećim iznosom (da ne tražim, mislim 46mil.€) i moguće je da se pokreće PSN da se to malo raščisti i prisiljava banke da malo otpišu kamate, produže rok otplate i smanje kamate, kako je to bilo i kod drugih, hoće li to banke prihvatiti, ovisi da li im što drugo i preostaje, za dioničare na žalost ništa dobro ni pozitivno, kako za male, tako i za dosadašnje "kraljeve", oni su u stvari najveći gubitnici, mogli su prije 4-5 godina uzeti lovu i mirno uživati u plodovima dotadašnjeg rada, ali situacija se stubokom promijenila i sada se valja čupati iz gliba

• VART (Varteks d.d.)

• Moller
    • October 30, 2020 at 3:57 PM

Neno sretno i tebi

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/786

s 1mil.kn na računu, najbolje da pripojiš PUNT, a štap ćeš već negdje naći

• Moller
    • October 30, 2020 at 3:52 PM
    Quote from Marielena

Pa PSN nije još propast kolega.

ma jok, već prošao nekoliko komada neokrznut a mrtav

• Moller
    • October 30, 2020 at 3:49 PM
    Quote from Marielena

Kolega Moller i onda se mi čudimo da na ZSE nema malih dioničara. Netko će ovdje sigurno dobro zaraditi. Mali dioničari ne.

treba izbjegavati biti mali dioničar, najbolje je biti na par velikih s velikom lovom i mirna Bosna, ovo u ponedjeljak bolje da ne čekamo kod kuće :(

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Moller
    • October 30, 2020 at 3:45 PM
    Quote from Sokolic

A kad trezor misli kupovat? Na 35? 25?

mislim da oni mogu slobodno trgovati, znači k/p te ne bi bilo iznenađujuće da oni i stiskaju dolje

• Moller
    • October 30, 2020 at 3:43 PM
    Quote from Marielena

Da, Viro je suvlasnik HiSa. Svu imovinu su prenijeli na HIS, a očito da su im računi prazni.

očito da u toj firmi mogu raditi što ih volja daleko od očiju dioničara i javnosti, možda već i imaju nekakav svoj Klub s brojačem love

• Moller
    • October 30, 2020 at 3:40 PM
    Quote from Parica
    Quote from Parica

KODT ubio...iznad svih ocekivanja

ATGR i PODR dokazali da su imuni na COVID

SAPN rasturila, razduzila se prema bankama i ostvarila cca. 5x vecu neto dobit nego lani (nekonsolidirano), 3x vecu konsolidirano

HT zaustavio pad prihoda u q3, jednaka dobit kao lani u q3

ERNT jaki rast prihoda (preko 20%) u q3 i rast dobiti u q3

Ispricavam se ako sam neko drustvo zaboravio ili ako je neki podatak pogresan (pisem iz glave)

Display More

VLEN ponovno ugodno iznenadio; u q3 dobit 10 mil kn (lani gubitak 7 mil kn) sve iz operativnog poslovanja; u q3 rast prihoda cca.12%

DLKV u q3 rast prihoda cca. 15% i u q3 ostvarena neto dobit od 17 mil kn (lani gubitak 5 mil kn) sve iz operativnog poslovanja; ali neko sr.anje sa prodajom cinčaone pa je ostvaren sveobuhvatn gubitak od 24 mil kn...smanjen dug za 40 mil kn...ovo sa sveobuhvatnim gubitkom je sve zas.ralo

Display More

dodao bih i da AUHR nije loša, što će dalje biti nije predvidivo, ali trend se uočava

• Moller
    • October 30, 2020 at 2:24 PM

piše PSN , radi pokretanja, do kraja dana

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/719

• IGH (Institut IGH d.d.)

• Moller
    • October 30, 2020 at 2:15 PM
    Quote from PILAPILA

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/IGH/COI-IGH-0dadab7657af92544faec6fb28d1dbf0.

Sve polako...dio po dio...

sve kao da rastežu do iza 16:)

• Moller
    • October 30, 2020 at 2:13 PM
    Quote from Backdraft

nisam bas sve uspio popratiti pa ako moze da se tu napise koje su sve firme imale dobra izvjesca (pod time ne mislim tipa moje opte koja je podbacila manje nego se oceivalo, nego bas pozitivna)

PODR, KRAŠ, SAPN, ERNT, KTJV, KABA, KOKA, znači prevladava NutrisCrobex, jelo, piće i malo pranje ruku i to je to

• Moller
    • October 30, 2020 at 1:42 PM

evo došlo je vrijeme da više ne znaš ni što piše u izvještaju

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/696

ako netko razumije kako ovo sada pratiti, neka slobodno napiše, neću kupovati sigurno

• Moller
    • October 30, 2020 at 1:21 PM
    Quote from barbosa

ina- gubitak u prv. 9 mj. 1,054B kn...no gud...

biti će vrijeme prikupiti čahure i polako napuštati ovaj cirkus, Marić diže proračun na 158mlrd. zdravstvo puca po šavovima, ljudi padaju s nogu, ali jok uhljebe otpuštati, božićnice traže sindikati jer vele sve će se to potrošiti u Hrvatskoj i vrlo brzo vratiti u proračun, ma odlično, onda im treba povećati barem na 5000kn, to će ispasti još bolje za državu,

što se tiče Ine, što tu treba reći, Mađari isisali što se dalo i sada može Ćorić da im to otkupi i rješava gubitke, čudo da već nisu kupili

• Obvezni mirovinski fondovi i kategorije

• Moller
    • October 29, 2020 at 10:40 PM

idu noviteti, samo da dočekamo IPO

https://www.glasistre.hr/gospodarstvo/a…m7-primo-676265

• Moller
    • October 29, 2020 at 6:08 PM
    Quote from snupy

Rivp,ZABA,PBZ,plag,koei,vlen,tuho,sukc,tpng,gradjevina i to je to

jnaf, sutra u 14.00, ali to ni sa 300mil. dobiti i dva respiratora nikako da malo prodiše, a baš treba državi novca a nema dividende

1. Privacy Policy
  2. Kontakt