1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • November 3, 2020 at 3:56 PM
    Quote from RohMil
    Quote from Moller

malo sam i ja prošvrljao danas tim forumom i nema što, jači su puno od nas, stvarno se uzdaju u tu cijenu 180 kn, valjda je to posljedica nedovršenog redizajniranja, znate, ljudi ako su duže izloženi nepovoljnim djelovanjima obole, pa svakom normalnom je jasno da nema šanse da dionica bude više od 100kn, moje su procjene čak oko 80 ali eto zaokružio sam

Kolega, zašto je viro oko 20kuna, nisam dobro shvatio Vaše procjene. Da li je to cijena i za male dioničare.

zato što je vlasnik HIŠa i nije nitko budala ovo dovesti u stečaj, onda naplata ide preko stečajnog upravitelja, a taj puno ne kalkulira oko cijene, daj što daš i tvoje je, zato Zadro i Pipunić ovo moraju "krvlju" braniti kao svaki kralj dostojan svoga kraljevstva

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • November 3, 2020 at 3:31 PM
    Quote from Kivi

DDJH vlakić ujutro vozio nizbrdo pa krenuo malo uzbrdo

isprobavaju vagone prije isporuke, lako njima

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • November 3, 2020 at 3:15 PM
    Quote from zlocesti

Rambo, nitko nikada koliko me pamćenje služi nije podnio račun za Uljanik

nemreju PoNosići Hrvatske za ništa odgovarati

https://www.24sata.hr/news/muljanje-…-zagrebu-724583

pa neće bormeš ni Rosanda istarski, prejaki su to Klubovi za ovu malu napaćenu državicu

• Američki predsjednički izbori 2020

• Moller
    • November 3, 2020 at 3:10 PM
    Quote from zm1

Uvijek idu 2 mandata za redom, tako da vrlo vjerojatno isto i slijedećih pet godina

SAD 4, HR 5

• Moller
    • November 3, 2020 at 2:31 PM

malo sam i ja prošvrljao danas tim forumom i nema što, jači su puno od nas, stvarno se uzdaju u tu cijenu 180 kn, valjda je to posljedica nedovršenog redizajniranja, znate, ljudi ako su duže izloženi nepovoljnim djelovanjima obole, pa svakom normalnom je jasno da nema šanse da dionica bude više od 100kn, moje su procjene čak oko 80 ali eto zaokružio sam

• Moller
    • November 3, 2020 at 2:08 PM
    Quote from Parica
    Quote from fajrvol

Pa ti sad kupi nešto i nadaj se da te neće pomesti vlakić u krivom smjeru. :/

Pa zasto se vozite vlakicima???...ima i drugih prijevoznika...

ma ne slušaju Capaka, a lijepo je čovjek rekao da su vlakići zabranjeni, ima tome već tri mjeseca i stvarno ih nema ni ovdje,

primjerio sam da je netko pokupio 43 KRASa po 608 nakon izvješća i još stoji na 618, dok drugi već prodaju po 604, eto takvi su danas trejderski jadi, ne možeš ni 400kn uzeti u tjedan dana:)

• Moller
    • November 3, 2020 at 1:38 PM

ova burza može odmah u spajanje s burzom za nezaposlene

• CORONA virus

• Moller
    • November 3, 2020 at 12:23 PM

https://www.vecernji.hr/vijesti/uzivo-…tupnika-1443256

ako sam ja dobro shvatio ovo, dolazi nam premijer iz Slovačke voditi Hrvatsku

• Moller
    • November 3, 2020 at 10:07 AM
    Quote from zlocesti

100 tisuća kuna prometa u prvih pola sata trgovanja

Jesus.

One day over the rainbow, netko će me isplatiti na Optimi i fijuuuuuuu, adio ZSE

A valjda je to i logičan slijed evoluiranja. Valjda ne možeš u srednju školu bez osnovne, valjda se ovo na ZSE , taj nauk, moralo proći.

Propustili smo bull epskih razmjera preko bare vrteći se ovdje u krug.

Putem su nas i opljačkali, tko god je stigao, i kad god je htio, sve lege artis. Od stečaja brzinom svjetlosti, do dokapitalizacija, fer cijena pri delistiranju itd itd

Display More

ali smo zato posljednja tri dana mogli uživati u predsjedničkoj debati oko polaganja vijenaca i paljenju svijeća, a to nema preko bare, tamo samo gledaš pare, mislim da je Milanović pogriješio što je svijeće zapalio plavim a ne crvenim upaljačem i očekujem da se još večeras o tome očituje u svim informativnim emisijama i kakvog on to ima kera, .ebate da mu nije rodovnik iz Jakopsfelda

• Što smo danas tržili

• Moller
    • November 2, 2020 at 3:57 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

-atpl sve do kraja, od danas više ne podržavam ove nakaradne blokade a ni izvješću se ne radujem, čim nema para na računu ne može to biti dobro za nas male dioničare, ne kažem da nisu zaradili para, ali ih na računu nema

Jos vam je Viro ostao za rijesiti od blokirusa😂

nije više ni on od danas

-sve

vama sretno,

jeste vi mogli što prodati tako zaključani da ne kažem lockdownirani

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • November 2, 2020 at 3:54 PM
    Quote from tin
    Quote from Parica

Ma dajte najte...

Sad se svi cudite sto dionica pada, a niste se cudili kad je TPNG drzala cijenu (cak i rasla) dok su se vani skoro svi tankerasi, od ozujka do danas, korigirali od 50% do 65% (hej, 50% u 7 mjeseci!!!)...ne bih se cudio da kupac je na razinama 52kn-56kn bio MF i da sad te dionice prodaje po 45kn...

Kako god, danas kupio po 40,40 kn...cekam i nize...ovo mi je dobra cijena za prvi ulaz...

Samo zaboravljate da su vani rasli x 3 kad je bio rast....osim toga poslovna strategija TPNG se oslanja na dugoročne ugovore...ovo rušenje nema nikakve veze s trenutnim fundamentima koji su bar 60% iznad trenutne cijene.

da sam je prodao 2/3 kao vi na 55-56 sada bi mi bio gut apetit ovo vratiti na 40, čak bih kupio 3/4

• Moller
    • November 2, 2020 at 3:36 PM

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…3d8844ae0dd.pdf

čitajmo, možda ima što pametno :rolleyes:

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • November 2, 2020 at 3:33 PM
    Quote from kvart99

Jasno mi je da se ovakvo što radi na npr. Viru gdje je vrlo pogodna klima za daljnje spustanje prema nekom predvidjenom targetu za eventulani dokap.....ali ovdje je to, rekao bih, čista samovolja jednog frustriranog pojedinca koji je, vrlo lako moguce, upravo i popusio pristojnu lovu na dionici tipa Viro, pa ga je sad uhvatila zuta minuta......

Z(e)oro osvetnik ^^

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Moller
    • November 2, 2020 at 2:20 PM
    Quote from tin
    Quote from Moller

očito su u điru delistiranja s burze, pa ne bih ni to isključio kao jednu od mogućnosti zabijanja prosjeka, nitko više ne želi male u vlasništvu, kao da su im oni krivi što su nesposobni profitabilno voditi kompanije, pa moraju još i male počistiti što jeftinije, jadna burza, zakoni i regulator

Prvo Tpng je za razliku od drugih brodara jedina svo vrijeme profitabilna...drugo imate u Top 10 uglavnom institucionalne ulagače pa ovo što spominjete u smislu delustiranja je čisti druk i pusanje bez ikakvih činjenica...treće samo ove godine do sada imaju 30 mil kn čiste dobiti.

težište posta je na delistiranje, ostalo je općenito o svim izdanjima, svi su oni profitabilni do jednom, kreativnosti im ne fali, eno vam Ingre za primjer, znate li vi točno kako ta firma stoji iz njihovih izvješća,

ne pada mi na pamet da nešto drukam, dovoljno mi je znati da su radili dokap po 65, pali do 32-33, a sada je 40, sa 55-60 i to nije sigurno dobar znak da se nešto ne valja iza brda

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Moller
    • November 2, 2020 at 2:05 PM
    Quote from BudFox
    Quote from Moller

mislim da oni mogu slobodno trgovati, znači k/p te ne bi bilo iznenađujuće da oni i stiskaju dolje

Ne bih se tome čak ni previše čudio. Bar teoretski to ne bi trebala biti zadaća trezora, ali kod nas je nažalost sve moguće

očito su u điru delistiranja s burze, pa ne bih ni to isključio kao jednu od mogućnosti zabijanja prosjeka, nitko više ne želi male u vlasništvu, kao da su im oni krivi što su nesposobni profitabilno voditi kompanije, pa moraju još i male počistiti što jeftinije, jadna burza, zakoni i regulator

• Moller
    • November 2, 2020 at 1:56 PM
    Quote from Ardwark

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvats…rnicama-1054483

Da nije situacija kakva jest. Ko zna di bi bili.

Ovak drama.

mislio sam da ste ovo objavili, Zadru baš neće pa neće

https://www.dalmacijadanas.hr/gori-zgrada-da…pozar-prosirio/

Quote from Ardwark
    Quote from Moller

za sada i nema nešto takmičara za prodaju ili tu jednostavno nema izlaza za "ozbiljne ulagače" , čini mi se da se jedino možemo pridružiti Zadri i kolektivno ;(

Hehehe

Ja sam uzeo opet nemogu si pomoc.

ovisnici ne staju do inzulina ^^

• KABA (Karlovačka Banka)

• Moller
    • November 2, 2020 at 1:51 PM
    Quote from calypso

Gdje ima izracun tromjesecnog ponderiranog prosjeka?

samo sam odokativno zbrojio količinu i novac bez kalkulatora, evo i bolje je nego sam na brzinu računao

• KABA (Karlovačka Banka)

• Moller
    • November 2, 2020 at 1:21 PM

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/867

samo još malo više od 2% do istiskivanja, hoće li im to netko (pro)dati, nema više popova i stvarno ne znam tko bi to mogao biti

prosjek oko 6,8 ipak nešto viši od prve ponude

• Šahovski klub - dionice.net

• Moller
    • November 2, 2020 at 10:09 AM

obzirom na dugogodišnje iskustvo na ZSE evo i mog prijedloga

https://www.minesweeper-online.org/

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • November 2, 2020 at 9:58 AM
    Quote from Manu

Kako sude hrvatski sudovi? Dvije potpuno suprotne presude u istim postupcima. Ovdje je riječ o zagrebačkom Županijskom sudu čiji je predsjednik član znamenitog kluba iz Slovenske 9.

https://www.24sata.hr/news/dobili-ot…-mjeseca-725584

u HŽ, HŠ su sasvim legalne otpremnine u stotinama tisuća samo par godina prije mirovine i to traje godinama, nadam se da je jasno zašto nema za nove generatore u Dubravi, u ovoj državi se masovno krade i oštećuje proračun na sve moguće načine, naravno uz blagoslov politike i pravosuđa, pitanje je samo kada će i glavni generator zaduživanja otkazati

1. Privacy Policy
  2. Kontakt