1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• OPTE prodaja - kladionica

• Moller
    • December 9, 2020 at 7:10 PM
    Quote from Jubito
    Quote from titulus

Blizu ste... Burek, barem u mojoj pekarnici je 9kn:)

Kod nas je 12 sa sirom, a 13 sa mesom. ;)

meni će biti dobar i taj sa sirom, samo da ne nestane :)

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • December 9, 2020 at 3:53 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

ako si brz, do noći možeš imati pare u džepu :)

Znaci vlakic kolega :)

ovaj na brzinu nabijeni prosjek traži da se ipak saberemo iliti zbrojimo preko noći i vidimo što to znači, ima do petka još 48 sati

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • December 9, 2020 at 3:49 PM
    Quote from jack_zg

Ako su to tek sada napravili, znači li to da prodaja neće tako skoro....

ako si brz, do noći možeš imati pare u džepu :)

• Moller
    • December 9, 2020 at 3:34 PM

izgleda su i sastanci na brzinu završili, sada se lupa malo žešće, samo dajte dečki, žloćka se treba ponoviti u čarapice za Božić, a čini mi se da je pisala da je samo razina iznad 6 zanima, valjda je ispod toga u minusu :)

• Moller
    • December 9, 2020 at 3:27 PM
    Quote from Kadisibil91
    Quote from Moller

uffff, a ja svoje prodao sam, valjati će to popravljati sada;(

Bad luck....Ali za opet ući još nije kasno

već riješio od ovih što sporo čitaju, pa stavljaju još uvijek po 5,26:)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • December 9, 2020 at 3:21 PM

+ptkm, cijeli dan se mučim za malo

• Moller
    • December 9, 2020 at 3:16 PM
    Quote from LeoNT

CREDIT SUISSE je izabrana investicijska banka:

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…29e01692316.pdf

uffff, a ja svoje prodao sam, valjati će to popravljati sada;(

• Moller
    • December 9, 2020 at 3:06 PM
    Quote from LodeRunner
    Quote from Moller

svi očekuju od 5G-ej mreže čuda, pa tako i ovdje

A Cajna vec leti iznad nas sa 6G - China leapfrogs world with first 6G experimental satellite

e da nam je barem sat dva da vidimo gdje nam je Ivana nestala, a tek da znamo kako su nestala polja u Siriji, pa Bijele noći, pa cijela Ina, ma svašta bi doznali, a ovako, mi se još zabavljamo s DrIvinom Nokiom i jel vadio baterije ili nije

• Birtija

• Moller
    • December 9, 2020 at 2:51 PM

https://www.seebiz.eu/ekonomija/mila…ituacije/247082

kada bi riječ treba, zamijenio s imamo, onda bi se vidjelo i da se nešto radi, meni treba svašta pa ako bi to netko mogao riješiti, al stvarno mi treba

ovako bi možda od taktike mogli probati dati ostavke, kako on tako mu i prem'jer također, ionako od nji'ovog posla RH ima GK (ne, ne, nije Kolinda)

• CORONA virus

• Moller
    • December 9, 2020 at 2:33 PM

biće tu još povuci potegni

https://www.seebiz.eu/drustvo/perron…o-obmana/247052

https://www.seebiz.eu/tvrtke/problem…-cjepivo/247078

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• Moller
    • December 9, 2020 at 2:09 PM
    Quote from dionicar

danas i sutra posljedji dan za kupnju? isplati li se kupiti kolege?

a najbolje probaj, pa ćeš se sam uvjeriti, ali nešto kao da ide u podjelu zaslužnima, tko zna kud će oni s njima, ako krenu prodavati? a možda neće, ma tko zna

• CORONA virus

• Moller
    • December 9, 2020 at 1:26 PM
    Quote from 5. Element

Pa i jest ruski rulet. Ali sto se tu moze?

Uvijek je igra izmedju novca i sigurnosti.

Koliko cega za koliko onoga drugoga.

Tko se ikad bavio inzenjerstvom zna da se ovdje radi upravo o tome, o trade off-u izmedju zdravlja i novca. Krvarina, da.

Ali upravo je tako. Da imamo milijarde kao Kanada ili Australija mogli bi sve zatvoriti na 6 mjeseci, dati svima placu i pricekati cjepivo. Ali NEMAMO.

U tome je cijeli vic.

Display More

upravo to znamo još od prvog zatvaranja, nemamo mi više čime to financirati, a imamo biciklo iz doba Austro-ugarske i moramo verglati na najjače da ne spadnemo, kada dođemo na nivo Rimčevog Greypa onda više nema problema, a to je tamo negdje iza 2120g

• Moller
    • December 9, 2020 at 12:00 PM
    Quote from dionicar

autor i koji je zakljucak, dobro ili loše za našu opte? :)

svi očekuju od 5G-ej mreže čuda, pa tako i ovdje

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• Moller
    • December 9, 2020 at 10:59 AM
    Quote from abc1
    Quote from Moller

primijetio sam davno da su im prihodi od naknada i provizija skoro izjednačeni s kamatnim prihodima, kao i sve banke našli su oni načina kako uzimati klijentima pomalo

Nisam siguran da li dobro pamtim, ali bilo je nešto kao pravilo, ne samo kod nas, da su prihodi od naknada najveći prihodi banaka.

E, sad, u ovolikom rasponu između kamatnih stopa, je li ostalo baš tako.

2018 2019

Kamatni prihodi 001 648.819.000 622.605.735
    (Kamatni rashodi) 002 110.090.608 77.148.529
    (Rashodi od temeljnog kapitala koji se vraća na zahtjev) 003 - -
    Prihodi od dividende 004 982.314 3.645.670
    Prihodi od naknada i provizija 005 534.332.324 539.380.118
    Rashodi od naknada i provizija) 006 321.996.207 325.301.350

• Moller
    • December 9, 2020 at 10:32 AM
    Quote from Jope

Kamatna stopa će biti smanjena, uz ono smanjenje u srpnju, za 0,11 po....😳😳😳

Pa nema banka prihod samo od kamata, nadju oni načina da vam naplate svaku sitnicu koju koristite kod njih. Skupili su več preko 2158 kn/sh..👍👍👍

primijetio sam davno da su im prihodi od naknada i provizija skoro izjednačeni s kamatnim prihodima, kao i sve banke našli su oni načina kako uzimati klijentima pomalo

• Moller
    • December 9, 2020 at 10:00 AM
    Quote from Jope

Čini mi se da je odspavala cijelu godinu, a po ovime jučer i danas mogli bi i ovde uslijediti buđenje😋.

A još kad bi se odlučili na prodaju banke ili bar neku dividendicu u iznosu 50-ak kuna....e ti bi onda bio pun pogodak...

https://www.seebiz.eu/banke/hrvatska…ne-stope/247059

sloabo će biti dividende od niskih kamata, sada se nude covid krediti sa 0,25% i banke će tek imati problema s plasmanom

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • December 9, 2020 at 9:58 AM

dok se kod nas delistira, ovi samo dotaču, zato su oni valjda Amerika, a mi Afrika sa strujom

https://www.seebiz.eu/trzista/na-wal…je-vodom/247054

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • December 8, 2020 at 2:07 PM
    Quote from BudFox
    Quote from verdi

kolega ili kolegice Parica kao možete uspoređivati kraš sa dlkv? tamo je sve bilo jasno. upada treći igrač i nudi šta nudi. tko je bio pametan prodao je njemu tko nije dao je jeftinije pivcu. a tko ti ovdje bilo šta nudi? pretaču iz šupljeg u prazno unutar jednog te istog postojećeg vlasnika. tromjesečni prosjek? pa to sam bar 100 x ponovio na opte igra ulogu većinom kod istiskivanja. razmislite sami kakve veze ima ponderirani na nelikvidnom tržištu sa stvarnom vrijednošću firme? ovdje je cca 95% manjih ulagača u brutalnom gubitku i ponuditi im 7,22 je na razini uvrede posebno kad nitko nije u nikakvoj obavezi.

Ovo boldano je čista istina.

Jedino forumaši izgleda ne gube, oni su u onih drugih 5 % :-)))

dokapitalizacija je išla 2014 po 10, tako da su i oni "oročili" s minusom ako bude ispod

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • December 8, 2020 at 2:00 PM
    Quote from BudFox
    Quote from accountant

Mi možda nemamo kvalitetne dionice, al imamo dosta para za popušit hahah

I para za popušit je sve manje i manje, pa nam samo ostaju rasprave na forumu. :)

Plenković se odlučio povećati Božićnice državnim službenicima sa 1000 na iznos 1500kn, nadajmo se da je to u cilju pomoći tržištu kapitala i da će oni kupovati dionice ili barem ETF

• Birtija

• Moller
    • December 8, 2020 at 12:37 PM
    Quote from barbosa

kol. Moller, na žalost tako ispada, da redoviti platiše ispadaju magarci, ali mi nismo magarci, magarac je država tj. oni kojima je posao da naplate a koji su nečinjenjem doveli do toga hoštaplerstvo ispadne neka dobra osobina....nit je tvrdokorno hoštaplerstvo ok niti bi moje obveze ne plaćanjem bile manje ili ih ne bi blilo...a i svaka rit kad-tad mora doći na šekret:|

ma kada nekad vidim neku reportažu na Tv o školi, bolnici i vidim u kakvom je stanju, gadi mi se svaka pomisao na politiku i one koji glume, predstavljaju vlast, ponekad ne mogu vjerovati u kakvim uvjetima drže tu djecu bilo u školi ili bolnici, a evo kolegica poziva na humanitarno djelovanje, što svakako treba podržati, ali kad avidiš kakav ovdje kriminal vlada jednostavno ne znaš što činiti, kako se postaviti, što poduzeti i protiv koga, nitko nije ni kriv ni odgovoran za ništa

https://www.24sata.hr/news/ovo-je-si…n-200-kn-732765

davno sam još napisao da je veliki dio kriminala danas u staklenim fasadama, a institucije koje (ne)rade svoj posao još na inventaru imaju zalijepljene one inventurne pločice što su im još komesari postavili i "delaju li delaju"

1. Privacy Policy
  2. Kontakt