ma super, pali smo na staro isluženo kljuse, a poslije ćemo valjda i na magarca tj. zvati brokera
Vratili ste se😊
Nadam se da je sve dobro.
a da, malo sam se bavio nekim drugim stvarima osim burze
ma super, pali smo na staro isluženo kljuse, a poslije ćemo valjda i na magarca tj. zvati brokera
Vratili ste se😊
Nadam se da je sve dobro.
a da, malo sam se bavio nekim drugim stvarima osim burze
Ajde na staru verziju trgovanja.
ja sam samo primijetio da nam nema Moller
na koga si ti mislio?
Pa naravno, na gospon Mollera. Nadam se da je dobro i da nije koju bolestinu uhvatio.
ma ništa ozbiljno, samo lagana alergija na ovu neorganiziranu šaku jada od države, sve sami foleri i manekeni, a kada se dogodi problem onda se prepušta narodu da si organizira samopomoć, hladno je i smrzao sam se, a kasno je, sutra se bumo pospominjali
+Opte
+Dlkv
automatika bolje kupuje nego uživo
pa kada se sve sagleda nije danas tako loše
+DLKV
+jedva malo OPTE, ne ide pa baš nikako
pa nije ni Pavo izmislio PPD, njega su izmislili drugi, samo su njega gurnuli naprijed, jer se onda manje vide iza njega
Otkrijte nam tajnu iza njega?
nema tu tajni, zna se čiji je plin, nije od Pavinog graha, valjda znate od kuda i s koliko je krenuo, tko mu je prodao firmu i daje prije 4-5 godina bio na 100mil. a danas preko 9mlrd. prihoda, jest da ima veliku glavu ali toliko pameti ipak u nju ne stane
Ja mislim da se trenutno jedino nista ne zna.
Ma dajte vi k’o da ne živite u Hrvatskoj?
kol. Flight, kakvo razduživanje...od kuda sad to... ili si površan ili dobro ne vidiš ili si samo podao i izokrečeš...no nebitno, vjerojatno je neka disleksija u pitanju i očito ti nije jasno koliko god se trudio jer i dalje nastavljaš brkati Aif i Uaif, likvidaciju AIF-a i ZTD, udjele, imovinu i pravne osobnosti...i ponovo iznosiš svoje konstrukcije o nevidljivim otkupljivačima dugova te namještanja i pogodovanja istima a sad evo opet stečaj i razlučna prava, senior, osigurano, neosigurano i sve nešto štobibilokadbibilo ... dragi kolega, daj se dogovori sam sa sobom, tebi fakat ti nije lako
Nisam je izmislio ili plasirao priču o otkupu dugova, o tome se pisalo javno u medijima. Ja samo mislim da to nije plagijat i da gdje ima dima ima i vatre.
pa nije ni Pavo izmislio PPD, njega su izmislili drugi, samo su njega gurnuli naprijed, jer se onda manje vide iza njega
Ma vjerojatno je neće uništiti nego je to moguće batina potaknuta mrkvom ocekiavnja.
to je na tragu da je dionica prema realnim očekivanjima bila u uzletu i da je trebalo malo prikočiti, kako se ne bi nekontrolirano kretala,
a kretanje vidimo mora biti ograničeno, kako ljudi tako i dionica, samo nema svatko mogućnost napisati što netko želi i gdje želi, za to postoje kontrolirani mediji
Ja mislim da se trenutno jedino nista ne zna.
ne sudite po sebi
Ako tako sagledate situaciju onda netko može tumačiti novinski članak i kao dobronamjerno upozorenje.
Po meni je ključan odgovor na pitanje da li Dalekovod stvarno niti uz najveće napore uprave i zaposlenika ne može servisirati dospjele dugove ili zapravo ne želi servisirati te dugove? Ako razumijete sto zapravo želim reći.
netko da, ja ne, načitao sam se, nagledao i nauživao kojekakvih napisa iz dobro obavještenih izvora,
sve napisano je točno, ali postavlja se pitanje, zašto bi to netko u ovom trenutku napravio, osim da namjerno uništi tvtku s 1000 zaposlenih, da znam, kod nas je sve moguće
kao da je zavladalo neko zatišje, je li to znak da je usuglašena cijena 6kn za kupca i prodavače prihvatljiva, meni i po 5,70 nije bila loša, ali ako više nema ok, cijelo vrijeme samo razmišljam zašto je na objavljenom članku na vrhu stajao natpis Stečaj? i taj vječiti famozni upitnik, tako bih i ja mogao napisati svakakvih članaka i naslova na kraju postavljajući upitnik, zlonamjera je u ovome slučaju vidljiva iz aviona
zanimljiv cijenik
https://www.vecernji.hr/vijesti/velika…ozalila-1454794
mi ćemo izgleda najskuplje i najbolje
https://m.investing.com/indices/indices-futures
Vanka teski minus, sad ce nasi i te kako to po pratit.
ma neće, naš crobi je na 1700 itekako postojan, malo me samo brine što je petak, ali me opet ohrabroje da je dosta toga urušeno već jučer na mali petak
Meni jedna stvar nije jasna. Koliko ste vremena na burzi i ne vidite po trgovanju da se izlazi. I da se skoro ne vidi kraj.
Zalostan sam, to je sve sto mogu reci.
a tek mi koji kupujemo
ja sam najžalosniji kada vidim da sve što se kupi ide odmah na ask i to vrlo nisko, tako da je sinkronizacija gotovo savršena
Mislim da je ovo povuklo dosta toga drugog dolje. Ljudi su preplašeni.
ima Bingo kod Ćurlića i Marasice, lijepa mirna igra i lijepe nagrade
Tko je mogao znati da će se ovakva prljava igra ovdje odigrati, ali netko veliki ovdje mora prodavati (davati podršku prodaji)
jer je ovo dosta veliki promet za ovu dionicu, od 700 - 800 tisuća kn svaki dan, već koji dan za redom i i Dalekovod je među
najlikvidnijim dionicama na ZSE, nažalost u padajućem trendu.
treći dan, još 12k da stignemo jučerašnji, prekjuče bilo 773, još sutra i moglo bi biti kumulativno 4mil. ako sutra malo pojača, ipak je petak, ato bi onda bilo prosječna 1mil. dnevno, puno, previše za ovakav šrot koji ništa ne vrijedi, no dobro, kupovali smo i IGHaj na 100, pa nema razloga za diskriminaciju naših građevinara, ups, Dlkv nije baš klasični građevinar, stoga oprezno
https://zse.hr/hr/papir/310?isin=HRDLKVRA0006
Zbog ovoga svega što se događa oko DLKV zadnjih par dana očekujem očitovanje Dalekovoda.
ja ne
sva ova trgovina ima potpis onoga što zovemo "sindikat", nagledao sam se toga na zse mnogo puta i u plus i u minus...agresivno slamanje otpora i podmetači a psihijatrija odradi ostalo i naravno bez promjena u top10
ovo je školski primjer short sellinga i samo je pitanje kome koristi niska vrijednost dionice na tržištu i zašto
meni evo koristi, imam ih 4x više nego kada je krenuo pad, e sada je samo pitanje što s njima