evo i Programa, predvidjeli su do 200kn po dionici, ali raja daje jeftinije, pa će biti i kusura ![]()
Posts by Moller
-
-
a kaj sad PREOKRET TRŽIŠTA
https://finance.yahoo.com/news/asian-sto…-222247960.html
Američke dionice vrate se nakon Powellova razuvjeravanja: preokret tržišta
mene više interesira kaj bu probudilo ovog medvjeda kod nas jer ne sviđa mi se što izjavljuje Vujčić HNB smanjuje prognoze za 2021
izgleda bi po funkciji Marić mogao biti zadužen za buđenje medvjeda, kada se jednoga dana probudi i sam pa poviče, narode, ja sam "pokraden", nemam više ni kinte ni kunte, kad ga medo zgrabi nako malešnog ima da ga pojede u jednom zalogaju
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…a74c564d987.pdf
Iako je okruženje i dalje neizvjesno, očekujemo da ćemo ostvariti svoje izglede za 2021. godinu
(uključujući izglede Optima Telekoma do kraja lipnja 2021.).
Podnošenje ponuda je završeno 18. ožujka 2020. Proces prodaje je u tijeku.
nisu li neki odmah nakon izvješće krenuli s tim procesom
-
Display More
Čovjek mora uzeti godišnji odmor da to pročita
O kakvom smanjenju neto dobiti za 20% oni pišu ?
A zapetljali ga, o' hobotnica su, Crnogorski telekom, prihod od Optime od grupe grupi.........
Ne se smijati.
Na poslu sam, ne stignem dešifrirati izvješće. Kada bih i znala

Što piše ?
Neto dobit i prodaju li Opte ?
I na koliko su je procijenili da vrijedi, to je negdje na predzadnjim stranicama, obično. Mala slova.
zapetljali su ga kao Ugovor za korisnike

-
emisija odlična, izgleda se neće tako jednostavno odreći proizvodnje šećera, Božić je pozvao svekoliko pučanstvo da od sada kupuju samo domaći šećer, ali nije ništa rekao da se kupuju dionice i to mi je malo zbunjujuće, što će mi toliki šećer
-
Nazalost, osobna higijena mi ne dopusta Facebomb pa nemerem do toga. No lijepi su meni srocili. Zavareni kelj u marsu sa fasistima - za prste polizat.
to Plemkiju inate
-
Jooj, dajte se spametite...
Ako je sadašnja tržišna kapitalizacija Optime 420 milijuna kuna , a to je manje od 60 milijuna eura, a Tele 2 je plaćen u preuzimanju 220 milijuna eura , plus dugovi kako je Head pisao, o čemu govorimo ?
Nije cijena ovdje kamen spoticanja.
corona je sve poremetila, da nije bilo zatvaranja, već bi se to prodalo, e sada koliko bi bilo, to znaju ovi koji uopće ne spominju cijenu, možda 10, 13, 15, 20 ?
mogli bi jednu- kladionicu, hoće li se prije prodati Opte ili Sukc, ja mislim da će Sukc i onda još stignem u Opte

-
eeeh, to je pravi dečko!! možda vam se pridruži i zloćka sa svojim dubokim i velikim čarapicama!
a ne ovi kaj se lipariju po bidu i po asku za par lipa!!da ne napada ona tako agresivno na JDTC da obnovi zalihe
-
Display More
Nema to veze sa Optimom, ima sa Neom

Ma da li je moguće da vi to tek danas vidite, to se dešava čitav prošli tjedan., protrgovano je cca 100 tisuća komada
Sobarice !
Ili nitko nije htio uzbunu na zelenom vrhu, ja prva

Ajde, niže na bid, ukopajmo se. Spasimo čovjeka jada i život ide dalje
Mjesto da se cita forum vidim vracamo se u mlade dane pa je Ivan Kušan pored nocnog ormarica.

sad će ona prijeći na teže štivo, npr. Jama od I.G.K
Ako ja ostanem bez normabela, evo nas začas na 1,8.
I tko kaže da Medika ne profitira u ovim crnim vremenima. Normabel ide kao 505 s crtom

preporučam zamijeniti proizvode Medika s Kutjevom, imaju samo jednu nuspojavu
-
Privremeni prestanak proizvodnje amonijevog nitrata
"Navedena okolnost nema značajniji utjecaj na poslovanje Društva."?
za čega onda služi to postrojenje, ako nema utjecaj
-
netko se kešira i priprema za neko bolje izvješće, jer opte prodaja će još trajati, trajati i tko zna kada će se to prodati i po koliko
O čemu vi pričate ? Trajati će najduže još 4 mjeseca do 01.07.
pa to je dugo, o tome pričam, kako izvješće nije pokazalo ništa spektakularno, normalno je da će dio ulagača odjahati u suton i potražiti novo sunce na kojem će se barem malo ugrijati, naravno da je vaše pravo da i dalje ostanete i čekate taj "sudnji dan"
p.s. i ako bi mogli ovaj svoj palčić promijeniti prema gore, iako to ništa bitno ne može promijeniti, ali ljepše izgleda
hvala -
netko se kešira i priprema za neko bolje izvješće, jer opte prodaja će još trajati, trajati i tko zna kada će se to prodati i po koliko
-
Display More
A ne............

Ostalo / propalo
Zloćka će ili biti bogata, ili će imati u jednom trenutku pune ruke Palome
Ako pogledate potpis transakcija, imate mudrijaša sa strane koji nas tjedan dana iz potaje zasipa , Još malo pa gotov
Mada zločka nije pouzdana u brojanju Bilo kako bilo, rado bih da istrese što ima, možda i do mene stigne.
Cucurrucucú Paloma..........................
Dečki, ako se ovo izjalovi ostati ćete i bez novaca i bez Zloćke.. odlogirati ću se

Špiček će se obradovati novim natjecateljima

-
Whoops
Thanks.
Do sada smo se žalili da nismo znali koliko je Tele 2 imao dugova.
Whooops

Propustila sam popratiti rast bitcoina od 10 tisuća na 50 tisuća, e pa ovdje ću se svezati kuhinjskom krpom za radijator !!!!!!!
držite vi i kuhinjski nož pri ruci za tu krpu, zlu ne trebalo
-
evo izvješća izlaze, pa opet ništa, ako na ZABA i ERNT nema reakcije, onda opet ostaje ono pitanje, što se čeka ?
-
evo neka dođu kod nas na kavu za pa-pa
-
-
i ja sam je vrtio, pogotovo onda kada je su fondovi kupovali ono od 3 do 4,5k koliko se sjećam ali zadnjih par god je uopće nemam niti na strimeru a kako vidim, izgleda da su mali investitori skoro svi van pozicije...zato niti ne pada, ko ravna crta na ekg-u

to su bili dani, MF stali na 2800 a drukalo se na Poslovnom da će na 10000

-
ja kupio neki dan po 13 i još bio petak, imate li ideju gdje ćemo to moći prodati kada i sama burza propadne
Možda na Hreliću, a bit će sve po kunu, uzmeš dvije dionice i dobiješ treću gratis

A možda i ovako nekako
ovo uopće nije loše, ako bi po 20 dali i meni za ZB ja bih odmah prodao,
mislim da je danas ipak bilo neko namjerno rušenje pred sjednicu NO i odlučivanju o rezultatima, mora da se priprema isplata dividende

-
+++ Zg Burza
ja kupio neki dan po 13 i još bio petak, imate li ideju gdje ćemo to moći prodati kada i sama burza propadne