1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• Moller
    • February 26, 2021 at 9:52 AM

dijagnoza, državna paraliza

• Birtija

• Moller
    • February 26, 2021 at 9:50 AM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

oluja prošla, brod malo oštećen, nepotopljen i većina utopljenika sada gleda kako se uspeti nazad a ovi s palube udaraju po prstima, pec pec, nema po 40 više :)

Nemogućnost kontroliranja emocija je najveći neprijatelj. Svaki dan to viđamo na burzi...

EDIT:biti će još koje istresanje, kada se probude ovi što kasno ljegaju.

tj. ovi što do kasno deru po rumu :)

• Birtija

• Moller
    • February 26, 2021 at 9:40 AM
    Quote from deny_09

Sad se možemo mirno vratiti na 42,00 kn i pojesti burek... :)

oluja prošla, brod malo oštećen, nepotopljen i većina utopljenika sada gleda kako se uspeti nazad a ovi s palube udaraju po prstima, pec pec, nema po 40 više :)

• Birtija

• Moller
    • February 26, 2021 at 9:25 AM

more se malo zaljuljalo i vidim već pola mornara je spremno iskočiti u to isto more :)

preporučam kada se dočepaju obale lagano krenuti u hteja i naći svoj mir

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • February 25, 2021 at 3:48 PM
    Quote from Marielena

Kada je izvjestaj? :)

to nam je manja briga nego da li će ga biti, znali su oni i to odgađati od nemila do nedraga, a s čim će kaznu platiti, napisati će im ZSE dopunu tablice tražbina

• OPTE prodaja - kladionica

• Moller
    • February 25, 2021 at 3:11 PM
    Quote from tollway
    Quote from zlocesti

Ajde dobro.

Dovukla sam vas do 6,02.. sad vas držim na 6,20 🙃

a ja mislio sad će lupiti do 6,60kn! a kad ono ćorak. burek bez jogurta. i bez nesa!

onda nema više razloga ni da mi "ginemo" rad'nje :)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • February 25, 2021 at 2:39 PM

-sukc, malo se relaksirao na asku a ono ih odnijelo adikko mare, e nećeš više

• Best buy

• Moller
    • February 25, 2021 at 2:26 PM
    Quote from zlocesti

Ako Optima ne donese najveći prinos u razunom roku, onda sam ja slabo burzovno mešetar.

Dati ću otkaz !

ma možete onda i ovdje stisnuti ^^

https://zse.hr/hr/zazvoni-za-ravnopravnost-spolova/1529

• Best buy

• Moller
    • February 25, 2021 at 2:18 PM

najte se srditi, ali tema je best buy, a ne best bub

Quote from zlocesti

Optima.

Sa sve se većom izvješnošću može predmnijevati da je Deal skoro pa sklopljen.

1. sapn

2. atgr

3. jnaf

4. ptkm

5. adpl

6. kras

7. ernt

8. koei

9. podr

10.mdka

ne nužno tim redom, ali to je uglavnom ono što bi bilo najbaj

• Moller
    • February 25, 2021 at 2:13 PM
    Quote from zlocesti

Ajde dobro.

Dovukla sam vas do 6,02.. sad vas držim na 6,20 🙃

samo da tu i ne ostane :)

• Moller
    • February 25, 2021 at 1:58 PM
    Quote from zlocesti

Ne mogu vas gledati 🙃

Svi bi zaradili, nitko ne bi uložio.

Sada ide zloćo presjeći vrpcu 🤗

a diglo i vas kolegice sa spavanja dok se ljuti boj bije s 50k, neka, neka, nema spavanja dok traje prodaja, ako malo i dremnete niš ne brinite, ja vas čuvam od ružnih snova nakon buđenja na 6,10 :)

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • February 25, 2021 at 1:26 PM
    Quote from Marin83
    Quote from zlocesti

Koji je ovo gubitak vremena , a i novaca. ova naša Burza.

Ajooj zloćka, sjedni, minus 2 !

Izgleda da ne pratimo istu burzu...zadnjih 5-6 radnih dana je bilo bar dvadesetak istresanja na raznim dionicama gdje si mogao kupiti po diskontu i brzo preprodat4-10% više...

pih, pa tko će prljati tipkovnicu za taj postotak, čeka se barem neki troskok na Opte, izgleda su kolege Optemisti danas na nekom simpoziju gdje će se odrediti konačna cijena i postići konsenzus po koliko bi dali, jer ih nema od jutros nigdje :)

dobro, za zloćku znamo, ona nešto kvalitetno kuha i vježba za nastup kod Špičeka, možda čovjek jednoga dana bude imao vlastiti kuharski šou, pa će nastupiti u Špičkovini a doći će i predsjednik navijati za nju

• SAPN (SAPONIA d.d.)

• Moller
    • February 25, 2021 at 10:37 AM
    Quote from tin

Imaju godišnju zaradu u visini od 13 % sadašnje vrijednosti dionice na tržištu...postoji li još koja dionica sa takvim prinosom na ZSE?

sačekajmo izvješće Ingre :)

usput čestitam :thumbup:

• ARNT (Arena Hospitality Group d.d.)

• Moller
    • February 25, 2021 at 10:19 AM

ovo je odgovor na sve naše nedoumice u prethodnim postovima

o rastu cijene i prodaji

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/35636

sada će valjda konačno i Vlada shvatiti da turizam bez turista neće moći opstati kakav je nekada bio, bez obzira na sve poticajne mjere i očuvanje radnih mjesta

• Moller
    • February 25, 2021 at 9:24 AM
    Quote from bbkk0000
    Quote from Moller

ma mogu ja sladiti koliko hoćete, ali se napokon pokazuje da mi ili nemamo apsolutno nikakvu strategiju ni za jednu granu poljoprivrede, pa tako ni za proizvodnju repe i šećera, osim ako upravo ovo uništavanje nije ta strategija svrake, kada slušam ovu poplašenu ministricu rekao bih da će uskoro svi pobjeći od poljoprivrede i proizvodnje hrane, imamo strahovite padove u proizvodnji a poticaji cure na sve strane, svaki bivši ministar se uglavnom bavio svojim što problemima (Jakovina) što razvijanjem svoga biznisa (Pankretić, Tolušić) uz usputno obavljanje funkcije ministra, naravno da su problemi u ovoj industriji posljedica stanja na svjetskom tržištu, posljedica nedovoljnih površina pod šećernom repom i naravno upravljanja vlasnika, koji su najprije započeto prepucavanje, pregovaranje i dogovaranje o preozimanju, ipak morali završiti udruživanjem, ali na žalost kada je svakome već "uginulo nekoliko krava" a ostalim dioničarima gotovo i "cijelo stado"

ali dobro, što je tu je, nije ni Zadri ćaća ostavio ni jednu šećeranu pa ne mora ni on svome sinu, eno se mali malo smirio, ne plače više, možda mu je pospremio dosta gotovine za miran život

Poštovani g.Moller. kakvu mislite strategiju bi trebala RH imati sada kada je članica EU? Čija je politika cijena šećera trenutno? NEĆE ZNAČAJNO RASTI CIJENE ŠEĆERA U DUĆANIMA???? Čija je to politika i koji su to dućani? Vi nemate dojam da je strašan pritisak na poljoprivredu i da razni lobiji guraju svoje ministre? Jednom kada postavite sustav negativne selekcije politike,ljudi .. što mislite koliko će trebati vremena da ( biznismeni ) čitaj barabe oko politike prestanu jesti našu supstancu ?

ovo bi zahtijevalo jedan elaborat, pa s obzirom na vrijeme izvješća, morati ćemo to odgoditi, ukoliko budemo imali o komu čemu raspravljati =O

• Što smo danas tržili

• Moller
    • February 24, 2021 at 3:43 PM

+ptkm danas samo toliko

• Moller
    • February 24, 2021 at 3:09 PM
    Quote from zlocesti

Anketa.

Da li je ikoga ovih dana poklopilo po bidu ?

Ja mogu penziju doćekati na bidu, ništa.

Moram kupiti sa aska. Nije mi žao par stotina kuna, al' mi je čudno

Kao i ovaj majstor, koji baš nema strpljenja sačekati da mu platimo koliko traži, nego iskrca po koliko se nudi.

Dobro kažu. Na bidu možeš poklopiti koga želiš, a sa aska te može skinuti tko god želi

Display More

mene jučer na 6,10 ali nadam se da će to biti i bolje, mogu to razočarani Optimisti :)

• PTKM (PETROKEMIJA d.d.)

• Moller
    • February 24, 2021 at 1:45 PM

malo ovaj zadnji 4Q zašepao, možda radi cijene plina ili radi velikog zimskog sniženja cijena, uglavnom je bolje nego da šepa cijela godina

• Moller
    • February 24, 2021 at 1:03 PM
    Quote from bbkk0000
    Quote from Moller

emisija odlična, izgleda se neće tako jednostavno odreći proizvodnje šećera, Božić je pozvao svekoliko pučanstvo da od sada kupuju samo domaći šećer, ali nije ništa rekao da se kupuju dionice i to mi je malo zbunjujuće, što će mi toliki šećer

Pa da budete slađi u pisanju :)

ma mogu ja sladiti koliko hoćete, ali se napokon pokazuje da mi ili nemamo apsolutno nikakvu strategiju ni za jednu granu poljoprivrede, pa tako ni za proizvodnju repe i šećera, osim ako upravo ovo uništavanje nije ta strategija svrake, kada slušam ovu poplašenu ministricu rekao bih da će uskoro svi pobjeći od poljoprivrede i proizvodnje hrane, imamo strahovite padove u proizvodnji a poticaji cure na sve strane, svaki bivši ministar se uglavnom bavio svojim što problemima (Jakovina) što razvijanjem svoga biznisa (Pankretić, Tolušić) uz usputno obavljanje funkcije ministra, naravno da su problemi u ovoj industriji posljedica stanja na svjetskom tržištu, posljedica nedovoljnih površina pod šećernom repom i naravno upravljanja vlasnika, koji su najprije započeto prepucavanje, pregovaranje i dogovaranje o preozimanju, ipak morali završiti udruživanjem, ali na žalost kada je svakome već "uginulo nekoliko krava" a ostalim dioničarima gotovo i "cijelo stado"

ali dobro, što je tu je, nije ni Zadri ćaća ostavio ni jednu šećeranu pa ne mora ni on svome sinu, eno se mali malo smirio, ne plače više, možda mu je pospremio dosta gotovine za miran život

• HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• Moller
    • February 24, 2021 at 12:47 PM
    Quote from plavi01

Poštovani,

Može malo pojašnjenje za ko

Predvidjeli 200 kn po dionici

osigurano 500 000 000 novaca : X kuna = 2 500 000 dionica bi kupili,

znači da bi platili i do 10% više od trenutne, samo što im ovi trpaju kao da oni nemaju para, a 3 mlrd. čekaju na računu

1. Privacy Policy
  2. Kontakt