možda i ovo uvrste u 7SLO, ipak je 7500€ tk
Posts by Moller
-
-
Nisam ju danas vidio na jobu...mozda vec slavi
da joj se nisu slova zbrkala od cifre pa ošla na drugo mjesto
-
Display More
takav kao bandić više ne rađa
čovjek bi jako dobar duševa svima je pomagao nije bio onaj klasični hercegovac daj samo meni
ljudina prava djelio je šakom i kapom
nek počiva u miru
Zbog ovakvog stava i jesmo tu gdje jesmo. Kako netko može gledati pozitivno na to što je on nekom ''pomogao''. Kad god netko (a u ovom slučaju Bandić) nekom ''pomogne'' tj. ubaci ga na neko radno mjesto, dodijeli mu posao, proda ili iznajmi stan ispod cijene i sl. moraš shvatiti da je cipelom pregazio ostale koji su stvarno to zaslužili. Znači nije učinio ništa pozitivno već štetu, negativnu selekciju, nelojalnu konkurenciju, pogodovanje. Znači šteti poslovnoj klimi, tržištu, radnicima, općenito društvu.
Dok god ljudi nisu osviješteni da na to gledaju točno onako kako to jest, znači da na takve pojedince ili grupe ne gledaju kao na štetočine, do tad će nam i dalje biti ovako!
meni je najviše ža oni mali obrtnika koje nisu stigli obići daa im pomognu, sada će mlada kolegica sama morati obilaziti dimnjačare, pekare i postolare, što vjernim im glasačima popravljaju stare postole, da im kiše proljetne kroz njih ne prolaze, dok u neopisivoj tuzi hodaju gradom i dive se kraj svake bandere s dvi bandijere kako je lijepa mogla biti naša domovina, ali se eto valjda na nagovor zlatne mladeži naš vjerni kum odlučio nakon zimskoga sna najprije otići u krznara, ne bil njima pomogao da prodaju kakvog prepariranog medu koji je proljetnim suncem prerano izvirio iz svoga brloga, za prostrijet ispred komina dok se s ložišta širi miris raštike, pure i žbuna il ne daj bože kakvu bundu od njega spraviti za prije spomenutu zlatnu mladež
-
AH mi je sefica posljednjih 16godina budem ju pito kad bude dobre volje...pa javim
aj može, ako je dobro tržila onda je već danas dobre volje, nemoj okasniti

-
Uzbuna u kokošinjcu🙃
Ako je gospođa H. prodala, obzirom na povezanost sa društvom, izaći će objava na zse.
Zaboravljate prt tom, da je netko i kupio vrtoglavi broj komada.
ako je dobro prodala, čudno da nije još kupovala dok ima po ovim cijenama, ahhhh da, ona ima love, a mi nemamo pa pušta nama

-
Slažem se , skrivanje iza skrbničkog računa sada nakon toliko godina u top 10 imenom i prezimenom je besmisleno i zato je moje mišljenje da se tu radi o prodaji. Možda joj je zatrebalo keša sada i odmah, a ne želi čekati još mjesecima dok se realizira prodaja pa postupak ponude kupnje dionica od malih dioničara i žena našla kupca s kojim je dogovorila cijenu kojom su obje strane zadovoljne .
ajojjj jadnica sigurno joj je zatrebalo 15Mkn za zepterov veliki komplet lonaca i to pred samo finale.
barem neće biti masno

-
ako ovdje krene zalazak sunca, biti će prvi u kojem neću opušteno uživati
-
lijep napredak u trgovanju, od 1 transakcije/h sada imamo 1 transakciju / 1/2sata, reklo bi se prebačaj 100%
-
Ledica mislim dobro misli.
Vjerojatno je tako.
Ono što vidim dobro u tome je činjenica da je netko te papire i kupio. Dva milijuna koamada.........
Valjda Blind ??
Za prodaju kažu ima barem stotinu razloga, za kupnju uvijek samo jedan
ja znam da je jedan taj jedan primijenio ne jednom na ovoj našoj burzi a sada se prebacio na izračunavanje virusa,
svaka usporedba sa Opte je sasvim slučajna, samo vi uzmite lovu, ali nemojte primijeniti i ono drugo, bježi

nego se lijepo vratite u neke nove burzovne priče
-
Mi smo ovdje na zse u velikoj ugrozi.
Prijeti nam smrt od dosade.
lagano odumiranje,
vi ćete barem na Opte zaraditi, a što ćemo mi ostali, što ?

-
ni za dismo nismo, ovdje će ostati samo penzioneri i oni koji se uskoro nadaju istoj, ako ni izvješća ne mogu pokrenuti burzu u malo pozitivnije vode što se tiče prometa,
vidim da se vikend koristio da se tema popuni nekom drugom temom,
osobno mišljenje ću o tome zadržati za sebe, a gradonačelnik, drug, kum neka počiva u miru, rekao bih samo, kod njega u pravome smislu riječi vrijedi ona; spasio se
malo sam pregledao portale i prema komentarima reklo bi se da je nakupio više negativnih nego pozitivnih,
a evo već danas imamo novi "transfer" i vidjeti ćemo da li će njegov rad, djelo i život biti ispravno "honoriran" na portalima
počivao i on u miru
-
+DLKV bome me našlo, a baš sam bio teška logistika
+viro malo radi podrške, manje rada, manje gubitaka
-
meni taj Đuro malo već dosadio, stalno kao da govore, ma evo sad ćemo mi, ma da, evo samo dok ovo, joj ma nešto se iskompliciralo i tako to godinama, neminovna propast nakon takvog vođenja uopće ne čudi, namjerno, slučajno, smišljeno ili....... ?
Hhh. Kao u priči Tri praščića u kojoj na kraju dođe vuk a nitko nije kupio.
ma kakvi praščići, ovo je prvoklasna svinjarija u suradnji s državom
-
Pa odličan i 4.kvartal, otkud pad umjesto da raste??!!
netko je okrenuo naopaku izvješće

-
jako me živcira s tim izvješćem
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/35916
najbolje za prodaju
-
Doslovno c/p iz svih kvartalnih i godišnjih izvješća u zadnjih barem pet godina.
Od svega toga jedno veliko ništa.
Ako se ne varam, sami su prije par kvartala odustali od vođenja tih projekata u knjizi narudžbi (nekih 195 mil kn ako me pamćenje služi) jer nikako da se realizira
meni taj Đuro malo već dosadio, stalno kao da govore, ma evo sad ćemo mi, ma da, evo samo dok ovo, joj ma nešto se iskompliciralo i tako to godinama, neminovna propast nakon takvog vođenja uopće ne čudi, namjerno, slučajno, smišljeno ili....... ?
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…f66eaa14679.pdf
Za razbibrigu preko vikenda.....
baš, ovo ionako danas više sliči čitaonici nego burzi
p.s. nema razbibrige, ovi najprije pucaju a onda čitaju

-
Display MoreDisplay More
najte se srditi, ali tema je best buy, a ne best bub
1. sapn
2. atgr
3. jnaf
4. ptkm
5. adpl
6. kras
7. ernt
8. koei
9. podr
10.mdka
ne nužno tim redom, ali to je uglavnom ono što bi bilo najbaj
Tpng ste dosta kupovali.. ona vam ne ulazi u top 10?
spisak je općeniti, ne osamo one koje ja imam, vidite da nema ni Viro, Sukc, Zb ...................
-
+tpng
+htej
-opte samo jer je petak
-
Panika efekt je odradio svoje, moguć još jedan udar i to je to.
ma s čim će, pa ne štampa ECB dionice