1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • March 3, 2021 at 9:56 AM
    Quote from Marin83
    Quote from hugh

To je to.....par milja kuna prometa i nastavak rasta vozarina dijeli nas od sreče....

Neću da ti kvarim veselje,ali jel si ustanovio koliki je omjer duga i kapitala na kraju Q4???

pa što to njega briga kao dioničara, neće on vraćati dugove :)

nek se Igor misli, on se uvalio u Upravni odbor, a i gospari su tu da misle, naše je samo da plovimo i to po mogućnosti što bezbrižnije ^^

• OPTE prodaja - kladionica

• Moller
    • March 3, 2021 at 9:52 AM
    Quote from dionicar
    Quote from Moller

možda nas jednoga dana ipak iznenadi pa počasti društvo, meni se čini da testira da li su tržište i forum budni

koelga, to moze biti bilo tko od nas :D :) :D mozda i ja?

ma ne bi ti jer je bilo 11 000 na Dlkv a čini mi se da takve nemaš a trebao bi malo uzeti :)

• Moller
    • March 3, 2021 at 9:46 AM
    Quote from zlocesti

Svi smo se nadali.

Sram ga bilo, tko je, da je.

Egzibiconist 🤫

možda nas jednoga dana ipak iznenadi pa počasti društvo, meni se čini da testira da li su tržište i forum budni

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • March 3, 2021 at 9:40 AM
    Quote from zlocesti

Štrumfeta .

Ti dam, ti ne dam.

To Vam se zove ispitivanje javnog mijenja.

Očito se iscijediti ne može više skoro pa ništa, osim ako koga ne uhvati drhtavica.

zanimljiv k'o cirkus sa starim trikovima

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • March 3, 2021 at 9:37 AM
    Quote from discover

od Čakovog buraza sin je nećak Noris

danas krećemo u zeleno, proljeće će

DAXimetar isto pokazuje proljetnu sklonost, samo treba procijeniti hoće li krenuti prema Patriku ili Patriciji

• Moller
    • March 3, 2021 at 9:32 AM
    Quote from Laudator
    Quote from Moller

ima ga svuda, ne vjerujem da će izdržati ^^

Kao što rekoh. Isti!!! Otpuhalo OPTE, DLKV, ZB i DDJH u sekundi.

žao mi ZB baš je imao realnu cijenu ^^

• Moller
    • March 3, 2021 at 9:28 AM
    Quote from Laudator
    Quote from autor

taj je vec pomalo i dosadan..to mu je valjda ritual ko nekom jutarnja kavica

Taj isti je vjv i na DDJH, DLKV i ZB.

ima ga svuda, ne vjerujem da će izdržati ^^

• IGH (Institut IGH d.d.)

• Moller
    • March 2, 2021 at 3:32 PM
    Quote from titulus

Ovo trenutno kupuju samo znalci i vidi se akumulacija na ovim razinama, a ti isti neće prodavati ispod 2xx...

Građevinski sektor mi je jako blizak, a onima kojima nije neka znaju da su materijali od početka godine poskupjeli od 20% (npr. željezo, beton, stiropor...) do 50% (npr. inox i sl.) uz porast cijena izvedbe...

Kod IGH također rastu cijene i produktivnost, a sve napisano je itekako nekima poznato

cijene u stvari divljaju, a dionice ni makac, ne samo ove, postavlja se pitanje zašto ulagati u dionice, bolje da smo kupili materijale

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • March 2, 2021 at 3:17 PM
    Quote from JoSko111
    Quote from Moller

a što vidite ? jel vidite koliko netko ima na računu i na kojoj cijeni će se ispriječiti? ja ne vjerujem da to vidite

Dobro, vjerojatno ima puno ljudi koji jedva čekaju ulupati milju kuna u projekt o kojem ništa ne znaju i u firmu kojoj uprava napiše onakvo "optimistično" izvješće. Fond mora prodati te dionice, a netko mora preuzeti dug od 300 milijuna kuna da bi po sadašnjoj dobiti došao na nulu za oko 4 godine.

Siguran sam da svi čekaju u redu...

ne čekaju svi, ali poneki da, meni se baš čini da netko ipak konsolidira cijenu bez obzira što bi je mnogi voljeli vidjeti opet na 3-4 kn

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • March 2, 2021 at 3:04 PM
    Quote from JoSko111
    Quote from maratonac

Pa on to misli. Isto kao i ti što fantaziraš da Ingra vrijedi 4 kn, a ja vidim da se trguje po 12 kn. Oboje ste subjektivni. Volite fantazije. Ne znam samo jesu li u to uključeni i mokri snovi.

Pa ja se slažem sa kolegom Flight da Ingra vrijedi 4 kn. Naravno da ne znam gdje će cijena Dalekovoda.

Mogu samo reći svoje mišljenje po onome što vidim.

a što vidite ? jel vidite koliko netko ima na računu i na kojoj cijeni će se ispriječiti? ja ne vjerujem da to vidite

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • March 2, 2021 at 2:47 PM
    Quote from JoSko111

Ma vjerojatno su popustili živci. Oni mogu rastegnuti informaciju o restrukturiranju još koji mjesec, a do tada će pasti cijena još značajno...

a zašto će pasti cijena još ? jer ste vi to tako napisali ili postoji i neki objektivni razlog

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • March 2, 2021 at 2:26 PM

zašto se ubacuju Ingrine petarde na igralište Dalekovoda, da nije ovaj zadnji udar po bidu usko povezan s izlaskom iz Ingre ili je sve samo slučajno

• Što smo danas tržili

• Moller
    • March 2, 2021 at 2:11 PM

+tpng

+atpl, a baš je uporan skrivač, neda pa neda, e daćeš

+dlkv

+sukc jučer me malo opržilo, nisam ni vidio do danas da je dio naloga izvršen, mogao je i cijeli izgoriti :)

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • March 2, 2021 at 2:04 PM
    Quote from JoSko111

Meni izgleda da će se ovo vratiti još i do 5...

meni ne

zadnja stepenica možda 6, ali i to ako, ovdje se odigralo na faktor iznenađenja, neka proba sada :)

• Moller
    • March 2, 2021 at 1:58 PM
    Quote from dionicar

ja ne mogu vise izdrazi.. kad ce vise.... tresu mi se ruke na okidacu... ako prodam sad ode vam cijena jos dole ne tako malo....

najbolje tako, jer ako ne prodate mogli bi vas ljudi po gradu pitati imate li Parkinsona, a vi kažete, ne, Optimu =O

• Moller
    • March 2, 2021 at 10:40 AM
    Quote from Marielena

Nakon godinu dana na ovoj burzi, zakljucujem da se ovdje nema sto investirati. Osim mozda u 3 dobre dividendne dionice, sto ima smisla samo ukoliko imas par milijuna kuna na brokerskom racunu. Ovdje se dobra vijest ili dobar izvjestaj koristi da se fondovi mogu nekoliko iducih tjedana iskrcavati.

Cilj je valjda i zadnjeg malog ulagaca potjerati sa ZSE bez kune.

Ako ima bilo sto smisla, onda je to cekanje iskrcavanja nekog velikog pa uletiti i onda za 2 do 3 dana van sa +10%. Bilo kakvo "investiranje" vodi samo u gubitke.

Ovdje je jedino cash kralj.

pa da krenemo iz tihog prosvjeda preko bijelog štrajka u totalni bojkot :)

• Moller
    • March 2, 2021 at 10:29 AM

ja vidim da bi svi trgovali kao i sam, ali smo za sada predaleko a nitko ne popušta

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • March 1, 2021 at 3:54 PM
    Quote from forumas

Tko je tu normalan?

Pa nakon ovakvog izvještaja cijena je već trebala preskočiti 200 kao od šale, a netko eto ruši??

kod građevinara ruše, a ovdje na brodarima buše kolega :)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • March 1, 2021 at 3:51 PM

jedva jutros

+dlkv

za kraj

+atpl

• Moller
    • March 1, 2021 at 3:14 PM
    Quote from Sony
    Quote from Roki

Zbog ovakvog stava i jesmo tu gdje jesmo. Kako netko može gledati pozitivno na to što je on nekom ''pomogao''. Kad god netko (a u ovom slučaju Bandić) nekom ''pomogne'' tj. ubaci ga na neko radno mjesto, dodijeli mu posao, proda ili iznajmi stan ispod cijene i sl. moraš shvatiti da je cipelom pregazio ostale koji su stvarno to zaslužili. Znači nije učinio ništa pozitivno već štetu, negativnu selekciju, nelojalnu konkurenciju, pogodovanje. Znači šteti poslovnoj klimi, tržištu, radnicima, općenito društvu.

Dok god ljudi nisu osviješteni da na to gledaju točno onako kako to jest, znači da na takve pojedince ili grupe ne gledaju kao na štetočine, do tad će nam i dalje biti ovako!

Jedan moj rođak ima firmu u Njemačkoj,radi dosta ozbiljne poslove,bio je na sastanku za neki novi posao i rekao mu neki menađer ako hoćeš posao budeš mi dao jednokratno xxx eura a može i na rate isplata u godini dana.Cifra je bila petogodišnja prosječna hr plača.Pogodavanja postoje svugdje i ako netko može pomoći familiji,prijateljima neka pomogne,Bandiću svaka čast.

svi ostali zaposleni u toj firmi sigurno bi bili ponosni na njega, najbolje da im to kaže i da vidi reakciju, taj ima neke korijene sigurno oklen i tvoj roĐo dok je menaĐer

1. Privacy Policy
  2. Kontakt