1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • March 15, 2021 at 9:39 AM
    Quote from zlocesti

----------https://www.index.hr/vijesti/clanak…ju/2260710.aspx

Kada budem velika u idućem životu, zaposliti ću se u državnoj tvrtki :S

index kao da je krenuo u Križarski pohod.

Nisam ga otvorila ima dva tjedna, nisam trebala ni maloprije.

i Tesla bi se posramio našega današnjeg HEPhapa, mnogi se u njemu snabdijevaju i samo su jedna od svih državnih tvrtki preko kojih se pljačkaju ostali građani

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Moller
    • March 12, 2021 at 4:11 PM
    Quote from zlocesti

Ha. Našla sam i graf od 27.12.. samo je nakon toga bilo malo zapelo

Pogledati ću ponovno za vikend. Al' mislim da je to to, u ovom času. tih 196 kn

previše je to obveza, kuhinja pa grafovi, vi više ne znate što gdje crtate i zato je dobro kada priznate da ne trgujete po njima :)

ovo je zadnji, simbolično nazvan šumovit, to valjda na osnovu one, baba šumom, deda drumom ^^ :D

https://dionice.net/attachment/4449/?thumbnail=1

• Moller
    • March 12, 2021 at 4:01 PM
    Quote from plavi01

Mora da mi je promaklo

Dokle bi mogla cijena

nije to nacrtala ni predviđala, nego je mislila da je zapeo malo jer nije dodirnuo 192 liniju trenda, malo sam se pomogao s Mittkovim grafom, jer je on predviđao 194 a evo vidimo da ide i više jer je dividenda proglašena važećom, zloćka idući puta malo više hrabrosti pri dodatku vegete, ovo je bilo onako neorjentirano, puno ako, ako

• Što smo danas tržili

• Moller
    • March 12, 2021 at 3:23 PM

-htej odnijelo mi malo na 196, ali ne mogu se žaliti

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • March 12, 2021 at 3:16 PM
    Quote from Optimistcro

Ako nekom treba nacrtati, evo nacrtano je. Mislim da ovo sve govori

jasno vidljiva želja za upuštanje dionica koja ispodprosječnom ulagaču ne pomaže puno, neki dan se tovarilo po 6,5 ili je to bilo nešto drugo, možda pripuštanje

• Moller
    • March 12, 2021 at 3:11 PM
    Quote from zlocesti

Ako pogledate puno ranije, ima takav jedan graf. Na ovom topicu :)

ja ulazio po njemu :thumbup:

• OPTE prodaja - kladionica

• Moller
    • March 12, 2021 at 2:43 PM
    Quote from vladimir

Evo još dva nova za kupnju po 10.000 kom OPTE , iz ruke .

a niste možda razmislili da je upuštatelj Aninih dionica ipak ostavio nešto love po strani za zlu ne trebalo, pa to je 0,5mil. na bidu a on potrošio za upuštanje 15mil.

• Moller
    • March 12, 2021 at 1:55 PM
    Quote from josip100

Isprike adminu...ali moram...pozdrav majstoru koji je prodao po 5.98 ;)

gospodin je otpustio 1000 dionica, kakva prodaja, ove dionice nitko ne prodaje, samo se pravi graja bez veze, a znamo da su svi ušli na 1,7-2 pa im je svejedno jel 6 ili 6,7 , jedino što je ipak vidljiv prosjek 6,11 a to je ipak 10ak % manje od jučerašnjih, bolje rečeno sinoćnjih teorija da je 6,70 minimum i da može samo gore, čak se i ja slažem da može gore, ali nije to najgore, samo treba vremena, danas bi se mogla pokrenuti teorija da Ana kupuje nazad, kada je na forumu vidjela da se za.ebala

• Moller
    • March 12, 2021 at 12:32 PM
    Quote from BSOD

A, nismo još komentirali činjenicu da je gospođa Hanžeković postala Hanžeković Krznarić, možda i to ima veze sa prodajom Optime?

ma još ako je trudna, sigurno, pa neće Šuputica dočekati bebu s ljepšom sobom i stvarima, nema smisla da to ostane javnozabilježeno u povijesti

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Moller
    • March 12, 2021 at 12:28 PM
    Quote from Toni
    Quote from Moller

kako se ova ponuda dokapitalizacije može protumačiti, razvodnjavanje ili navodnjavanje

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…d47e5513ba1.pdf

Odlučiti će na kraju skupština društva, što znači dogovor najvećih dioničara. Nisu se do sada mali ulagači udružili pa neće ni za sljedeću skupštinu.

Imaju specifične uvjete. Samo neki insajder može znati što je to.

možda traže da im mali poklone dionice, puno poštenije nego da im otimaju kao u svim dosadašnjim slučajevima

• HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• Moller
    • March 12, 2021 at 12:21 PM
    Quote from dionicar

sto se to desava sa HTom.. fino poteze.... a ja izsao van...

pa piše ti iznad, oni svoje kupuju a ti svoje prodaješ ?(

ja bih najradije sada izljubio miljenku 5 jer je dobra duša nama prodala i otišla u adpl, ali kako nema nje, mogao bih i sebe samoga, jer sam prodao na vrijeme atpl i nakupovao hteja, ali bi mi bilo malo homo, homo..nešto, valjda homosapiens

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Moller
    • March 12, 2021 at 12:17 PM

kako se ova ponuda dokapitalizacije može protumačiti, razvodnjavanje ili navodnjavanje

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…d47e5513ba1.pdf

• Moller
    • March 12, 2021 at 12:05 PM
    Quote from BudFox
    Quote from Moller

sve 5 :)

Šta se danas kuha? :)

u zloćke sve fini recepti, samo je malo neoprezna pa joj uvijek malo zagori, ne zna na vrijeme smanjiti dovod energije iz čarapica

• Moller
    • March 12, 2021 at 11:56 AM
    Quote from zlocesti

Šmrcko sam se osramotila, i uvijek popušim na istu foru....... ne mogu ni zamisliti koliko market može biti iracionalan, što je ljepša riječ za ludost.

Upućujem ispriku svim svojim frendovima kojima sam kategorično tvrdila da šesticu neće više vidjeti.

But, I don't care.

Odoh se primiti kuhače. :S

sve 5 :)

• Moller
    • March 12, 2021 at 11:50 AM
    Quote from verdi

vidim da velika većina polazi od pretpostavke da ona količina prodana. ja još uvijek mislim da otpuštanje ne znači automatski i prodaju.

uglavnom je taj izraz bio korišten i općeprihvaćen kod svih dosadašnjih obavijesti o prodaji na ZSE, možda je stvarno Ana to drugačija pravno sročila, ali mislim da su pare kod nje

p,s, evo imamo i pravno tumačenje kolege forumaša,

ako nije prodaja, da nije predaja,

a to se može tumačiti dvojako,

kao predala se i uzela lovu ili je predala dionice nekome

• Moller
    • March 12, 2021 at 11:44 AM
    Quote from zlocesti

Tržište je iracionalno, kao i uvijek

Vidjeli smo kako je tržište bacalo van papire na 4,50 kn, na objavu o izboru investicijske banke, što je bottom line bila neutralna vijest, ako i nije najbolje što se papiru moglo dogoditi. Bolje od toga bi bila samo objava o potpisanom Ugovoru

Prije toga bacanje papira na objavu da je natječaj produljen, jer se zamislite, želio javiti i netko tko nije imao iskustva u telekomunikacijama.

Ovdje svi nefrozni.

Ovaj " kupac" koji je izbrojao ovako ili onako 15 milijuna kuna, kupio je to da može za nekoliko mjeseci izvući svojih 15 milijuna ili manje ? Taj se novac izbroji na stol onako impulzivno, na slijepo..

Ajte, najte

Display More

stari bivši Franjo iz Zabe se sigurno smije ako ovo čita, ima na tržištu svakojakih kupaca, a bilo ih je i na ostalim što dionicama što obveznicama

• Moller
    • March 12, 2021 at 11:27 AM
    Quote from Paulie

Nema me što utješiti kolega kad sam svakako odlučio držati Optimu do konačne objave, bez obzira na cijenu na burzi, osim ako ne bude iznad 15 kn. Jedino što mogu je dokupiti.

Uostalom prodavati sad doslovno u fotofinišu nema nikakva smisla, čak i da je cijena 6.70 zašto bi netko prodavao ispod toga, suludo.

ako sam ja dobro shvatio, naš je kupac odustao i mi se s tim moramo pomiriti, a vi ste sigurni da se vaši još guraju tko će prvi djevojci, što i nije loše, ali ako ostane zadnji djevojci onda će biti oženjen

• Moller
    • March 12, 2021 at 11:19 AM
    Quote from Paulie

Nema baš više ni drhtavih ručica, promet je mizeran uz pad od 2%, znači investitori nisu trznuli negativno na jučerašnju prodaju.

ne treba žuriti, dan je tek počeo, sada se još crtaju grafovi, traže razlozi prodaje članice NO, a možda se i kupci nećkaju, nekako ova godina nije baš nešto za ulaganje, još se tu vrti taj covid i spominje treći val, ja da imam slobodnih kapaciteta malo bih vas utješio, ali trenutno sve trošim za vlastite potrebe na sukc, jer ni nama baš ne cvate ružmarin ;(

ali evo jedna prigodna a vrijedi za sve nas patnike burze

ako vas pjesma ni IBee ne oraspoloži onda je pogledajte u 3,2,1 kukaj

ista Opte na početku, puna optimizma, a završila u kuhinji, ka naša zloćkica

• HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• Moller
    • March 12, 2021 at 11:04 AM

o tome se govori

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…327fd5deefe.pdf

• Moller
    • March 12, 2021 at 10:37 AM
    Quote from st-brajo

sve i da je "šampon", na 160 je jaka tehnička potpora.

al pošto je generalni macro outcome za brodare, pa možda i najpozitivniji od svih sektora, bilo bi za svih dobro da se ovi dežurni prodavači napokon istresu do te cifre da dionica može napokon "prodisati".

e tu bih se i sam pojavio bez obzira na svu netransparentnost uprave ali samo kao vanjski suradnik :)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt