luković već neko vrijeme prodaje
ZABA LUKOVIĆ FRANJO -1,514 0.00% 415,915
manipulira li on, ma ne bi taj, u njega je Hanfa zaljubljena još od 12000
luković već neko vrijeme prodaje
ZABA LUKOVIĆ FRANJO -1,514 0.00% 415,915
manipulira li on, ma ne bi taj, u njega je Hanfa zaljubljena još od 12000
Display More
![]()
![]()
Pa znate da se u Hrvatskoj svakih nekoliko godina uhvati neka bakica koja negdje prodaje domaće proizvode bez fiskalne blagajne. Tako država pokaže svim građanima da reda ima i da državni organi djeluju.Da, sa fiskalnim blagajnama su ajmo reći napravili neki red..
Sad bi bio red da naprave isti sustav za javne nabave. Znači bilo kakvu stvar koja se kupuje novcem iz javne uprave, gradova, općina, država, javnih firmi mora proći kroz sustav. I to od velikih stvari gdje ide javna nabava do onih sitnih za koje ne treba, na način da se obavezno upiše u registar što trebaju od usluge.
Da se svaka firma, obrt može pretplatiti za obavijest na mail, da vidi kako netko u Splitu, Rijeci, Zg, Imotskom želi kupit kroz 2-3 dana laptop, LCD, nove gume na autu, isprintati neke brošure, napraviti fotografije, WEB stranice, promo stvari, promjeniti špinu, WC školjku, ofarbati prostor.... ma sve na šta se troši novac za bilo kakve usluge.
Da to naprave troškovi javne nabave bi pali na smješne cijene. A sa transparentnim računima sve bi javno bilo dostupno. Nitko o tome javno ne priča i traži.
pa ti bi jednim udarcem ubio i uhljebe i podobne poduzetnike, e ne može to tako, pa nećemo valjda od sada pošteno
Iskreno, ovo je bez veze. Od muhe rade slona a tamo gdje bi trebali reagirati nema ih nigdje. Rastjerali li su sve sa tržišta kapitala koje je postalo nelikvidno pa su na 90% dionica moguće ovakve stvari i to sa relativno malim kapitalom. A čini mi se da je i ovaj izmišljeni mini lov na vještice u funkciji potpunog rastjerivanja i ovo malo jada što je još ostalo. Najvjerojatnije se radi o frustriranom ulagatelju koji je samo protestirao na nedozvoljen način.
Ovo je otprilike kao 8m pravomoćno za krađu Vegete dok ukradene milijarde ostaju slobodne.
Sve potpisujem.
Prave manipulacije rade mirovinski fondovi. Rastjerali su sve male dionicare sa Agrokorom i lopovlukom. Naravno da na stecajusama koje imaju dnevni promet par tisuca kuna mozes sa 50k kuna napraviti cudo. Ovakvi spekulanti rade kakve takve promete. Mislim da nas male stvarno zele potpuno otjerati sa ZSE.
nitko ne voli konkurenciju u manipulacijama
I dok mi ovdje mudrujemo i smišljamo Best Buy ovi u vrtiću u Zaprešiću trguju na velko i malo!
Kažu da čak i vagu imaju ali cijenu nisu otkrili jer vrijedi zakon ponude i potražnje.
.
da nije dava djeci da prepakiraju onako uz igru, kad se male ruke slože
ima li Hanfa kakvih spoznaja ostaju li AgroKorice i dalje na 0 (nula) kuna ili tamo nije bilo manipulacija
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ndex_tid=109346
Hm.
Pominju i iznos. Ne vjerujem da riskiraju tužbu za neistinito iznošenje
A tko će ga znati..
BTW, svota je bolesna. To je obićna platforma. Alat za upis. . Ova na kojoj se mi sada okupljamo je vjerojatno kompliciranija
kada Plemki ovo dozna, mislim da mu ne gine mjesto u Podravki, ako ga baš bude morao smijeniti, a možda i neće, pa kralo se i prije njega a nitko nije završio loše
ovaj tjedan
kupovao samo HTeja
prodavao atpl, malo slrs
"Ime Cuspis grupe je jednostavno ostalo u programskom kodu platforme."
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…lijune-20210415
Buahahahaha! Kakvi paceri! Ni muljat ne znaju solidno.
jedino im se nikada ne dogodi da proviziju prebace na krivi račun, oko love znaju
Nisam vidjela čudnijeg bida i aska nego na onim 7 CRO i 7 SLO
Da li je to itko od vas ikada kupio ili prodao ?
Oni to sami sebi ?
zašto vam je to čudno, uvijek možete kupiti i prodati, krenuli su oba sa 100 pa vi sada računajte i držite Optemistično svoju ljubimicu
Ne bih u te bajke povjerovao ni da sam konzumirao zaplijenjenu robu iz luke Ploče.
Hrvatska je korumpirana, s neovisnim sudovima, ogromnom administracijom, bez industrije, a ekonomija se zasniva na moru, suncu, kafićima i seoskim kladionicama. Plemensko-kumsko-rođačka zajednica u kojoj je nepoštenje stup funkcioniranja ne može rasti ni u čemu osim u kriminalu.
Jedino što očekujem u sljedećih 10 godina je odseljavanje, brojne nove afere, nove akcije Borgovaca, i korumpiranost sudova koji će sav kriminal blagosloviti.
znamo da vam se potkrala greška i da nije namjerno ovo o sudovima, jer takvih više nema ni na boćarskom takmičenju, tek u nogometu par ženskih početnica
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…u-zenu-20210413
pozitivno je jedino što su još uvijek više ovisni o pršutu, nego bananama, ali se sve više majmunišu i na dobrom su putu
bome je ovo najnapetija dionica, nitko ne popušta ni lipu ![]()
Zapljena 575 kilograma kokaina u Pločama među najvećima u hrvatskoj povijesti
Z.M. likes this (ubacite svog omiljenog šmrkavca
)
nema nam precjednika već danima, da nije u njega kakva kriza nastupila
hahaha
samo ovi na burzi izgleda ne jedu banane nego šmrkaju
ima li kakvo istraživanje dr. Šmrkomana uništava li coronu
Jedina lijepa vijest danas.
Kaže TA da će biti barem četiri male rode
a morati će se dobro potruditi, ove godine nema pomagača ![]()
Tko ne razumije da se ovdje stvaraju penzije za one s malo duljim horizontom taj neka se ostavi dionica, ali fakat zauvijek.
Kad vidim koji smart money je usao sve mi je jasno.
a oćel biti i covid dodatak, što kaže Plenki, imamo li mi pravo na kakvu pomoć
Ima se, može se
26 tisuća komada izloženo na asku, na 6,64
Ajde, ima li tko volje i vremena objasniti dotičnom da se tako ne prodaje ?
Možda čovjek ne zna, siromah
ako je Ana prodala preko 2mil. na 6,70 pa prodati će i on ovo malo siće, potražnja je velika, a daje i popust 6lipa ![]()
O joj, o moj....
Prvo izložiš skromnu količinu na asku, čekaš da te pokupe. Onda još skromniju, pa te frend pokupi. Onda opet
Onda malo osnažiš bid.. pa ponovno sve , ja sam čitala u literaturi da se to tako radi.
Nisam nikada bila u prilici to isprobati, mene su uvijek isplaćivali hefty i u cijelosti
A sada odoh, fijuuuuuuuu
nešto kao na Atpl upravo
evo se i Klepetan već treći puta vraća iz Afrike, a mi gdje smo tu smo
@Neo se vraca.
nije još platio kauciju, ali sad će on
Poslije ove izjave Plen Ki Muna, promet na Zagrebačkoj burzi je dosegao neslućene visine, a ushićena narodna masa u transu plješće.
QuotePlenković o planu oporavka: To nije novac iz helikoptera koji ćemo dati privatnicima
Robin Lood je dobio europski ćatopis kako lovu sigurnim kanalima dodijeliti sebi i svojima a dio mrežnom kanalizacijom vratiti u pisarnicu za organiziranje kojekakvih svakakvih zabava
https://www.dw.com/hr/seks-la%C5%…osti/a-55795043
da bi dobio moraš svašta dopustiti