1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • May 12, 2021 at 4:08 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

ja nisam nikada istraživao tu mogućnost za sate, ali ovo što Ledica spominje, to je automatski podešena cijena i igraš protiv automata, ako si otišao daleko ispred-iznad njega neće te pratiti iznad svoje zadane cijene, nego se vraća na nižu postavku

Radi se o tome da smo oboje imali kupovni nalog na istoj cijeni, a moj nalog je bio stariji, pa nije prošao,a od ovoga je, iako ga je stavio prije svega par minuta . Zato sam i postavio ovo gore pitanje.

Bold, da ovo primjetim svako malo.Kod aukcije otvaranja sam skužio koja pravila vrijede i tu bez problema otmem nalog zadnju sekundu aukcije. Podnevne aukcije i ovu zatvaranja još nisam skroz savladao, jer ne vrijede ista pravila.

sada sam tek skužio o kojem problemu govoriš, mislim da to ima veze s vremenom predotvaranja, ako si ga postavio ranije od tog vremena izgleda njegov ima prednost, jer je postavljen u tome vremneu, iako bi prioritet imao stariji nalog što i vrijedi kod redovnog trgovanja, a za ovo nisam siguran kako funkcionira, postoji još jedna mogućnost da on ipak ima nešto veći nalog, ali ga toliko precizno tempira, da ga uopće ne vidiš na ekranu nego su izvrši u "letu" do prodavatelja i onda kupite po tvojoj cijeni ali on koliko je htio, a ti koliko ti ostavi, obično to bude jedna kao utješna nagrada za više sreće drugi puta

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • May 12, 2021 at 3:52 PM

onda dečki i cure, kak ide danas, vidim da su i drugi počeli razmišljati, neka, neka, a kad sam ja jučer razmišljao što, kud, kako, vi se smijali, a ja danas ne mogu glavu dignuti, samo kupujem

a rekao sam takodjer i da će ovaj tjedan izgleda petak u srijedu, al teško je pogledati kalendar

p.s. i pozdrav Braji, obrati pažnju na godinu, '47 a tada su već svi tavani bili pometeni :) dobro opažanje

p.s. zloćka ajde riskiraj i ti dvi kune, nemoj čekati 346, ovo nije optima, ali je cijena optimalna

• Moller
    • May 12, 2021 at 3:46 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Ledica

Na Iliriji ista priča. RH ima cca 71000 dionica , a prodaje “ velike “ pakete po 34 kom.

Ako staviš nalog visoko, ne trguje se, ako staviš nisko netko te odmah preskoči s 1 kn i protrguje se.

Jedno logično pitanje, recimo ja zadan nalog u 8h, ali stavim da vrijedi tek u 12h, jel se tada starost naloga gleda od 8h ili 12h??

ja nisam nikada istraživao tu mogućnost za sate, ali ovo što Ledica spominje, to je automatski podešena cijena i igraš protiv automata, ako si otišao daleko ispred-iznad njega neće te pratiti iznad svoje zadane cijene, nego se vraća na nižu postavku

• Moller
    • May 12, 2021 at 9:58 AM
    Quote from tento

Kolege zna li tko zašto viro ode gora i sve više se bid popunjava.

Quote from tento

Kolege zna li tko zašto viro ode gora i sve više se bid popunjava.

Inače pri zadnjem padu nisam htio prodati i doživio 60 posto minusa, sreća nisam puno imao, pa nisam pratio.

očito je netko neke papire protumačio pozitivno,

ili je kolegica Marielena počela kupovati nazad, a onda do 30 bi morala da vrati s 0om, usput joj moje isprike jer me jutros toliko kava razbudila, da sam morao malo više šećera dodati, a poskupio je brate 60%, pa ne budemo valjda samo Orbanovi paori da mu repu proizvodimo

p.s. još jedna isprika kolegici, sada sam tek vidio da ona još nije prijavljena, sigurno još spava, tko li onda kupuje ?

• Moller
    • May 12, 2021 at 9:51 AM

stigli smo tamo (364) gdje je zloćka predvidjela i ja bih sada trebao ulaziti, a malo se nećkam jer se "mornarica" nekako rasula po biloj burzi

ufffff, ode to i ispod dok ja štampam, sad me skroz pokolebalo,

joSko 111 kažeš 350, ajd vidjeti ćemo

• Moller
    • May 11, 2021 at 3:48 PM

meni se činilo da ćemo se dovući do petka, ali izgleda ovaj tjedan petak pada u srijedu

• Moller
    • May 11, 2021 at 3:31 PM
    Quote from tizian1
    Quote from gigic23

Pa Moller si javi se :), e sada ko je Mujo ...... ;) ^^ :/

Oli mislite jedan brod samo pituravat?!

5 brodova od Jadroplova treba opiturati uskoro. ;) ^^

Ozbiljan je to posao...

a biće i Igi ( da ne bi bilo zabune radi sličnosti- mislim IGH) kupija neki ruzinavi brod

• Što smo danas tržili

• Moller
    • May 11, 2021 at 3:10 PM
    Quote from Kvark
    Quote from Moller

-atpl, prodao dio bez razmišljanja i sada dalje razmišljam

Meni se cini da ja stalno kupujem te tvoje. :)) Prodaj mi jos 15 komada na 372 pa da zavrsim za danas. <3 :)

Nalog mi je djelomicno izvrsen. :))

ma oću da, radi 15 komada rasitnjavati 1000 <3 ^^

uz naravno isprike jednoj dami, jer tako se inače ne ponaša, ali na burzi smo svi ravnopravni, a vi se koliko se sjećam još borite za ravnopravnost

p.s. evo riješeno, uvijek ima i drugih kavalira, samo treba par puta lijepo zamoliti

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Moller
    • May 11, 2021 at 3:08 PM
    Quote from Barikb

Obzirom na broj zaposlenih i fiksne troškove jedino zahvaljujući državi kompanija je i dalje solventna i može nastaviti raditi. Ovu situaciju nitko ne može kontrolirati, a kamoli uprava Valamara.

bojim se da tu država ima samo posredničku ulogu prosljeđivanja našeg novca nama, naravno uz "simboličnu" naknadu, biti će to određena samopomoć i samospašavanje

https://www.seebiz.eu/nekretnine/oec…kretnine/257662

• Moller
    • May 11, 2021 at 3:04 PM
    Quote from gigic23
    Quote from Moller

ma sve je to meni jasno, ali nekako kod one, budite pohlepni kada su drugi preplašeni i mene uhvati strah, džaba teorija, more je to

Zato se treba sigurno iskrcati i valjak i penzl u ruke. Mirna "BOJA" :) :saint: :thumbup: <3

da barem Atlantska kupi koji polovni brod pa da ga opituramo, Mujo s jedne strane i Atlantska s druge

• Moller
    • May 11, 2021 at 2:46 PM
    Quote from zlocesti

Ma gledajte, nemam ja ništa protiv atpl. O brodovima pojma nemam.

O fundamentima pogotovo

To je trading vehicle kao i svaki drugi. Super je da ima volumena, uz rast cijene

Bio bi grijeh to ne istrejdati.

I pazite na sebe :S

Investitor je kažu, špekulant koji se nije izvukao na vrijeme :S

Happy Riding svima.

Display More

ma sve je to meni jasno, ali nekako kod one, budite pohlepni kada su drugi preplašeni i mene uhvati strah, džaba teorija, more je to

• Što smo danas tržili

• Moller
    • May 11, 2021 at 2:35 PM

-atpl, prodao dio bez razmišljanja i sada dalje razmišljam

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Moller
    • May 11, 2021 at 2:29 PM
    Quote from KicanCRO

https://oilprice.com/Latest-Energy-…utage-Last.html

Barem tjedan dana poremecaja.

u odnosu na trajanje našega-zanemarivo

• Moller
    • May 11, 2021 at 2:05 PM
    Quote from zlocesti

@ moller

364 kn zadnja crta povlačenja po voznom redu, osim ako netko ne dobije napad loše probave.

a jel to do petka, pa ispočetka, na toj cijeni mi je zadnji ulaz, onda bi pao na predzadnji

• Moller
    • May 11, 2021 at 11:26 AM
    Quote from zlocesti

:S

Sva su prirodna bogatstva neravnomjerno raspoređena, bogati mogu pokriti sve pozicije, mi siromašni moramo imati i oštro oko i brzi prst.

siromašni su najbezbrižniji ljudi, siromaštvo im je zagarantirano i nitko ne teži da im ga otme :)

• Moller
    • May 11, 2021 at 11:21 AM

netko je već pisao da prolazi baba s kolačima, mislim da smo sada u fazi čekanja da se spotakne ta ista baba, a znalo se i to događati, starost je to ljudi, nije to za poslugu, nije to tamo neka ušminkana 80-godišnje švabica pa da odjuri držeći tacnu visoko i ponosno

vidim da se kolegica zloćka smiješka,

što kaže fibo, oćel biti nekima glibo ?

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • May 11, 2021 at 11:15 AM

https://e-oglasna.pravosudje.hr/objave/dokumen…791/preuzimanje

odgađa se ročište, je li to dobro ili loše, obzirom da je već i repa zasijana, ako se zatvori i posljednja šećerana, možda ćemo repu predati Orbanu kao i puno toga već do sada

• LKRI (Luka Rijeka d.d.)

• Moller
    • May 11, 2021 at 10:50 AM
    Quote from NaBiduAsku

svježe novosti https://www.novilist.hr/rijeka-regija/…rebackoj-obali/

s obzirom na dobre rezultate čudi me stagnacija ove dionice, još se zna da se paket prodao po 35 kn. Uglavnom manju poziciju bi ovdje trebalo držati. Pa ćemo vidjeti dalje.

konačno bi trebalo tj. bilo bi nužno tu posložiti poslovanje i da se konačno krene koristiti taj potencijal, samo dok prođu izbori, pa će se valjda i Vlada i ministri okrenuti gospodarskim temama, samo dok riješe ovo sa sudovima, veleposlanicima, bolnicama, logorima, ZDS i ostalim važnijim pitanjima, oni na spomen kontejnera, kao pravi gospodarski otpadnici sigurno misle da se radi o nekoj temi vezanoj za smeće

a za Luku misle da se radi o ovome Luki

https://www.novilist.hr/novosti/sudovi…-bude-sef-hgk/a

• Moller
    • May 11, 2021 at 10:38 AM
    Quote from JoSko111

haha svi cekaju tu korekciju da se nakrcaju...

malo ljude zbunjuje i to, ako se "gazda" zadovoljio sa 370 da ne bi ispali pohlepni :)

a ni sa zapada baš ne proviruje sunce, nešto se tmurno nadvija za sada doduše nad kopnom, ali ni more nije daleko pa neće biti nikakvo iznenađenje ako se i brodovi malo nagnu na lijevu stranu ;)

• Moller
    • May 11, 2021 at 10:27 AM
    Quote from Paulie

Da li su svi koji ulaze u atlantsku izašli iz nekih drugih dionica ? Ili mislite da je svježi kapital ušao ?

moje mišljenje 2/5 : 3/5 tako da se neće baš preveliki dio vaditi za povratak nazad u neizvjesnu borbu

1. Privacy Policy
  2. Kontakt