ja nisam nikada istraživao tu mogućnost za sate, ali ovo što Ledica spominje, to je automatski podešena cijena i igraš protiv automata, ako si otišao daleko ispred-iznad njega neće te pratiti iznad svoje zadane cijene, nego se vraća na nižu postavku
Radi se o tome da smo oboje imali kupovni nalog na istoj cijeni, a moj nalog je bio stariji, pa nije prošao,a od ovoga je, iako ga je stavio prije svega par minuta . Zato sam i postavio ovo gore pitanje.
Bold, da ovo primjetim svako malo.Kod aukcije otvaranja sam skužio koja pravila vrijede i tu bez problema otmem nalog zadnju sekundu aukcije. Podnevne aukcije i ovu zatvaranja još nisam skroz savladao, jer ne vrijede ista pravila.
sada sam tek skužio o kojem problemu govoriš, mislim da to ima veze s vremenom predotvaranja, ako si ga postavio ranije od tog vremena izgleda njegov ima prednost, jer je postavljen u tome vremneu, iako bi prioritet imao stariji nalog što i vrijedi kod redovnog trgovanja, a za ovo nisam siguran kako funkcionira, postoji još jedna mogućnost da on ipak ima nešto veći nalog, ali ga toliko precizno tempira, da ga uopće ne vidiš na ekranu nego su izvrši u "letu" do prodavatelja i onda kupite po tvojoj cijeni ali on koliko je htio, a ti koliko ti ostavi, obično to bude jedna kao utješna nagrada za više sreće drugi puta