1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• OPTE prodaja - kladionica

• Moller
    • June 7, 2021 at 10:51 AM
    Quote from autor
    Quote from Moller

kako nema, izlazi prije svih i ostavlja ostale sa sve bezvrijednijim papirićima, ali da ga je AH nadmašila to mora priznati

kljuc je u tome gdje je zavrsila kolicina od AH, tko je to njoj dao po 6.70... i zasto

a ti ne bi pružio ruku spasa gospođi u nevolji, pogotovo ako nisu tvoje pare, ako se spašavalo rajane iz Zabe, što je to za sada 5 milijunčića nabaciti za vaku dijonicu

• Moller
    • June 7, 2021 at 10:40 AM

aaaaaa, u prosjeku je tajna, ipak je 4,44 ključ :)

• Moller
    • June 7, 2021 at 10:15 AM
    Quote from Miron

Netko je napisao da je taj Krešo neki meštar ulagač. Pa taj nema pojma o ulaganju, ali stvarno nema.

Bolje da si tu lovu usmjeri u nešto drugo.

kako nema, izlazi prije svih i ostavlja ostale sa sve bezvrijednijim papirićima, ali da ga je AH nadmašila to mora priznati

• Moller
    • June 7, 2021 at 10:09 AM
    Quote from Laudator

Ooooooooooo crni Krešo, zavio nas u crno.

sačekajmo na 4,44 možda je tu ključ igre ^^

p.s. nije, eno ga preskočilo bez naloga na tom broju

onda je slijedeća 3,33 idemo d(a)olje

• Birtija

• Moller
    • June 4, 2021 at 1:18 PM
    Quote from KultLicnosti

Kako god okrenio neobjašnjivu priču s cijenama nekretnina, jadan ti je ko prima hrvatsku plaću ili mirovinu. Ima tu dosta pranja novca uvjeren sam.

koliko se revno prate manipulacije s nekoliko dionica na burzi ne vjerujem da se itko usudi ići u takav praonički nekretninski pothvat na području RH, to bi naši odmah sasjekli u nastajanju

• PTKM (PETROKEMIJA d.d.)

• Moller
    • June 4, 2021 at 1:11 PM

zanimljiva pojava pri trgovanju, sa 7k cijena srušena 8% , valjda neće rapaliti s 99k nadajmo se

• Moller
    • June 4, 2021 at 1:04 PM
    Quote from NaBiduAsku

Nadam se da se tema neće morati preimenovati u klaonica. Vjerujem u prodaju. Nemam OPTE.

nemojte tako grubo kolega, za sada je dovoljno da bude ladionica, ide ljeto, 10i 07og zna već udariti i toplinski val, treba držati prst na daljinskom od klime i pripremiti leda za piće, imam dionice Opte i zanimljivo u posljednje vrijeme sve više i uopće ih nije više problem nabaviti :)

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • June 2, 2021 at 3:59 PM
    Quote from 5. Element

Jaki napadi sitnih burekstinatora!

trebali bi izbaciti to posprdavanje, mali barem pošteno plaćaju dok veliki plaćkaju

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • June 2, 2021 at 3:36 PM
    Quote from gta1

izgleda da budući milijuneri stvaraju kritičnu masu na kupnji, moglo bi ovo raspaliti po prodaji .......

kolega, grad bruji da je već sve riješeno, kupac Končar bez malih dioničara, sve koji i dalje očekuju postati milijunaši očekuje Tarik četvrtkom

• Moller
    • June 2, 2021 at 3:33 PM

meni se čini da će ova cjelodnevna "šetnjica" završiti u slijedećih pola sata na istom mjestu odakle je krenula, jedino su neki platili cijenu 50lp na 5kn, a ni to malo

• Moller
    • June 2, 2021 at 2:35 PM

ako je netko slučajno previdio, a ima namjeru prodavati, sutra je na burzi neradni dan

Četvrtak03. lipanjTijelovo
  • INGR (INGRA d.d.)

• Moller
    • June 2, 2021 at 2:19 PM
    Quote from diokidina

Ad 7. Predmet poslovanja Drustva dopunjuje se na nadin da se u predmet poslovanja Drustva dodaju

sljedece djelatnosti:

x proizvodnja energije;

* prijenos, odnosno transport energije;

* skladištenje energije;

* distribucija energije;

* upravljanje energetskim objektima;

* opskrba energijom;

* trgovina energijom.

Bacaju se na energiju.

Display More

sve sam pomno proučio i koliko sam uočio nedostaje samo proizvodnja Red Bulla, e kako se nisu sjetili to ubaciti pa da vidimo i ta krila

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • June 2, 2021 at 11:23 AM
    Quote from Laudator
    Quote from Moller

nemojte lagati ovdje prisutne napaćene ulagače, ako ste odradili kvalitetnu kupnju, to je mogla biti samo jedva navučena petica(4,5-4,54) :)

Slažem se kolega. Do 11.7. biti će još nekoliko popravnih ispita da bi se mogla zaokružiti čista petica.

e da, reklo bi se valja zagrijati stolicu pred kraj godine ^^

• Moller
    • June 2, 2021 at 11:19 AM
    Quote from Laudator

Danas školski za čistu peticu odrađena kupnja. 8)

nemojte lagati ovdje prisutne napaćene ulagače, ako ste odradili kvalitetnu kupnju, to je mogla biti samo jedva navučena petica(4,5-4,54) :)

• Moller
    • June 2, 2021 at 11:11 AM
    Quote from tin
    Quote from Moller

gospon tin, ne bi li bilo primjereno takav isti link zalijepiti i na temi Saponia, znam da nije doprinos temi, ali neka moderator odluči, on je meritoran, ali meni ovo malo vuče na dr.kanje, iako imam ove, dionice, zato sam u prethodnom postu i spomenuo bloger zvijezdu koja je na žalost potamnjela, ali ne trebaju valjda ozbiljnim ulagačima nekakvi idoli, to je meni nako više pučkoškolski poriv

Bolje kolega nego gospon...ali ne mam ništa protiv da se link stavi na SAPN....meni je zanimljivo da se čovjek koji se razumije u neke stvari više nego ja odlučio na ovakav potez....pa nek dalje svako za sebe napravi daljnju analizu.

ok kolega, tako će valjda i biti, da svatko za sebe napravi analizu, inače sam protivnik toga da se bilo kojega ulagača favorizira na bilo kojem forumu, jer nitko od nas ne zna u kakvoj eventualnoj vezi ili odnosu netko može biti s nekim i kakve namjere iza toga stoje, ne vjerujem da je u vašem slučaju nešto takvo u pitanju, ali nismo li već prečesto bili svjedoci da se na mnogim izdanjima već dosta ljudi opeklo upravo donoseći svoje odluke postupcima i radnjama ulagača top10, a znamo kako su mnogi u mnogima na tim pozicijama prošli, tako da sada napravimo analizu TROP10, bilo bi to šaroliko društvo, da sada ne elaboriramo ponovno od Gazde pa na dalje, gdje je kolektivna spalionica ipak odnijela "naših" burzovnih 4-5 milijardi kn, ne direktno mojih, ali indirektno i potencijalno i mojih, jer su teoretski mogle biti uložena u izdanja koja trenutno posjedujem, moderatoru odmah isprika i neka ovo razvrsta prema svom najboljem nahođenju

• Moller
    • June 2, 2021 at 10:48 AM
    Quote from tin

https://mojfimafond.fgi.hr/doc…topisi_za%20GS%20FMPS.pdf

Krešimirov životopis je na kraju teksta......

gospon tin, ne bi li bilo primjereno takav isti link zalijepiti i na temi Saponia, znam da nije doprinos temi, ali neka moderator odluči, on je meritoran, ali meni ovo malo vuče na dr.kanje, iako imam ove, dionice, zato sam u prethodnom postu i spomenuo bloger zvijezdu koja je na žalost potamnjela, ali ne trebaju valjda ozbiljnim ulagačima nekakvi idoli, to je meni nako više pučkoškolski poriv

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • June 2, 2021 at 10:31 AM
    Quote from tin

https://mojfimafond.fgi.hr/doc…topisi_za%20GS%20FMPS.pdf

Krešimirov životopis je na kraju teksta......

imaš li kaj za Bakića kao epidermiologu ^^

• Moller
    • June 2, 2021 at 10:12 AM
    Quote from nascar

ljudi neozbiljni ste. traderi su mislili kupiti jeftino i odvoziti još jedan vlakić, a vi ne date jeftino dionice.

neki su ipak danas iskoristili lik i djelo gospon K, a neki mu krešu sve po spisku, zato pamet u glavu i paziti s kim, gdje, kada i kako bankarite, dionice nikako ne "oročavati" samo držati "po viđenju" :)

• Moller
    • June 2, 2021 at 10:03 AM
    Quote from Kivi

kolega Moller da niste vi lupetnuli onih 7000 po asku na 4.5 ^^

za sada suzdržan i mislim da će me to držati danas cijeli dan :sleeping:

ne treba kažu potezati mačku za rep

• Moller
    • June 2, 2021 at 9:58 AM
    Quote from nascar

nema baš ni na prodaji nekih velikih količina

KupnjaCijena
    4000 4,54
    3447 4,50
    1200 4,46
    1555 4,45
    6800 4,44
    935 4,41
    1000 4,40
    5000 4,36
    750 4,32
    2200 4,30
    923 4,28
    2686 4,20
    1998 4,16
    2000 4,15
    8210 4,10
    4500 3,80
    2500 3,52
    3000 3,35
    2500 3,10
    2000 2,52
    CijenaProdaja
    4,74 1850
    4,77 998
    4,78 2500
    4,80 1000
    4,90 2500
    5,00 2500
    5,12 1998
    5,14 300
    5,18 1000
    5,28 2111
    5,30 7630
    5,34 380
    5,36 4750
    5,38 1000
    5,46 1977
    5,60 90
    5,70 1660
    5,72 1600
    5,74 1327
    5,76 1029

a najbolje da još sami sebe plaše, to je već preOptimistično :)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt