1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • July 13, 2021 at 11:53 AM
    Quote from looserst
    Quote from BabaLuji

Nisu teorije zavjere nego krenes sa prodajom malo ovdje crnila pustis i cekas da padne onoliko koliko si zamislio. Klasika, pa pola ih to radi. Onda kad kupis krenes obratno. Zanimljivo je to citat a ti cekaj xxxxx cijenu i ne zamaraj se milane

Nismo malo precijenili moc foruma?

nismo, ovo je mlad forum, onaj stari meni djeluje malo onemoćao :)

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • July 13, 2021 at 11:32 AM
    Quote from Marielena

Kako tko. Onaj tko je kupovao na 6-7 kuna nije dobio nikakvu premiju od 2 kune po dionici.

Onaj tko je kupovao na 1.60 kuna je lijepo zaradio.

Sveukupno, u odnosu na ocekivanja, nije tu bilo niti tragedije niti masne zarade.

ma kakva premija, nama je najbitnije da nam je premijer dobro, živ, zdrav, pomalo anemičan, cijepljen i na dobrom putu (prema Bruxellesu)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • July 13, 2021 at 10:48 AM
    Quote from zlocesti

+ Atlantsku.

Na 405 kn

Malo sam je pretplatila, al' whoops

ma to nije ništa, ja sam plaćao po 420 i evo mogu odmah bez problema prodati po 398, a moglo bi i niže, samo neću da prodajem prije izvješća, zavjetovao se ka Mittko, ah ta mornarska praznovjerja :)

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • July 13, 2021 at 10:43 AM
    Quote from Hoby

Jedna stvar me ovdje smeta...donedavni član nadzornog odbora prodaje(dakle insider) po cijeni većoj od trenutne, izvan uređenog tržišta (da ne digne prosjek i ne stvori obvezu kupcu kod preuzimanja). Zatim i drugi veliki dionicar, koji je jos dan prije kupovao(sitne, beznacajne kolicine) krene agresivno izlaziti!? Ostalo je povijest, ali Hanfa, osim ako nema pametnijeg posla kao npr.proucavanje fotosinteze i njenog utjecaja na kolonije mrava u Amazoniji bi se svakako mogla malo pozabaviti i nadzorom trzista kapitala. Unaprijed zahvaljujem!

sve točno, ne smijem se tomu, nego si malo preOptimističan za život u Hrvatskoj i suživot s Hanfom, sve te insinu...ups institucije imaju upravo za ulogu da nam prikažu da je sve po zakonu i onda kada se iz aviona vidi da to nije tako, oni su u stvari obrambeni štit za razne makinacije, ako štogod krene neplaniranim smjerom po zlu da zaštite svoje miljenike, model je kod svih isti kao u najvećeg pok. Delača u državi

• Moller
    • July 13, 2021 at 10:35 AM
    Quote from BudFox

Pada diona ispod 400, čini se na prvu... procurilo izvješće?

Napucali su cijenu i rasprodali dionicu, a sada kupuju dugoročni.

Skidam kapu ekipi na planiranju i realizaciji, pravi su igrači, nema šta.

sumLJate li na koga kolega, nema više onih nebeskih uzdizača ni blizu teme ^^

• CORONA virus

• Moller
    • July 12, 2021 at 6:55 PM

evo me razotkrilo

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ref=read_more_d

ili je ministar bolesti Seroš platio Matiji da pronjuška svjetske medije i prenese ova "znanstvena" otkrića

ja opet mislim da se ministarstvo bolesti pretvara sve više u sektor trgovine pri ministarstvu gospodarstva, jer je cjepivo kupljeno, a nema se kome prodati i fakturirati, možda i provizije dolaze u pitanje, ali to će oni inteligentniji već sami zaključiti

evo još i mali dodatak za samopomoć onim ne inteligentnijim kolegicama, dok ministarstvo ne izda studiju o ovome problemu,

https://www.vecernji.hr/lifestyle/gine…mokriti-1507509

jer bez Tik-Toka nema više života,

kako nema upute za muškarce, evo 'odam sav sluđen po kući i strah me otići na toalet, da ne bih nešto pogrešno uradio, moram malo proguglati, možda ima nešto korisno

• IGH (Institut IGH d.d.)

• Moller
    • July 12, 2021 at 6:16 PM
    Quote from mitkko
    Quote from MickeyM

Da to ne bi bilo kao na HDEL pa poslije na Hidroelektri mehanizaciji? Isti ljudi isti pristup, slični dioničari sve kak treba!

Definitivno ne ulijeva povjerenje. Čak je i ime firme slično, opet nekakva Mehanizacija :)

možda se radi samo o lošem prijevodu s ruskog za makinacije

• HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• Moller
    • July 12, 2021 at 5:17 PM
    Quote from Ledica
    Quote from renchi

A kakve vajde ako izadje HT, a uđe UG akupa sa optimom.

Da li bi to AZTN dozvolio ?

Mozda bi UG morao prodati Optimu pa opet cijela drama :)

A možda njemacka Mutti DT proda HT američkom fondu koji je ujedno i vlasnik UG-a, a Optima je samo poklon kao zalog za buduću dobru i plodnu suradnju.

A mali Optemisti su zamotani u poklon papir čvrsto povezan velikom vrpcom s mašnom pa se sada unutra koprcaju i guše.

Zlobnici bi možda rekli da je to mito, ali ja mislim da smo ipak možda samo dar.

Od A1 ni traga ni glasa, valjda im je svejedno da li im je konkurent HT ili UG.

Duopol je nepoželjan, ali nije zakonom zabranjen.

More je pretoplo, ne razbistri glavu pa mi svakakve teorije zavjere padaju na pamet.😂😂😂

Display More

morate malo zaroniti i razlika je par stupnjeva, kao što roni optimizam da će ovdje biti kakvog većeg čara, mnogo puta sam se uvjerio, kada i misliš da je netko nekome konkurencija, na kraju kada malo dublje zagrebeš dođeš do podataka da je krajnji vlasnik uglavnom isti, samo se na tržištu pojavljuje pod nekoliko različitih imena, neću reći da je to i ovdje slučaj, ali svi su oni strateški dobro raspoređeni i "konkuriraju" jedni drugima u svoju korist i na račun potrošača, kojega eto štiti kao fol neka AZTN

• DRY BULK

• Moller
    • July 12, 2021 at 2:19 PM
    Quote from mitkko

I nasi dnevni portali su poceli pisati o rastu brodarskih dionica na burzi.

Brodarske kompanije lani grebale po dnu, a ove godine njihove su dionice pravi burzovni hit

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…-burzi-20210712

dobra reklama, ove brojke i postoci vrijede više nego svi postovi na forumu, koje nitko nije vidio od onih što štede u bankama, ovo ipak djeluje razumljivo i jasnije

• OPTE prodaja - kladionica

• Moller
    • July 12, 2021 at 12:08 PM
    Quote from dionicar
    Quote from overgame

stvarno mi nije jasno da nakon svega vi njima i dalje prodajete po ovoj cijeni 5,10....strašno što rade od vas

A što da radim ?

Ko zna kad će isplata a karavane prolaze... Kolko sam mogo na brodarima dići ili sapn.. ali sam vjerovao u Opte bajku ko naivna budala

ja sam se isto shodno situaciji prilagodio,

našao sam Audi

https://www.njuskalo.hr/auti/audi-a4-2.0-tdi-oglas-34605203

malo još zapinjemo oko cijene, kažem ja bih dao 5100 prema današnjem "tečaju burze", a on kaže 5315, još kaže gospodin ima Optimalnu potrošnju, rekoh, ne spominji

• Moller
    • July 12, 2021 at 11:52 AM
    Quote from D_artagnan
    Quote from Backdraft

Sva cast onome tko je dao 5,18 za ovo danas... Sve iznad 5 je dobra prodaja, ispod 5 dobra kupnja

A otprilike tu će se kretati cijena 5 - 5,15 dok se sve ne realizira, ovi koji kupuju imaju sigurnih par %, tko prodaje dosta mu je i daje tih par % manje

5,10 nije nekome mrsko i to u malo većim "apoenima" , izgleda bi se moglo dogoditi da netko kupuje sve raspoloživo i onda ipak malo uvjetuje cijenu, da sam zločesti (ne mislim na kolegicu) mogao bih pomisliti da bi i nekoj Ani ova cijena odgovarala za povratak, pa onda opet malo u pregovore, aaaaaaa što vi mislite, malo ipak previše, ozbiljna je ona, možda ipak netko neozbiljniji iz njene blizine

• Moller
    • July 12, 2021 at 11:33 AM
    Quote from MickeyM

Puno nepoznanica, a mali bacaju kapom i sakom... netko na kraju price bude "omastio brk" ni kriv ni duzan, samo zato sto ima info a prodavaci ga definitivno nemaju!

ma ja, rekli bi ubosni

• Što smo danas tržili

• Moller
    • July 12, 2021 at 11:29 AM

+Opte x2 za sada, dobra je ponuda, mnogi žele vrapca odmah, dojadilo

• Moller
    • July 12, 2021 at 11:10 AM
    Quote from KultLicnosti

Čeka se tsunami iskrcavanje, razočarenje je prisutno

ja čekam da kupim još, a prošli tjedan sam računao prosjek i prve prodajne naloge postavio na 5,48 eto 12lp mi se nekako izgubilo, možda sam preskočio jedan dan da mi nije ušao u izračun, sjetiti će se mnogi mojih riječi prije godinu, da kupac neće platiti 6 kn ovo, zašto? zato što izračuni pokazuju da ne vrijedi toliko, corona je sve poremetila, inače bi bilo preko 9, pa se vi nemojte cijepiti i očekujte dobre ponude i preuzimanja na burzi, nisam se ni ja još cijepio, ali samo da malo pojačaju nagradu, barem na 200kn :)

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • July 12, 2021 at 10:31 AM
    Quote from Marin83
    Quote from Ivana7

- ali neš ti zarade od 14% kad se na jednom DDJH i DLKV u kratkom periodu može zaraditi 90%.

- zanimljiv mi je graf od DLKV, planina vrh na 1.800 kuna i pazi sad zarona na 50 lipa mijenja se čak i naziv valute.

- sreća u nesreći je da su investitori s ovoga foruma uglavnom zarađivali na ovom padu jedino su neke sitnije gubitke zabilježili investitori s Poslovnog.

Cijenim dobar sarkazam. ^^

ima tu i marxizma između redaka, ali u osnovi je svakako kapital

• THNK (Tehnika d.d.)

• Moller
    • July 8, 2021 at 7:06 PM
    Quote from barbosa 2.0
    Quote from Moller

veliki problem izvođača

https://www.jutarnji.hr/novac/aktualno…-ulici-15086595

to što se danas događa u građevini je blago rečeno - KAOS!

dok se s jedne strane veći građ izv. , vezani ugovorima zbog inflacije cijena nalaze na granici rentabilnosti, s druge strane hoštapleri od svud i svakud sa vrlo upitnim referencama, svi nešto ispekli zanat u njemačkoj, puni mobiteli tko zna čijih slika izvedenih poslova kojima si rade referencu i sl. tako deru da ti pozli kada naprave predračun...uglavnom

-keramičar 120-150kn m2 + 25-30 kn m cokla

-knauf, 150 m2

-gletanje 25-30 kn m2

- pom. radnici od 500kn dnevica

-polaganje gotovog parketa od 120kn a ljeplenje i 180 kn m2 +25 kn m lajsne

....i to sve bez materijala...evo frendu za uslugu betonaže 50m zida ograde, sa njegovim betonom iz mixera, pumpom i željezom, već iskopano za babice te 25 m staze š 0,8m već nasute i sabijene njegove daske, dakle posla za objektivno najviše 3 dana 2 čovjeka frajer traži 20k i to je bio jedan od rjetkih da je uopće došao pogledati...dokle će to divljati budemo vidjeli, već sada su ove cijene na razini njemačke a i skuplje i budite jako oprezni koga angažirate jer evo, jednom poznaniku su mi neki hr albanci knauf motirali i fugirali sa zamisli - glet masom, teranilom, naravno sve popucalo za tjedan dana a o vinklima i vagi nema niti govora na 2,5m fula i 5+cm X/

...

Display More

znam ih ja puno, koji su prošlih godina bili na miješalici, danas su već "ugledni" izvođači, čak neki rade i "zanimljive" projekte koje plaćaju lokalni i savezni šerifi našim novcem, još malo će (valjda) krenuti i ta obnova pa ćemo opet gledati čuda neviđenih i mrak ekipa

• THNK (Tehnika d.d.)

• Moller
    • July 8, 2021 at 4:01 PM

veliki problem izvođača

https://www.jutarnji.hr/novac/aktualno…-ulici-15086595

• Moller
    • July 8, 2021 at 3:55 PM

ovo je neka vidjelica raspalila po bidu

• Što smo danas tržili

• Moller
    • July 8, 2021 at 3:24 PM
    Quote from Ledica
    Quote from Moller

niste vi izgleda učili imenice rastavljati na slogove

Trudim se ovo skužiti, ali ne ide, kapitulirala sam pa pitam sto je pjesnik htio reči?

Ime Nice ??? Ili sto treba rastaviti?

zloćka će vam pomoći, već smo to objašnjavali

• Što smo danas tržili

• Moller
    • July 8, 2021 at 2:21 PM
    Quote from tollway

pa vi žene ste pomalo nevjerovatne!!!! a svugdje se priča da su vrlo rastrošne! ili imaju jako jako duge i velike čarapice!

ja sirotan kupim prodam nešto jednom u mjesec-dva, a zloćka, ledica, kvarkica kupuju svako malo!!!??? valjda dok im se po ljuku spuhne!! :) ?(

niste vi izgleda učili imenice rastavljati na slogove

1. Privacy Policy
  2. Kontakt