1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Što smo danas tržili

• Moller
    • October 1, 2021 at 10:05 AM
    Quote from tento

Gosp. Moller petak je, jesam li od Vas kupio na otvaranju atpl po 510, i naravno za sada poginuo. :)

ma jok, cijelo jutro lovim pijetla, jučer mi pobjegao mojom krivnjom

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • September 30, 2021 at 9:52 PM
    Quote from Manu

Podravka je zaslužna za rast crobexa a za rast Podravke ipak su najzaslužniji Pivci. Fondovima koji imaju stostruko veću kupovnu moć od njih 0 bodova za trgovanje. Ali jasno da će njihovi menadžeri na kraju ponajviše izvući korist iz cijele situacije. Pivci su im svojim uletom naglo podigli vrijednosti udjela Podravke kojeg su onda fondovi prisiljeni kratiti i prebacivati negdje drugdje.

Pivac je zakotrljao grudu koja se polako pretvara u lavinu.

naši strani fondovi imaju i većih briga nego kako zaraditi na burzi, moraju nekako odobrovoljiti ministra financija da namakne malo za mirovine

Za isplatu mirovina godišnje nedostaje 18 milijardi kuna. Vjerovali ili ne, dio toga novca plaćaju i sami umirovljenici
    Ako zavirimo u Financijski plan Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje za 2021. godinu, možemo vidjeti kako se od doprinosa za mirovinsko osiguranje…
    slobodnadalmacija.hr
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • September 30, 2021 at 9:38 PM
    Quote from Ledica
    Quote from Meri

A di je Flight?

Odletio ?

Dobrovoljno ?

Ili je bilo prisilno slijetanje ?

E, baš fali 😀

uMirovio se i primirio

Quote from Meri
    Quote from 5. Element

Meni fali migra. General buducnosti. I alias.

A di je Flight?

uFlightao je i šefa i stanicu, pa ga ovaj izbacio

• Moller
    • September 30, 2021 at 3:58 PM
    Quote from amerikanec

Kolegice zlocesta pa znate i sami sta znaci danasnji jako veliki promet na blue chipovima i rast cijena istih kao i crobexa..ovo vam je uvertira za daljnji rast crobija i slamanje psiholoskog otpora na 2000 bodova...😉

treba uzeti u obzir i da je danas završetak mjeseca, pa se malo bildaju rezultati fondova, tako da i 2000 nije nemoguće preskočiti, ali obzirom na "Đenovsku ciklonu" mislim da se Crobi malo osilio iliti osokolio, valjda radi pristizanja prve tranše 800mil. €

• PODR (Podravka d.d.)

• Moller
    • September 30, 2021 at 3:48 PM
    Quote from zlocesti

Insajdersko trgovanje ?

ne vjerujem, nego svi kukuriču više nego Pivci oko ovoga

• VART (Varteks d.d.)

• Moller
    • September 30, 2021 at 3:46 PM
    Quote from Toni
    Quote from Moller

evo i važne obavijesti za ulagače,

iz svega navedenoga mogu zaključiti da će nova jesenska kolekcija biti s nekoliko redi stare dugmadi, možda netko vidi više

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…a660b2ca52a.pdf

Što se jesenske kolekcije potražite je na https://www.varteks.com/shop/

pošto je daska ?

• Što smo danas tržili

• Moller
    • September 30, 2021 at 3:44 PM

-opte

-podr, ne moram baš uvijek disciplinirano čekati petak

• VART (Varteks d.d.)

• Moller
    • September 30, 2021 at 3:12 PM

evo i važne obavijesti za ulagače,

iz svega navedenoga mogu zaključiti da će nova jesenska kolekcija biti s nekoliko redi stare dugmadi, možda netko vidi više

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/VART/COI-VART-c922f663a9dfa75b06a1ca660b2ca52a.pdf

• PODR (Podravka d.d.)

• Moller
    • September 30, 2021 at 2:55 PM
    Quote from NaBiduAsku

ajde bar mi i 3. stup ima koristi od tog :D https://www.ersteplavi.hr/mirovinski-fon…e-plavi-expert/

misliš stupić, ovi imaju "stupove"

Menadžerima Podravke milijuni kuna zbog snažnog rasta cijene dionice
    U trenutku dok ovo pišemo (srijeda, oko 11.30 sati), Podravkina dionica na burzi je skočila na 638 kuna potaknuta ulaskom […]
    danica.hr
  • PODR (Podravka d.d.)

• Moller
    • September 30, 2021 at 2:30 PM
    Quote from NaBiduAsku

opet udar po asku. pozamašan. jel moguće da se i Šaranović ubacio... čisto iz inata :)

meni se prikazuje ovako nekakva slika

Uzgoj šarana: kod kuće za početnike, raste

• CORONA virus

• Moller
    • September 30, 2021 at 2:22 PM
    Quote from etoimene
    Quote from Moller

naš sin danas je cijepljen s obveznim cjepivima i protiv HIV

Obaveznim? HIV? Vjerojatno HPV. Koliko ja znam, nije obavezno.

To mi je čak i OK. I to cjepivo ima neku povijest razvoja a ne k'o ovi u 2 dana ...

https://edition.cnn.com/world/live-new…f7f858cd728ae10

da, HPV, krivo sam napisao,

?obveznim- znači koktel nekoliko cjepiva u jednu ruku,

HPV- u drugu ruku, to i govorim da je već 9 godina u upotrebi, a ipak se traži odobrenje

• CORONA virus

• Moller
    • September 30, 2021 at 2:13 PM
    Quote from VoraX

Ako imate vrema i želje za kopanjem informacija, provjerite tko je zaslužan za stalno povećavanje broja pedijatrijskih cjepiva. Bit će vam mnogo toga jasnije...

naš sin danas je cijepljen s obveznim cjepivima i protiv HIV

Cijepljenje protiv humanog papiloma virusa (HPV)
    Hrvatski zavod za javno zdravstvo štiti i unapređuje zdravlje i sigurnost stanovništva.
    www.hzjz.hr

samo za potonje je trebao potpis i odobrenje roditelja, nakon što je u upotrebi već 9u godinu, koliko i da li možemo uopće izolirati svoje dijete od zajednice, jer je već gotovo uvriježeno, to je obvezno i mora se, čak i oni sami su već sluđeni ovim događanjima oko virusa, cjepiva, da je roditelju teško donijeti odluku da se ne cijepe, nešto tipa, svi imaju novi mobitel, kako ja ne mogu,

uglavnom ja kažem, da će se za 10-15 godina cijepiti svaki mjesec, ako budu htjeli normalno živjeti, jer će ih u svemu ograničavati, ako se ne prilagode, postati će neka vrsta ovisnika o cjepivima, jer imaju sve slabiji i lošiji imunitet, a to je valjda cijena toga našega napretka i da ostavimo djeci "bolji" svijet

• PODR (Podravka d.d.)

• Moller
    • September 30, 2021 at 9:48 AM
    Quote from NaBiduAsku

opa Pifkani su sve nestrpljiviji.

i nisu samo oni, cijeli "kokošinjac" se uznemirio, svi očekuju dobru juhuuuuuuuuuuuu

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Moller
    • September 29, 2021 at 3:39 PM
    Quote from Kokojedvaj

Upravo blokada trgovanja s dionicom .A što se događa?

vjerojatno neki važniji događaj, samo da se ne pokopi blokada trgovanja s blokadom računa, možda neki vjerovnici nisu zadovoljni s onim da država preuzima dug

p.s. nije,

Obavijest Izdavatelja o predanom prijedlogu za otvaranjem stečajnog postupka za povezano društvo ĐĐ Industrijska rješenja d.d.

• Moller
    • September 29, 2021 at 3:36 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Marin83
    […]

Vecina razvijenih kapitalistickih drzava ima porez na nekretnine jer zeli poticati rad i poduzetnistvo, a ne mrtvi kapital u cigli i betonu.

znači vi bi onda zamijenili ono moja kućica,.........................moja osnovica, ma jašta, treba uhljebima još dodavati da što više ojačaju korijenje, jer oni rade na tome da potiču nerad i oduzetništvo

• Moller
    • September 29, 2021 at 3:30 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Paulie

Ukoliko kupim stan imam ga pravo držati praznim. Moje je vlasništvo kao i odijelo koje ne koristim. Ili u najmanju ruku kao i dionica koju ne prodajem.

To je isto kao da kažete da je neka dionica skupa, recimo INA, a ljudi neće da je prodaju jeftinije, odnosno na ono što vi smatrate realnom vrijednošću.

U SDŽ ti je neto plaća 5150 kn, jedan kvadrat novogradnje ti košta oko 22k kuna...ti meni želiš reći da čovik mora raditi za niti 3 kvadrata stana cili godinu?! Ti sad mene zezaš ili???

ma lako nama za nas, nego Ljubuški je problem

Milijuni se u BiH peru kroz građevinu, ugostiteljstvo, kladionice...
    Građevinarstvo i nekretnine, bankarski i sustav brzog transfera novca, ugostiteljstvo, osiguravajuće kuće, kladionice i kockarnice, odvjetnici, računovođe,…
    ljubuski.net
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • September 29, 2021 at 3:25 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Kokojedvaj

Dobro što se držimo na 500 kn danas rasprodaja ili zatišje ?

Prvo smo cekali sve koji zele prodati na 495 kuna, sada cekamo sve koji zele prodati na 500 kuna. Ovo je burza za strpljive.

bome se pokazalo da nasrtljivi bolje prolaze od strpljivih,

samo strpljivo, petak se bliži

• Moller
    • September 29, 2021 at 2:45 PM
    Quote from Marin83
    Quote from dionicar

regulira ponuda i potraznja.. dok god je netko spreman platit vise cijene ce biti vise - ko i kod dionica - AMC cisti primjer

Po podacima HEP-a(koji već neko vrijeme cirkuliraju)u Splitu oko 10000 stanova ima mjerila na kojima nije očitana potrošnja el. energije...dakle netko namjerno drži stanove praznima, što za posljedicu ima visoke cijene kvadrata.

da nije Evergrande gradio i po Splitu

• JNAF (Jadranski naftovod d.d.)

• Moller
    • September 29, 2021 at 2:44 PM

ajde neka se i ovo malo mrdnulo, AZ je već nakupio pun gepek na 4500

• Što smo danas tržili

• Moller
    • September 29, 2021 at 1:06 PM

+podr

evo se i Lile naša muči s odabirom, a di neće vaki ka...dioničar ka šta sam ja

VRUĆI VIDEO Lille isprobava kupaće kostime, ne zna koji joj najbolje stoji
    'Nijedan'
    cdn.midas-network.com
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt