vrlo složena tema, pa je možda bolje ne otvarati ju, jer iih saih, kad aje tih 3999,99 poneki poslodavac teško može biti konkurentan zapadnoj industriji i proizvodnji, jer se na to još dodaje uhljebarina 50-55%, koja mi se čini iz godine u godinu sve veća, ne mislim ovdje na raznorazne Gazde, nego na ljude koji se istinski bore na tržištu sa stranim vukovima, mi smo izgubili puno vremena, znanja i tehnologiju u ovih 50ak i više godina, a to danas plaćamo
Precizan ispravak kolega: Sve smo ovo gubili i gubimo samo zadnjih točno 30 godina, a ZNA SE dobro i zašto!
nismo, nismo, socijalizam kao uređenje je ipak odigrao svoje, zatvoreno tržište i ne ulaganje u razvoj industrije i tehnologije, a onda je došla nadogradnja na sve to u duhu pretvorbe i privatizacije 90tih, gdje su se mnogi pretvarali da u duhu domoljublja privatiziraju firme za sebe, mnoge su na žalost nestale, jer je nastao opći grabež i lopovluk, a u takvom okruženju se ne razmišlja puno o održanju i razvoju, nije bilo popularno, danas se pomalo hvata korak sa zapadom, ali kaskamo, morali bi galopirati, a s kim