1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • October 27, 2021 at 10:41 AM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

pisalo se da je to špekulacija pred izvješće, meni to više ne djeluje tako, ipak je nešto drugo, moglo bi biti da je nekoga zapalo da vidi izvješće prije ostalih

Znaci vi mislite da insideri sada prodaju?

ja sam svoje odmislio, jer kada je velika buka na palubi, bolje se povući u potpalublje u svoje odaje i u miru dalje sačekati jesu gusari, pirati ili piromani napali brod

• Moller
    • October 27, 2021 at 10:09 AM
    Quote from tin
    Quote from Moller

pisalo se da je to špekulacija pred izvješće, meni to više ne djeluje tako, ipak je nešto drugo, moglo bi biti da je nekoga zapalo da vidi izvješće prije ostalih

Čudno i pred prošlo izvješće desilo se isto....netko stalno škilji u ta izvješća...ali izgleda ne vidi dobro. :)

to i mene brine, kao da ga uvijek drži naopako ^^

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • October 27, 2021 at 10:08 AM

Pulenković se konačno obračunao s korupcijom,

platio je RAČUN 14,3 mil.kn

• Moller
    • October 27, 2021 at 10:02 AM

• Što smo danas tržili

• Moller
    • October 27, 2021 at 9:52 AM
    Quote from Meri
    Quote from tento

Haha, naučio školu, nema predaje i prodaje.

Kad zakriziraš zovi mollera. 0-24.

imam osjećaj da će još danas nazvati ;)

samo ne mogu ni sam sebe dobiti,

danas kupujem sve rasprodaje osim atpl

+tpng :)

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • October 26, 2021 at 9:38 PM
    Quote from Marielena
    Quote from tollway

kolegice

vi ste stvarno kontradiktorni ?(

Ljudi ne kuze cinizam :)

ja skužio od prve da ste mislili na sarkazam, pišem vas ko knjigu

• Što smo danas tržili

• Moller
    • October 26, 2021 at 3:56 PM
    Quote from tento
    Quote from Moller

sada ih dobro čuvaj, nemoj opet prodati na 500

Haha, naučio školu, nema predaje i prodaje.

najbolje ih negdje sakriti dok ne prođe ova fertutma :)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • October 26, 2021 at 3:48 PM
    Quote from tento

Kupio atpl po 520 kn

sada ih dobro čuvaj, nemoj opet prodati na 500

• Moller
    • October 26, 2021 at 3:24 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

vi trejdate za 10 % , a ako netko to obavi u danu (takvih dana i dionica gotovo 0na našoj burzi) njega ne razumijete ?(

Aha, pa da pojasnim.

1.Rekla sam da ja trejdam. Nemam bas nista protiv daily traida, ali on mi nekako bas i nije uspjesan na ZSE. Barem meni. Ako netko ima uspjeha na Daily trade na ZSE neka se javi. Smisla ima jedino prodati na barem +10% i to na likvidnijim izdanjima kao Atpl. Ali i tu cesto morate cekati 2 tjedna. Vani budu takve oscilacije u dan/dva.

2. Rekla sam da uspjesnih trejdera ima sigurno malo, a i to se stjece iskustvom. Svi koji danas jesmo uspjesni, smo naucili na svojim greskama. Vecina se uspanici pa prodaje kod korekcija, a onda trci za dionicom kada krene up. I tako ne zaradjuju nista.

P.S. Hoce se tko pohvaliti prodajom na 500 kuna danas na forumu?

ma da ne bi, to tamo na Poslovnom čekajte :)

• Moller
    • October 26, 2021 at 3:16 PM

vi trejdate za 10 % , a ako netko to obavi u danu (takvih dana i dionica gotovo 0na našoj burzi) njega ne razumijete ?(

• Moller
    • October 26, 2021 at 3:07 PM
    Quote from Marielena
    Quote from hugh

Namještajka?......ruše bdi zbog izvješče?......

Pa ja ne razumijem te svadje.

Tko sada zeli neka proda.

Iako ne razumijem zasto ako ne vjerujete u kompaniju niste prodavali na 570 kuna?

Ovakve oscilacije su vazne samo daily traderima, a na ZSE uspjesnog daily traida niti nema.

Ako cemo iskreno, na ovoj dionici vecina ljudi gubi novac. Bez obzira na forumska pisanja. Psihologija mase je jednostavno takva. Kada BDI raste, se trci za dionicom, zbog pohlepe se ne zeli prodati, a kada pada se u panici rasprodaje. Tako se novac gubi, a vecina ga ovdje gubi.

P.S. i ja mislim da je jako lose. BDI je danas iznad 4000 bodova. To je stvarno malo.

Pa neka padne i na 3000, brodari ce i dalje masno zaradjivati.

I ja sam popusila 2020 jer nisam prodala na 350, a BDI bio 300 bodova. I sto sada.

Vise nisam pocetnik. Sada ne prodajem, nego kupujem na lokalnim korekcijama

Display More

prije četiri sata, baš sam mislio da su na ovome forumu barem žene iskrene :)

" Ja sam kupovala na 139 kuna. Ali kupovala sam i prije na 400 pa na 202 kune i tak.

Kupovala sam i poslije na 180 kuna.

S obzirom da stalno trejdam, prodajem kod veceg rasta, kupujem u korekciji. Isto tako znala sam i bjezati za dionicom.😅

Slazem se da je najbolji posao bio kupiti 1000 komada na razinama 130-150 kuna

pa to jos uvijek drzati. Ali da je na burzi lako, bio bi bogat svatko."

vi izgleda jednim ustima dvije pjesme pjevate?

kad već licitiramo s ciframa i znamenkama , onda evo i moj mali prilog za moguću cijenu i to sve kroz igru

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • October 26, 2021 at 2:43 PM
    Quote from tin

Davno sam odlučio da kupujem na temelju rezultata kompanije...pokazalo se dobro na SAPN...PODR...KOEI...ATPL...svi znamo periodičnost ovog sektora....to je iz godine u godinu isto...kome nisu dovoljno visoke vozarine za PNMX ...SUPRU...i HANDY neka proda...razumijem i trejdanje...međutim da sam sada prodao samo porez bi mi iznosio preko 80 000 kn tako da sam odlučio čekati do sljedeće godine za koju se svi analitičari slažu da bi u prosjeku trebala biti bolja nego ovo...

tako je kolega, i ja također mrzim poreze na zaradu, bolje kada ne zaradim i ne moram ništa platiti ;)

• Moller
    • October 26, 2021 at 2:36 PM
    Quote from hugh
    Quote from NaBiduAsku

bome bunarijada... čudo... možda okrene do izvješća ^^

možda, a možda su u čumuru.....al ja ću svejedno pričekat do 16 sati da prodam dio po 550-570 ako bude išlo.....

pametno, treba malo sačuvati i za četr znamenke

Quote from hugh
    Quote from NaBiduAsku

evo opet pritiska na otpor sloma tla na 520...

Šteta.....taman sam bio sklon povjerovati kolegama koji su pisali kako danas probijamo 550 pa odmah nakon toga i vrh na 570......

inače:

Freight futures am update

Capesize down ~12%
    Panamax down ~8%

udrilo ipak i po našima danas

• Moller
    • October 26, 2021 at 2:12 PM

najlakše je vidovnjacima, a vidim ne nedostaje ih, izgleda kreće supercirkus

• Moller
    • October 26, 2021 at 1:46 PM
    Quote from Zlatek

Dobra usporedba s Ćirom - gore polako, dolje punom brzinom :)

nismo već odavno imali ni beži Jankec, beži Jankec na nekoj, ali kako se cijedi prije izvješća, negdje bi se moglo pojaviti

• Moller
    • October 26, 2021 at 10:55 AM

mene ZSE sve više podsjeća na HŽ, kakva milina, ideš polako i razgledaš

• Moller
    • October 26, 2021 at 10:03 AM

vidim da nitko ne prijavljuje kupnju ovih, pa evo da ih kolektivno prijavim

07.10.2021.CT570,00574,00548,00554,00-2,12 %631.9521.096.370,00
    06.10.2021.CT560,00574,00548,00566,00+2,91 %1053.8202.147.686,00

• Moller
    • October 25, 2021 at 4:16 PM
    Quote from Milijarder
    Quote from Moller

nismo, nismo, socijalizam kao uređenje je ipak odigrao svoje, zatvoreno tržište i ne ulaganje u razvoj industrije i tehnologije, a onda je došla nadogradnja na sve to u duhu pretvorbe i privatizacije 90tih, gdje su se mnogi pretvarali da u duhu domoljublja privatiziraju firme za sebe, mnoge su na žalost nestale, jer je nastao opći grabež i lopovluk, a u takvom okruženju se ne razmišlja puno o održanju i razvoju, nije bilo popularno, danas se pomalo hvata korak sa zapadom, ali kaskamo, morali bi galopirati, a s kim

Kolega, moram vas u prvom dijelu vaše izjave u potpunosti demantirati, jer bivše tržište je bilo jedno od najotvorenijih tržišta: radili smo sa Zapadom, radili smo sa Istokom i bili smo vodeća država Trećeg svijeta (na čelu Nesvrstanih, a to u prijevodu znači: SIROVINE). Bivša država je bila visoko industrijalizirana ekonomija, koju je poslije 91. BALKANSKI OLOŠ, dobro raspoređen po bivšim republikama, a sadašnjim kvazi-državicama, kompletno zatukao po principu: UBITI KRAVU ZA ŠNICLU (pinku). :cursing:

moram priznati, tako je bilo kako ste opisali, ali brzina razvoja nije pratila kapitalističke zemlje, malo je sve zaostajalo u odnosu na zapad

• Razotkrivamo portfelje

• Moller
    • October 25, 2021 at 4:12 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

svakodnevno ih koristim, ali ne za evidenciju svoga "života",

jer je onda samo pitanje vremena kada bi se u njoj pojavila i svaka kupljena i ispijena boca vina

Kad sam vidio koliko trošim na alkohol u godinu dana, to me je zabrinilo, ne za novac,već za zdravlje...tako da ima 7 mjeseci kod mene ni kapi alkohola...

jedna kućica manje ^^ napredujete pomalo, samo od krive stavke,

jer u malim se bočicama otrov drži

23.jpg

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • October 25, 2021 at 3:58 PM

izvješće odlično, taman za prodaju :)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt