ovo ne prodajem bez 3000 "mita" po komadu, podsjeća me na one dugovječne kornjače koliko je spora ![]()
Posts by Moller
-
-
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/40616
Ante kupuje konstantno.
nekako mi se čini da će opet morati u kupnju, možda ne baš svojom voljom, nego više kao psihološka potpora, kao odgovor na konstantne napade prodavača
-
promet ipak nešto bolji nego prošli ponedjeljak, napredujemo
jedino se krobi okliznuo na psihološku granicu i valjalo bi ga sačekati na slijedećoj ustavi 1900
-
zna li se u slučaju ministra financija i PPV Marića je li necijepljeni član obitelji zarazio ministra ili je cijepljeni član obitelji zarazio ministra ili je cijepljeni ministar zarazio necijepljenog člana obitelji ili je cijepljeni ministar zarazio cijepljenog člana obitelji,
u bilo kojoj kombinaciji jasno je samo da cijepljeni ima pravo okolo slobodno širiti virus, ako je ishodio za to potrebni dokument izdan od tzv. strožera uz moto, idi i zarazi ih što više
-
-atpl završio jedan zaostali nalog od petka, možda sada najbolje sve dati u neku banku, ali koju, slaba kamata, dividende nema, možda najbolje čarapica, ide zima
-
???
ako moze neki link na neki strucni casopis-analizu gdje je to potvrdjeno sto Vi ovdje pricate o ovisnosti. ne mora bit za koronu vezan moze za bilo koje cijepivo koje je u upotrebi. npr gripa-boginje itd...
i ako moze link opet na neki strucni casopis-analizu gdje pise to oko nezdravog za nas organizam-procjepljivanje svakih 6 mjeseci.
hvala
Linkova još nema, jel ih ne može biti, ali će biti za koju godinu.
ima, ima samo ih treba pronaći na pravom mjestu,
ja više od cijepljenih ni dionice ne kupujem
Liječnici alarmiraju svjetsku javnost - Necijepljeni prijavljuju brojne štetne posljedice po svoje zdravlje zbog boravka u blizini cijepljenih osoba - Najnovije VijestiOne izvještavaju o svim mogućim poremećajima menstrualnog ciklusa (krvarenja kod postmenopauzalnih žena, skraćeni ili produljeni ciklusi, preobilna krvarenjawww.logicno.coma ovdje baš ima dobrih stvari
i kaj bumo sad
Slijedi li uskoro veliki pomor cijepljenih - Najnovije VijestiSlijedi li uskoro, već ove zime, veliki i nezapamćeni pomor cijepljenih osoba? Ako je vjerovati znanstvenicima i zdravstvenim stručnjacima, odgovor je – da!…www.logicno.comAndra, Andra u što nas uvali
Banda i gangsteri u vlasti lažu građane Hrvatske - Zaustavimo tzv. cijepljenje ODMAH! - Najnovije VijestiVeleizdaja nezapamćena u povijesti razlog za otpust Plenkovića i svih priležnika u vlasti.Zašto je ugovor „iznad bilo kojeg lokalnog državnog zakona“?…www.logicno.com
Preko PLANdemije i epidemije straha naši slugani bjelosvjetskih bitangi i propalica vode nas u samouništenje i kolektivno samoubojstvo? - Najnovije VijestiGdje su naša ljudska prava, prava na izbor, pravo na obitelj, rad, obrazovanje, pravo na Život?www.logicno.cometo, laku noć
-
bogami, ovo sad je tek početak kompletnog kolektivnog ludila!!! sad više stvarno ne znaš tko tu koga kada i zašto!!! tek sada znamo da ništa ne znamo! a očito je da ne znaju niti oni!!
sada su bogme i mene zbunili, u jednu ruku bih se cijepio, a u drugu ne,
malo sam u nedoumici zašto prvi pendrek ne pendreči one što s tuđim potvrdama ulaze u noćne klubove, a gospođa predstavnica ugostitelja javno na TV kaže da oni ne mogu to kontrolirati jer nisu policajci, ali kada ih posjetitelj i pita može li s tuđom potvrdom kažu, ma ajde upadaj, moramo i mi nešto zaraditi, a nećemo valjda baš coronu, znači oni su za zaradu, ali ne bi obavljali ono što stožer traži,
ne kužim tko bi trebao biti zadužen za kontrolu na ulazu, morti kakti policija da ju mi plaćamo što spavamo u to vrijeme, što vele, hoće još dugo biti struje ovdje u našoj državi
-
Kaže Capak:
6932 osobe oboljele, 1790 ili 25% nije cijepljeno. Dakle 75% oboljelih se cjepilo.
Evo i video gdje je to rekao:
nemojmo mu zamjeriti, mislim da se on cijepio među prvima i to u crnoj potkošulji i sjedio je na vraga na onoj kutiji a znamo da čipovi djeluju i kroz ambalažu, mislim da je vrijeme da mu angažiraju Miluna kao pomoćnika za postotke
A da provedemo anketu, cijepljenji- ne cijepljenji forumaši.

mislim da to nema potrebe, vidi se na nekim dionicama koji su forumaši cjepljeni, a koji nisu, ja samo pratim crobex i ostale svjetske indexe i vidim da virus nije opasan, ništa više ne pada onako naglo kao kada su ga tek obznanili
-
nemojte zamjeriti, ali ja ću se cijepiti samo kada krene cijepljenje u gu.icu, jer mi od tamo najlakše dolazi u glavu, ali ovo cijepljenje u ruku mi ne ide nikako u glavu,
uzeo bih također i taj novi lijek koji farmaceuti imaju očito već spreman za ovaj model virusa, samo treba uplatiti nekoliko milijardica $ na njihov račun, da oni mogu nafatati novih šišmiša za daljnje eksperimentalne radnje,
i nije me briga kakve nuspojave ima taj lijek, bitno da ne mogu u njega ugraditi čip, a ja ću još svakako prije nego ga popijem to rastopiti u vodi da se osobno uvjerim kako nema ništa,
molio bih stručnjake iz struke, trebam li mikročip tražiti mikroskopom
-
+kupio jučer svega od nekog MKT,
danas još dopunio,
ali džaba ti sve kada čovjek nema slobodu, to nema cijene
i zahvala moderatoru da mi je ostavio da sam barem mogao čitati, kada već nisam mogao pisati
svima ugodan vikend
-
Pa sto svi kukate na ove poklone? Ode smo jedino u problemu mi koji nemamo vise casha, ja sam ljetos kupovao po ovim cijenama, da mi je netko rekao da ce i nakon 100 miliona kuna zarade cijena biti ista rekao bi mu da je lud.
I ja nažalost nemam
Mislim da se neće više dogoditi, za ovakve situacije uvijek treba imati dio u cashu.jedna od većih grešaka koja se može dogoditi ulagaču na burzi je da nema keša a ulagao bi, znalo se i meni dogoditi, ali tamo davnih godina u početku, danas prednost ipak dajem novcu pred dionicama, jer bolje biti i bez nekih dionica nego bez novca, pojavi se takav dan kao stvoren za ulaz, a ti onda kreneš u nabavku prodajom nečeg drugoga, dok to obaviš već ti je ovo što si mislio kupiti pobjeglo, a usput si srušio svoje dionice, to se i ovdje često može vidjeti, kada krene vlakić, umjesto da si već u njemu, ti trčiš kupiti kartu, pa naravno da ćeš ostati bez mjesta
-
ja sam jedan od onih koji imaju xxxx komada sa prosjekom ulaza 220 kuna i nije mi palo na pamet prodati. Ovo što se desilo je napravljeno namjerno, isto je radjeno i na opte u dužem periodu , ogromni prometi su bili a u knjizi dioničara nikakvih promjena. Tada sam shvatio da određeni ljudi sa par milja kuna i malo software i hardwara mogu na zse što hoće, uz uvjet da nema MM na dioni koji bi im planove pokvarili , na htu , Podravci i slično to bi bilo nemoguće napraviti.
kakav je vaš stav kada se ti isti MM ( ja imam neki svoj malo drugačiji naziv za njih, ali neka ostane za sada moja mala tajna)
pojave s nekoliko komada na 10ak dionica i ..ebu cijenu nako bez veze na početku ili na kraju trgovanja, to im valjda služi kao neko upozorenje, ej mali mišu, tu smo
looserst,
očito su neki zaboravili kada se bacalo dnevno 25-30 mil. na Atpl. a po 150-200 mil. na cijeloj burzi, pa im nije sjelo da netko ima malo veću količinu novca i dionica, valjda bi trebao najprije Hanfi poslati zahtjev za prodaju iznad 10 000 kn,
i ne brinite za tog marginalca, ako ima ženu, ne treba ga nitko tražiti, to će mu bit dovoljno

-
-atpl malo
-tpng malo
eto od mene ljudi otkupili, pošteno platili, kao i ja što sam neki dan kupovao, nemam pojma ni tko su, ni što su, ni koliko novca imaju, a nije me ni briga, samo im želim da i oni zarade, ne vidim boljeg mjesta za to od burze
možda je problem što ja stalno trgujem

-
Display More
Ja se nadam da ce se Hanfa pozabaviti sa ovime sto se dogadjalo jucer i prekjucer na Atpl. Pogotovo s obzirom da short na ZSE nije legalan.
Niti jedan brodar vani nije u zadnja 2 dana zabiljezio ovakav pad. Neki su jucer rasli, neki su pali 1%. Nista previse se ne ocekuje cijeli tjedan na cjelokupnoj burzi na Wall Streetu. Pad od 25% u se moze usporediti sa Crnim ponedjeljkom na Wall Streetu.
Ne postoji fundamentalni razlog za ovakav pad na Atpl. Imali su najbolji FI od kada ja pratim dionicu. Zaradjuju i dalje. U redu da je dionica pala jer je padao BDI, ali ovako nije pao niti jedan brodar vani.
Nikakva analiza nije mogla to predvidjeti, osim ako si imao info da ce netko 20k komada dionica iskipati po kupnji naglo.
Ne postoji racionalan razlog za to dok firma pozitivno posluje.
Ne, Zaba CROS ili SLPF to nisu nikada radili.
I svi mi koji smo dionicari Atpl bismo mogli poslati pismeno upozorenje Hanfi.
P.S. Sretno svima koji sada moraju hitno vratiti dionice njihovim vlasnicima.
niste valjda i vi kolegice popustili pod pritiskom pa iskrcali svoje dionice na najnižoj, jer vidim počelo je zazivanje Hanfe, ja i dalje mislim da je netko iskoristio pogodan trenutak za premještanje u neku drugu dionicu, sada samo da vidimo gdje će osvanuti,
inače za one koji još nisu navikli na ćud i narav ove dionice, najbolje je da se malo sklone u zavjetrinu dok se izmjenjuju jugo i bura, ja sam neki dan poslušao vaš savjet da na valovima zna neke uhvatiti morska bolest i malo se sklonio u potpalublje, ma sjećate se sigurno, dugo ste vi na brodu
eno meni zarokalo Viro, a što mogu, trpim i kupujem Pomalo( to je inače Zadrin slogan), imate li kakav univerzalni obrazac za Hanfu, da ne smišljam ja neki svoj posebno za Viro
-
Forum sigurno ne utjece po nikakvoj osnovi na njihovu odluku. A ne znam po cemu je bilo suludo ocekivati odluku o isplati odmah nakon dizanja zabrane, ako znamo da im je HNB doslovno pred nosom blokirao isplatu vec izglasane divke i zakljucao ta sredstva??
Poanta je da ono što vrijedi o tome se ne priča. .
dobro vi kažete, inače se Istrijani uvijek vole pohvaliti, njihovi tartufi najbolji, pršut nema boljega, ulje samo extra djevičansko čisti lijek, a ovu banku su skroz zatajili, ali su je natovarili štednjom i ovaj Q
-
Moja prognoza je da u slučaju pozitivnih futuresa i pozitive vani sljedeća tri dana ide natrag barem na 475 kn....samo prognoza i ništa više.
Pa da dodam da je Mittko napisao da je otpor tu u zoni 470-480
upravo tako, sada prolazimo čistilište do raja, sada mnogi priznaju da su griješili i kaju se, a ja sam evo prvi spreman im oprostiti, samo bih malo promijenio ono zadnje, sine, idi i griješi još
razumjeti ću moderatora, ako ovo premjesti u temu Religija
-
+ATPL dobre mjere, grabi se danas ko na takmičenju
-
Baš zanimljivo formiran Ask, gotovo umjetnički dojam

sve je to jalovina, kada krene buldozer ide to u jednom prohodu

-
ovi su krenuli malo kasnije i nemaju izgleda problema s francima i eurićima, očito će imati utjecaja na tržištu, zato su možda talijani ipak oprezni
Sberbank se povlači iz Hrvatske. Podružnice preuzima Miodrag Kostić, srpski kralj šećeraSberbank ima 31 poslovnicu i osma je po udjelu na hrvatskom bankarskom tržištuwww.telegram.hr -
+atpl malo, od rasipača, kao da želi podsjetiti na jučerašnji dan i da je još tu, e pa i mi smo tu