1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• CORONA virus

• Moller
    • November 9, 2021 at 1:12 PM

postupci kod ovoga virusa trebali su biti kao i kod redovne pojave gripe, tko se osjeća ili mu je potvrđeno radi drugih bolesti da je u opasnosti, neka se cijepi koliko god puta misli da mu je potrebno, zdrave i djecu u razvoju ostaviti na miru, jer kome je uopće bilo potrebno toliko plašenja i stvaranja panike, ima li netko garanciju da nas nešto slično već ne čeka iza nekoga novog ugla što će nas dodatno pomlatiti, nema, e pa onda bolje da se pozabave kako se riješiti smrdljivih martina i bubamara, jer možda su upravo oni nosioci novoga ubojitoga virusa, šišmiši su već umorni i potrošena roba,

naravno da je potrebno što više poraditi na stvaranju imuniteta populacije, a svatko će najbolje i sam znati koja mu je najslabija karika u tome, pa neka se pobrine za sebe, a ne, natrpaj nekoga smeća u ambalažu, natovari u centre i daj raji da to ždere, poslije ćeš im prodavati lijekove da se riješe posljedica toga istoga smeća,

Beroš bi trebao nastupati kao ministar zdravlja i poraditi na što boljem stanju nacije, a ne biti ministar bolesti i svemogućih spasonosnih igala,

ja sam za to da živim normalno, pa ako moram i umrem, ako sam donio lošu procjenu ( možda je to posljedica trgovanja na burzi :) ) nego da umirem cijeli život čim upalim televizor od silnih babaroga, što domaćih što svjetskih,

maske, distance, sve preventivne mjere da, neistražena cjepiva ne, u zdrav organizam

• CORONA virus

• Moller
    • November 9, 2021 at 12:03 PM

evo malo i jednoga njemačkog virologa, kada bi naši Beroši i pendreki ovako zborili, možda bih im i vjerovao, posebno ovaj dio o djeci mi je odličan, ovi naši će ih toliko naplašiti, da jadni neće ni u školu htjeti

Veliki njemački virolog ruši ideju ‘2G‘ covid potvrda: ‘Ovo nije samo pandemija necijepljenih! A i maknimo djecu s nišana‘
    ‘Disciplinirano i temeljito testiranje jako je važno. Ne biste se trebali osjećati sigurno ako ste se cijepili‘, rekao je Detlev Krüger
    www.jutarnji.hr
  • Što smo danas tržili

• Moller
    • November 9, 2021 at 11:41 AM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

ja ovaj puta čekam dividendu, kratko mi je oročenje do petka,

iako ni povratak u atpl na 390 nije za baciti, biti će i tu već danas 5% a možda i više, ali što je kada gledaš 5% u odnosu na najavljene 4 znamenke :)

Čekao sam jučer da prodam ZABU, pa da uletim u ATPL ispod 400kn ,ali eto nije prošao nalog...odavno ovako nije bilo puno povoljnih prilika na ZSE...

sve naspanovano ^^

• Što smo danas tržili

• Moller
    • November 9, 2021 at 11:34 AM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

-atpl završio jedan zaostali nalog od petka, možda sada najbolje sve dati u neku banku, ali koju, slaba kamata, dividende nema, možda najbolje čarapica, ide zima

Evo ja oročio kod ZABA-e 3 radna dana dobio 5,2% kamate...kupio po 61,20, danas prodao po 64,40 kn. Šteta što nije bilo više za oročiti.

ja ovaj puta čekam dividendu, kratko mi je oročenje do petka,

iako ni povratak u atpl na 390 nije za baciti, biti će i tu već danas 5% a možda i više, ali što je kada gledaš 5% u odnosu na najavljene 4 znamenke :)

• CORONA virus

• Moller
    • November 9, 2021 at 11:22 AM
    Quote from Sony
    Quote from Moller

a evo onda i za Švedsku, jer mi volimo buljiti u taj Zapad, ali ovaj puta izgleda ne razumijemo ništa, sačekajmo obraćanje Strožera da nam Vili i drug pendrek pojasne neke stvari

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…osjeka-15117959

Švedska je za nas svemirski brod,uopće nije usporedivo,mi smo nažalost balkanci i tako se ponašamo.Da smo imali takve mjere kao oni tko bi ih poštovao,nitko,nas treba gaziti,napisao sam par stranica iza o jednom događaju u trgovini.Treba ukinuti sve mjere i zabrane pa tko preživi svaka čast a tko završi u bolnici neka plati lijećenje.Mislim da bi to bilo najpoštenije.

nagledao sam se u ovo covid vrijeme svega u centrima, upravo to je najveći problem, što ljudi ne mogu kontrolirati sami sebe ni svoje postupke, pa onda imaš od pljuckanja po rukama dok uzima vrećicu za voće, dok broji novac, da bi oprao ruke nakon što ostavi kolica, ma nema pojma, nosi viruse u svoj auto, djeca ližu rukohvate na pokretnim stepenicama, dok mama čita na mobitelu kako je jako važno cijepiti se, do vlasnika centara, koji nisu svoja kolica i korpe oprali od otvorenja, jer kod covid mjera ne dobivaju naknadu za to, a inspektori ih za to ni ne pitaju, jer i oni prljavim rukama uživaju u svom sendviču od parizera, koje su dobili u obilasku centra i svi zadovoljni vraćamo se kući pogledati po tisućiti puta što kaže Stožer i kakvi su danas rezultati, jedino je veliki propust što nisu dozvolili kladioničarima da ubace mogućnost klađenja na broj oboljelih, hospitaliziranih , na respiratoru, ozdravljenih, preminulih, da bi doživljaj bio potpuni, prije gledanja redovne turske sapunice i zasluženog počinka, da bi sutra opet mogli u bespoštednu borbu s mrskim virusom

• CORONA virus

• Moller
    • November 9, 2021 at 11:10 AM
    Quote from NaBiduAsku

nema ovo veze sa zdravljem, ovo je neka druga agenda, sve ćemo saznati u to nema sumnje.

nisu li i Židovi nekada trebali imati neke propusnice, samo posjedovanje propusnice znači da netko ima mogućnost neke kontrole nad tobom, a ti ga nisi izabrao, ako je to demokratski, možda, ali nije pošteno, problem je što je onaj koji traži propusnicu u većini slučajeva jači od tebe, pa ne možeš u klub, jer je frajer grub, da ne kažem ....

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• Moller
    • November 9, 2021 at 11:02 AM
    Quote from darac11
    Quote from Ivan1902

Kakav protuprijedlog? Pa ne može se na skupštini raspravljati o nečemu što nije bilo u pozivu na skupštinu...

Znači da bi prije skupštine trebalo dostavit dopunu dnevnog reda pod novom točkom "isplata dividende" ili "upotreba dobiti" i prijedlog iznosa dividende?

Dali sam u pravu?

upravo, prijedlog DR na Skupštini ide na glasovanje, a sve izmjene i dopune su moguće, jer ponekad od sazivanja Skupštine do datuma održavanja dođe do bitnijih promjena u društvu, koje onda mogu biti predmet rasprave na istoj

• CORONA virus

• Moller
    • November 9, 2021 at 10:59 AM

a evo onda i za Švedsku, jer mi volimo buljiti u taj Zapad, ali ovaj puta izgleda ne razumijemo ništa, sačekajmo obraćanje Strožera da nam Vili i drug pendrek pojasne neke stvari

Kako je doista prošla Švedska? Lockdowna nije bilo, a broj žrtava manji je od europskog prosjeka
    Dok se čini da je Švedska prošla bolje od ostatka Europe, imala je ipak znatno lošije rezultate u usporedbi sa svojim najbližim susjedima
    www.jutarnji.hr

• Moller
    • November 9, 2021 at 10:51 AM
    Quote from Ivan1902

Kakav protuprijedlog? Pa ne može se na skupštini raspravljati o nečemu što nije bilo u pozivu na skupštinu...

može se dopuniti dnevni red, jednom sam na jednoj dionici imao takav slučaj, gdje je većinski, čak s preko 80% dopunio dnevni red, upravo točkom o isplati dividende

• MDKA (Medika d.d.)

• Moller
    • November 9, 2021 at 10:42 AM
    Quote from dionicar
    Quote from Moller

možda nisi često doma ,

svi šalju i gotovo uvijek, nikakva iznimka, jer to je i obveza, pošto nisi dužan čitati na burzi ili nekim forumima o stvarima bitnim za društvo

ne bih se bas slozio... kako onda nikad nisam od HTa dobio ? oni ocito objave na burzi i to je to...

nemam pojma, možda to ima veze s nekim našim podacima u Skdd

• Moller
    • November 9, 2021 at 10:24 AM

meni miriše na protuprijedlog na Skupštini, nemam pojma tko ga može dati, ali mi se ovo trgovanje posljednjih dana učinilo baš kao da se pokupi još neka količina po nižoj cijeni

• MDKA (Medika d.d.)

• Moller
    • November 9, 2021 at 10:20 AM
    Quote from dionicar

meni također stigao hehe.

prva dionica da salje postom doma.

možda nisi često doma ,

svi šalju i gotovo uvijek, nikakva iznimka, jer to je i obveza, pošto nisi dužan čitati na burzi ili nekim forumima o stvarima bitnim za društvo

• CORONA virus

• Moller
    • November 9, 2021 at 10:15 AM
    Quote from crveni

Za zapitati se

https://rumble.com/voaesh-znanstv…h-razmjera.html

ministar financija je najsvježiji primjer toga, sada bi morali na testiranje opet svi članovi Vlade, jer je i Ćorić pozitivan (konačno i on u nečemu pozitivac) , znači, došao je tiho i zarazio pola Vlade, vjerojatno, sada to preslikaj na cijelu državu i zamisli koliko ih s virusom boravi pokraj zdravih necijepljenih ljudi i sada smo već upali u vrzino kolo, jer ako se ne cijepiš svakodnevno ti prijeti ovaj cijepljeni, jer bi se od necijepljenog, koji ima simptome distancirao, kao i on od tebe, što radi svatko normalan od kada je svijeta i vijeka, kao i kod svih dosadašnjih sojeva gripe i drugih virusnih bolesti,

mislim da je jedino rješenje obzirom da se u cjepivo može svašta ugurati, ubaciti neki čip, koji svijetli negdje iz očiju, tako da mi necijepljeni zdravi i normalni, vidimo da nam prilazi cijepljeni širitelj opasnog virusa,

naravno da će se i virus na sve načine pokušati održati, te se mijenja i pokušava ojačati, znači sve je postavljeno idealno na samom početku, igra je počela, jer početna ideja o imunitetu krda nikome ne donosi lovu i zato se vjerojatno odustalo od nje u samome startu,

kakvo je ono stanje u Švedskoj, nešto baš ne pričaju više o tamošnjem stanju

• CORONA virus

• Moller
    • November 8, 2021 at 3:03 PM
    Želite živjeti dulje? Potrebno je prihvatiti samo jednu genijalnu naviku! - Ordinacija.hr
    U ovom svijetu, a posebno tijekom ovih teških mjeseci, biti u društvu optimistične osobe je pravo veselje…
    ordinacija.vecernji.hr
    Quote from etoimene
    Quote from renchi

. Kao što je činjenica da je ovakvu vrstu epidemije čovječanstvo već nekoliko puta zabilježilo : kuga dva do 3 puta, španjolska gripa, Covid 19....

Po statistici ozbiljnosti nisu niti blizu.

Quote from Moller

nema negativnih kaže gospođa, samo pozitivni su dobrodošli u tor

https://www.poslovni.hr/hrvatska/zamje…gativan-4311978

A može li pozitivan bit lažno pozitivan?

"Direktor Pfizera najavio datum do kada bi mogla biti gotova pandemija koronavirusa"

https://www.poslovni.hr/svijet/direkto…avirusa-4311860

WTF?

Display More

može ako Stožer zaključi da nema dovoljno zaraženih, a znamo da je kod naših političara to učestali slučaj, uglavom su lažno pozitivni ali se dobro skrivaju

ubijaju i posljednju nadu ovim mladim ljudima u normalan život

Želite živjeti dulje? Potrebno je prihvatiti samo jednu genijalnu naviku! - Ordinacija.hr
    U ovom svijetu, a posebno tijekom ovih teških mjeseci, biti u društvu optimistične osobe je pravo veselje…
    ordinacija.vecernji.hr
  • Što smo danas tržili

• Moller
    • November 8, 2021 at 2:37 PM
    Quote from JosefBeuys
    Quote from Moller

-atpl završio jedan zaostali nalog od petka, možda sada najbolje sve dati u neku banku, ali koju, slaba kamata, dividende nema, možda najbolje čarapica, ide zima

Slažem se, u banku Zaba-r-a ;)

obavio

• CORONA virus

• Moller
    • November 8, 2021 at 2:14 PM
    Quote from Sony
    Quote from Moller

zna li se u slučaju ministra financija i PPV Marića je li necijepljeni član obitelji zarazio ministra ili je cijepljeni član obitelji zarazio ministra ili je cijepljeni ministar zarazio necijepljenog člana obitelji ili je cijepljeni ministar zarazio cijepljenog člana obitelji,

u bilo kojoj kombinaciji jasno je samo da cijepljeni ima pravo okolo slobodno širiti virus, ako je ishodio za to potrebni dokument izdan od tzv. strožera uz moto, idi i zarazi ih što više

Da,zarazit će ih ali simptomi laički rećeno nisu ništa i samo oni koji boluju još od nećega mogu biti u opasnosti.

nema negativnih kaže gospođa, samo pozitivni su dobrodošli u tor

Zamjenica ravnatelja HZJZ: Negativan test može biti lažno negativan
    www.poslovni.hr

a ni ovo vidim nikoga ne zabrinjava, mnogi očito maštaju ako su cijepljeni da će postati Betmeni i Supermeni,

a nikako Impotmeni

Dva čudna simptoma otkrivaju da ste imali koronu: Jedan užasava muškarce, drugi žene
    www.poslovni.hr
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • November 8, 2021 at 12:32 PM
    Quote from Milijarder
    Quote from renchi

Ne nego post na tzv finacijskom forumu koji ne razumije da je krađa kada nekome uzimaš novce za nešto što ne postoji. Kradu cijepjenima novce SVAKOG MJESECA za zdravtveno osiguranje KOJE NE POSTOJI. Dakle, smanjiti premiju zdravstvenog za cijepljene. A tako se radi desetljećima u zemljama koje su normalna razvijerna društva da npr ljudi koji ne puše i bave se rekreacijom, a što im se kontrolira, plaćaju manju premiju zdravstvenog osiguranja.

Ali to naravno ovdje u zemljici antivaksera, ravnozemljaša i korona je izmišljotina, a o deontologiji i pravu na zdravlje da ne govorimo, nitko ništa ne razumije, Zemljica hrčaka i neznanja :) Investitori :) Mogu si zamisliti vaše zarade :))

Zato Izrael nema epidemiju i postaje korona virus endemski, a u ovoj zemljici tek počinje :)

Antuntun to si ti ?

Kolegice, i alkosi, i pušači, i narkosi, i žderonje, ........ itd, opterećuju zdravstveni sustav.

Što ćete s njima? 8o

Komorice? =O

Quote from ZoD

Podržavam demokraciju sve dok načela iste nisu u suprotnosti sa mojim osobnim interesima.

Nazovimo to "Uvjetnom demokracijom".

Demokracija na "naš" način, dok se mene ne dira! :D

Display More

bilo bi lijepo da Vlada preko Ministarstva povjeri Stožeru da svi dobijemo neke trakice u bojama ovisno kojoj skupini pripadamo,

recimo alkosi crvene da im budu u skladu s nosom, pušači smeđe u skladu s plućima, narkosi standardno bijele kao simbol duše u letu, žderonje zelene da ih podsjeća na mrsko povrće, za nas necijepljene bih preporučio crnu da nas podsjeća da nam se crno piše, a za cijepljene ne preostaje onda ništa nego šarene u duginim bojama, jer vidim da već napadaju bez razloga ( jer cijepljenjem su eliminirali sve moguće posljedice po svoje zdravlje i život) i da bi uskoro mogla krenuti parada ponosa

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • November 8, 2021 at 12:19 PM
    Quote from Milo

Mislim da netko, pametno skuplja...🤔

ja više ne mogu biti pametan što sada raditi

• CORONA virus

• Moller
    • November 8, 2021 at 12:07 PM

molio bih upućenije da nam iznesu plan vraćanja duga nastalog za vrijeme trajanja corone, hoće li samo cijepljeni vraćati dugove, ja nisam još ništa potrošio iz sustava za račun svoje obrane od te pošasti evo već skoro 2 godine, malo maskica i nešto dezinficijensa sam odlučio sam financirati u tome periodu, kao podrška sustavu i priznanje da virus postoji, što naravno nisam od samoga početka nikada negirao, čak mislim da je takav šišmiš jednom proletio pokraj mene, ali sam se na vrijeme izmakao

• PTKM (PETROKEMIJA d.d.)

• Moller
    • November 8, 2021 at 11:53 AM

stig'o plin,

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/PTKM/COI-PTKM-8d7598bfb5010bb89032f8519f063475.pdf

možda će sada lakše ići pregovori kada je tvornica u pogonu

1. Privacy Policy
  2. Kontakt