postupci kod ovoga virusa trebali su biti kao i kod redovne pojave gripe, tko se osjeća ili mu je potvrđeno radi drugih bolesti da je u opasnosti, neka se cijepi koliko god puta misli da mu je potrebno, zdrave i djecu u razvoju ostaviti na miru, jer kome je uopće bilo potrebno toliko plašenja i stvaranja panike, ima li netko garanciju da nas nešto slično već ne čeka iza nekoga novog ugla što će nas dodatno pomlatiti, nema, e pa onda bolje da se pozabave kako se riješiti smrdljivih martina i bubamara, jer možda su upravo oni nosioci novoga ubojitoga virusa, šišmiši su već umorni i potrošena roba,
naravno da je potrebno što više poraditi na stvaranju imuniteta populacije, a svatko će najbolje i sam znati koja mu je najslabija karika u tome, pa neka se pobrine za sebe, a ne, natrpaj nekoga smeća u ambalažu, natovari u centre i daj raji da to ždere, poslije ćeš im prodavati lijekove da se riješe posljedica toga istoga smeća,
Beroš bi trebao nastupati kao ministar zdravlja i poraditi na što boljem stanju nacije, a ne biti ministar bolesti i svemogućih spasonosnih igala,
ja sam za to da živim normalno, pa ako moram i umrem, ako sam donio lošu procjenu ( možda je to posljedica trgovanja na burzi
) nego da umirem cijeli život čim upalim televizor od silnih babaroga, što domaćih što svjetskih,
maske, distance, sve preventivne mjere da, neistražena cjepiva ne, u zdrav organizam