stiže nam novo tradicionalno cjepivo Valneva s "umrtvljenim virusom" i da je metoda izrade u upotrebi 60-70 godina, kaže da je Capak naručio 300000 i da je učinkovitost dobra, kao da se na taj način izrađuju i sva redovna cjepiva, kao redovna dječja i ona za gripu, na toj osnovi su kineska i ruska cjepiva , ajmo probati i to veliju stručnjaki
Posts by Moller
-
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…82a171846c9.pdf
Izgleda g.Marinko izlazi a g.Željko ulazi
dobro ga je stari "počastio"
u vrijeme pečenih kestena

-
Plenković: Nitko nije imao takvo znanje o EU fondovima kao Žalac, bila je sjajna- Nisam nigdje u Hrvatskoj vidio nekoga tko je imao toliko znanje, entuzijazam i poznavanje europskih fondova - kazao je Plenkovićwww.vecernji.hreto sada i oni znaju za nju, samo je način upoznavanja malo neprimjeren, ali što se može,
.....eto ljudi to je taj novi HDZ, sada krademo i po Europi- zaključio je
-
kod mene danas stroga dijeta, ali sutra planiram omastiti brk danas kupljenim, smije li se petkom burek s mesom ili bolje sa sirom, bude i on mastan dobro
onaj čiča s najviše milijardi $ od burze svaki dan jede hamburgere, pa što fali nama malo po bureku

-
kad več pričamo o americi mislim da oni danas ne rade jel imaju neki praznik a i englezi tekođer........
a nu nas, delamo li delamo, evo već 50k$
-
najgore će proći muž, odvelo mu pred zimu ovakvu grijalicu, nema mu druge nego upaliti grijanje sjedala u Mercedesu i malo se ugrijati, ako bezobraznici Olafove bande ne odvezu uskoro i njega, a taman stavio VK rege da ne strši previše
Suprug Gabrijele Žalac prijetio novinarima: 'Hedl, znam sve o tebi. Zapali svijeću za Sisvete!'Mario Žalac se direktno obratio novinaru Telegrama Dragi Hedlu, ali i jednom lokalnom novinaru, kojem se obratio sa - 'Kolega iz Vinkovaca, kako si?'www.24sata.hr -
-atpl prodao u sridu
-span,
+podr, odkružio
-
Tražio sam člansku iskaznicu HDZ, rekli su mi da najprije tražim KONZUM karticu povjerenja, a onda mogu do HDZ-ove?
gospodine, uskoro će vjerojatno biti raspisan natječaj za popunjavanje jednog mjesta, možda ne bi bilo loše pokušati popuniti formulare i sačekati,
jer evo došao je i taj tužni dan da je naša Gabica, ona je isto valjda bila neka ministrica nečega, kao i ovi današnji stručnjaki za covid,
od danas službeno uhićena
Afera Softver: Uhićena Gabrijela Žalac i još tri osobeBivša ministrica Gabrijela Žalac odvedena je jutros na razgovor s istražiteljima OLAF-awww.vecernji.hri neka je Bog blagoslovi zajedno s Josipom Rimac, a lijepo joj je Nadanova županijska nada, još kao maloj na moru govorila, nemoj Gabice uzimati Olafove igračke, on je zločesti strani dječak, zaskočiti će te negdje kada narasteš i eto zavukla je svejedno ruku u pogrešnu torbu,
eee di su ona stara dobra vremena našega DrIve, kada se znalo u stranci tko uzima, a tko ništa ne zna, sada svi uzimaju, a samo neki ne znaju ili se samo prave
a i taj Olaf je malo prestrog za naše pojmove, pa kupilo se od toga Mercedes, opet su pare kod njih, osim ako nisu i njega......ajoj biti će nastavaka
-
nešto preko 29 mil. dobiti za 2020,
eto barem nešto znamo, a to je da nije bilo uzalud ono trataratatat po malim dioničarima, nema potrebe s njima dijeliti dobit
-
Meni se ovo čini kao "manevar" sličan Podravki od prije koji tjedan. Samo je tamo bio puno veći obujam trgovanja.
Cijena dionice naraste 15-ak% u kraćem periodu i onda se vrati na manje-više početnu poziciju. Izvješće je OK - jest da rastu ali marže su i dalje male.
za neka kretanja određenih zvijezda na burzi, dobro je pratiti iz zvjezdarnice da li se vidi zviježđe medvjeda ili zviježđe bika, jer vam one stare metode bacanja graha i ostalih pomagala više nema smisla, jer je to savladala velika većina ulagača, ovo je skroz nova metoda iz koje se ipak može zaključiti da je Podravka zvijezda koja ne tamni, a sve ostale brzorastuće mogle bi se povezati s padalicama, što ne znači da se ponekad i na njima ne može lijepo zaraditi, ako ste je prvi ugledali, nagledali i procijenili kada će početi padati
-
ovo je dobro... više se kupuje nego se piše... akumulacija?

bilo bi dobro, ali meni više sliči na Spancirfest, malo će prošetati gore dolje i onda sjesti na kaficu
-
I za kraj, mišljenje jednog nerežimskog stručnjaka o cjepivu..
ovaj će postati državni neprijatelj samo zato što je normalan, a ono mekatelo o kojem govori samo je još jedan dokaz da su nam na funkcijama nestručni, nesposobni poslušnici, koji samo žele održati svoju poziciju i uvući se nadređenom još bolje u g samo ako je u pitanju napredak i bolja funkcija
-
pokušati ću sažeto odgovoriti na sve vaše postove zajednički, jer mi se ne da više pojedinačno raspravljati, te nakon toga definitivno zaključujem svoju raspravu na ovoj temi svjestan da nećemo ni vi, ni ja, ni oni, ništa riješiti, virus i imunitet će odigrati finalnu svjetsku utakmicu, tko će u tome kako proći ne možemo znati, znači svi igramo jack pot bez uplate( možda će nam račune naknadno ispostaviti)
znači, polazim od toga da je svaka osoba jedinstvena, pa tako i njen imunološki sustav,
ovo navođenje svjedočenja ovakvih i onakvih, malo me podsjeća na svjedočenja Vicke iz Međugorja, znate, meni je tako i ja vidim to i to, znači, netko može imati nekakav problem u svome organizmu za koji nije znao da postoji, a virus kao i sve ostalo što ne valja za organizam samo je sad to otkrio ili potaknuo, ne vidim da se Đoković žali na nekakve tegobe i ostali u tom sportu, možda kod gospođe nije problem u tenisu, možda je problem od raznih umjetnih sredstava, koja neki sportaši uzimaju radi boljih rezultata i izdržljivosti, nitko više vjerujem po tome pitanju nije čist, pa tako i ranije spomenuti nogometaši, te kod njih virus ili unošenje cjepiva izaziva jače reakcije organizma,
nikada u životu ne očekujem od drugoga da za mene podmeće svoja leđa, pa tako ni ovaj puta to ne očekujem od vas kolega pod zidom ili bilo koga drugoga, ali pokušavam sagledati stvari realno, jer kada vidim koliko se experata uključilo u "liječenje i spas" svjetske populacije, malo mi je čudno, koga je onda to od početka strah i zašto se proizvodi svakodnevno, mene evo ne zanima kakvi su dnevni rezultati i svakodnevni izvještaj, svjestan sam, virus je tu, organiziran da ga što više izbjegnem po mogućnosti, pokušavajući u međuvremenu poraditi na što boljem imunitetu, ako me i pronađe jednoga dana da ga dočekam u što boljem stanju i kondiciji, a što će mi on poslije napraviti ne želim nagađati, kao što ne želim nagađati, ni što će mi učiniti cjepivo na brzinu zbrdazdola sklepano, jer eto znanstvenici su ovaj puta dobili nadnaravne moći i spoznaje i riješili problem koji se inače rješava desetljećima u samo nekoliko mjeseci, sjetimo se da su u početku sva cjepiva bila odlična, ali se poslije počelo pokazivati da nije baš tako,
a ove naše kvazi stručnjake neću ni komentirati, samo ću podsjetiti da smo prije nekoliko godina imali afere oko lažnih diploma na fakultetima, a jedan od njih je bio i medicinski, vi valjda vjerujete da se to događalo samo jedne godine i točno znate da ovi svi što Otvoreno Bubetaju, sve su bili odlikaši i da su njihove diplome sve vjerodostojne,
i na kraju, meni je kolega Sony drago da ste danas među nama unatoč lošim prognozama, ali eto dogodi se i najboljima da pogriješe, zašto im onda danas vjerujete i mislite da ovi ne griješe,
naravno da smo se svi cijepili redovnim, klinički ispitanim (ili možda i nisu, ali to tada nismo znali, jer nismo bili u prilici propitivati) cjepivima, kao što se i danas naša djeca cjepe zbog nekih bolesti, možda niste uočili da sam nedavno napisao da mi se dijete od 15 godina cijepilo protiv HPV i drugim redovnim cjepivima, koja se dobivaju u 8om razredu, pa ako bi me za ikoga trebao biti strah, onda je to za djecu, a ne za mene, ali ovo neistraženo novokomponovano cjepivo sipati u zdrav, mlad, u punoj snazi organizam, samo zato jer je netko zaključio da bi se i on trebao uključiti u lanac sreće, po meni je ludost, jer njihove svakodnevne aktivnosti pokazuju da taj virus s lakoćom pregaze,
ali tenis mi neće igrati,
naravno da podržavam kao i kod dosadašnje gripe da se ljudi lošijeg imuniteta cijepe, a mene ako zakači i više se ne budem javljao, barem vidim da vam neću nedostajati,
i sada imam jedno, dva ili možda više pitanje,
smijem li za doručak jesti margarin ili bolje maslac, jer nešto više nakon tolikih godina korištenja nije zdrav, došli su do zaključka znanstvenici, a baš smo ga se nekada najeli,
da li da danas ulazim u automobil, kažu da je opasno i da možeš poginuti, ima li kakvo cjepivo ili da izbjegavam voziti,
samo se nadam da me neće i žena jednoga dana zatražiti covid potvrdu za ulazak u krevet, jer eto stožer je uveo nove mjere, pa su joj "stare mjere" premalo

-
Ljudsku vrstu nisu uništile ni kuga, ni kolera, ni boginje, niti brojne druge pandemije u povijesti civilizacije. Neće ni ovaj virus, to je najmanji problem.
Problem je u tome koliko dugo će trajati i koliku štetu će napraviti.
Protiv pandemije se ne bori zaštitom pojedinca, nego odgovornim ponašanjem svakog od nas.
Previše je među nama onih koji misle da je njihova osobna sloboda najvažnija stvar na svijetu.
ima i onih, koji nogomet vole više od života i vrlo vjerojatno su se među prvima cijepili, a nekoliko mjeseci unazad nije baš tako daleko da bi bili necijepljeni, kažem ja, polako, sačekajmo, budimo strpljivi i ne bojmo se
Nijemci objavili šokantan popis nogometaša i djelatnika koji su kolabirali ili umrli posljednjih mjeseciPritom su muškarci više izloženi, odnosno čak 96 % žrtava je muškog spola.www.google.com -
Display More
Cijepljenje i mjere su i dalje jedini način borbe protiv pandemije. Podilaženje antivakserima, raznim Laucima, Bakićima i sličnima je gubljenje ne vremena, nego ljudskih života.
Država mora raditi pritisak da se što više ljudi cijepi. Puno vremena je već izgubljeno u mlitavom okolišanju. Cjepivo je sve manje učinkovito na nove sojeve i svaki izgubljeni dan znači pridužavanje pandemije, nove bolesne i nove umrle, nova ograničenja gospodarstvu, novo odgađanje povratka normalnom životu ...
Treba prerezati, kratko i jasno.
Ono što nikako ne mogu shvatiti kod ljudi koji pozivaju protiv cijepljenja, mjera i odgovornog ponašanja:
Jeste li ikad pomislili da ste, ako ste možda u krivu, suodgovorni za smrti ljudi koje je cijepljenje moglo spasiti?
Epidemiolozi, infektolozi, liječnici općenito, struka u cijelom svijetu suglasni su oko cjepiva i mjera. Samo Balkanci izvlače neke opskurne likove i filmiće sa još opskurnijih portala da bi bili kontra.
Pogledajte listu zemalja sa najviše umrlih na mil stanovnika: Balkan i istočna Europa na vrhu!
Ovakvi kakvi jesmo nismo ni zaslužili ništa bolje od Hasanbegovića, Pernara, Lauca, Kolakušića, mostova i živih zidova.
Ko nas jebe kad smo glupi i zaostali!
samo polako kolega, zdrave ljude ne treba liječiti, nisam nigdje još pročitao na forumu da netko nekoga odgovara od cijepljenja, baš naprotiv, svi predlažu da se svatko kome je to potrebno cijepi,
ali nemojte biti i vi stava da je to baš svima potrebno, pa nećemo valjda dozvoliti i nismo toliki mekušci da šišmiši unište ljudsku vrstu
kada naiđe ne tvrdo, pritisak mora popustiti, pa i naš dragi Vili s početka priče, nije on kriv, možda je zaveden
Večernji doznaje: U Hrvatsku stižu dva nova lijeka protiv korone, evo kako djelujuAmeričke farmaceutske kuće razvile su lijekove koji u kliničkim ispitivanjima ublažavaju tijek bolesti, a uzimanjem nakon pojave simptoma smanjuje se rizik od…www.vecernji.hr -
promijenjena je taktika, sve se kupuje po asku, a bida ni nema da ne bi nekome palo na pamet da ga nakiti, pa nije to loša taktika

da, kupuje se po asku ali "komad po komad" a kad pada ide šakom i kapom.....i don't like it......
sve vidim, ali ne razumijem, probati ću do petka povezati konce

-
Tocno po komentarima znam tko je od forumasa kupovao zadnjih dana. Podsjecaju me na kazete kad smo ih okretali na drugu stranu.
Treba paziti jel sve su to prekaljeni igrači, a tadašnji kupci sadašnji su prodavači kojima nije problem dionicu prodati ni 30% niže za 2 dana.......

promijenjena je taktika, sve se kupuje po asku, a bida ni nema da ne bi nekome palo na pamet da ga nakiti, pa nije to loša taktika

-
neka su nam živi i zdravi, još ako usput netko može zaraditi, gdje ćeš bolje, da nema njih nema ni države, idemo dalje, Imamo Hrvatsku, malo skupu ali našu
Testiranje državnih službenika platit ćemo 200 milijuna kunaDržava će svojim zaposlenicima plaćati korona testove. Ako se mjere produlje, to znači da bi trošak mogao biti još i puno većiwww.24sata.hrPulenković neki dan poklonio 350 000 doza cjepiva nekome, malo ga za.ebo Vili u izračunu kod narudžbe
-
obzirom da nas je u popisu stanovništva "izmjereno" 10ak % manje, nadam se da će Vlada u suradnji s nadležnim ministarstvom korigirati slogan u CJEBITE SE, kako bi istodobno rješavali oba problema
-
neki da je objavljeno koliko koje ministarstvo kupuje brzih testova, nisam baš doslovce zapamtio, a teško je i povjerovati u te novinarske podatke, ali otprilike
ministarstvo xx 28000
ministarstvo rada (to sam zapamtio) 100000
ministarstvo xy 30000
cijena za to sve "samo" 41mil.
kakvi su to testovi, u ljekarni kupiš 2kom za 40 kn, a ovi su 259, možda ti pokazuju sve pipke virusa i boju ili opet onaj Berošev informatičar osnovao neku firmu za testove