1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • November 22, 2021 at 3:22 PM
    Quote from NaBiduAsku

i sam već duže vremena tako. danas riješio ostatak ATPL... gledam što prodati i što kupiti, možda zlato...ali fizičko... iz kuće uskoro neću moći, papirnati novac biti će ukinut, sjest će nam na imovinu, stanove... burza i brokerski... ako nemaš potvrdu, uzet će i to ili onemogućiti trgovanje.

mislim da brašno nije loš izbor, a ni malo više soli ne bi bilo loše imati, dolaze grda vremena

Ostajemo bez makarona i špageta? Talijanski proizvođači nemaju dosta pšenice
    Ljubitelji talijanske tjestenine možda će morati posegnuti dublje u džep kako bi nabavili omiljenu namirnicu budući da proizvođači ne mogu računati na kanadsku…
    www.tportal.hr

a vidim da ih sve skupa sada boli k za ptičju gripu, nije dala nikakav prinos i nitko je više ne šljivi 2%, covid je zdravstveni bitcoin

Kod labuda uginulih u Lonjskom polju potvrđena ptičja gripa
    Dana 17. studenoga 2021. u svih sedam lešina labudova utvrđen je pozitivan rezultat na virus Influence ptica, podtipa H5N1. U tijeku je provedba dodatnih…
    www.agrobiz.hr
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • November 22, 2021 at 2:34 PM
    Quote from Marin83
    Quote from sonda

Znači, opet diskontne cijene idući tjedan. Štednju na brokerski i u šoping. Što se mora, nije teško. 😁

Hoće vam doteći štednje na brokerskom??? ^^

ne bi htio da ispadne kao hvaljenje, ali nakon dužega vremena imam opet lijepu količinu domaćih hrvatskih životinjica na računu, da me to raduje baš i ne, ali mislim da dolaze rijetki petki kada ću i ja kupovati :)

• CORONA virus

• Moller
    • November 22, 2021 at 2:21 PM
    Quote from Infinity

https://www.poslovni.hr/svijet/znanstv…3X4-wm_fF04sBZ0

Evo neke nade

mislim da gospodin iz moga posta upravo radi ne tome, jer je prije nas vidio taj članak o Japanu, a netko mu je izgleda otkrio tajnu, da unutrašnji virus uništava onaj vanjski

bojim se kako je čovječanstvo brzopleto i ustrašeno da bi ga moglo preteći i samouništiti se prije

• DRY BULK

• Moller
    • November 22, 2021 at 10:35 AM
    Quote from mitkko
    Quote from BudFox

Molio bih ne napadati ad hominem na bezazleno pitanje, jer nije lijepo.

Koliko vidim na web stranicama ATPL i JDPL nemaju niti jedan Cape brod.

Ovo je kriva informacija, sada sam vidio na njihovoj web stranici i nemaju ni jedan Cape.

Odakle vam taj info o 3 Cape broda?

U pravu si, nemaju. Niti jedan.

a možda će imati, ne kupuje li se budućnost :/

red je od silnih milijuna malo proširiti flotu

• CORONA virus

• Moller
    • November 22, 2021 at 10:31 AM
    Quote from discover

https://m.facebook.com/story.php?stor…100008087373325

evo konacno objektivan novinar, da ga slucajno nitko nije verbalno napao :D

najgore je prošao ovaj što je doživio samonapad, tko će njega zaštititi, mislim da jedna emisija Otvoreno mora biti što prije posvećena ovome problemu, da čujemo uvažene stručnjake kakvo je njihovo mišljenje, ima li lijeka, cjepiva, pomoći ili je gospodin možda već i cijepljen, pa sada došao kao fol podržati ne cijepljenje,

eto teme za istraživačko novinarstvo

VIDEO Neugodno za gledati: Snimka prosvjednika u Zagrebu, zgrozio sve koji su ga pogledali
    Video u kojem se muškarac s jučerašnjih prosvjeda u Zagrebu prvo ispod hlača počeškao po stražnjici, a zatim tom rukom 'razmazivao' lice, postao je viralni hit…
    www.24sata.hr
  • DRY BULK

• Moller
    • November 22, 2021 at 10:19 AM
    Quote from mitkko
    Quote from BudFox

Da li tko zna koliko Cape brodova imaju Atpl i Jdpl?

Nije tebi lako.

baš, nismo nikada oko takvih stvari sitničarili na našoj burzi, kakve veze imaju brodovi s cijenom dionica

• CORONA virus

• Moller
    • November 19, 2021 at 3:57 PM

evo jedan normalan članak

Pfizer i Moderna: zašto je bila tako duga povijest od otkrića do primjene mRNA cjepiva? Tehnologija njegova razvoja otkrivena je još 1960. godine, no postojao je jedan problem
    Onima koji se ne žele cijepiti uz objašnjenje kako je tehnologija mRNa cjepiva praktički preko noći izvučena iz šešira i potpuno neistražena, korisno je…
    slobodnadalmacija.hr
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • November 19, 2021 at 3:52 PM
    Quote from hugh
    Quote from 5. Element

Kakvo izuvanje na 340-350, kakvi jeleni...

Strava! ^^ ^^

Tko je u srijedu jamio danas je to lijepo vratio nazad uz finu prekonočnu kamatu......

e pa dvi "besane" noći su u pitanju, bia je praznik, a to se plaća 50% više

• Što smo danas tržili

• Moller
    • November 19, 2021 at 3:50 PM

-ATPL, bolje miran vikend nego nemirno more

-jdpl

-ingra

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • November 19, 2021 at 3:25 PM
    Quote from 5. Element

Nije fora u tome. Nego u tome da se takve vrste kupnji i prodaja, stavljanje fiktivnih velikih naloga daleko od "linije fronte" i slicne umotvorine smatraju manipulacijom trzistem. I molim vas, ne prodavajte bureke tipa sta koga briga, moja je stvar ako cu ja prodati jednu dionicu po bidu... Nije. Upravo je to pokusaj utjecaja na sentiment, manipulacija. To sto kod nas to nitko ne istrazuje nema veze.

imate li predodžbu, kako bi nam izgledala gledalica da nema toga svega, zaleđena po nekoliko dana bez prometa ili .......još duže, na burzi se stvari mijenjaju u minutama, zato valja i postoje minutni i ostali grafovi

nije li nam burza već dovoljno umrtvljena

• CORONA virus

• Moller
    • November 19, 2021 at 3:14 PM

mislim da je vrijeme da stožer uvede uvođenje potvrde da je covid potvrda vjerodostojna,

Medicinska sestra (31) u Zagrebu izdavala lažne covid potvrde i uzimala novac. Završila je u pritvoru
    Pomagao joj je mladić (22) koji posredovao između nje i pacijenata i donosio joj novac
    www.jutarnji.hr

nisam ni sumnjao da ima tih listića kod medicinara u svim džepovima, to su izgleda oni s lažnim diplomama

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • November 19, 2021 at 3:02 PM

meni se čini da mi u DORHu i USKOKU imamo najlošiju ekipu, jer uvijek ih oni odvjetnici kriminalaca nadigraju, možda se to i namjerno tako drži, a možda je i slučajno, ako bi se za............li

• Moller
    • November 19, 2021 at 2:39 PM

samo vi brojite jednu po jednu i dobro gledajte koliko se prodaje i kakva su pravila, dok se iskrca još 1,5-2 mil. pa bumo onda opet gledali kud to ide, ma jel opet mitkko ili nitko kriv, mogli bi malo pogledati vani što se događa

• Moller
    • November 19, 2021 at 1:40 PM
    Quote from Mcvily77

2021-11-19-12-39-43.png

Kakva Borba, ko da tekmu gledam :D

Nisam predugo u svemu ovome, al pari mi kao nečiji pokušaji da se na silu spusti cijena (ovo crveno)

meni je ta priča malo nategnuta, prije će biti da se ipak želi malo potjerati gore radi iskrcavanja, prosjek je za sada ostao na 368 što po meni znači da danas nećemo probiti prijeko potrebnih 375 osim ako baš netko ne upne momački, ali dobro, mnogi ovdje budu s vremena na vrijeme nategnuti, pa može i ta priča o nasilnom rušenju

• CORONA virus

• Moller
    • November 19, 2021 at 12:32 PM
    Quote from etoimene

Kad se cijepljene ovčice u Austriji probude kad skuže da su opet utjerane u tor, računam da će bit nekog vatrometa. https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…o-foto-20211119

nema za njih problema, oni su još prošle godine imali kolektivni majmunitet, samo im dati treba dovoljno ping pong loptica

Prijeti im tužba teška milijarde eura: Kako je skijaška meka raširila virus po Europi
    Stotine Norvežana, Danaca i Nijemaca zarazile su se na skijanju u Tirolu: u barovima u Ischglu igrali su „pivski ping pong“, ispucavajući lopte iz usta u…
    www.vecernji.hr

a viš, Irci opet imaju svoju metodu borbe s virusom,

ja ću danas već ovo isprobati, ako bude djelovalo, kakve dionice, kakvi bitcoini, sve ću u luk uložiti, biće love

Misli da je luk u kutevima prostorije štiti od koronavirusa i ostale budalaštine
    Njena majka pravi je primjer kako lako lažne informacije mogu utjecati na čovjeka. Barem je ova bila bezazlena.
    www.vecernji.hr

• Moller
    • November 19, 2021 at 12:01 PM
    Quote from zlocesti

Tehničari kažu da spremite cash sa strane.

U svjetlu danas objavljenih činjenica i dva masovna okupljanja unutar proteklih tjedan dana nije posve neizgledno da ćemo u neko doba ipak morati u lockdown... a onda će tek biti prilike za dokup... velikih lijepih papira.

Podravku cijede, čudo kako papir ne zanima više mirovinske fondove :/

A u stvari, nije čudo, čudno bi bilo da je drugačije :S

još samo niste naveli da odemo i oročiti taj novac, ja sam načuo da će ovaj puta pored lockdowna stožer oduzimati i dionice

• Moller
    • November 19, 2021 at 11:33 AM
    Quote from BudFox
    Quote from 5. Element

Da se razumijemo, ja ne trejdam samo zato jer sam los u tome. Dokazano.

Pa se onda radije drzim nekih dugorocnijih strategija koje mi dokazano idu. Barem vecinom svih pokusaja.

Ni ja ne trejdam kolega, bez obzira sto me prozivaju tu na forumu za to, vec obicno kupim i drzim, ali problem u toj strategiji je sto ponekad dodje black swan event kao kolaps brane u Brazilu prije dvije godine ili ovaj Evergrande sada u Kini i izgubis 20% u jednom danu ili 30% u dva dana da se ne snadjes. A dobro su ga zakucali sa 550 na 350kn u dva dana, pa tko je snalazljiv moze nesto zaraditi, ali vecina ili izgubi ili im se nenadano smanji ocekivana dobit. Ti brodari su investitorski kruh sa 7 kora i kod nas i vani, dok su brodarski indeksi uglavnom nepredvidljivi, a vama svaka cast na predvidjanju rasta BDI-a prosle godine i investiranju zadnjih par godina, te znate da sam iskren kada to kazem za vas, jer vas dosta cijenim :thumbup: .

tako i ja mislim da s foruma uglavnom nitko ne trejda, ali me ponekad začudi kada se napravi po 2mil. prometa da to sve ja sam protrgujem, a kada pogledamo da nema promjena u top 10 stvari su malo jasnije, sada mi ovo vanjsko crvenilo ne ulijeva dovoljno nade da bih danas odstupio od svoga pravila petkom

• CORONA virus

• Moller
    • November 19, 2021 at 11:15 AM
    Quote from NaBiduAsku

mislim da ima mnogo razočaranih... i na ovom forumu ;D jel tako kolega. Neki su primili Johnsona, neki Kurza pa stišću palčeve dole od bijesa.... ali imamo novog mesiju, trk po novi hit, ovaj puta sigurno djeluje, samo platimo svi koju milijardicu. https://www.jutarnji.hr/life/znanost/l…jepiva-15122266

kao kod dionica, ne znaš da li vrijedi ali uzmeš

• Moller
    • November 19, 2021 at 10:24 AM
    Quote from tiko1

ponovo smo pali ispod 2000 punata, što kazu tehničari?

izgleda je njihova misija nakon emisije završena remisijom

• Moller
    • November 19, 2021 at 9:47 AM

vidim da nam tema poprima elemente hibridnog ratovanja, puno podataka i izračuna, a cijena ni blizu predviđanja, zna li se što kada je moguće očekivati četiri znamenke,

osobno većinu upisa gledam po onoj, veliki savjeti nikakva pomoć, držeći se istovremeno svoga kljuseta, kao pijan plota, kročeći slavodobitno po tko zna koji puta svome zasluženom bureku

1. Privacy Policy
  2. Kontakt