Display MoreDisplay Morehttps://www.poslovni.hr/svijet/sef-mod…tu-dozu-4314744
dozatori ne prestaju, na kraju ćeš morati imati pokriće za sve sojeve s jedno 28 doza u slijedećih 10 godina,
evo samo još nešto što pouzdano znam,
mlađa osoba ispod 30, tjedan dana šmrcanje, glavobolja, bolovi u mišićima, kostima(?) ili samo takav osjećaj, vj. su u pitanju zglobovi, bez temperature, stabilno bez kašlja, napisali bi doktori ono svoje eupnoična (valjda), radno sposobna, zbog mogućeg širenja zaraze ne radi, odmara, "boluje", kretanje samo unutar zatvorenog prostora, izgubljen osjet mirisa nakon 4-5 dana, pluća normalno stanje, prva dva tri dana malo promjene u glasu, gdje se može primijetiti prehlađenost, hunjavica, testirana kućnim testom pozitivna, potvrđeno u F.M. Zg nakon dva dana, službeno pozitivna na covid 19 soj ? neodređen valjda, savjeti za daljnje postupanje, ništa , da, ništa, liječenje, lijekovi, ništa, da ništa,
ne znamo da li će virus imati kakve posljedice po organizam, ali sada to djeluje b.o. što valjda i dr.oktori potvrđuju svojim nečinjenjem ničega u ovome slučaju
-slijedeće, slovenski bračni par, cijepljeni 2xAstraZenicom bez nuspojava, išli primiti 3dozu Pajzer, "ubilo" ih i 14 dana pospremilo u krevet, ali što je najgore nisu raspoloženi za ono što počinje sa s, a vremena na pretek, a možda oni ipak imaju coronu, vidiš nisam pitao, jesu li se išli testirati, možda su pozitivni, ma svejedno, na.ebali ljudi ni krivi ni dužni, trebali su tražiti Rajfajzen cjepivo, kaže jedan da je to najbolje, izgleda je Pajzer u Sloveniji malo prejak
Šta ćemo stvarno izvačiti zaključke na temelju bračnog para iz slovenije i jedne mlađe osobe ispod 30? Ne znam za ostale na forumu ali ja se stalno borim sa ovakvima koji mi izvlače 1-2 primjera (npr. Matina punica i rodica Jerine sestre u trećem koljenu) i onda kažu da su nešto zaključili o cijepivu. Pa bar bi ovdje ljudi trebali znati nešto o statistici i reprezentativnom uzorku.
Inače žao mi slovenskog para, šteta ne iskoristiti slobodno vrijeme
ja samo pišem ono što znam 100%, sve ostalo je u "znanstvenom" šeširu, ja sam stava da se cijepe kao i kod dosadašnje gripe, ljudi koji imaju kronične bolesti, svi koji su loše ili se tako osjećaju, a za ostalo nemam pojma nisam znanstvenik, još uvijek se smatram normalnim iako moram priznati da mi već ide na k ono svakodnevno pokazivanje kako se iglom ubada u rame, aj da su uzeli neke mlade manekenke, pa daj, ali ovo brate zamara, pa znamo svi kako igla bode,
čija je to reklama i tko to plaća, kome to treba, dok gledaš prilog 50 puta pokaže ubadanje sa strane