1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • January 21, 2022 at 10:26 AM
    Quote from hugh
    Quote from Milijarder

Ajmo Hugh, požuri, nemamo cijeli dan vremena čekati, da se iskrcaš na 350,00! 8o

rekao sam da ću prodati ako moller to napravi.......budući da je on danas kupio ne mogu ni ja prodati, imam mollerovu zabranu......zapravo baniran sam od strane mollera......... :D ;)......lupio mi je veto na atpl.....a i Joakim kaže da su vozarine oko dna.........capovi se još malo trebaju ispucat danas a izgleda da se druge vrste brodova polako stabiliziraju.......

ja planiram danas još kupovati, ali po ovim cijenama sigurno ne, može samo niže, tako da mi ne bi smetalo da nabacite koju stoticu :)

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • January 21, 2022 at 10:09 AM
    Quote from pod_zidom

Ameri sinoć zatvorili crveno, od početka godine su u padu. Azija zapravo isto.

EU burze jutros otvorile sa minusom oko 1.5% u odnosu na jučer. Sad se drže oko tog minusa. Čekamo hoće li se malo oporavit ili će nastaviti prema dolje.

prekjuče su iz -1% izgurali na +0,60% do kraja dana,

njima nikada ne treba vjerovati

Dieselgate VW mega afera: Autoindustrija je ipak kriva!
    Europski sud pravde u Luksemburgu, najviši sudski organ za zemlje članice Europske unije, donio je na samom kraju 2020. godine konačnu, pravomoćnu presudu u…
    www.poslovni-savjetnik.com
  • Što smo danas tržili

• Moller
    • January 21, 2022 at 10:01 AM

+podr

+atpl

bolje kupiti u miru dok ima, nego poslije jurcati za njima

• Moller
    • January 21, 2022 at 9:45 AM
    Quote from Marin83

Prosuli su se po bidu HPB-a, po principu tko će brže...nebi da je firma objavila da ide u predsetečajnu hahahhaha

možda su dobili poziv za mobilizaciju na ruski front ^^

BANGOURA: Ako Rusija napadne Ukrajinu Plenković će poslati 600.000 branitelja, to je velika vojna sila
    Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas da će Hrvatska "jasno i odlučno" reagirati da se izbjegne bilo kakva nestabilnost
    www.paraf.hr

• Moller
    • January 21, 2022 at 9:38 AM

naslućujem li to natruhe nekog novog mladog sindikata :)

samo oprezno da vam Hanka ne pošalje uplatnice za članarinu

• Moller
    • January 20, 2022 at 9:57 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Infinity

Koliko je CASH-ra u plusu?

-10% zadnjih godinu dana, ali nema veze barem nisu platili lipe poreza ovo lupeškoj državi.

možda ne bi bilo loše da nam mirovinci izračunaju, koliko su zaradili na državnim obveznicama, penziće i one koji će to tek postati, to bi sigurno zanimalo, to mora da je sada već lijepa, a još malo i bezvrijedna lova :/

zanimalo bi me što po toj temi misli Novotny ^^ kad ga taj sračuna, daju mu valjda 50kn za nastup na TVu

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • January 20, 2022 at 7:45 PM
    Quote from Manu
    Quote from Moller

Dragičević iz Ine mislim da je i suđen radi toga i da je morao vratiti što je prišparao od male plaće, Plenković je rekao da nema frke oko Frke, oni sve smiju i sve je dozvoljeno

Je li bilo ikakve presude u tom slučaju? Odjednom je netragom nestao iz medija. Probao sam nešto izguglati ali bezuspješno. Vjerojatno su pustili da ode u zastaru.

meni onako kroz maglu ostalo da je ipak morao vratiti nekakav iznos, možda je to bila nepravomoćna, već je i on zaboravio a da ne bi mi, možda su i pustili u zastaru, ipak je on najpoznatiji hrvatski zet

• Birtija

• Moller
    • January 20, 2022 at 7:25 PM
    Quote from BudFox

BDRY futuresi rastu +8,88%

https://finviz.com/quote.ashx?t=BDRY

P.S. Bolje tako, nego da je +6,66 % :evil: :saint:

P.P.S. To bi mogla biti pozitivna vijest :/

P.P.P.S Negativno je sto sam Covid pozitivan i lezim doma 8|

prijave o zdravstvenom statusu izvršite na temi Corona virus, kod doktorice zloćke i slijedite daljnje upute :)

brz oporavak :thumbup:

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • January 20, 2022 at 7:22 PM
    Quote from Manu
    Quote from zlocesti

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ijesti_ostalo_d

Ni na ovo čovjek ne zna što bi se reklo.

A u stvari, ništa nije protuzakonito

Možda nije protuzakonito ali je dobar primjer povlaštenosti vladajuće kaste. I kod obnove zgrada oštećenih potresom ali i kod same dodjele stana. Zar nije paradoks da netko tko je desetljećima kao podstanar prijavljen u Zagrebu mora plaćati prirez i pri tome ne imati nikakvu olakšicu za podstanarstvo dok on samom prijavom izvan Zagreba automatski dobije i pravo na stan i pravo na nulti prirez.

Nekadašnji ministar Crnoja je smijenjen zbog sličnog slučaja samo što je u tom slučaju pritisak medija bio neusporedivo veći.

Dragičević iz Ine mislim da je i suđen radi toga i da je morao vratiti što je prišparao od male plaće, Plenković je rekao da nema frke oko Frke, oni sve smiju i sve je dozvoljeno

• Moller
    • January 20, 2022 at 7:18 PM
    Quote from hugh

ovo zove odlučnost kamikaze....... :D ^^ ;) .......ili će bit će da je moller umjesto buy stisnio sell......

nisam učestvovao u pripetavanju i ne bih tako prodavao na vrat na nos, moj dan je sutra, do ujutro ću razmišljati da li prodati ili još kupovati

• CORONA virus

• Moller
    • January 20, 2022 at 3:23 PM

pandemija završena? povratak starim dobrim ratnim temama, lijepo da u ratovima nema mrtvih

Putin ne želi odstupiti od ultimatuma, Biden otvoreno prijeti Kremlju: ‘Skupo ćete platiti!‘
    Ukrajina je goruće sigurnosno pitanje, strah od ruske intervencije sve je izraženiji, a Europa se vraća u nespokojna vremena
    www.jutarnji.hr

• Moller
    • January 20, 2022 at 3:17 PM

bome ako netko bude skupo plaćao, mi ćemo plaćati jeftinije :/

Putin ne želi odstupiti od ultimatuma, Biden otvoreno prijeti Kremlju: ‘Skupo ćete platiti!‘
    Ukrajina je goruće sigurnosno pitanje, strah od ruske intervencije sve je izraženiji, a Europa se vraća u nespokojna vremena
    www.jutarnji.hr
  • Što smo danas tržili

• Moller
    • January 20, 2022 at 3:11 PM

+ATPL bolje na vrijeme stići nego poslije plivati kako neki kažu :)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • January 20, 2022 at 2:11 PM
    Quote from tenchi0110

Šta je isti dan dobila i prodala? Pa nije vrući krumpir nego dionica senko

nije, ali ne bi me začudilo da lovu ubacuje na LJ borzu

• Što smo danas tržili

• Moller
    • January 20, 2022 at 1:41 PM

+podr, pih samo 10 možete vi to bolje :)

• ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

• Moller
    • January 20, 2022 at 12:49 PM
    Quote from mitkko
    Quote from Roki

Kupujete novi auto, trejdate na ATGR ili imate neki drugi pristup pa ste prodavali ovaj biser?

Po meni je, gledavši fundamente, lepezu proizvoda i perspektivu, ovo jedna od najsigurnijih dionica na ZSE za investiranje. Valjda bi mi u portfelju došla zadnja na red za prodaju...

Kupio samo iskljucivo temeljem grafa, pa tako i prodao. Ne znam nista o poslovanju firme, ali vjerujem da je biser.

je, je al ni blizu kao mali gazda, kažu neki mutni izvori :)

Ivica Todorić optužuje vlasnika "Atlantik grupe": Tedeski je vođa mafije u Hrvatskoj
    Ivica Todorić, osnivač i bivši vlasnik hrvatskog giganta "Agrokor", optužio je gazdu "Atlantik grupe" Emila Tedeskog da je najveći mafijaš u Hrvatskoj. Todorić…
    www.republika.rs
  • ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

• Moller
    • January 20, 2022 at 12:42 PM
    Quote from Roki
    Quote from mitkko

Izasao sam, ocigledno prerano.

Kupujete novi auto, trejdate na ATGR ili imate neki drugi pristup pa ste prodavali ovaj biser?

Po meni je, gledavši fundamente, lepezu proizvoda i perspektivu, ovo jedna od najsigurnijih dionica na ZSE za investiranje. Valjda bi mi u portfelju došla zadnja na red za prodaju...

moguće ga je zbunilo što već duže vrijeme u prodaji nema pureće Argete :)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • January 20, 2022 at 12:32 PM

+PODR satralo me ispod 700

• DRY BULK

• Moller
    • January 19, 2022 at 4:06 PM
    Quote from mitkko
    Quote from StatusQuo

Ako je najavio da smo blizu dna znaci da je vec poceo gradit poziciju po meni,

Ja mislim da smo mi mali ulagaci zbog dugotrajne izlozenosti ZSE-u postali paranoicni. Nasa bara je plitka i muljava, nas je ovdje svega sacica investitora pa onda drukanje ovdje na forumu mozda i ima nekakav utjecaj na kretanje cijene, ali ne vidim zasto bi Joakim koji ulaze na NYSE i slicnima skrivao da ulazi u poziciju?

onda treba samo zamijeniti temu u DRUK BUY, ma ne bi nitko ni primijetio

• Što smo danas tržili

• Moller
    • January 19, 2022 at 3:19 PM

+PODR

+atpl, sramežljivo zagrijavanje pred kraj utakmice

1. Privacy Policy
  2. Kontakt