1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • February 18, 2022 at 9:21 AM

evo ga i MKT se uključuje u borbu, ajme kakva je ovo burza, sa 16 komada napada bid, a jadni smo li

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Moller
    • February 17, 2022 at 10:53 PM

možda je did Đo zaprijetio da će mu poslati ovoga gospodina po nuklearni otpad, a ovome ne fali puno da poludi

Bidenov čovjek za nuklearni otpad obožava haljine i jarke ruževe
    SAM Brinton voli duge haljine i jarke ruževe.
    www.index.hr

• Moller
    • February 17, 2022 at 10:04 PM
    Quote from mitkko
    Quote from hugh

s obzirom na stanje možda ipak treba gledati US NAVy i njeno kretanje......

Mene vise brine klimakterij Putinove gospodje. Da ga ona ne nasekira pa u afektu napravi neko sr.nje, inace mislim da ce sve biti ok.

nema on više staru ženu, zato i izvodi pi.darije

Od supruge Ljudmile rastao se prije pet godina, a novu vezu skriva od javnosti
    Ruski lider bio je sam, bez žene u pratnji, i na novoj, četvrtoj inauguraciji za šefa države
    www.vecernji.hr

možda ga mali sekira, prije će biti

Putinov tajni ljubavni život: S gimnastičarkom navodno ima četvero djece, ljubio je rusku superzvijezdu, a fotografkinja ga je ucjenjivala?
    Ljubavni životi političara oduvijek su bila omiljena tema običnih građana, a kada je riječ o jednom od najmoćnijih predsjednika ikada - tada su detalji iz…
    slobodnadalmacija.hr

• Moller
    • February 17, 2022 at 3:51 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

ja moram priznati da sam kupio na 420 i ni mi baš pravo, koštat će me ovaj hibridni rat opet prilično

samo da opet ne naiđe onaj, sit sam i njega i bureka

Ja sam zadnje na 417 kupila. Za daily trade lose. Ali spavam mirno. Vrijedi dionica vise.

ma je, samo što je najgore i ove po 400 isto vrijede više :/

• Moller
    • February 17, 2022 at 3:49 PM

nitko nije kriv, kao i uvijek

Luhanskom odjekuju detonacije, Lavrov optužuje NATO da je prešao granicu
    KIJEV - Satelitske snimke pokazuju da je Rusija premjestila dio svoje vojne opreme koja je bila raspoređena u blizini Ukrajine, ali je pristigla druga oprema i…
    seebiz.eu

• Moller
    • February 17, 2022 at 3:40 PM

ja moram priznati da sam kupio na 420 i ni mi baš pravo, koštat će me ovaj hibridni rat opet prilično

samo da opet ne naiđe onaj, sit sam i njega i bureka

• PODR (Podravka d.d.)

• Moller
    • February 17, 2022 at 3:37 PM

ovo kao da su krenulo s nekim isprikama, da neće kupac i sjedište mijenjati

[Poslovni putopis] Martina Dalić: Podravka je i hrvatska i multinacionalna, ali sjedište joj je uvijek bilo i ostaje u Koprivnici
    Podravka je uvjerljivo najznačajnija kompanija u Koprivničko-križevačkoj županiji. Grupacija od oko 6600 zaposlenih, u Koprivnici, u Podravki i Belupu,…
    lider.media
  • Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • February 17, 2022 at 3:30 PM

a našima baš krenulo, valjda iskustvo

Reguliranje cijena mora biti ograničeno, sve ostalo je socijalizam
    Iako je kontrola stabilnosti cijena, time i borba protiv inflacije, ključna zadaća središnjih banaka, karakter drastičnog rasta cijena koji globalna ekonomija…
    lider.media
  • Što smo danas tržili

• Moller
    • February 17, 2022 at 3:23 PM
    Quote from Marin83

Još malo +ATPL po 401kn. (za danas dosta)

ooooo, pa vas bi mogli još malo u Pomorsku večer pozvati :)

• Moller
    • February 17, 2022 at 3:03 PM
    Quote from Meri
    Quote from Marielena

Ovaj s pokretnom buregdzinicom i branom na 420 kuna se javio prije kraja radnog vremena. Kuda mu se zuri?🤔

To je inace znalac koji za razliku od nas naivaca zna da Putin napada Ukrajinu iducu srijedu pa mu se zuri.

Srijedom putin napada, ponedjeljkom parica prodaje, petkom moler kešira. Što je danas? Ovo je greška.

ništa ovaj petak ne keširam, baš čitam, od dva izašla izvješća (imam obje dionice) više sam nego zadovoljan, tako da očekujem i kod drugih solidno do odlično poslovanje, pa ako se prvi mačići u vodu bacaju (ups, odmah isprika DZZ) onda ova slijedeća mogu biti samo bolja iako ne vjerujem da će netko prebaciti prihod 50%

• Moller
    • February 17, 2022 at 12:34 PM
    Quote from barbosa 2.0

ovo više izgleda da je 10 dkg. nečega bilo zaljepljeno na fasadu, naime, da je minobacač onda bi se vidjeli tragovi gelera sa vanjske strane i pod kutem, , da je neka kumulativna protuoklopna raketa ili top, onda ne bi razbilo toliki dio vanjske fasade nego bi veća rupa bila iznutra uz vanjske tragove eksplozije i gelera, u svakom slučaju, da se radi o artiljeriji, u neposrednoj okolini bi se nalazili djelovi projektila, ne može da ih ne nađeš kada se malo bolje pogleda... ovo je kuhanje situacije prije nego bilo što drugo X/

a možda su im djeca tuda pobjegla kući :)

iskopali dok teta nije gledala

• Moller
    • February 17, 2022 at 12:33 PM
    Quote from Marielena

Ovaj s pokretnom buregdzinicom i branom na 420 kuna se javio prije kraja radnog vremena. Kuda mu se zuri?🤔

To je inace znalac koji za razliku od nas naivaca zna da Putin napada Ukrajinu iducu srijedu pa mu se zuri.

ništa od toga, pet gladnih usta čeka u redu na 403 ^^

• Moller
    • February 17, 2022 at 12:16 PM
    Quote from Shogun

Ni u kom slucaju necu prejudicirati..... ali kako se sjecam naseg zuvota pod granatama u Gradu, ovdje nesto fali.... Gdje su geleri??

mnogi se pitaju što je probilo zid, neka granata oganičenog djelovanje ili su slike simbolične

Rusi: Granatirana su naselja u Donjecku i Lugansku. Ukrajinci: Pogodili su dječji vrtić
    – Pozivamo stanovnike naše regije, ali i sve Ukrajince da ne šire paniku, glasine i rusku propagandu. Da ne podliježu informacijskim i psihološkim napadima –…
    www.vecernji.hr

po mome iskustvu, moguće je da se radi o vrlo slaboj mini ( RRB ili Zolja) tako da je jedva izgurala ove cigle iz zida, tako da na unutrašnjem dijelu nije bilo velike štete, kada proleti pravi topovski ili tenkovski projektil, ode sve u prah do trećeg zida u nizu

• Moller
    • February 17, 2022 at 10:46 AM
    Quote from zlocesti

https://www.index.hr/vijesti/clanak…_vijesti_prva_d

A je to ?

to je simbolika, jer odavno sve ionako podsjeća na dječji vrtić, trebalo bi te sve stare prdonje pofatati i nalupati šibom po g.zici, ionako se već drugi dan ne bi toga ni sjećali

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • February 17, 2022 at 9:35 AM
    Quote from zm1
    Quote from Moller

do sutra ćemo valjda saznati na što su ovi bacili oko, samo da nije opet Dioki

Saudijski ministar Faisal bin Farhan Al Saud rekao je da je sa šefom hrvatske diplomacije razgovarao o tome "kako bi saudijske tvrtke mogle biti aktivnije u Hrvatskoj".

"U turizmu je Hrvatska vrlo iskusna s obzirom na njezinu prekrasnu obalu", rekao je Faisal bin Farhan Al Saud

https://seebiz.eu/drustvo/saudij…rvatskom/271354

Koji su ovo po redu bogati arapi ,koji najavljuju jaču gospodarsku suradnju i ulaganja ? Možda dolaze zbog đure ,ooet

prije će biti da njih kakve đurđe zanimaju

• Moller
    • February 17, 2022 at 9:25 AM
    Quote from hugh
    Quote from Moller

Joe zove Vladu: Vlado, boga ti, pa gdje si jutros?

Vlado: Ma, znaš, ovaj, hmm, prodao sam svu naftu po lijepoj cijeni, pa mi tenkovi ostali na rezervi, predlažem da odgodimo rat do 1. aprila

Joe: Ma može, zdravstvuj tovariš

izgleda da stvarno jesu na rezervi jel očito se ne povlaće nego dolaze info da se čak i pojačavaju ........bit će da štede gorivo jel na cnn-u ide neka nepotvrđena snimka kako željeznicom dovlače tenkove.......

ma to je kod vlakova jednostavno, samo prekopčaš lokomotivu na drugu stranu, tako da nije isključeno da Vlado postane manevrista i voza se uz granicu slijedećih mjesec dva

• Moller
    • February 16, 2022 at 10:24 PM

Joe zove Vladu: Vlado, boga ti, pa gdje si jutros?

Vlado: Ma, znaš, ovaj, hmm, prodao sam svu naftu po lijepoj cijeni, pa mi tenkovi ostali na rezervi, predlažem da odgodimo rat do 1. aprila

Joe: Ma može, zdravstvuj tovariš

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Moller
    • February 16, 2022 at 3:56 PM
    Quote from mitkko

ajde izađi sa recimo 1.000 kom a da ne srušiš cijenu dodatnih 5%).

Dakle, alarm se pali na ispod 400kn, a stop je na 390 kn.

danas su se "burekolovci" ipak dodatno osigurali s 500kom

sve je lijepo opisano i nacrtano, samo ako bi mogli na slijedećim grafovima ucrtati neke simbole gdje krećemo loviti bureke

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • February 16, 2022 at 3:43 PM

do sutra ćemo valjda saznati na što su ovi bacili oko, samo da nije opet Dioki

Saudijski ministar Faisal bin Farhan Al Saud rekao je da je sa šefom hrvatske diplomacije razgovarao o tome "kako bi saudijske tvrtke mogle biti aktivnije u Hrvatskoj".

"U turizmu je Hrvatska vrlo iskusna s obzirom na njezinu prekrasnu obalu", rekao je Faisal bin Farhan Al Saud

Saudijski princ najavio jaču suradnju s Hrvatskom
    ZAGREB - Saudijski ministar vanjskih poslova, princ Faisal bin Farhan Al Saud rekao je u srijedu u Zagrebu da njegova zemlja treba jačati gospodarsku suradnju…
    seebiz.eu

• Moller
    • February 16, 2022 at 2:15 PM
    Quote from stipe_Cro

U tijeku burek rasprodaja dionice :)

Navali narode!

čekamo mi onoga s pokretnom buregdžinicom, on nailazi oko 15.45 u naš kraj, a nekada zakasni pa jedva uspije u 16.00.04

za sada traju pripreme, zar ne vidite da mu neki već traže mjesto gdje će parkirati

1. Privacy Policy
  2. Kontakt