evo ga i MKT se uključuje u borbu, ajme kakva je ovo burza, sa 16 komada napada bid, a jadni smo li
Posts by Moller
-
-
možda je did Đo zaprijetio da će mu poslati ovoga gospodina po nuklearni otpad, a ovome ne fali puno da poludi
Bidenov čovjek za nuklearni otpad obožava haljine i jarke ruževeSAM Brinton voli duge haljine i jarke ruževe.www.index.hr -
s obzirom na stanje možda ipak treba gledati US NAVy i njeno kretanje......
Mene vise brine klimakterij Putinove gospodje. Da ga ona ne nasekira pa u afektu napravi neko sr.nje, inace mislim da ce sve biti ok.
nema on više staru ženu, zato i izvodi pi.darije
Od supruge Ljudmile rastao se prije pet godina, a novu vezu skriva od javnostiRuski lider bio je sam, bez žene u pratnji, i na novoj, četvrtoj inauguraciji za šefa državewww.vecernji.hrmožda ga mali sekira, prije će biti
Putinov tajni ljubavni život: S gimnastičarkom navodno ima četvero djece, ljubio je rusku superzvijezdu, a fotografkinja ga je ucjenjivala?Ljubavni životi političara oduvijek su bila omiljena tema običnih građana, a kada je riječ o jednom od najmoćnijih predsjednika ikada - tada su detalji iz…slobodnadalmacija.hr -
ja moram priznati da sam kupio na 420 i ni mi baš pravo, koštat će me ovaj hibridni rat opet prilično
samo da opet ne naiđe onaj, sit sam i njega i bureka
Ja sam zadnje na 417 kupila. Za daily trade lose. Ali spavam mirno. Vrijedi dionica vise.
ma je, samo što je najgore i ove po 400 isto vrijede više

-
nitko nije kriv, kao i uvijek
Luhanskom odjekuju detonacije, Lavrov optužuje NATO da je prešao granicuKIJEV - Satelitske snimke pokazuju da je Rusija premjestila dio svoje vojne opreme koja je bila raspoređena u blizini Ukrajine, ali je pristigla druga oprema i…seebiz.eu -
ja moram priznati da sam kupio na 420 i ni mi baš pravo, koštat će me ovaj hibridni rat opet prilično
samo da opet ne naiđe onaj, sit sam i njega i bureka
-
ovo kao da su krenulo s nekim isprikama, da neće kupac i sjedište mijenjati
[Poslovni putopis] Martina Dalić: Podravka je i hrvatska i multinacionalna, ali sjedište joj je uvijek bilo i ostaje u KoprivniciPodravka je uvjerljivo najznačajnija kompanija u Koprivničko-križevačkoj županiji. Grupacija od oko 6600 zaposlenih, u Koprivnici, u Podravki i Belupu,…lider.media -
a našima baš krenulo, valjda iskustvo
Reguliranje cijena mora biti ograničeno, sve ostalo je socijalizamIako je kontrola stabilnosti cijena, time i borba protiv inflacije, ključna zadaća središnjih banaka, karakter drastičnog rasta cijena koji globalna ekonomija…lider.media -
Još malo +ATPL po 401kn. (za danas dosta)
ooooo, pa vas bi mogli još malo u Pomorsku večer pozvati

-
Ovaj s pokretnom buregdzinicom i branom na 420 kuna se javio prije kraja radnog vremena. Kuda mu se zuri?🤔
To je inace znalac koji za razliku od nas naivaca zna da Putin napada Ukrajinu iducu srijedu pa mu se zuri.
Srijedom putin napada, ponedjeljkom parica prodaje, petkom moler kešira. Što je danas? Ovo je greška.
ništa ovaj petak ne keširam, baš čitam, od dva izašla izvješća (imam obje dionice) više sam nego zadovoljan, tako da očekujem i kod drugih solidno do odlično poslovanje, pa ako se prvi mačići u vodu bacaju (ups, odmah isprika DZZ) onda ova slijedeća mogu biti samo bolja iako ne vjerujem da će netko prebaciti prihod 50%
-
ovo više izgleda da je 10 dkg. nečega bilo zaljepljeno na fasadu, naime, da je minobacač onda bi se vidjeli tragovi gelera sa vanjske strane i pod kutem, , da je neka kumulativna protuoklopna raketa ili top, onda ne bi razbilo toliki dio vanjske fasade nego bi veća rupa bila iznutra uz vanjske tragove eksplozije i gelera, u svakom slučaju, da se radi o artiljeriji, u neposrednoj okolini bi se nalazili djelovi projektila, ne može da ih ne nađeš kada se malo bolje pogleda... ovo je kuhanje situacije prije nego bilo što drugo

a možda su im djeca tuda pobjegla kući

iskopali dok teta nije gledala
-
Ovaj s pokretnom buregdzinicom i branom na 420 kuna se javio prije kraja radnog vremena. Kuda mu se zuri?🤔
To je inace znalac koji za razliku od nas naivaca zna da Putin napada Ukrajinu iducu srijedu pa mu se zuri.
ništa od toga, pet gladnih usta čeka u redu na 403

-
Ni u kom slucaju necu prejudicirati..... ali kako se sjecam naseg zuvota pod granatama u Gradu, ovdje nesto fali.... Gdje su geleri??
mnogi se pitaju što je probilo zid, neka granata oganičenog djelovanje ili su slike simbolične
Rusi: Granatirana su naselja u Donjecku i Lugansku. Ukrajinci: Pogodili su dječji vrtić– Pozivamo stanovnike naše regije, ali i sve Ukrajince da ne šire paniku, glasine i rusku propagandu. Da ne podliježu informacijskim i psihološkim napadima –…www.vecernji.hrpo mome iskustvu, moguće je da se radi o vrlo slaboj mini ( RRB ili Zolja) tako da je jedva izgurala ove cigle iz zida, tako da na unutrašnjem dijelu nije bilo velike štete, kada proleti pravi topovski ili tenkovski projektil, ode sve u prah do trećeg zida u nizu
-
to je simbolika, jer odavno sve ionako podsjeća na dječji vrtić, trebalo bi te sve stare prdonje pofatati i nalupati šibom po g.zici, ionako se već drugi dan ne bi toga ni sjećali
-
do sutra ćemo valjda saznati na što su ovi bacili oko, samo da nije opet Dioki
Saudijski ministar Faisal bin Farhan Al Saud rekao je da je sa šefom hrvatske diplomacije razgovarao o tome "kako bi saudijske tvrtke mogle biti aktivnije u Hrvatskoj".
"U turizmu je Hrvatska vrlo iskusna s obzirom na njezinu prekrasnu obalu", rekao je Faisal bin Farhan Al Saud
Koji su ovo po redu bogati arapi ,koji najavljuju jaču gospodarsku suradnju i ulaganja ? Možda dolaze zbog đure ,ooet
prije će biti da njih kakve đurđe zanimaju
-
Joe zove Vladu: Vlado, boga ti, pa gdje si jutros?
Vlado: Ma, znaš, ovaj, hmm, prodao sam svu naftu po lijepoj cijeni, pa mi tenkovi ostali na rezervi, predlažem da odgodimo rat do 1. aprila
Joe: Ma može, zdravstvuj tovariš
izgleda da stvarno jesu na rezervi jel očito se ne povlaće nego dolaze info da se čak i pojačavaju ........bit će da štede gorivo jel na cnn-u ide neka nepotvrđena snimka kako željeznicom dovlače tenkove.......
ma to je kod vlakova jednostavno, samo prekopčaš lokomotivu na drugu stranu, tako da nije isključeno da Vlado postane manevrista i voza se uz granicu slijedećih mjesec dva
-
Joe zove Vladu: Vlado, boga ti, pa gdje si jutros?
Vlado: Ma, znaš, ovaj, hmm, prodao sam svu naftu po lijepoj cijeni, pa mi tenkovi ostali na rezervi, predlažem da odgodimo rat do 1. aprila
Joe: Ma može, zdravstvuj tovariš
-
ajde izađi sa recimo 1.000 kom a da ne srušiš cijenu dodatnih 5%).
Dakle, alarm se pali na ispod 400kn, a stop je na 390 kn.
danas su se "burekolovci" ipak dodatno osigurali s 500kom
sve je lijepo opisano i nacrtano, samo ako bi mogli na slijedećim grafovima ucrtati neke simbole gdje krećemo loviti bureke
-
do sutra ćemo valjda saznati na što su ovi bacili oko, samo da nije opet Dioki
Saudijski ministar Faisal bin Farhan Al Saud rekao je da je sa šefom hrvatske diplomacije razgovarao o tome "kako bi saudijske tvrtke mogle biti aktivnije u Hrvatskoj".
"U turizmu je Hrvatska vrlo iskusna s obzirom na njezinu prekrasnu obalu", rekao je Faisal bin Farhan Al Saud
Saudijski princ najavio jaču suradnju s HrvatskomZAGREB - Saudijski ministar vanjskih poslova, princ Faisal bin Farhan Al Saud rekao je u srijedu u Zagrebu da njegova zemlja treba jačati gospodarsku suradnju…seebiz.eu -
U tijeku burek rasprodaja dionice

Navali narode!
čekamo mi onoga s pokretnom buregdžinicom, on nailazi oko 15.45 u naš kraj, a nekada zakasni pa jedva uspije u 16.00.04
za sada traju pripreme, zar ne vidite da mu neki već traže mjesto gdje će parkirati