1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • February 21, 2022 at 10:51 AM
    Quote from Headhunter
    Quote from Moller

valjda ako je nešto pribavljeno unutar godine dana, sve moraju ponuditi po toliko, a samo oni znaju jesu li ili nisu kupili

Ne vidim tko bi drugi kupio i prodavao ispod cijene iste dionice.

Netko je izračunao da je zadnji dan za ponudu ovaj četvrtak po nekim zakonskim osnovama, a u subotu je godinu dana od prodaje dionica AH.

ni ja, ali ako su bili oprezni, možda je to neki nama nepoznati igrač s klupe, takve obično u takvim situacijama predlože odvjetnici, ne treba ni njih podcijeniti, oni znaju di vrag spava

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • February 21, 2022 at 10:48 AM
    Quote from hugh
    Quote from Moller

iz današnjeg trgovanja izdvajam jednu vrlo pozitivnu stvar, a to je da nitko ne gubi novac i za sada je prvo pravilo burze ostvareno,

idemo dalje, dolje, bolje, gore ? :)

mislim da idemo iz dana u dan ravno u nikuda dok stvari ne postanu jasnije.......

ja opet mislim da se naše gospodarstvo U ovome trenutku nalazi u vrlo nezavidnom trenutku i sukladno tome će se ponašati i burza, neki su poticanjem Vrški završili iza rešetki, pa slično je to, sve je to za krupne ribe

• Moller
    • February 21, 2022 at 10:29 AM
    Quote from havi

https://www.hanfa.hr/SRPI/HR/2021/2021_03_11-729064_pdf.pdf

Kakve veze ima ta godina dana ?

valjda ako je nešto pribavljeno unutar godine dana, sve moraju ponuditi po toliko, a samo oni znaju jesu li ili nisu kupili

• Moller
    • February 21, 2022 at 10:21 AM
    Quote from hugh
    Quote from zlocesti

Snažan bid jutros na svim papirima, zborno pjevanje

Svi dakle imamo priliku izaći, al' koliko je mudro ući :/

Piše da je burza rasla i u osvit Svjetskog rata, ne sjećam se da li Prvog ili Drugog

Ljudi su kažu mislili da je bilo bolje posjedovati bilo što, umjesto novca

Ne zna čovjek što bi mislio, jer business nije as usual. Zveckanje oružjem, kamatnim stopama

Sve skupa, idem se zabavljati negdje drugdje :S

Display More

ma valjda nitko ne zna što bi......nema smisla ni prosipat dionice a nema smisla toliko riskirati i kupovati u trenutnim okolnostima .......evo Dax je pola sata prije otvaranja imao futurese na +1% a pola sata nakon otvaranja je na +0,1%.......ništa.......wait and see......

Display More

iz današnjeg trgovanja izdvajam jednu vrlo pozitivnu stvar, a to je da nitko ne gubi novac i za sada je prvo pravilo burze ostvareno,

idemo dalje, dolje, bolje, gore ? :)

• Moller
    • February 18, 2022 at 3:50 PM
    Quote from goldfinger
    Quote from Moller

ne zaboravite ponijeti i nešto konzervi od Podravke, bio bih zahvalan :) da imamo barem 5kn za dividendu

Prodao sam podravku, sad kupujem samo gavrilović :)

i ja ću svoju prodati izgleda i promijeniti nick u maller faller,

ali ja imam i svježih od danas ^^

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • February 18, 2022 at 3:41 PM
    Quote from hugh

bid na atpl jača pred eventualni udar ili se sprema za odbacivanje prodavača s granice 400 kako im ne bi zašli dublje u teritorij prije sljedečeg tjedna?.......

trgovanje je utihnulo i nitko ne želi raditi velike poteze.......

PS

skužio maloprije da u ponedjeljak USA market ne radi.........

uffff, znači, naš svjetionik će biti ugašen, samo da ne bude havarije

p.s. kolega tin,

ne prizivajte zle duhove

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• Moller
    • February 18, 2022 at 3:39 PM
    Quote from plavi05

Ovo sigurno prodaje mirovinac iz prvih 10, moći će mo vidjeti u promjenama u top 10

ne bi smio, on bi morao biti pacifista sudeći po nazivu

• Moller
    • February 18, 2022 at 3:20 PM
    Quote from Kadisibil91
    Quote from Mladen Milicic

https://www.novilist.hr/izdvojeno/tele…ta_refresh=true

Da li Promo označava Sponzorirani članak.

Vidi pa i bug intervjuira https://www.bug.hr/intervju/sto-s…om-tvrtke-25767

Ma mogu oni sponzorirat što hoće ali to neće utjecat na male dioničare kojih nema baš mali broj i onda kada se to pomnoži sa familijom , prijateljima ,poznanicima ,ljubavnicama itd dođemo do zavidne brojke. Lagano nas 10 samo status na Whats App "Telemach -prevaranti#bježite od njih" .Onda svako od nas 10, cca. 200ak kontakata koji će to vidjet, po 200-250 kn mjesečno .Laganih pola mil kuna mjesečno samo od nas par.Pa pomnožimo sa 12 i tako dalje iz godine u godinu. A gdje su još druge društvene mreže i portali.A od čega ovaj sektor ono živi :) ? Zato ispod 6,7 nemojte ni pokušavat. To je minimum zadovoljstva kako bi počeli navijat za Istru, kako bi ostali pretplatnici i postali novi. Ima Evo tva i sličnih gluposti koliko hoćeš pa da vidim s čime ćete to privuć pažnju. S 4 kune manjim računom nego kod konkurencije? ^^ Možeš mislit.

ne bi se štel mešati i nisam dugo, ali ne čini li vam se da raja ostaje raja, zato Gazde i Peruškaju što požele

https://www.poslovni-savjetnik.com/aktualno/konzu…-od-ponedjeljka (ćlanak nije bitan, samo ilustracija)

a pomoć potrebnu u bilo kojem obliku plaćaju koliko treba

Odvjetnička društva zarađuju oko pola milijarde kuna, na tronu s najviše prihoda i dalje Hanžeković i partneri
    Najveću je dobit od 9,9 milijuna kuna iskazalo društvo Porobija&Porobija koje je po prihodu od 18,6 milijuna kuna tek peto
    linker.hr

• Moller
    • February 18, 2022 at 2:55 PM
    Quote from goldfinger
    Quote from hugh

uf, kako mi se ne sviđa sve ovo........em zbog ljudi tamo, em što bi se trgovina na burzama mogla pretvorit u ruski rulet......

Ni meni.

Još na sve povećanje kamata, a sve skupo i napuhano.

Zato sam i nedavno počeo zatvarati pozicije, prvenstveno one sa većim prinosom.

Za utopit ostaju još atlantcoin i optima.

Ostaviti ću par dionica sa dobrom dividendom i čekam u rovu.

Display More

ne zaboravite ponijeti i nešto konzervi od Podravke, bio bih zahvalan :) da imamo barem 5kn za dividendu

p.s. gledam malo neke dionice, prodaje se za 500kn, ne mogu vjerovati da Ukrajinci imaju ovdje dionice i unovčavaju za brašno, sol, kvasac, prijeko potrebni i jedino opravdani toaletni papir

• DRY BULK

• Moller
    • February 18, 2022 at 2:50 PM
    Quote from jasko

Uskoro bi mogli vidjeti Supermax na 35000usd..... Živi bili, pa vidjeli... ;)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

i Atpl na 350 :/

• Moller
    • February 18, 2022 at 2:48 PM
    Quote from hugh

USA + futuresi su se istopili a i na dax-u je počelo jače crvenit.....u jednom je trenutku za manje od minutu skliznio sa -0,2 na -0,7

to se vidjelo još jutros, sada se samo realizira

chartEngine.chart?bgEAAB_LCAAAAAAABABVjkFPwzAMhf9NTtCNjnZSpxwQXJB6QDAkbpPXeKlFEpfE3doLv52yVkLc7Of3nr80_iM7LZJui7v7osyV4wYcagw372-qQkZaXW5y1SLZVvRmu1aCvnMgOKWyjqOAOzR9EvZnwsuhaSHK4eig_VTXmYLBQSuMkeOzB4v6e1XDyL2syNvVVV9SRb4eNuU264JVDXsPwegzu94jRIQstXypTuAS7jxQyDqMxKaiIBEMjMXORjIv-8VyPXtfcUKmM_65hiT76UbBPsFYSeyXuo_HgdJ_7LAS8ouGg2AwNQV8-CVcvn-1LJhQZqK-hiSjw_oIcV4tdIkDGotpNv0ATItPgm4BAAA.&u=637807924314986183

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • February 18, 2022 at 1:44 PM
    Quote from mitkko
    Quote from BudFox

P.S. Tehničari koji su savjetovali da se proda na 350kn zbog ruske zime, sada na 400kn savjetuju

da je novo više dno na 390kn, nakon što su savjetovali kupnju na 420kn. 8o

---

Mislim da je bilo pametnije kupiti strane brodare (done that) na onom propadu

krajem prošle godine, jer su neki i 40% u plusu od tada, pa ću ih već

polako početi prodavati jer mi lupaju u strop sa zaradom i plusem :) .

Ako se ova Atpl nastavi ovako kilaviti, još ću stići i dodatno kupiti dijonice

prije nego poraste, ako poraste. Možda još i padne, pa će i rast biti slađi :)

Display More

Bravo Lijo, više te neću zvati Lija, za mene si sada Vuk, i to veći od onoga sa Wall Streeta. Skidam kapu.

Inače nemam običaj dijeliti savjete pa tako ni kupnju/prodaju dionica, ali tebi bih ipak savjetovao da se ostaviš tehničke analize, samo se možeš ozlijediti. Vidim da ti i bez nje ide sasvim solidno.

Display More

ali je dobar u psihoanalizi, što jest jest, da nije pogodio u sridu petkom, ne bi mu se nitko ni javio :)

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Moller
    • February 18, 2022 at 12:29 PM

nije više samo moj potok u pitanju, kreću i naši

Otočani iznenađeni: Na Mljetu iskrcana vojska i raketni sustav velikog dometa
    Na ovom otoku nalazi se radarska postaja, no kako Morski.hr doznaje od izvora bliskog Oružanim snagama Republike Hrvatske (OSRH), ljudstvo i oprema tamo inače…
    www.vecernji.hr
  • Što smo danas tržili

• Moller
    • February 18, 2022 at 11:58 AM

+malo vruće juhe

+podr

• PODR (Podravka d.d.)

• Moller
    • February 18, 2022 at 11:55 AM

kao da se netko i na kokotičeka namjerio da ga očerupa i pospremi u svoj lonac :/

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Moller
    • February 18, 2022 at 11:52 AM

malo je problem što se nalazimo u vremenu kada i ovi danas vrijede puno milijuna $

https://cdn.ttweb.net/News/images/245493.jpg?preset=w800_q70

već sutra mogu ići po cijeni sekundarnih sirovina,

a oni na žalost trenutno vode igru, a mi ne znamo gdje

• Moller
    • February 18, 2022 at 11:32 AM
    Quote from StatusQuo
    Quote from Moller

ni današnji dan ne obećava, ako se ovi veći okliznu, neće ni kod nas sv.Patrik još skoro

neka slika govori više od tisuću cvjetova =O

chartEngine.chart?FwEAAB_LCAAAAAAABAAtjsFugzAQRP-GpxYIFCKB-AGVeqhaVT2iBW9tK7YXrZcQLv32RqG3mad50uQ9ThS0SH5uTy9tV6tAMwTUmJ6_PtXmjTjdNbVy6K0T3ZwrJRiXAIJ3q1iIBcI4r1koXj1u4_yAZZwCzBf1yD4ZvGmFzMSvESzq3-INdlql9NGWD-5vtXV1a7pzsSSrZooRktFXCmtEYIQiO9r6HwgZhwg_FeZ_4gOSxf70fZAF2ZPpfRIGA3tTDZa9eT_oAR-2Y5dlD9hPwEe1sGRKaCzmXnjF4Q-tfTJfFwEAAA..&u=637807762579081386

p.s. kao da se upravo krenulo na crveni spust 8|

chartEngine.chart?bgEAAB_LCAAAAAAABABVjkFPwzAMhf9NTtCNjnZSpxwQXJB6QDAkbpPXeKlFEpfE3doLv52yVkLc7Of3nr80_iM7LZJui7v7osyV4wYcagw372-qQkZaXW5y1SLZVvRmu1aCvnMgOKWyjqOAOzR9EvZnwsuhaSHK4eig_VTXmYLBQSuMkeOzB4v6e1XDyL2syNvVVV9SRb4eNuU264JVDXsPwegzu94jRIQstXypTuAS7jxQyDqMxKaiIBEMjMXORjIv-8VyPXtfcUKmM_65hiT76UbBPsFYSeyXuo_HgdJ_7LAS8ouGg2AwNQV8-CVcvn-1LJhQZqK-hiSjw_oIcV4tdIkDGotpNv0ATItPgm4BAAA.&u=637807771557250004

Je li rijec o slalomu ili veleslalomu i jel se racuna za olimpijadu da ne bi mozda rekord ocekivali 😂

Display More

otprilike je situacija za sada ovakva uključujući sva svjetska događanja

• Moller
    • February 18, 2022 at 10:25 AM
    Quote from Marin83

Danas je ajme dan skinilo mi je skoro 2% porfelja...

ni današnji dan ne obećava, ako se ovi veći okliznu, neće ni kod nas sv.Patrik još skoro

neka slika govori više od tisuću cvjetova =O

chartEngine.chart?FwEAAB_LCAAAAAAABAAtjsFugzAQRP-GpxYIFCKB-AGVeqhaVT2iBW9tK7YXrZcQLv32RqG3mad50uQ9ThS0SH5uTy9tV6tAMwTUmJ6_PtXmjTjdNbVy6K0T3ZwrJRiXAIJ3q1iIBcI4r1koXj1u4_yAZZwCzBf1yD4ZvGmFzMSvESzq3-INdlql9NGWD-5vtXV1a7pzsSSrZooRktFXCmtEYIQiO9r6HwgZhwg_FeZ_4gOSxf70fZAF2ZPpfRIGA3tTDZa9eT_oAR-2Y5dlD9hPwEe1sGRKaCzmXnjF4Q-tfTJfFwEAAA..&u=637807762579081386

p.s. kao da se upravo krenulo na crveni spust 8|

chartEngine.chart?bgEAAB_LCAAAAAAABABVjkFPwzAMhf9NTtCNjnZSpxwQXJB6QDAkbpPXeKlFEpfE3doLv52yVkLc7Of3nr80_iM7LZJui7v7osyV4wYcagw372-qQkZaXW5y1SLZVvRmu1aCvnMgOKWyjqOAOzR9EvZnwsuhaSHK4eig_VTXmYLBQSuMkeOzB4v6e1XDyL2syNvVVV9SRb4eNuU264JVDXsPwegzu94jRIQstXypTuAS7jxQyDqMxKaiIBEMjMXORjIv-8VyPXtfcUKmM_65hiT76UbBPsFYSeyXuo_HgdJ_7LAS8ouGg2AwNQV8-CVcvn-1LJhQZqK-hiSjw_oIcV4tdIkDGotpNv0ATItPgm4BAAA.&u=637807771557250004

• Moller
    • February 18, 2022 at 9:47 AM
    Quote from Marielena

Sa ovom dionicom se ocito manipulira. To samo znaci da je dobra roba.

sjećam se takvih dobrih iz mlađih dana, svima su bile podatne, samo su ih nekako čudno zvali, zaboravio sam :/

• Moller
    • February 18, 2022 at 9:36 AM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

evo ga i MKT se uključuje u borbu, ajme kakva je ovo burza, sa 16 komada napada bid, a jadni smo li

Kolega napadnite vi ask...

ja nisam, niti glumim održavatelja tržišta, a ovo što oni pokazuju prije trgovanja je jad jadni da ne može biti veći, pravi ratnici, pa neka stave barem 500,

što se mene osobno tiče, moje vrijeme tek dolazi :) ma kako god to nekome zvučalo

1. Privacy Policy
  2. Kontakt