Koji kokošari užas
I onda se čudite zašto dionica ne raste...
prije će biti klošari konzervativci
Koji kokošari užas
I onda se čudite zašto dionica ne raste...
prije će biti klošari konzervativci
-ATPL dobre mjere
+opte umjereno
lijepa igra, veliki kalibri su izvučeni ![]()
Koji bizarni lik. Ima puno "povjerenje" u kolege ali definitivno jako ozbiljno shvaća socijalno distanciranje. Priča se da pregovara s E.Muskom o nepovratnoj karti za Mars.
Vidis da mu je lijevo blizu crveni botuncic, da moze reagirat brze od ikoga, a vjerovatno i ova dva ispod su posebna, taj se osigurano na 10 strana ako ga netko napadne.
ma to su mu za kafe pozvati, vidiš da je to model šaltera, koji je još Brežnjev ugradio, dok je stol bio pun i svi normalni, valjda
a vidi kako je kamere uperio u "svoje" ljude, kao u DORHu
a PODR dnevne gotove obroke za vojsku.
ali samo za neprijatelje, molim lijepo
ne pratim baš ovu dionicu detaljno, ali meni je ostalo u sjećanju da su imali nekakve dilove u DDJH uz garanciju države, možda čak i neki repić u PTKM kao da se vukao, a čini mi se da ima i neka tužba za onaj aqua park ili tako nešto, ne znam u kojoj je točno što fazi, ali nabacujem, možda se netko prisjeti o čemu se radi, osim naravno najsvježijeg pokušaja ovrhe, ta mi banka djeluje kao Vladin bankomat, pa je svaka mogućnost moguća
prijavim? zakljucak?
nemam vremena citati radim prekovremeni
Pad prihoda i dobiti.
po meni sažeto; bolje za kunu sjediti, nego za dvije raditi, a uskoro nam stižu eurići
Da li me vid dobro sluzi, da je Varteks u plusu. 🤔
zadnji Q nije, a ovo što su prodali izgleda još nisu naplatili, jer je potraživanje prilično, ne vjerujem da je to od kaputa,
možda sve i nije tako loše, ali u odnosu na neka druga izdanja, ovdje mučenje traje predugo da bi bilo isplativo i ugodno
Putin zabranjuje inošenje deviza iz zemlje , što eventalno zarade Ruske tvornice ostaje u Rusiji, nije dobro
ništa ga više ne kužim, što će mu devize poslije raketica, pa u Jameriku će biti sve džabe
, malo je izgleda poker face otkrio jednu kartu
treba platiti brokera, a onako samo JB
Kolika vam je satnica? Koliko vremena se gubi na odlazak bilježniku i papirologiju,?
bome plaćen sam dobro i to sve sa svojih 10 prstiju i nešto malo iz glave, čudo,
osobno imam JB kućnog prijatelja, on sve pripremi i donese mi kući na potpis, inače takav izlazak je oko 250kn, ali.........
Display MoreDisplay MoreMolim vas nemojte me buditi ako stvar eskalira.
Napaćena koronom ovdje posve apstiniram. A naslovi na portalima bizarno zvuče- Izvještaj iz minute u minutu. Kruha i igara.
Prava je istina da ne znamo ničije motive, i ničije nakane.
Niti duljinu trajanja, niti razmjer, niti ishod ove katastrofe.
Tržišta kapitala su ko' kladionica, i stvarno igramo ruski rulet . Hm.
Neki će trejdati. kupiti flagpole prodati flag, neki hodlaju, neki idu u long u onome što im se čini povoljno sa novcem kojeg si mogu priuštiti i izgubiti, sve skupa volatilno.
A jadni oni ljudi tamo, sve što imaju je postalo ništa.
Osim sefa u banci pod uvjetom da je ostao dostupan. Svašta se da naučiti iz ovoga.
Tako je bilo i kod nas kolegice. Prognanici preko noci ostali bez svega. Sve je stalo u plasticnu vrecicu.
nije li to upravo najtragičnije, svi mi nešto radimo, trudimo se, borimo i onda neki blento sve to poništi i cijeli život nam strpa u nekoliko plastičnih vrećica i torbi, znam mnoge iz domovinskog rata, koji su žalili jer nisu se sjetili obiteljskih fotografija i kao da im je cijeli život netko izbrisao
G. Pilapila kad će se više naša uzdanica odljepit od ove stotke (prema gore naravno 😀)
Neda mi se više kupovati i čekati Godota
mislim da se upravo odljepljuje, samo ne na navedenu stranu
68mil. minusa za ovakvu firmu nije strašno, nego prestrašno
Zar nije jednostavije da stavu 5,36 na burzi i tu prodamo.
treba platiti brokera, a onako samo JB
Ekipo kako ocjenjujete utjecaj Sberbanke na Zaba dionicu? Navodno ce Sberbanka propasti ili biti prisilno prodana u vrlo kratkom roku. Mozemo li smatrati da to znaci da dio klijenata odlazi i u Zabu?
plan o prodaji odabranom kupcu je propao,
naravno da će Zaba i Pbz uz malu podršku HPB pokupiti najveći dio kolača
Naravno, treba pripaziti da EU i Balkan doživljava kao dio Europe inače bi nam se moglo dogoditi da se na Balkanu uzrokuju poteškoće koje bi zamaskirale probleme s kojima se Zapadna Europa + Njemačka suočavaju.
https://net.hr/danas/strucnja…5b-6ea1a1dc251d
S obzirom na lakovjernost naroda koji na ovim prostorima obitavaju to i nije tako težak zadatak..
mislim da bi im u ovome trenutku bilo pametnije malo uvući rogove, jer sada barem imaju malo klimave, ali ipak tople fotelje, a vani je ladno
Evo sada na HRT 4 govore da je 51% Fortenove u ruskom vlasništvu...izgleda da ćemo i mi malo omastit brk i dobit dio ruskog plijena.
nije bivši Gazda bio baš oličenje poštenja, ali da su mu za 600mil.€ drmnuli firmu, to je
A barem smo u necemu prvi, bas tuzno, kakav je to mentalitet.
A barem smo u necemu prvi, bas tuzno, kakav je to mentalitet.
Nismo mi baš neki primitivci, nego je tržište nelikvidno.
uplašeno oprezni ![]()
To se zna. Kada se pada, kod nas je to epohalno. U tome smo najbolji.
prije bih rekao da mi padamo preventivno za ne daj bože
kod nas se još provlači onaj sindrom, đes bio '91
Display MoreMeđutim, ne treba zanemariti činjenicu da su najveći broj sukoba od kraja WWII pa do danas inicirale i u njima sudjelovale SAD:
https://www.maurer.ca/USBombing.html
To je ujedno i jedina država koja je ikada upotrijebila nuklearno naoružanje i to dva puta te nad civilnim stanovništvom.
Turska je već godinama sa svojom vojskom duboko u Siriji. Izrael raketira civile u Palestini koja je odsječena od svijeta sa bodljikavom žicom.
Agresora ima puno, zašto izolirati samo jednu državu?
Zato što su Hrvati ispropagandizirani Američkom propagandom, a ne Ruskom ili Kineskom pa misle da je NATO imperijalizam manje zlo. Ne, isto sra... drugo pakovanje...
možda je to samo onaj stalni izbor u životu, Od dva zla, izaberi ono manje,
pored toga znam jako puno naših ljudi širom EU i SAD, dok za neke velike brojke iseljenika u Rusiju nisam čuo, ne vjerujem da svi oni jako griješe ili to rade da napakoste Rusima i Putinu,
isto tako da je kod nas u Hrvatskoj bolje nego u nekim zapadnim državama, onda bi valjda kod nas doseljavali umjesto što naši ljudi opat iseljavaju,
mislite da je nekome drago na ovome području, svako malo godina, trpjeti raznorazne predigre prije penetracije, pa dosta je više,
jednu generaciju smo već izgubili od '90ih, treba mlade ljude pustiti da žive a stare kešonje odmah pospremiti u prijevremenu mirovinu i neka uživaju, nahapali su dovoljno
slušao sam vijesti, koliko je iz toga moguće nešto zaključiti, mislim da ide k smirivanju, hvala