1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Birtija

• Moller
    • March 3, 2022 at 12:11 PM
    Quote from rambo_5

Kolega ograničite im korištenje ekrana na 1 sat prije spavanja. Tako je kod mene doma. Čim se to pretjera na neko vrijeme, odmah umjesto mile dječice dobijem psihopate, bez pretjerivanja. Poremeti im se moždana kemija. Nek se vanka igraju lovice i skrivača. Neće im škoditi...

malo se šalim, nije toliko kritično kod mene osobno, ali vidim da ih to vuče i da njima to upravo služi umjesto igara, koje smo mi nekada igrali, ponekada se začudim koliko je sve vani pusto, a nekada sam i sam provodio najviše vremena vani, osim onoga koliko je bilo potrebno za obroke, učenje i spavanje, druga su vremena

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Moller
    • March 3, 2022 at 11:57 AM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

ništa od nacionalizacije,

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…cf46cab9df1.pdf

Kolega niste u redu, da ovako manipulirate naše mlade snage...ništa nije gotovo, niti ADPL odlučuje o ičemu.

ništa ja na manipuliram, samo prenosim javne podatke ako netko nije vidio, ne kažem da se neće nešto promijeniti, ali vlasništvo za sada nije

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Moller
    • March 3, 2022 at 11:49 AM

ništa od nacionalizacije,

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/ADPL/COI-ADPL-7c2e92f5d6a91b5410542cf46cab9df1.pdf

• Birtija

• Moller
    • March 3, 2022 at 11:47 AM
    Quote from verdi
    Quote from Moller

možda je došlo vrijeme da onda mladi riješe svatko svoje, ionako nemaju pojma što je sada in na Tik Toku :)

ne bih se iznenadio nekoj svjetskoj TikTok revoluciji :thumbup:

kolega mogu vam reći da ste vidoviti. u nekoj cia analizi građanskih ratova sa društvenih mreža mogla bi se pokrenuti neka revolucija u americi. period za cca 5 godina.

ma nemam ja potrebu gledati u Jameriku, svaki dan imam "revolucionare" kod kuće i vidim da bi me radi TikToka najradije istukli (da mogu) i situacija se pogoršava svakodnevno :), ne vjerujem da će proći više od tri godine do kritične točke ^^

• PODR (Podravka d.d.)

• Moller
    • March 3, 2022 at 11:43 AM
    Quote from 5. Element

Da li je jako velika izlozenost Rusiji ili u cemu je spika da je tako palo?

ako ima netko da vjeruje ovoj gospođi, evo članak pa neka čita

Martina Dalić: 'Fokus Podravke je na tržištima srednje i zapadne Europe'
    Cjelokupno rusko i ukrajinsko tržište Podravke i Belupa čine manje od 6,5% prihoda Grupe Podravka. Isporuke roba su prekinute, a potraživanja koja imamo u…
    www.vecernji.hr
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • March 3, 2022 at 11:42 AM
    Quote from Marin83

Jaki su mi ovu što sad prodaju PTKM po 18kn, a prije koji tjedan kada je bila 35kn i kada se znalo da više od toge neće dobiti, nisu prodavali... :rolleyes:

onaj tko ima malo, ne isplati mu se zafrkavati s tim

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Moller
    • March 3, 2022 at 11:28 AM
    Quote from goldfinger
    Quote from Moller

ako im i oduzmu, ostaje dio u Hrvatskoj i to će onda biti čista naša firma i mi je trebamo podržati, ne vidim ja tu ništa loše,

sada je stanje na fifti fifti i nije li i cijena tu, ja sam od danas postao svježi dioničar i nemojte da se moram iskrcavati navrat na nos, jer onda ni molitve Sv. Duji neće pomoći puno :)

I izaći ćeš još danas dok je svježe sve, kolega ^^

ma ne, i zadnji puta sam ulazio otprilike na ovome nivou, dočekao sam i 150 kn, ali budimo realni druga su vremena bila, sada bi i 120 prihvatio kao dobru opciju za izlaz, samo da ovaj plastični branik slomimo na 87 ^^

p.s.

osim toga Putin je toliko ponizio Macrona s onim stolom, ne bih čudio da se Francuzi okrenu potpuno europskim proizvođačima

evo, Odeon :)

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Moller
    • March 3, 2022 at 11:11 AM
    Quote from Marin83
    Quote from Roki

Marine vi ste, barem prije, dobro poznavali situaciju u ADPLu. Možda imate nekakav inside info?

Više ti ne komuniciram sa ex ,tako da nemam pojma kakva je situacija tamo...ali znam da strana autoindustrija obustavlja proizvodnju u Rusiji ili su najavili obustavu.

Nadam se da je ADPL barem povukao keš sa računa iz svoje firme u Rusiji na vrime....sad je jedino pitanje na kome se vodi dug firme???

ako im i oduzmu, ostaje dio u Hrvatskoj i to će onda biti čista naša firma i mi je trebamo podržati, ne vidim ja tu ništa loše,

sada je stanje na fifti fifti i nije li i cijena tu, ja sam od danas postao svježi dioničar i nemojte da se moram iskrcavati navrat na nos, jer onda ni molitve Sv. Duji neće pomoći puno :)

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Moller
    • March 3, 2022 at 11:03 AM
    Quote from verdi

mislim da je u orginalu još; mladi ljudi na zapovijed starih ljudi.

možda je došlo vrijeme da onda mladi riješe svatko svoje, ionako nemaju pojma što je sada in na Tik Toku :)

ne bih se iznenadio nekoj svjetskoj TikTok revoluciji :thumbup:

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Moller
    • March 3, 2022 at 11:00 AM
    Quote from Marin83
    Quote from Paulie

Uprava bi mogla dati nekakvo priopćenje.

Moli boga da ne da, jer ako da, to će biti povlačimo se iz Rusije...

nema više hoće, neće, zatražiti će burza po sl. dužnosti, pa da čujemo što ili vidimo hoće li biti kakvo normalno objašnjenje, ne mogu sada reći ono standardno, mi nemamo spoznaja.......................

• Što smo danas tržili

• Moller
    • March 3, 2022 at 10:47 AM

+ADPL - tehnički gledano, bolje da zažmirimo :)

ali na 50% Glibo i prosjek malo ispod 90 mi se čini sasvim prihvatljivo

vidim da ih ima dosta s potpuno drugačijim mišljenjem, oni valjda prodaju što je isto opravdano

• Moller
    • March 3, 2022 at 10:41 AM

možda nije još gotovo, ali gospon sve sporije biciklira, godine ga stisle, možda i kakva posljedica dugog covida, možda su mu krivi Sputnjik denuli, kineske baterije kasne ili se dobavljač nećka, uskoro možemo očekivati da sam padne u kanalizaciju ili da ga netko iz blizine sruši

i na kraju, svijet sigurno ne može bez Rusije, ali bez jednoga štakora sigurno neće biti problem nastaviti dalje normalno živjeti

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • March 2, 2022 at 4:02 PM
    Quote from renchi
    Quote from Moller

imam trenutno dvije nedoumice, tj. dvoumice

a) kada i kao ti ljudi, koji su pokrenuli rat spavaju

b) je li moguće u Postjonskoj jami preživjeti nuklearni udar i koliko će biti ulaznica

Covjecja ribica prezivjela sve major extincions. Dobar biznis za Slovence.

Extinction proof tourism.

na nju sam upravo i pomislio, jer ako ona živi, može i čovjek, zato valjda i je čovječja ribica, ako ne dođe Putin pa i nju ulovi da mu ispunjava želje

mislim, mogli bi i burzu tamo organizirati, jedan preduvjet je već tamo

Doživljaj za cijelu obitelj » Park Postojnska jama

• Moller
    • March 2, 2022 at 3:47 PM

imam trenutno dvije nedoumice, tj. dvoumice

a) kada i kako ti ljudi, koji su pokrenuli rat spavaju

b) je li moguće u Postjonskoj jami preživjeti nuklearni udar i koliko će biti ulaznica

• Moller
    • March 2, 2022 at 3:43 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

tako gledajući mogli bi se mi uskoro zvati Nova Hrvatska

Mogli bi tako nazvat područje zapadno od Brčkog :) .....naravno šala mala, previše napetosti moramo se malo zezat...

nisam mislio baš da će nas netko osvojiti, nego da će nas prije naši uništiti

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • March 2, 2022 at 3:39 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

nakon duge šutnje i velikog pada dionice na početku rata ste u jednom postu, naknadno, generalski, napisala da ste prodala dijonice, tako da vas od javnih trejdera razlikuje vaša tajnovitost i sposobnost čuvanja tajne punih tjedan dana , što je, bez uvrede, za jednu ženu jako, jako, dobar rezultat :)

Nisam prodala dionice od kada je poceo rat :)

prodali ste prije rata, kao i svi ostali na lijepoj cijeni, a objavili isti dan kada je počeo rat, nemam vremena se vraćati unazad, jer me zanima samo budućnost, ali znate i sami što ste i kada pisali

• Moller
    • March 2, 2022 at 3:37 PM
    Quote from Marin83

Novo ime Sberbanke je Nova hrvatska banka...

Znate ono kad osvojite novi teritorij pa ga nazovete Nova Engleska, Nova Francuska, Nova Španjolska ili Nova Rusija, e to vam je to...

EDIT: Šta se udara po asku HPB...

tako gledajući mogli bi se mi uskoro zvati Nova Hrvatska

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • March 2, 2022 at 3:31 PM
    Quote from Marielena
    Quote from NaBiduAsku

rijetko kad nisam u nekoj poziciji na dionici koja je vruća. i aktivno radim na tome da mi je ulaz što niži. tako da kad se smjer okrene ili se nešto pokrene krenem podebljavati poziciju i tako je gradim... često se desi da kad je smjer već okrenut i počne lupanje po asku, prosjek kojeg imam je 2-3 % niži od cijene po kojoj se udara... i onda dodajem kako cijena raste. To je sva mudrost. Naravno nekad ne funkcionira ali najčešće funkcionira... tako da teško je izbijati trejdere iz pozicija baš skroz :)

Kuzim ja to. Samo se meni neda prodavati sa 2% pa cekam Godota na ZSE😂

Na ovoj dionici je rast kada raste BDI. To je sva zakonitost.

nakon duge šutnje i velikog pada dionice na početku rata ste u jednom postu, naknadno, generalski, napisala da ste prodala dijonice, tako da vas od javnih trejdera razlikuje vaša tajnovitost i sposobnost čuvanja tajne punih tjedan dana , što je, bez uvrede, za jednu ženu jako, jako, dobar rezultat :)

• Moller
    • March 2, 2022 at 2:58 PM

nekako sam mišljenja da se ovih dana vrti uvijek istih 15ak mil. na burzi

• Moller
    • March 2, 2022 at 12:11 PM

lijepo je zamišljeno to s tim bunkerima, ali pitam se stane li tamo cijela Rusija ili idu samo oni koji imaju osiguranu kartu za ulaz, mislim da bi moglo kod takvih objekata nastati gužava na ulazu,

mnogi iz vojnog vrha sigurno imaju obitelj koju bi tamo odveli, tako da bi i poslije moglo biti izbacivanja,

ako kojim slučajem netko i poživi malo duže, sigurno će mu biti ugodno slijedećih 50-60 godina, štakorizacija u tijeku

Putin seli članove obitelji u nuklearni bunker?
    www.poslovni.hr
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt