1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Birtija

• Moller
    • March 31, 2022 at 3:33 PM
    Quote from Milijarder
    Quote from Kadisibil91

Dobro da nije paljenje na kurblu.Evo blagostanje Rusije se se već očituje.Bravo Putin, S.Korea još malo pa dostižna.

Je, ali takav auto možeš sam popravit

je, je, baš su se mnogi poželjeli takvih što smo ih sami popravljali, valja onda pronaći i stare časopise Sam svoj majstor

• MONP (MON PERIN d.d.)

• Moller
    • March 31, 2022 at 3:24 PM
    Quote from MihoMato
    Quote from Moller

ovdje ima malo više podataka, procjena je da na tom terenu od nekoliko ha postoje velike zalihe tartufa

https://linker.hr/link.php?wid=5…2ae1be88489766b

Mislim da sam negdje čitao,da postoje velike zalihe litija,odmah ispod zemlje.

a nisu ni te rude uvijek neka sreća,

Ispod grada rudnik, oko grada rudnik, a iznad grada zrak toliko zagađen da je na karti Europe crna točka
    www.poslovni.hr

ok ako bi zaposlili turiste da to kopaju pa nose kući

• MONP (MON PERIN d.d.)

• Moller
    • March 31, 2022 at 3:13 PM
    Quote from MickeyM

Tržišna vrijednost kompanije trenutno se kreće oko 400 milijuna kuna. ;)

ovdje ima malo više podataka, procjena je da na tom terenu od nekoliko ha postoje velike zalihe tartufa

Mon Perin uvrstio dionice na Zagrebačku burzu i najavio ulaganja od 300 milijuna kuna
    Na današnjem potpisivanju ugovora o uvrštenju dionica na Zagrebačku burzu (ZSE), iz turističke kompanije Mon Perin, iz istarske općine Bale, istalnuli su da do…
    linker.hr
  • JNAF (Jadranski naftovod d.d.)

• Moller
    • March 31, 2022 at 2:59 PM

zašto je ovo fenomenalna dionica, zato što je jedini fenomen na našoj burzi, koji na najavu dividende padne 7-8%

ali je još fenomenalnija, jer se može još dokupiti po nižoj cijeni

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • March 31, 2022 at 2:55 PM
    Quote from Marielena
    Quote from emil

kad pogledate ponudu i potraznju bez ruzicastih naocala shvatit cete da s kupnjom 1000 dionica cijena ide sa 480 na 490kn

a sa prodajom 1000 dionica cijena ide ispod 450kn.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

al to nas ne sprijecava da i dalje sve gledamo kroz ruzicaste naocale i navijamo uz kokice da netko ipak nesto kupi :)

Ne znam da li imam ruzicaste naocale ili ne. Pretpostavila sam mrcvarenje u zoni 480-490 kuna.

Ali te javne ponude nisu uvijek najbolji pokazatelj. Ja rijetko stavim nalog pa cekam.

Kada hocu kupiti obicno brzo kupim/prodam.

Tako netko mozda ima u planu kupiti/prodati, ali vi to sada ne znate niti ga vidite.

Display More

upravo tako, evo npr. ja nemam niti jedan nalog k/p trenutno, ali sam svakako zainteresiran uskoro nastupiti, da ne čekam sutra

• Best buy

• Moller
    • March 31, 2022 at 2:31 PM

može li se taj Best buy mijenjati,

ja bih sada izabrao Atgr umjesto Podr, nekako mi pijetao djeluje iscrpljen i promukao, a kokoške kokodaču bez veze

• Birtija

• Moller
    • March 31, 2022 at 2:26 PM
    Quote from Kadisibil91
    Quote from SOUR

Lada odlučila izbaciti elektroniku iz svojih automobila.

Vodstvo najvećeg među njima, Avtovaza, koji je inače u dvotrećinskom vlasništvu Renaulta, domislilo se minimalističke ideje kako bi ubrzali i povećali proizvodnju. Vratit će se desetljeća unazad i svoja tri najpopularnija automobila, Ladu Nivu, Grantu i Vestu (Granta i Vesta su ruski „narodni“ automobili, s kombinirano 220 tisuća primjerka, dva najprodavanija modela u Rusiji), proizvodit će bez čipova, samo s nužnom elektronikom.

Objavio Novilist.hr

https://www.novilist.hr/ostalo/auto-moto/povratak-u-proslost-lada-odlucila-izbaciti-elektroniku-iz-svojih-automobila/?utm_source=Linker.hr&utm_medium=widget&utm_campaign=razmjena%2bprometa

Dobro da nije paljenje na kurblu.Evo blagostanje Rusije se se već očituje.Bravo Putin, S.Korea još malo pa dostižna.

pa još uvijek su konkurentni, eno u onom Tesli ni vozača ne treba, pih, zapadno smeće :)

• GRNL (Granolio d.d.)

• Moller
    • March 31, 2022 at 1:20 PM
    Quote from NaBiduAsku

kad vidim ovakve naslove slabo mi bude... hebeni senzacionalizam tipa mrtvi padaju u kini po ulici... hrvatska proizvodi duplo veću količinu pšenice nego što joj je potrebno. kinez vam je uvalio spiku, amer vam je naštampao helikoptera i pogurao rat u ukrajini i sad se koprcajte. ali koprcajte se s maskama na faci i primite se bustera... željeli ste dobili ste. skupa s nama. otvoren sam za ključanje jer nije tema... da odmorim. pozdrav :thumbup:

imamo mi i političara duplo više nego nam je potrebno, pa nikakve koristi, važno je kako se upravlja tom pšenicom,

preko 100000t uvezemo smrznutih pekarskih poluproizvoda, tjestenine su uglavnom strane na policama, kruh nam je preskup u odnosu na cijene pšenice i brašna,

ali zato imamo uhljeba na uhljebu, valjda i oni računaju da su ti viškovi upravo njima namijenjeni

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Moller
    • March 31, 2022 at 1:15 PM
    Quote from havi

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…ijesti-15177726

Zanimljiv clanak, rusima istok, ukrajincima zapad, evropa i usa se povlace, imamo energente , biznis dalje funkcionira, za par godina nitko se nece sjecat rata u Ukrajini osim Ukrajinaca i rusa, zivot ide dalje, ni prvi ni zadnji puta .

sve će to naš Mate poništiti, Crobateria će vladati svijetom, samo da ga ne otmu vanzemljaci

• Moller
    • March 31, 2022 at 1:04 PM
    Quote from Meri
    Quote from tin

I neka je ne treba ništa prodat po bidu.

Dragi Tin, imaš trenerskih kvaliteta, mogao bi biti kondicijski trener. :)

a i slušaju ga, isti Ćiro, samo da mu poslije ne viču :)

• Moller
    • March 31, 2022 at 10:56 AM
    Quote from tin
    Quote from Moller

zanimljiva formulacija :)

Dok god kupcu prolaze stotke po bidu rasta ne će biti....a što se tiće formulacije mogu razumjeti da nekome hitno treba keš pa mora prodati.

nakon 1,5h i 1mil. kn prometa nema kod nas nikakve hitnosti, svi se izgleda mogu strpjeti do dividende ^^

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • March 31, 2022 at 10:51 AM

čestitke premijeru i supruzi, https://api.cxense.com/public/widget/…n=pianojutarnji

• Moller
    • March 31, 2022 at 10:31 AM
    Quote from tin

i ne prodavat po bidu ako se baš ne mora.

zanimljiva formulacija :)

• MONP (MON PERIN d.d.)

• Moller
    • March 31, 2022 at 10:14 AM
    Quote from BudFox
    Quote from MihoMato

Slažem se kolega, preko 33,00 ne ulazim. Ne kažem da neće doći i do 43,00 , ali po fudamentima ne vrijedi to puno.

Nominala je 10kn, tako da prodaju oni koji su već sada u plusu 390%, ako su radili dokap po nominali

onda ispada da su išli na izlistanje da se toga riješe?

nešto slično se dogodilo i sa ZB, ako se još netko sjeća kako se grabilo preko 40 u to vrijeme

• Moller
    • March 31, 2022 at 10:09 AM
    Quote from Laudator

Neka kompići drže gaće kada sjedne lova od optime. Bit će bežanije.

tako se nastupa kolega, vidite da vi možete i bolje. samo vas treba malo usmjeriti :)

• Moller
    • March 31, 2022 at 9:50 AM
    Quote from Laudator

Jbg ljudi vi bi da vam sve štima a da se za to ne izborite pa se čudite kad vam malo stave na dalekovodu, pa na optimi pa vam ga stalno trpaju na atlantskoj. Koliko ste stenjali zbog mulje na Opti pa nitko nije prstom mrdnuo jer ste se zadovoljili sa par lipa plusa. Tako vam i ovdje 2,3 kompića igraju igru sa par milja komada, svi sve znate a nitko ništa.

mislim da žalopojke s Opte nije potrebno prenositi na ostale dionice, a poglavito na kraljevstvo oceana,

ako još niste zgotovili vaš dopis Hanfi, bilo bi dobro da im skrenete pozornost i na HT, RIVP, ZABA, PODR, jer i tamo su se naredali i ako se maknu treba ih sankcionirati, Hanfa mora pod hitno uvesti pravila igre za burzu, Taknuto maknuto

a za Jnaf bi mogli iz Hanfe narediti da se malo popuni ask, nema se što kupovati, sramota, kakvi to prodavači drže te dionice

• Moller
    • March 30, 2022 at 9:42 PM

ne vidim razloga za ljutnju, dobrih dionica nikada dosta i umjesto da kupujete jeftino, vi bi da samo expresno raste, jeste li vi to dekintirani pomalo :/

• Moller
    • March 30, 2022 at 3:57 PM
    Quote from tin
    Quote from NaBiduAsku

ne znam kako mu se da... ali te stotice se sastoje sve redom od par naloga... smiješno.

Svi znamo da se na taj način ne prodaje već se želi štopati rast...kladio bih se da je bar 700 komada do 500 kn lažna prodaja koja se miče čim se udari malo po asku...ali šta ćeš mora se strpljivo...i tome dođe kraj.

treba netko popuniti 100ticama lijevu stranu, pa da vidimo kako će on proći :)

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Moller
    • March 30, 2022 at 9:56 AM
    Quote from NaBiduAsku

evo je 7,5% jeftinije nego je bila jučer kad je rat završio, sad čekam novi svršetak rata i lagano skupljamo natrag. Ah ti ratovi...

jučer je ipak previše odskočila, naravno da će se malo korigirati, ali

dani jeftine kupnje su definitivno iza nas, za 85 treba sačekati neki novi rat

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Moller
    • March 30, 2022 at 9:41 AM

dobar naš "šegrt Hlapić"

Klauški tvrdi: "Milanović je zagadio javnu scenu i pokazao se kao Putinov čovjek!"
    Tomislav Klauški, kolumnist i predavač na Fakultetu političkih znanosti, bio je gost večerašnjeg Pressinga. Između ostalog, osvrnuo se i na dvije godine…
    hr.n1info.com
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt