1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • April 20, 2022 at 2:13 PM

treba odmoriti prije nego ovi navrate

Znanstvenici upozorili na veliku prijetnju
    www.poslovni.hr

nego, gdje ćemo sakriti dionice, možda će oni kupovati ili će otimati,

ma valjalo bi opet malo u konzerve :/

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Moller
    • April 20, 2022 at 2:03 PM
    Quote from havi

Ne sjecam se da je rivp ikada rastao u danu 6,29 %

Da nije prodan ? :saint:

moj je ;(

• Što smo danas tržili

• Moller
    • April 20, 2022 at 2:02 PM

+Viro

-Rivp uff odnese mi

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • April 20, 2022 at 1:18 PM
    Quote from rambo_5

Tko je znao čitati financijske izvještaje je odavno mogao vidjeti kakav je Dalekovod bio nuklearni otpad. Takvo 20 IQ kriminalno namještanje rezultata još nije viđeno od dana ranog Agrokora. Tko je tamo pogubio novce stvarno nebi trebao ulagati u burzu u Hrvatskoj, vidjelo se što se sprema na kilometar. Držite se "civiliziranih" burzi. Viro je na istom tragu, samo koristi drugačije metode, smrad je isti.

malo je ovdje problem što je ipak HBOR dao neke pare(45mil.€) za očuvanje industrije šećera, nadam se da nisu slijepci niti da očekuju da su to mali dioničari, a transparentnost? ma to nam je posebna poslastica na ZSE, tko to pronađe negdje pravi je sretnik

• Moller
    • April 20, 2022 at 1:11 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Marin83

Neko moje razmišljanje o turistima, osim MAIS, sve ostalo je trenutno "prolemučaj pa prolij" kako bi mi u Dalmaciji rekli...nešto što radi 3 kvartala godišnje velike gubitke, pa jedan kvartal dobiti, nije nešto u što bi se trebalo ulagati. Turisti su uglavnom puno precijenjeni, a izvedba ajme...

Mislim koji vrag će ti turist koji u 2 i 4 kvartalu ne može biti makar na pozitivnoj nuli.

To kolega vrijedi za cijeli nas turizam, a ne samo turisticke dionice😂

kod nas je dosta toga naslonjeno na turizam i ne bi bilo dobro da nam koja godina omane, jer onda će i još poneke dionice trpjeti

• Moller
    • April 20, 2022 at 12:58 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

vrlo ste blizu istine, jer Viro je već duže vrijeme u PSN, a to je samo korak DO, znači, samo mala greška kao u Minesweeper i letimo :/ s tim da taj let ne podrazumijeva onaj burzovni, stoga mi je pravo čudo od kuda ste vi smogli hrabrosti uopće se priključiti igri ^^

svaki čas se može očekivati da Ssudac odsvira kraj , ali da vas utješim, količine nisu zabrinjavajuće, sve će to deda sakupiti kada budu penali

Tko je deda?

I dali ovdje ima jos fondova koji izlaze?

deda Marinko od malog LDZ

AZ prodaje, a ima još oko 11500 prema mojim procjenama, a to ni neka para, jel

evo malo i novosti, hoće li šećera trebati neka svatko sebi izračuna

Prljavi razvoj zdravog šećera od nezdravih sirovina
    U bioreaktore američke tvrtke Bonumose za koji će mjesec uliti maltodekstrin, zloglasnu inačicu visokofruktoznoga kukuruznog sirupa kalorijski sličnu konzumnom…
    lidermedia.hr
  • IGH (Institut IGH d.d.)

• Moller
    • April 20, 2022 at 12:55 PM

ako Palamudina odlazi za ministra, jasno da je sve transferentno

• Moller
    • April 20, 2022 at 12:50 PM
    Quote from zlocesti

Kakav je ovo Sudnji dan na Viru ?

Idu u stečaj ?

Jer onda sam spušila pare :S

vrlo ste blizu istine, jer Viro je već duže vrijeme u PSN, a to je samo korak DO, znači, samo mala greška kao u Minesweeper i letimo :/ s tim da taj let ne podrazumijeva onaj burzovni, stoga mi je pravo čudo od kuda ste vi smogli hrabrosti uopće se priključiti igri ^^

svaki čas se može očekivati da Ssudac odsvira kraj , ali da vas utješim, količine nisu zabrinjavajuće, sve će to deda sakupiti kada budu penali

• Moller
    • April 20, 2022 at 12:40 PM
    Quote from fond300

Turistička sezona će biti odlična, kupujte dok još je tako jeftino.

samo da Rusi ne navale u rekordnom broju,

izgleda za sada su odlični da bude jedna od najboljih sezona, ali trenutno sve djeluje malo stabilnije od balona sapunice, svaki čas možeš očekivati svašta

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • April 20, 2022 at 10:56 AM
    Quote from Mrcash

Čitajući postove vidim da sta god napravila uprava , to je supericka. Kupili , prodali , sve je to odlično, bitno je da se para okrece, ziđaj rođo!

tak i ja delam s njiovim dionicama, kupujem, prodajem, samo besplatno ne dajem, ovo je super kada se proda brod, jedva čekam da RIVP krene s prodajom hotela, pa ćemo turiste na livadi dočekivati, jer je to sada kakti najodnaj, natur livading, a cijena dijonice mam nasto kuna

• Što smo danas tržili

• Moller
    • April 19, 2022 at 3:50 PM

-Atpl

+Atgr

+Viro

malo zamjene iz šupljeg u razno

• Brokeri i brokerske naknade

• Moller
    • April 14, 2022 at 3:55 PM
    Quote from Ledica

Stigla uskrsna čestitka od Zaba brokera.

Od 9.5. nova Tarifa naknada za brokerske usluge.

Prva kategorija do 2 milijuna kuna vrijednosti transakcija u godinu dana u koju najčešće ulazim, 0,60 % ( minimalno 75 kn.)

Do sada je bilo 0,30 % (minimalno 25 kn.)

Što da se kaže osim da treba početi razmišljati i jeftinijim opcijama.

Da li je još koji brokeraj povećao naknade ?

Display More

Investor se iz sigurnosnih razloga vraća na Staru verziju i to je valjda ravno tom poskupljenju ili će ispasti još skuplje

• Moller
    • April 14, 2022 at 3:31 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

krenulo farbanje jaja kolega, meni ruke pune posla :)

Sretan Uskrs !

Ajme, sada do utorka nemam što radit... :D

ajde kolega dobro nam je to, malo za promjenu da probamo i šunku ^^

• SAPN (SAPONIA d.d.)

• Moller
    • April 14, 2022 at 3:28 PM
    Quote from Marin83
    Quote from tin

Marin83
    Specijalist

• Feb 5th 2021

Evo slobodan pad u pola sata jutros do 444kn, nitko ne pokazuje veliki interes za kupnju pri ovoj cijeni...Prvi ozbiljan kupovni nalog čeka na 426kn.

Kolega Marin 83 vama je bilo preskupo i na 400 kn koliko se sjećam ;) !

Ja ne letim... gledam neke normalne tržišne valuacije dionica na ZSE, ekstreme u pravilu izbjegajem...kod Saponije su ovakve anomalije moguće jer je vrlo,vrlo mali free float...slično je bilo i na Petrokemiji, INA-i ,LRH zbog malog free floata.

Jel mi je žao da nisam ostavio dionice SAPN kupljenje po 290kn, normalno da je, što da se lažemo, ali to ne znači da je kupovina na 1100kn pametna kupnja, ni blizu.

Display More

ako i bude nasapunanih, na ovoj dionici se tome najmanje treba čuditi

• Moller
    • April 14, 2022 at 3:19 PM
    Quote from tiko1

na dvi blue chip dionice adpl i zaba oko 8.000 kn prometa u skoro sat vremena mozda su fond mangeri već na Uskršnjem odmoru

krenulo farbanje jaja kolega, meni ruke pune posla :)

Sretan Uskrs !

• MDKA (Medika d.d.)

• Moller
    • April 14, 2022 at 10:24 AM

dok Vili ne odriješi kesu, nema ništa od isplate, jer onda neće nikada ni podmiriti dug

Država duguje pet milijardi kuna za lijekove. Bolnicama prijeti isti scenarij kao i lani
    Bolnice su dužne nešto više od tri milijarde kuna, a HZZO je ljekarnama dužan nešto manje od dvije milijarde kuna, kratko je samo za 24sata izjavila Dijana…
    www.24sata.hr
  • IGH (Institut IGH d.d.)

• Moller
    • April 14, 2022 at 9:24 AM
    Quote from Milijarder
    Quote from Milijarder

Anna iskipala 823 komada.

Ostalo joj još 3.327 kom.

Pratimo tijek iskipavanja! :)

Anna iskipala nakon kraće pauze još 50 komada!

I dalje pratimo tijek iskipavanja! :)

to je valjda za nove firange u vili

• DRY BULK

• Moller
    • April 12, 2022 at 3:46 PM
    Quote from BudFox
    Quote from renchi

Govorim u kondicionalu. Da se proširi, ako se proširi itd..

Ne znam hoće li se proširiti. Ali kako nismo vjerovali da će u Ukrajini početi tako ne znamo hoće li se proširiti.

Ako se proširi onda brodovlje i ne stoji najbolje.

Ako se rat proširi tada nitko neće ni razmišljati o brodovima, već će tražiti najbliže atomsko sklonište,

Jedino što me tješi je to da i Rusi imaju djecu i nisam siguran da stvarno žele eskalaciju sukoba sa NATO-om.

bitno je da ZSE osigura kvalitetno sklonište za servere da nam dijonice ne propadnu, ako ne odemo svi u anatomsko sklonište iz kojega smo i došli

• Moller
    • April 12, 2022 at 2:20 PM

na našem ringišpilu uobičajena vrtnja 10ak miliona kuna dnevno, neka se djeca raduju

• Birtija

• Moller
    • April 11, 2022 at 3:31 PM
    Quote from plavi05
    Quote from rambo_5

I dragovoljci moji, kako vam se čini rezultat vašeg ratovanja, je li vrijedilo? Šta mislite koliko će Lijepa Naša još potrajati? Koliko će još Hrvati živjeti na ovom prostoru za koji ste se toliko žrtvovali? Kod mene u kvartu sve manje Hrvata, sve više Azijata i Afrikanaca u zadnjih par godina. Nije da imam nešto protiv njih, ali ne čini mi se da su se za to naši ljudi žrtvovali 91. Ili možda griješim?

Ja sam dragovoljac pa da odgovorim, borba za slobodu i demokraciju je teška i krvava, ali razočarao sam se u svoj narod u doba mira i dobivene slobode što ne znaju živjeti slobodu pa su je za sitne pokvarene interese predali u ruke korumpiranim političarima koji manipuliraju narodom.

samo mali ispravak netočnog navoda, nisu oni ništa predali, nego su im ovi oteli, čak ima negdje (čini mi se neka izjava A.Gotovine) o tome kao, mi smo stvorili državu, a vi upravljajte, ovi su nešto krivo shvatili i zato malo malo udaramo odbojnike na putu u provaliju

1. Privacy Policy
  2. Kontakt