mislim da daljnja igra trataratata svima odgovara više nego Putinu, sada čak mislim da su svjetski vladari u njemu vidjeli dobru mušteriju, koju nisu smjeli izgubiti i krenuli su ga polako navlačiti i plašiti, sada ga dalje samo plaše, te ukoliko posegne prstom prema crvenom gumbiću da će zaigrati i posljednju igru kružić, križić, s tim da se već Putin preplatio na križić, jasno je da je izgubio prije nego li je i krenuo, prije sam mislio da je Baba Vanga bila KGBov igrač, ali sada sam promijenio mišljenje i mislim da je upravo radila za CIU i da ga je ona prva krenula navlačiti, Vladimire biti ćeš Velik, ali mu nije rekla da će ga prije toga morati nategnuti.
Posts by Moller
-
-
nisam baš siguran da sam spreman sutra izginuti u prvim redovima, ali ako bude nešto jako povoljno, mogao bih riskirati 4-5000kn gotovine
, petkom osim dobre ribe, nikakve velike kupnje me ne zanimaju
Nisam mislila sutra, već treba keš pripremit/prebacit, biti će u pon. veselo....DAX sa -2.44%jutros sada na -0.78%, ameri zelene hahah
sačekajmo, nakon dugog crvenila u bolesnika pojavljuje se zelenilo od bijesa

-
ma ta je već opljačkana, tebe neku što se može još sisati
Odi na Grobnik, uzgajivači ostali bez mljekare, pa možeš kod njih sa izvora sisati!

jedino ako ima kakva uzgajivačica Grobničanka, nako ko Nives stupnjevita
-
Marine83, ne plaši ljude, zar nije već dovoljno što je Petak13i Maja mjeseca
Moram malo, predpriprema
....jel prebacujete trupe sa tekućeg na brokerski??? Samo da ne bude kao Putinov napad na Ukrajinu...nisam baš siguran da sam spreman sutra izginuti u prvim redovima, ali ako bude nešto jako povoljno, mogao bih riskirtati 4-5000kn gotovine
, petkom osim dobre ribe, nikakve velike kupnje me ne zanimaju 
-
Nisam pratio burzu par sati, vratim se i imam što za vidjeti.
Što se u međuvremenu dogodilo?
Lako što je danas bilo, a što će biti sutra???

Marine83, ne plaši ljude, zar nije već dovoljno što je Petak13i Maja Mjeseca
-
Rusi su najavili napad na Finsku
tamo ih jedva čekaju
Finska, najpripremljenija država za ruski napad: ‘Čekamo ih još od Drugog svjetskog rata...‘Po prvi put u svojoj povijesti većina Finaca podržava prijavu za članstvo u NATO-uwww.jutarnji.hr -
+Atpl, valjda od razočaranih dividendaša, šta kažu, objaviti će sutra, možda prije, sutra malo
ako danas dotaknemo 500, totalno ću se razočarati u vas preplašene antiburegdžije

-
taj ZSE treba pod ključ, Gažićku na biro
ah ne biro, snaći će se ona već za sebe, ali drugi 'radnici'... to je već pitanje
današnji promet na dionicama (veći dnevni ima mljekara Veronika kod mene u kvartu):
- LKRI
- VART
- KODT, KODT2
- ULPL
- HTPK
- VLEN
- IGH
- ADRS
- MAIS
svi ispod 15.000 kn pojedinačno

" Na skupštini će se raspravljati io izvješću o primicima članova Uprave za prošlu godinu. Čelnici Ivani Gažić ukupno je isplaćen bruto iznos od 1,05 milijuna kuna, od čega fiksni dio iznosi malo manje od 861.000 kuna."
ne smijem ni zamisliti kulike bi imala da je išta sposobna

-
+ATGR po 1580-1590kn
ne žuri prije 1550, ovo je prva dionica gdje za iznos najavljene dividende tjeraju u kontra smjer, mora da valja

-
konda će biti jeptiniji dijonica danas, a tek sutraaaaaaaaauuuuuu
evo 3% sunca na inflatornom prozorčiću, ne trebaju baš

-
+Atgr, počejo štedjeti na malom bureku, imal' kakva mljekara da se prodaje, nako privatizacijaski, jeftino
Riječka se zatvara, pa je probaj otkupiti!

ma ta je već opljačkana, teba neku što se može još sisati
-
lijepe peneze bereju upravnici, pa jeee, trebalo je tolke dijonice delistirati tijekom godina, al uvedeno je 5od kojih 3 nitko ne trguje,
dividenda
od čega, možda 10lp/kom -
Izgleda da su poziv na GS stvarno ostavili za zadnji dan odnosno u petak13.Zanimljivo, ne znam je li to dosad ikad bilo tako.
to je namjerno, da se može u ponedjeljak snimiti Pomorska večer, al će biti veselo
-
+Atgr, počejo štedjeti na malom bureku, imal' kakva mljekara da se prodaje, nako privatizacijaski, jeftino
-
Inflacija u Americi 8,3% na godišnjoj razini, čeka nas još stopa hikeova i čišćenja bilance (smanjenja aktive) FED-a, tehnološke opet rone kao i Crypta
Ma lako je za njih, a kud ćemo mi?
U SLO nam ne vrijedi, Orban nas ne bi primio, U Srbiju bez aviona ne vrijedi nam ići, ostaje samo Bosna I Hercegovina pa možemo birati, samo bi i tamo valjalo nešto oružje ponijeti
-
Držite na oku 7SLO dolazi u područje gdje ga se isplati kupiti...
oko 50 / proljeće 2023 bi mogao biti zanimljiv
https://seebiz.eu/kolumne/ovakvog-pesimizma-na-trzistima-nije-bilo-jos-od-2009/275516
-
ma nisi valjda sve pokupio

pa danas ni cijela burza nema ni za burek nama redovnim buregdžijama

Kolega sve usitno, VIX je 32....ma kako nema prilika, svugdi su prilike, nema toliko keša koliko prilika ,a moraš ga još i čuvati, ako krene jači zaron...
tu sam ja, taman za cijenu malog bureka ispod

i nitko ne ide na gablec, da malo popusti
-
Za trejd ili penziju?
kakvu penziju hahah... za držanje najdalje do ex dividenda dana.
ma nisi valjda sve pokupio

pa danas ni cijela burza nema ni za burek nama redovnim buregdžijama
-
+Atpl, bliže 520 ali je za daljnju prodaju, ne bih čekao dividendu opet
-
ako cijena treba pasti 8% i na to dodamo 30kn dividende, onda smo sutra na 0, osim ako ne bude dividende, al da je neke navuklo da kupuju po 570 to je ko jedanput jedan, a neki će ubrati dvije divke, ali dobro, nije lako hvalospjeviti tjedan dana za 50kn, to je 10kn/dnevno