1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • June 29, 2022 at 11:20 AM

evo i našega čovjeka iz HIŠa u udruzi

Kompanije prerađivačke industrije i djelatnosti u tehnologiji osnovale svoju udrugu
    Petnaest malih, srednjih i velikih kompanija prerađivačke industrije i djelatnosti u tehnologiji ujedinile su se u zajedničkoj Udruzi prerađivačke industrije i…
    lidermedia.hr
  • Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • June 27, 2022 at 3:48 PM

isplati se skrenuti s rute i malo voziti lokalnim cestama

Nakon Vladine intervencije, benzinske postaje na autocesti ‘zjape‘ prazne
    Vlada je s početkom od 21. lipnja fiksirala cijene benzina i dizela na svim benzinskim pumpama, osim na autocestama te je tako po treći puta u godinu…
    lidermedia.hr
  • Birtija

• Moller
    • June 27, 2022 at 3:40 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

nisam prelazio 489, možda tek oko srijede ;)

Imajte na umu da BDI pada zadnjih misec dana...mogao bi vam biti još koji propad do 460...inače svaka čast na prodaji na +500kn nekidan...ja sam čekao pre visoko na 518kn. Totalno sam precijenio entuzijazam divdendom.

ma da propadne i do 360 dočekao bih je spreman ^^

• Obvezni mirovinski fondovi i kategorije

• Moller
    • June 27, 2022 at 3:37 PM

svima se ulganje umnožilo, jedino što još uvijek treba potezati iz proračuna nemale iznose :/

Mirovinski sustav uskoro postaje teži od 50 milijardi kuna godišnje
    Na mirovine trošimo 44,39 milijardi kuna godišnje. To će se brzo promijeniti jer mirovinski sustav nekontrolirano dobiva na "kilaži".
    cdn.midas-network.com
  • Birtija

• Moller
    • June 27, 2022 at 3:33 PM
    Quote from Marin83
    Quote from BudFox

Raširio sam mrežu i čekam, ali i sa desne i sa live bande, nek ribice skaču na obje strane, pa koja prva uleti. Bitno da se iznos na računu povećava ^^.

Kolega Moller se buni, mora biti da je jutros kupija od mene dio po 494kn haha

nisam prelazio 489, možda tek oko srijede ;)

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • June 27, 2022 at 3:31 PM

:/mislim da je ovo štivo neisplativo čitati

Obavijesti izdavatelja - EHO

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • June 27, 2022 at 3:21 PM
    Quote from BudFox
    Quote from Moller

ovo neka izložba organizirana na asku :/

Ja kupio ispod 480, pa stavio na prodaju po 494 - 496. Marin je napisao da tako radi pa ga slijedim :palac gore:. Trgovanje u kanalu, kupnja na 480, prodaja na 10-15 kn više. Dok ne izađe iz kanala ^^

ako svi budu slijedili Marina, ovo će se polako pretvoriti u izložbe golubara, a ja tek kupio visokoletače :)

P.S. nemojte se ljutiti kolega BudFox, ali ovim dodatkom upisu podsjećate me na Jacu ^^

• Birtija

• Moller
    • June 27, 2022 at 3:17 PM
    Quote from BudFox

Danas je tako vruće da treba biti u hladu i piti pivo. I eventualno uložiti u neku pivovaru, jer ih danas još puno razmišlja kao ja ^^.

nikako ne podlijegati bilo kakvom obliku sekiracije oko ulaganja, vaše je samo da mirno pijuckate pivo i polako dostojanstveno starite, za sve ostalo tu vam je vaš MF

AZ uložio 20 milijuna kuna u Garden Brewery
    Mirovinski fondovi za prvo ulaganje u manji biznis izabrao craft pivovaru, a s Valamarom nastavlja plasman u Imperial Rivieru
    www.vecernji.hr
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • June 27, 2022 at 3:13 PM

ovo neka izložba organizirana na asku :/

• ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

• Moller
    • June 27, 2022 at 3:05 PM
    Quote from Kadisibil91

No.10 malo podebljao svoju poziciju.

17.6. 21376

24.6. 21559

pa to mu je Emil podebljao, samo da on ne krene oddebljavati :)

https://www.atlanticgrupa.com/media/files/fileitem/O/Obavijest/Atlantic%20Grupa%20d.d.%20-%20Obavijest%20o%20otpu%C5%A1tanju%20vlastitih%20dionica%20i%20stjecanju% 20od%20strane%20rukovoditelja_Xiw5Ekq.pdf

Ps eto mi se ni tinta nije još osušila, a već se dejstvuje, ima njih dosta dobitnika, mora nekome zatrebati lova

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • June 27, 2022 at 2:57 PM

"mali šuker" kaže da u nas nema problema , samo ne kaže đe torta

Marić: Najava investicijskog rejtinga je šlag na torti
    ZAGREB - Agencija Moodys objavila je da bi mogla podići kreditni rejting Hrvatske u investicijsku kategoriju nakon preporuke EU-a o ulasku u eurozonu. Ministar…
    seebiz.eu

• Moller
    • June 27, 2022 at 2:36 PM
    Quote from SOUR

Ovaj na Viru sa tisuću i pol već danima trguje sam sa sobom. Služi se kojekakvim kupnjama i prodajama na male iznose da bi podignuo cijenu. Maknuo je i onih 300 kom po 30,80 kn.

ima još nekoliko dana za zabavu a onda će po nekome puknuti, ili po nama ili nekom drugom, mislim da je kraj mjeseca nekakav rok da se ova priča privede kraju

• KTJV (Kutjevo d.d.)

• Moller
    • June 27, 2022 at 2:33 PM

ova godina će biti posebno izazovna, uz sve ove globalne neprilike, tko ove godine uspije proizvesti što više, ako ne bude kakvih nepogoda i kod nas, može očekivati solidne rezultate

Cijena hrane i dalje raste: poljoprivreda i proizvodnja hrane ključne sigurnosne politike
    Cijene dobara i usluga za osobnu potrošnju narasle su za 10,8 posto u svibnju ove godine u odnosu na isti mjesec prošle, dok su na godišnjoj razini cijene…
    lidermedia.hr

Italija će zbog suše proizvesti 15 posto manje pšenice
    Suša u Italiji je smanjila procjenu uroda pšenice. Očekuje se da će biti manje 15 posto ove, za tu zemlju, važne žitarice. Coldiretti,…
    www.agroklub.com
  • Što smo danas tržili

• Moller
    • June 27, 2022 at 10:35 AM

+atpl , dividendno kraljevstvo se lagano formira

• Birtija

• Moller
    • June 27, 2022 at 10:30 AM
    Quote from tento
    Quote from Yieldchaser

Napokon su joj osvanuli postovi na Poslovnom. Nitko joj nije prijatelj na Poslovnom pa treba vremena dok ne osvanu te 'Informanke'.

Već sam ranije Ivani sugerirao da bi trebao imati svoje društvo za upravljanje. Ovi prinosi koje sada ima su joj skromni u usporedbi s onim raketama prije. Svi bi hrlili kupiti udjele u njenim fondovima...

Zašto je posloni forum tako sporogoreći, izgubiš volju, dočekavši da puste post:?:

po mome mišljenju Poslovni nije slučajno postao Polovni, vrlo je znakovito vrijeme početka "redizajniranja" koje je već gotovo 3 godine u tijeku

• Moller
    • June 23, 2022 at 10:42 PM
    Quote from SOUR
    Quote from Moller

tamo očito nešto smrdi

https://l.facebook.com/l.php?u=https%…&__tn__=-UK-R&c [0]=AT0hO7uL_z-3z7cCbb7uVsRlg2UWX838Sx74DEoDxNGSaJnKuED_hYEsqVkt99BeMfgTN6_3IoSvNQtVOcOWl5dzHqg2VDraftGzX3_h_NFJs4zEbZsf3UZ0hEc31btoMXsBD0rYKg_iwQ_Mr7UOHphZ4bJNbf0cxpWozffFJ90wA0O4Yu6dhs0tIKqBZbJIwV9ShXxprI8YobDuIozHeerwT1lRsXzy

Jel još tko ne može otvoriti taj link? Možete probati taj link sami otvoriti ako nije u redu pa ga ponovo postaviti.

Quote from Marielena

Ne mogu otvoriti vezu.

ppa što vam govorim, vidite da smrdi čim se ni link ne može ovoriti, ne mogu ni ja , šalim se

evo probati ću s ovoga, nije nešto jako bitno

https://l.facebook.com/l.php?u=https%…DvLx23R&__tn__= %2CmH-R&c[0]=AT1D_YeUTfodLzKv7ucWUSexNCh1zC7qOUHWY5xyj0X3SSSoBTAuh3V24pqL1jkm1Yl8UC0SPPcOwBkOTvdScmY8tgpWtQm_KyzacxlsMP8eEFXSubNU0gFKnyVeTKeb0UeSdfAmFFFM-xi_1UlKmpH9d_1jVw41Dm5Nat7bjsXQu5ToWRkXKpOZENXqGzp1fu_DwhtJDGPl7Vzbc7AUXybHlHhL96IS

GOSPODRSTVO VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE U 2021.GODINI: Rastu prihodi i izvoz, problem niske plaće
    Foto: Gordan Panić) Prihodi poduzetnika rasli za 57,2 posto, prednjače i po izvozu, ali su s prosječnom plaćom od 4946 kuna na samom začelju ŽUPANJA – Prema…
    zupanjac.net
  • Kako trgovati dionicama? Strategije, cake i savjeti

• Moller
    • June 23, 2022 at 10:32 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

nisam Marinov odvjetnik niti bih ga zastupao, ali o tome neka se brinu oni koji toliko imaju

https://seebiz.eu/trzista/losa-g…de-kuna/277650/

Onaj tko ima milijunske iznose ulaze valjda u dividendne dionice i zivi od dividende.

Ne moze to trejdati svaki dan.

može s ženom, ali nisam primjetio da to netko radi na nekoj dijonici

• Kako trgovati dionicama? Strategije, cake i savjeti

• Moller
    • June 23, 2022 at 4:06 PM
    Quote from NaitsabesBI

gosp. Marine Vi ste razvili strategiju koja vama odgovara i svaki Vam cast na tome, ali dali bi ta strategija funkcionirala da upravljate s recimo 20 mil kn? Kako bi onda recimo na KODT izbjegli gubitak od 3%?

nisam Marinov odvjetnik niti bih ga zastupao, ali o tome neka se brinu oni koji toliko imaju

Loša godina mirovinskih fondova: Imovina im u svibnju pala za preko pola milijarde kuna
    ZAGREB - Neto imovina obveznih mirovinskih fondova (OMF) krajem svibnja 2022. iznosila je 130,9 milijardi kuna, što je za 515,3 milijuna kuna ili 0,39 posto…
    seebiz.eu
  • DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Moller
    • June 23, 2022 at 3:54 PM
    Quote from Ruki

Ekipa pozdrav,jel zna kome mogu dat i di punomoc za skupstinu?

Posto na "onaj" forum nemrem pristupit.

A tam vidim da se narod organizira.

izgleda neće biti potrebno, velke ribe su opet izigrale male

Obavijesti izdavatelja - EHO

• Moller
    • June 23, 2022 at 3:43 PM
    Quote from SOUR
    Quote from Marielena

Mislim da kod Vira trebate gledati udjele u povezanim društvima.

Na linku ispod piše o tome, a koliko je Slavonija dd u zakupu Žita to mi je već viša nauka.

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…ce4bc4ff67f.pdf

tamo očito nešto smrdi

https://l.facebook.com/l.php?u=https%…&__tn__=-UK-R&c [0]=AT0hO7uL_z-3z7cCbb7uVsRlg2UWX838Sx74DEoDxNGSaJnKuED_hYEsqVkt99BeMfgTN6_3IoSvNQtVOcOWl5dzHqg2VDraftGzX3_h_NFJs4zEbZsf3UZ0hEc31btoMXsBD0rYKg_iwQ_Mr7UOHphZ4bJNbf0cxpWozffFJ90wA0O4Yu6dhs0tIKqBZbJIwV9ShXxprI8YobDuIozHeerwT1lRsXzy

1. Privacy Policy
  2. Kontakt