1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• CKML (Čakovečki mlinovi)

• Moller
    • July 13, 2022 at 12:10 PM

evo još para

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/CKML/GS-CKML-45014b303d6869cf4045390ab8a69c36.pdf

• Aktualno (vijesti)

• Moller
    • July 13, 2022 at 12:08 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

ovaj dio s isklesanim tijelom je zanimljiv, koliko je "klesara" na njemu radilo, mogla bi ovim novim "klesarima" što ih priziva školu u Pućišćima otvoriti

Gospodja je jednom rekla da je investirala u svoje tijelo. A ja u ZSE. Očito sam u zabludi 🤣

dok je ona investirala Dikanove pare drugi su ulagali

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • July 13, 2022 at 12:05 PM

kod nas u Njemačkoj ide odbijanac a kod Amera se sve zeleni također

• Kako trgovati dionicama? Strategije, cake i savjeti

• Moller
    • July 13, 2022 at 11:47 AM

neke dionice uvijek se trguju po istom obrascu, kako tu primjeniti neku novu caku, savjet ?

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • July 13, 2022 at 11:25 AM

malo se vidi nasilno trpanje na asku bez velike potrebe, ali dok ja bidnem sebi nakupovao smiriti će se i jogundžije ;)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • July 13, 2022 at 10:48 AM

etogac

+ATPLx2 za ovaj tjedan će biti dovoljno, sutra može i ispod 400 meni više ne treba

• Aktualno (vijesti)

• Moller
    • July 13, 2022 at 10:09 AM
    Quote from BudFox
    Quote from Moller

ovaj dio s isklesanim tijelom je zanimljiv, koliko je "klesara" na njemu radilo, mogla bi ovim novim "klesarima" što ih priziva školu u Pućišćima otvoriti

:D :D :D :D :D

Koja ste vi legenda :palac gore:

da mi se da po tim medijima rastezati, bio bih popularniji od Vlatke, Pišekice, Veljače, Dikana i Miše grofa zajedno

• Aktualno (vijesti)

• Moller
    • July 13, 2022 at 9:55 AM
    Quote from BudFox
    Quote from Marielena

Nikolina je navodno spremila puno takvih posefovina😅

I Vlatkica se vraća u domovinu, pa je konkurencija sve jača ^^

https://story.hr/Celebrity/a219…udvaracima.html

ovaj dio s isklesanim tijelom je zanimljiv, koliko je "klesara" na njemu radilo, mogla bi ovim novima "klesarima" što ih priziva školu u Pućišćima otvoriti

• VART (Varteks d.d.)

• Moller
    • July 13, 2022 at 9:45 AM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

gledao sam i slušao, a jasno mi je bilo još prije 4-5 godina, dok je brojao na blogu šlepere iz Petrokemije, a ispod zemlje stizao 5x skuplji plin, nikada njega neće uhvatiti s ogrlicom od 500k€ na carini, jedino ga ova Natali uhvatila, a ona ima filing za pušače, s obzirom da joj kapital potječe većinom iz Adrise

Tko je Natali?

kako je kolega dolje napisao, došlo je do miješanja kručšaka i Jabuka, nisam vidio da se gospođa preziva Čerin, mislio sam da je u pitanju Cerin

japrike, ako to može išta pomoći napaćenim dioničarima

• Aktualno (vijesti)

• Moller
    • July 12, 2022 at 7:34 PM
    Quote from Infinity
    Quote from Moller

nije on Pavao v, nego Pavel I, nigdje ne piše da je ogrlicu kupio

Prošlu zimu je razgledava cca 50 m jahte za kupiti… za cca 20M€

Kladia bi se ako je kupio ili će kupiti da će biti registriran na Malti

pa tko bi se registrirao u žabokrečini da još porez plati

a kada ovoga dohvate europski istraživači, raditi će barem 2 mjeseca za opće dobro tj, općiti će se za naše dobro

ta unija isto postaje pomalo sprdnja od kada smo mi ušli, valjda su im naši odali neke tajne poslovanjaanjanja

Članovi obitelji posudili mu novac, ali ne mogu objasniti otkud im; Otkriven intrigantan detalj
    Sestra, bivša supruga, majka i punac, financirali su s oko milijun kuna OPG bivšega ministra Tolušića
    www.jutarnji.hr
  • Čudna vremena

• Moller
    • July 12, 2022 at 7:31 PM

stiže čudna jesen ?

Jesen 2022. u RH, najcrnji scenarij: Što može poći po zlu? Sve! Prijeti urušavanje ekonomije
    Osim što je osjetljiva na promjene u globalnom okruženju, Hrvatska ima još jedan vlastiti dodatni problem - poreznu evaziju
    www.jutarnji.hr
  • Aktualno (vijesti)

• Moller
    • July 12, 2022 at 7:16 PM
    Quote from Ledica

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ra/2379312.aspx

Ako vam je ponestalo ideja kako se zaštititi od inflacije evo jedan dobar način ala Pavao V. 😁

nije on Pavao V, nego Pavel I, nigdje ne piše da je ogrlicu kupio ni koja mu je po redu što prenosi.

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Moller
    • July 12, 2022 at 7:05 PM
    Quote from SOUR

Znači dioničari ostali bez novca. Koliko god da se netko rješavao dionica netko ih je i kupovao. Po malo su gubili mnogi, a najviše će kao iu DLKV izgubiti kojima su zadnjim ostale dionice.

to ne mora biti tako, neki su prije možda izgubili i mnogo više prije velikih padova, čak mi se čini da bi zadnji kupci mogli biti među manjim gubitnicima

• VART (Varteks d.d.)

• Moller
    • July 12, 2022 at 7:02 PM
    Quote from Ledica
    Quote from havi

Ako je prodao tražbinu za 10-15% odnosno znanto ispod iznosa pozajmice pa koliko onda vrijede dionice Varteksa? 🤷‍♂️

Bio je stvarno iskren u emisiji kod Bolkovića i priznao da mu je ulazak u Varteks najveća životna pogreška kao investitora, o situaciji u firmi rekao je da je bila teška i sada je izuzetno teška, ao budućnosti Varteksa nije htio ništa reći s obzirom da je firma izlistana na burzi pa to nebi bilo korektno.

Tko ga je gledao i slušao sve mu je bilo jasno.

Bilo kakav komentar je suvišan.

gledao sam i slušao, a jasno mi je bilo još prije 4-5 godina, dok je brojao na blogu šlepere iz Petrokemije, a ispod zemlje stizao 5x skuplji plin, nikada njega neće uhvatiti s ogrlicom od 500k€ na carini, jedino ga ova Natali uhvatila, a ona ima filing za pušače, obzirom da joj kapital potječe većinom iz Adrisa

• Što smo danas tržili

• Moller
    • July 12, 2022 at 3:50 PM
    Quote from tento
    Quote from Moller

+ATPL nabavio robe za petak, samo mi se čini da bi mogla kod mene i ostati, nekako mi nadolazeći petak tako klimavo djeluje

Meni još stoji ista roba od prošlog tjedna, nije ni prošli petak bio dobar, možda ovaj bude😀

prošli petak je bio super, nije li čovjek lijepo nudio preko 800komada na 450 i kupio, a kupovalo se i preko toga

• CKML (Čakovečki mlinovi)

• Moller
    • July 12, 2022 at 3:47 PM

pregovori su tek sutra

Objavljena vrijednost zaplijenjene imovine ruskih oligarha, antiratni novinar kažnjen zbog gay propagande
    Rat u Ukrajini ušao je u 139. dan. Ukrajina očekuje novi napad ruskih kopnenih snaga nakon granatiranja diljem zemlje u kojima je poginulo više od 30 ljudi,…
    dnevnik.hr

13:17 Nova runda pregovora između Ukrajine i Rusije o izvozu žitarica iz Ukrajine trebala bi se održati sutra u Istanbulu , javlja ruska novinska agencija Interfax pozivajući se na rusko ministarstvo vanjskih poslova. Rat u Ukrajini zarobio je oko 22 milijuna tona žitarica unutar Ukrajine, što predstavlja rastuću krizu za zemlju poznatu kao "žitnica Europe".

Prije ruske invazije, Ukrajina je mogla izvesti šest do sedam milijuna tona žitarica mjesečno, ali je u lipnju isporučila samo 2,2 milijuna.

• Što smo danas tržili

• Moller
    • July 12, 2022 at 3:38 PM

+ATPL nabavio robe za petak, samo mi se čini da bi mogla kod mene i ostati, nekako mi nadolazeći petak tak klimavo djeluje

• Moller
    • July 12, 2022 at 3:25 PM

a ovaj guzonja je dobar, jelte

Schroder se ženi peti put, a ima 73 godine
    Zbog četiri prstena zvali su ga "Audi-kancelar", ali sada će mu ostati samo nadimak "Gospodar prstenova"
    express.24sata.hr

• Moller
    • July 12, 2022 at 3:21 PM
    Quote from rambo_5

A pogledajte tko vodi Ukrajinu pa će vam štošta biti jasnije...

https://southfront.org/25-year-old-gi…ion-in-ukraine/

odanost na 1 mjestu, ostalo ionako uvijek sve rade robovi, ova će ih sigurno puno bolje eurointegrirati nego neki stari prdonja

• Birtija

• Moller
    • July 12, 2022 at 2:43 PM

stigle "butelje" Kutjeva, uhljebi "otpili" 10%

1. Privacy Policy
  2. Kontakt