1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Porez na nekretnine

• Moller
    • July 15, 2022 at 12:39 PM

grose špile je caput,

sada su se sjetili da neće imati čime grijati nekretnine, uglja nema, železo palo, kamate rastu, vrijeme je i cijene nekretnina korigirati

Kraj buma? Pad cijena nekretnina na dva velika svjetska tržišta
    www.poslovni.hr
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • July 15, 2022 at 11:37 AM

prva dama je intervenirala, a što su čekale druge dame, zašto nisu i one krenule u damski boj za svoje dijete, ne bi ona nikada ni bila prva da se nije laktarila cijeli život

Sanja Musić Milanović osobno došla u školu par sati nakon zaključenja ocjena: ‘Vidjeli smo ju‘
    Pravilnik, koji je na snazi od 2019., propisuje da roditelji dva tjedna prije završetka nastave ne smiju dolaziti u školu
    www.jutarnji.hr
  • Kako trgovati dionicama? Strategije, cake i savjeti

• Moller
    • July 15, 2022 at 11:09 AM

tko danas smisli neku caku za trgovanje taj je stvarno cakmajstor

• CKML (Čakovečki mlinovi)

• Moller
    • July 15, 2022 at 10:11 AM
    Quote from sonda
    Quote from Brunos

Ne znam koja je poanta ovog današnjeg iskrcavanja i rušenja cijene. Taman je neka dobra vijest stigla u obliku divke na ovoj dionici nakon višemjesečne letargije a sada cijena tona i prije potvrde divke. Imam nesto malo dionica ali mislim da sad nikako nije trenutak prodavati.

Možda baš zbog malog iznosa dividende, prošle godine je bila puno izdašnija.

Isto imam malu količinu i da, također mislim da nije vrijeme za prodaju. Čak razmišljam dokupit nešto sitno.

nestabilno je sve

Pad cijena žitarica i soje izazvan USDA izvješćem
    Izvješća Ministarstva poljoprivrede Sjedinjenih Američkih Država (USDA) imaju veliki utjecaj na svjetsko tržište žitarica. Najnovije je, kako je bilo i…
    www.agroklub.com
  • ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

• Moller
    • July 15, 2022 at 10:04 AM

prema k/p reklo bi se da je u tijeku uštimavanje količina

• Birtija

• Moller
    • July 14, 2022 at 3:25 PM
    Quote from tento
    Quote from KultLicnosti

U Villachu odmor i za dušu i za tijelo.

U HR komplikacija.

Jeli imaju, još onaj veliki podrum s vinom😀

ovakav je najbolji, samo ubaciš još brašno, konzerve i vode za sutra :)

Kutjevo - Cellar
    Kutjevo winery has been a symbol of Croatian wine culture for centuries. With a tradition dating back to 1232, the region's most awarded winery produces…
    www.kutjevo.com

pa neka Putin luduje sa svojim raketicama, umjesto da i on uživa pod stare dane

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Moller
    • July 14, 2022 at 2:43 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

ja ih uopće ne vidim više na popisu, niti ih mogu dodati, kako se uopće trguje s tim dionicama :?: :?:

Nemam pojma. Ja ih niti neću kupiti.

Zadnja cijena je 5 kuna. To je onih starih po 1 lipu? Da li sam pravilno računala?

možda ne bi bilo loše jedan mali buketić cvijeća i ciglicu kave pribaviti, pa posjetiti učiteljicu iz matematike, nakoo, ste se baš nje poželjeli, pa malo ponoviti dijeljenje i množenje :) malo više i decimalnih brojeva

50x0,01 jes jednako ?

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Moller
    • July 14, 2022 at 2:36 PM
    Quote from Marielena

Pad od 91 posto. Treba i doživjeti.

ja ih uopće ne vidim više na popisu, niti ih mogu dodati, kako se uopće trguje s tim dionicama :?: :?:

vidim da neki daju i po 5kn, možda njima još nisu zamijenili, pa možda i zarade :/

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • July 14, 2022 at 2:35 PM
    Quote from BudFox

Ajme koliko crnila na mali petak, a lijep je dan, idem se malo prošetati, jer padam u depru dok sve ovo čitam || :spavanje:.

Svi nabili crne naočale kao da je sprovod, a nekad se i na karminama znalo zapjevati nakon par zdravica za pokoj duši 8o

Gasim forum za danas, jer mi je dosta, idem gledati tange na plaži da me malo oraspoloži:ljubav: :zviždanje: :svetac: :zlo:

Život je još uvijek lijep, samo je stvar u nama da li smo sretni ili ne:palac gore:

Ray Ban John Lennon Store, 59% POPUSTA |  www.visitmontanejos.com

i Admin se slaže s vašim odlaskom, čak vam je dodao i nagradnih 2 dana,

jer ni vi ništa ne kupujete, a komentirate netrgovanje, da bi burza rasla mora biti veći interes za kupnju nego za prodaju dionica, a tko što misli, piše i kakav on rejting uživa na forumu manje je bitno, pa makar se radilo i o zloćki, ne možemo svi biti plašljivci, jer bi inače već trgovali u rubljama

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • July 14, 2022 at 2:27 PM
    Quote from Ledica
    Quote from zlocesti

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ijesti_ostalo_d

Ovo ko' meksička sapunica.

Svaki dan nova stara epizoda, varijacija na temu

Kakva šteta što taj EPPO istražuje samo kriminal povezan s izvlačenjem sredstava iz europskih fondova, da bi šire vlasti trebale otvoriti u RH barem pedesetak podružnica da svladaju taj obiman posao 😢

kod nas više ni jedan ozbiljan posao ne može bez kriminala, kakve radare koriste naš istražitelji i policija, Plenkijev barem fula, a ovi uopće ne rade

• Moller
    • July 14, 2022 at 2:24 PM
    Quote from Paulie
    Quote from Moller

dividenda 50kn, a dionica 375, nije loše :)

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…5126d73b581.pdf

U potpunosti kriv i netočan komentar. Dividenda je određena prije dijeljenja dionica. Na cijenu od 375 kn dividenda je 12,5 kn.

ali lijepo izgleda u % i :) se zato smije

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Moller
    • July 14, 2022 at 2:20 PM
    Quote from sonda

Crobex se dosta predvidljivo ponaša u trend kanalu.

Grah mi pokazuje razine 1750 - 1770 kao dno, nakon toga se penjemo.

E sad, ja koristim sortu trešnjevac. Što kažu druge sorte?

na 1750 se koristi zelenac, ako se ne pokaže u par dana kao vjerodostojan, onda postupak ponoviti s crnim, on bi trebao djelovati do 1660-1670

• Moller
    • July 14, 2022 at 11:11 AM
    Quote from BudFox
    Quote from Moller

hoćemo li izdržati do dolaska €uro-pske konjice, njima će dionice biti prava poslastica u odnosu na cijene na Jadranu.

https://www.vecernji.hr/vijesti/fitch-…urozonu-1601949

Šta mislite hoće li kada uvedemo Euro i kada strani vide kako su naše dionice jeftine nahrliti

u rekordnom broju i početi kupovati papiriće, nešto kao što kupuju nekretnine na Jadranu:?:

nisam profesor povijesti, ali još iz osnovne sam zapamtio da su uvijek konji bili naši, a njihovi jahači, pa vi sebi sada to prevedite na burzovni jezik

• Moller
    • July 14, 2022 at 11:04 AM

hoćemo li izdržati do dolaska €uro-pske konjice, njima će dionice biti prava poslastica u odnosu na cijene na Jadranu

Odlična vijest! Fitch podigao rejting Hrvatske zbog ulaska u eurozonu
    Novo povećanje kreditnog rejtinga izravna je posljedica članstva u eurozoni, koja Hrvatskoj doosi veću sigurnost u krizi, stoji u poruci premijera Plenkovića…
    www.vecernji.hr

• Moller
    • July 14, 2022 at 10:58 AM

dividenda 50kn, a dionica 375, nije loše :)

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/ATGR/COI-ATGR-cd6e61981558ada712eb55126d73b581.pdf

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Moller
    • July 14, 2022 at 10:03 AM
    Quote from KultLicnosti
    Quote from zlocesti

Živo me zanima dokle će Crobex?

I mnoge isto. Je li vrijeme za opet bacit grah ?

ako se brzo ne podigne pri ovome odbrojavanju, mogao bi završiti u nokautu do 1650-1600, no zadnji puta sam prozvan da loše gledam na koju će stranu, pa evo neka još netko pogleda, drugo mišljenje je uvijek dobrodošlo

• Birtija

• Moller
    • July 13, 2022 at 3:51 PM

meni je Kolinda izračunala davno 8000€ sada će biti 8000€

Izračunajte sami kolika će vam plaća biti u eurima
    www.poslovni.hr

kupijo sebi dosta Atpl i sada samo slušam

[mediji]

[/media]

dok nas burza ne rastavi

• VART (Varteks d.d.)

• Moller
    • July 13, 2022 at 2:20 PM
    Quote from BudFox

Index vidim redovito izbacuje članke o Varteksu

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ma/2379442.aspx

https://www.index.hr/vijesti/clanak…na/2379362.aspx

da je barem ostavio par kvadrata na Trgu da može onu dugmad prodavati jednoga dana, počeo je u Varteksu matematikom, a završava kemijom

• Što smo danas tržili

• Moller
    • July 13, 2022 at 1:08 PM

halo, halo, neće biti dosta dijonica

i ja danas 247

• Aktualno (vijesti)

• Moller
    • July 13, 2022 at 1:03 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

dok je ona investirala Dikanove pare drugi su ulagali

A u koje dionice je investirala?